Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bart Nieuwkoop voltooit onwaarschijnlijke comeback tegen Club Brugge

Laatste update:

Bart Nieuwkoop heeft Union Sint-Gillis een punt bezorgd tegen Club Brugge. De verdediger kopte in de tachtigste minuut de gelijkmaker binnen, nadat zijn ploeg al na een kwartier op een 0-2 achterstand stond en met tien man verder moest na een rode kaart voor Simon Adingra. Door het gelijkspel hebben beide ploegen 29 punten verzameld. Royal Antwerp en KRC Genk, de nummers een en twee van de Jupiler Pro League, nemen het zondag tegen elkaar op.

Op aangeven van Bjorn Meijer wist Andreas Skov Olsen al binnen een minuut de score te openen voor Blauw-Zwart. De Deense aanvaller schoot in de korte hoek hard raak: 0-1. Na een kwartier spelen kreeg de ploeg van trainer Carl Hoefkens een strafschop. Adingra legde zijn hand op de schouder van Tajon Buchanan en kon gaan douchen. Hans Vanaken benutte vervolgens de toegekende strafschop: 0-2. Toch wist Union zich op te richten en even na een half uur spelen was de aansluitingstreffer daar. Uit een hoekschop van Senne Lynen kopte Christian Burgess hard binnen: 1-2. Simon Mignolet was vervolgens belangrijk bij een poging van Nieuwkoop.

Na rust ging de storm van Union even liggen en dat leidde bijna tot de 1-3 van Vanaken. Op aangeven van Meijer schoot de Belgische middenvelder net naast. Ferran Jutglà liet vervolgens drie keer de kans liggen om de overwinning over de streep te trekken. Dat kwam hem duur te staan. Tien minuten voor tijd kopte Nieuwkoop beheerst binnen en dat leidde tot extase in het Dudenpark. Beide ploegen gingen in de slotfase nog voor de zege, maar gescoord zou er niet meer worden. Bij Brugge viel Noa Lang in de 65e minuut in, maar ook hij kon puntverlies niet voorkomen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Nieuwkoop in oranje!!!

23 oktober 2022 om 00:54

Op basis van de foto moet ik concluderen dat dat toch echt geel is

23 oktober 2022 om 11:35

Lang gretig ingevallen, speelde niet slecht! Maar uiteraard doodzonde (als Brugge-fan) dat de 3 punten niet gepakt werden.
Meijer daarentegen had zijn dagje niet (ondanks de assist)...

23 oktober 2022 om 12:17

Wat bedoel je met niet zijn dag hebben. was het ondermaats? Ik dacht namelijk dat hij het wel goed deed

23 oktober 2022 om 15:58

Buiten de assist kwamen zijn voorzetten nooit aan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren