Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern geeft Götze duidelijke boodschap mee: 'Hij weet wat de club denkt'

Laatste update:
/

Bayern München houdt Mario Götze niet tegen als hij besluit in te gaan op het aanbod van een andere club. De 23-jarige aanvaller werd in 2013 met torenhoge verwachtingen overgenomen van Borussia Dortmund, maar hij is er niet in geslaagd om die in te lossen. Onder meer Liverpool zou interesse hebben in de Duits international.

Volgens directeur Karl-Heinz Rummenigge is een overgang naar de Premier League een optie voor Götze, die te horen heeft gekregen dat hij zijn eigen toekomst mag bepalen. “Hij weet hoe de club denkt en hij weet wat de nieuwe coach vindt. Mario moet voor zichzelf uitmaken of hij het belangrijk vindt dat hij altijd speelt”, zegt de bewindvoerder in Kicker.

Maandag verklaarde Götze nog dat hij uitkijkt naar de samenwerking met Ancelotti, maar berichten in de Duitse en Engelse media wijzen desondanks op een vertrek. Het gewezen wonderkind staat nog een jaar op de loonlijst bij Bayern, dat naar verluidt zo’n 35 miljoen euro verlangt voor de aanvaller.

Mario Götze moet ... vertrekken bij Bayern München

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gotze is toch geen aanvaller ?

26 mei 2016 om 13:12

Hij is een aanvallende middenvelder dus hij is zeker een aanvaller.

26 mei 2016 om 13:17

Hij is een aanvallende MIDDENVELDER, en dus zeker een AANVALLER? Je spreekt jezelf behoorlijk tegen.

26 mei 2016 om 16:24

Je kan ern aanvallende middenvelder echt wel als een aanvaller beschouwen. Vooral een die veel in de 16 op duikt.

26 mei 2016 om 19:26

tja, als je dan linker en rechter middenvelder als vleugespitsen ziet en verdedigende middenvelders als verdedigers speel je dus eigenlijk zonder middenveld.

27 mei 2016 om 12:52

Dat is gewoon onzin want tuurlijk speel je gewoon met een middenveld maar hij is een aanvallende middenvelder.

En de reden dat je hem ook een aanvaller kan noemen is om dat hij op een aanvallende positie speelt.

De spits is niet de enige speler die aanvallend speelt in een elftal vriend.

26 mei 2016 om 13:19

Speelt nog wel is op de vleugels daar maar is van nature meer een 10

Terug naar Dortmund geen optie? Als Schalke fan zie ik Dortmund liever niet te sterk worden, maar alle concurrentie voor Bayern is welkom. Die winnen anders de komende tijd de competitie met hun vingers in hun kontgat.

26 mei 2016 om 13:45

Hij wordt zeker niet geaccepteerd, Dortmund zijnde moet je niet tegen je fans ingaan, de identiteit van de club notabene

26 mei 2016 om 18:10

Hoorde laatst dat Ziyech in de interesse stond. Hoop eerlijk gezegd dat hij komt. Gotze zal vrij waarschijnlijk niet geaccepteerd worden door het publiek. Al zal hij dat wel zijn als hij er in een seizoen 20 in schiet, maar dat zie ik hem niet meer doen in de Bundesliga. Deze jongen heeft een frisse omgeving nodig, hoop dat Liverpool hem haalt.

Deze jongen moet gewoon ergens veel gaat voetballen, bij Dortmund was hij fantastisch. Ik heb niet veel van hem gezien bij Bayern. Hoe deed hij het daar als hij wel mocht spelen?

26 mei 2016 om 13:38

Ik moet toch zeggen dat Gotze meestal goed speelt. Heeft ook absoluut geen verkeerde statistieken, ik had hem persoonlijk meer gebruikt.

Uiteindelijk weten we nu nog niks

26 mei 2016 om 14:16

Jawel. Bayern wil niet dat hij gratis vertrekt en dus raden ze hem aan om deze zomer te vertrekken. Waar hij belandt is inderdaad nog onduidelijk, maar Sammer zei onlangs ook al dat Bayern bepaalt en niet Gotze, ondanks dat hij heeft gezegd voor zijn kansen te gaan onder de nieuwe coach.

26 mei 2016 om 14:23

Zolang hij contracten afwijst kan bayern niks behalve aanbiedingen accepteren

26 mei 2016 om 14:25

Dan heeft Sammer een probleem, want het is toch écht de speler die bepaalt of hij zijn contract wil uitdienen of niet. Ja, de club kan het hem dat dan erg onprettig maken, maar dat doet niets af aan het principe. Ik denk dat iedereen het voorbeeld van Winston Bogarde wel kent.

On-topic: Götze is een watje en dat laat hij nu weer zien. Hij wilde terug naar Dortmund, maar de fans pruimen hem niet nadat hij een dag voor de CL-finale tegen Bayern bleek getekend te hebben bij die club. Zijn vorige zaakwaarnemer had al een deal met Liverpool (waar zijn vorige trainer Klopp zit) afgekaart, maar Mario besloot om het toch maar niet te doen en de zaakwaarnemer en hij gingen daarop uit elkaar.

Enerzijds valt het te prijzen dat hij zich wil bewijzen bij Bayern, maar anderzijds doet hij daar kennelijk niet voldoende voor. Hij kent Klopp en weet dat hij alles uit hem kan persen, maar is denk ik beducht voor de Premier League. Ik als LFC-supporter hoef hem eigenlijk niet en wilde heel graag Ousmane Dembélé, maar dat bleek een verstandige jongen en koos voor Dortmund. Die weg is voor Götze dus afgesloten (tenzij Reus vertrekt). Ik voorspel weinig goeds.

26 mei 2016 om 15:31

Hopelijk wordt dit geen podolski gevalletje. Die begon ook stormachtig.... je gunt die jongen een mooie club en basisplaats.

Kans voor Juve om toe te slaan en deze jongen binnen te halen

Gotze moet gewoon weg. Was één van de grootste talenten ter wereld en als hij vertrouwen krijgt bij het juiste team weet ik zeker dat hij kan uitgroeien tot een topper. Waar hij naartoe moet is lastig te zeggen. Je hoort veel Liverpool, maar die hebben Coutinho, Firmino en Lallana die allemaal ongeveer hetzelfde type zijn op dezelfde positie.

26 mei 2016 om 13:31

Ik hoop dat Chelsea hem oppikt, en Oscar verkoopt. Oscar is veels te wisselvallig voor een club als Chelsea.

26 mei 2016 om 16:24

Zou wel een aanwinst zijn idd.

26 mei 2016 om 13:53

Het is mei, er gaat nog zo veel gebeuren, het zal allemaal wel duidelijk worden na het ek als de trainingen van de clubs zelf met al die nieuwe managers beginnen. Van mij moet hij niet naar Liverpool komen, we hebben inderdaad al veel spelers die daar kunnen spelen. Eerst een lb, cv, een topmiddenvelder en een winger halen.

26 mei 2016 om 16:25

Na het Ek wordt het een gekkenhuis, al denk ik daarvoor ook al. Er zullen genoeg clubs zijn die voor het Ek bepaalde spelers binnen willen hebben. Een goed Ek kan namelijk erg veel concurrentie betekenen.

Misschien wel iets voor United zijn, missen creativiteit. Kan ook rechts buiten spelen als ik het goed heb? Mata verwacht ik te vertrekken dus goeie opvolger?

Dubbeldeal met Benatia voor 45 a 50 miljoen als Wenger wil toeslaan. Götze als een van de drie achter de spitsen met Ozil en Sanchez. Dan Walcott verkopen, Ox verhuren. Deze jongen is zo getalenteerd dat je het buitenkansje eigenlijk niet mag laten lopen.

26 mei 2016 om 13:36

Dat klinkt nog niet eens als zo een gek idee. Maar Benatia is wel tamelijk blessure gevoelig. Wel een reus van een vent en sowieso 3x Mertesacker natuurlijk.

26 mei 2016 om 15:24

Goed idee. Maar zo doortastend is Wenger niet. En dan is er nog geen spits die het van Giroud kan overnemen. Geloof nooit dat Wenger meer dan 100 miljoen gaat uitgeven. Maar Götze voor 35 miljoen is gewoon een buitenkansje. Is nog jong maar veel ervaring en met veel speeltijd is het een topper..

Het is zonde voor het voetbal als Gotze niet wekelijks speelt. Liverpool zou de ideale stap voor hem zijn: aanvallend voetbal met een jong talentvol team onder een manager die hem als geen ander kent. Zie hem echt heel graag naar Liverpool komen!

Overigens iets groter nieuws rondom de Bundesliga is dat Embolo gekozen heeft voor RB Leipzig. Ben benieuwd of het waar is, maar Bild zit met zulke dingen er vaak goed bij.

Gotze moet overigens lekker teruggaan naar Dortmund. Bij Bayern speelt die geen belangrijke rol en ook Ancelotti heeft hem dat aangegeven.

26 mei 2016 om 14:21

Ze hebben er iets langer over gedaan dan ik verwachtte, maar nu zitten ze er eindelijk in. Ik verwacht nog meer grote transfers voor RB. Over geld hoeven ze niet te klagen.

Gotze zeker geen slechte speler maar komt gewoon niet op zijn plek bij Bayern München

Voor zn carriere is het zonde, maar zou het eigenlijk wel lekker vinden voor bayern als hij lekker op de bank gaat zitten en volgend jaar gratis wegloopt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren