Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern-defensie bibbert nu al: 'Voorhoede Barcelona is niet te stuiten'

Laatste update:

Bayern München heeft een wonder nodig, wil het zich alsnog plaatsen voor de finale van de Champions League. Na de 3-0 in Barcelona lijkt dat nagenoeg uitgesloten en ook Juan Bernat kan daar niet omheen. De linksback van der Rekordmeister heeft weliswaar vertrouwen in zijn eigen teamgenoten, maar wijst vooral op de kracht van de aanval van de tegenpartij.

/

Het illustere trio 'MSN', Lionel Messi, Luis Suárez en Neymar, is dit seizoen al goed voor meer dan honderd treffers en was ook vorige week dodelijk. Messi scoorde twee keer, waarna Neymar de derde Spaanse goal voor zijn rekening nam. "Hun aanvallers zijn op dit moment niet te stuiten", zegt Bernat in TZ. "Ze verkeren in een geweldige vorm. We moeten ervoor zorgen dat we ze scherp in de gaten houden."

Alleen als die opzet slaagt, heeft Bayern volgens Bernat nog een kleine kans om de 3-0 uit de heenwedstrijd weg te poetsen. "Je kunt geen ruimte weggeven. Ze hebben zo weinig nodig om iets te creëren, om gevaarlijk te worden. De enige weg naar succes is als we erin slagen om ze aan banden te leggen. We mogen hun aanval geen seconde de tijd geven om na te denken."

Zie jij Bayern München de 3-0 achterstand nog wegpoetsen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop op een spannende wedstrijd maar denk dat barca 0-3 wint en verdiend in de finale nu mijn club nog maar succes barca

12 mei 2015 om 14:03

Bedant hoop op de mooiste finale ooit (en ook de mooiste classico)

12 mei 2015 om 14:06

Hoop alleen niet dat messi zijn dag heeft haha maar ronaldo wel iniedergeval een mooie spannende finale mogen de beste winnen

12 mei 2015 om 14:07

Mogen de beste winnen ik denk 2-3 overwinning barcelona

12 mei 2015 om 14:38

Pfff de clasico mooiste finale ooit? Liggen klagen vertragen. Dat is wat ze doen. Arsenal Barça zou de mooiste finale zijn. Nu gaat mijn voorkeur uit naar juve.

12 mei 2015 om 14:42

Hmm ligt eraan hoe je het bekijkt real barca wordt een 2-3 of 3-2 terwijl arsenal barca 0-6 zou worden is dat leuker? Dezd teams zijn het meest gewaagd en juve wordt ook afgemaakt met alle respect

12 mei 2015 om 14:51

Als messi hem niet heeft dan iz het suarez of neymar wel.

12 mei 2015 om 15:12

Ja wat denkt hij met zijn Arsenal.
Ze kunnen niet eens de Comp winnen laat staan cl BARCA real zou veel mooier zijn

12 mei 2015 om 16:41

De laatste clasicos zijn allemaal verschrikkelijke wedstrijden om naar te kijken. Dat hele Spaanse voetbal is doodziek. Bestaat uit twee clubs die structureel meedoen en veel te veel geld hebben. Vind er echt geen drol meer aan.

12 mei 2015 om 19:09

Dan moet jij geen voetbal meer kijken.. Of bij de Eredivisie houden
Een El Classico in de finale is niet meer dan logisch, de twee sterkste teams ter wereld met de beste spelers.

Als jij de bal niet elke keer 300 kilometer voor je uitspeelt, overal op het veld, dan kun je ze misschien wel uitspelen op de flank....

12 mei 2015 om 16:48

Helemaal mee eens die Bernat en rafinha alleen toen ik al zag dat ze in de basis stonden begon ik me al te irriteren. Een ploeg als Bayern heeft niks aan dat soort spelers als ze willen winnen van een barca of real maarja de blessure golf bij Bayern heeft hiervoor gezorgd.

12 mei 2015 om 17:50

Lahm terug naar linksback.. Triest dan ze niemand op rb op de wissel

Natuurlijk zal geen enkele speler van Bayern zeggen dat ze geen kans meer maken, maar ze zullen allemaal weten dat de voorhoede van Barcelona op dit moment niet af te stoppen is als je aanvallend moet spelen.
Je loopt zelf 1 keer naar voren, krijgt een counter om de oren, en het verhaal kan worden gesloten.
Dit zal de hele wedstrijd door de hoofden van de spelers van Bayern spoken.
Het gaat erg lastig worden, maar zoals ik vaker heb gezegd, als 1 team het kan, dan is het Bayern.

12 mei 2015 om 14:09

Ik zie Barcelona wel 1 keer scoren. Dat betekent dat Bayern er 5 moet maken. Dat acht ik niet realistisch.

Daarnaast vind ik Bayern minder leuk voetballen als voor Guardiola. Ze speelden toen veel directer voetbal. Nu is het 33 keer breed voordat er een bal vooruit gaat. Ook Barcelona speelt zo veel beter. Guardiola had bij Barcelona 11 spelers die allen in vorm waren en die ook nog eens top waren ( xavi, iniesta, busquets, Pedro, villa, Alves, Messi). Dit houdt je nooit een paar seizoenen vol. Nu probeert hij het met Bayern terwijl hij er de spelers niet voor heeft.

12 mei 2015 om 14:11

Ja idd, maar wat moet bayern nu doen? De boel dichtgooien en hopen dat messi (of iemand anders) het niet op de heupen krijgt en zo niet voorschut gaan staan? Of toch proberen er iets van te maken en alsnog recht in het mes(si) van barca lopen..

12 mei 2015 om 17:44

Messi de wedstrijd uit schoppen haha. Hopen dat je geel krijgt en dan als een gek aanvallen.

Zonder gekheid: gaan ze nooit meer fixen. De aanval van Barça is te goed

ik heb wel gekkere wedstrijden gezien , dus het is wat voorbarig om bayern meteen af te schrijven , voor hetzelfde geld staat het na 20 minuten 2-0 , wie het weet mag het zeggen .

begin maar eens aan zo'n wedstrijd, als Bayern zijnde....

Zelfs al spelen robben en ribery winnen ze nog niet die vallen alleen maar aan en verdedigen bijna nooit mee dus barca krijgt Hoe dan die ruimte om te scoren.

Ik vind de titels van voetbalzone steeds vreemder. Alsof het door een fan is geschreven.

Ik verwacht dat Barcelona doorgaat. 3-0 tegen Barcelona is teveel. Met Messi, Neymar & Suarez bij Barcelona verwacht ik dat er gescoord wordt. Als zij voor de 4-0 gaan dan ga gaan ze sowieso veel ruimtes weggeven. Deze Barcelona onder Enrique kan trouwens erg goed op de counter spelen en is niet afhankelijk van balbezit.

De enige weg naar succes is Messi uitschakelen zonder rood te krijgen

12 mei 2015 om 14:35

tjah en neymar en Luis dan?

12 mei 2015 om 14:42

Die zijn te verwaarlozen aangezien ze niet Messi zijn. Met dank aan Frank Snoeks

12 mei 2015 om 15:37

hahah oja dat was ik even vergeten sorry, maar ook met het uitschakelen van messi boeken ze nog geen succes, ze hebben zelf namelijk niet messi...

Je kan het niet vergelijken met porto, als hun binnen 20 min al binnen 2/0 voorstaan dan gaan ze er vol voor en met de kwaliteit van barca met zoveel ruimt dan is dat zeer dodelijk

Dit is imo 1 vd beste aanvallen ooit. Goals, assists en ze gunnen elkaar van alles

Neuer zal wedstrijd van zijn leven moeten keepen willen ze nog doorgaan!!

12 mei 2015 om 14:52

Denk dat hij de enige is die wedrom zijn ploeg in de race houdt

12 mei 2015 om 15:35

Neuer pakte in de eerste wedstrijd al een hoop ballen. Zonder hem had het wel 4-0 of 5-0 geweest. Ik denk dat het weer zo'n gekke wedstrijd net zoals met Porto.

Ben echt benieuwd. Bayern mist gewoon te belangrijke spelers en ze kunnen het niet fatsoenlijk opvangen. Barca heeft die 3 voorin lopen die gewoon niet te stoppen zijn. Nee, ik zie Bayern niet doorgaan. En ja, dan is het terecht ook.

Barca mag zich vooral niet in slaap laten wiegen !! Dergelijke uitspraken suggereren dat Bayern het al opgegeven heeft.

Vergeet het !! Zo zitten ze bij Bayern niet echt in elkaar.

Messcherp zullen ze zijn om zo snel mogelijk de 1-0 te scoren en Barcelona aan het twifjelen te krijgen.

Benat door jou maakte Messi 1-0. Hoe kan je in de 77e minuut zoveel risico nemen op eigen helft terwijl je in de 2e helft 60 de bal hebt. Neuer was terecht boos op jou. Vond al de hele wedstrijd dat hij teveel risico in zijn spel legde en uiteindelijk werd hij daarop afgerekend. In de Bundesliga kom je daar mee weg, maar niet in Camp Nou. Vanavond maar even goed maken. Lewandowski 4x halve finale CL. Komt dat jullie niet bekend voor

12 mei 2015 om 15:45

maar dat was tegen real, en een geweldig dortmund was dat, nu spelen ze tegen de beste voorhoede aller tijden, nee geen herhaling

Hele matige speler, die Bernat. Alba 2.0, maar dan veel slechter. Staat erin omdat hij Spaans is en Alaba geblesseerd is. Guardiola is het flink aan het verprutsen. Bayern had hele sterke backs met Alaba en Lahm. Nu staan daar Bernat en Rafinha. Topclub onwaardig.

Messi heeft geen tijd nodig om na te denken om een actie ofz haha

Met zo'n instelling bereik je niets. Je moet als Bayern het vertrouwen hebben dat je ze wel kan stuiten, want de eerste 60 minuten lagen er gewoon kansen voor Bayern.

Het is gewoon een feit dat ze Ribery en Robben missen voorin. Totaal geen acties of goede voorzetten van links en rechts en dan zet Guardiola Lahm ook nog eens in het midden, terwijl hij verdedigend op de back uitmuntend kan presteren.

Ik ga lachen als Barcelona nog verliest van Bayern München met 6-0 net als de wedstrijd tegen fc porto

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren