Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona zet streep door megatransfers: ‘De gesprekken zijn gepauzeerd’

Laatste update:

Barcelona werd de afgelopen maanden nadrukkelijk in verband gebracht met de komst van Lautaro Martínez. De fans van de Catalaanse grootmacht zullen echter nog minstens een jaar geduld moeten hebben voordat zij de spits van Internazionale in het shirt van hun club kunnen zien, aangezien voorzitter Josep Maria Bartomeu zondag verzekert dat de komst van de Argentijn niet haalbaar is. Van een terugkeer van Neymar zal het deze zomer eveneens niet komen.

“Barcelona heeft de afgelopen weken met Inter over Lautaro gesproken, maar de gesprekken zijn met wederzijdse instemming gepauzeerd. Vanwege de huidige situatie behoren enorme transfersommen niet tot de mogelijkheden”, legt de preses uit in gesprek met Sport. Dit geldt dus ook voor Neymar: “Paris Saint-Germain wil hem ook niet verkopen, wat logisch is aangezien hij een van de beste spelers van de wereld is. Afgelopen zomer hebben we enorm ons best gedaan om hem aan te trekken, maar deze zomer gaan we dat niet eens proberen.”

“De club heeft tussen maart en juni voor tweehonderd miljoen euro verlies gedraaid. Als de situatie niet verbetert, er geen mensen op de tribunes zitten en er niemand in het museum of in de winkeltjes is, blijven we geld verliezen. Dit zorgt ervoor dat we onze uitgaveposten moeten herzien en moeten kijken wat kan wachten, we moeten ons aanpassen. Alle grote Europese clubs hebben hiermee te maken en we werken allemaal hard om hiermee om te gaan. Dit is ook niet in een jaar al voorbij, het zou wel drie of vier jaar kunnen duren”, vervolgt Bartomeu.

Met Miralem Pjanic, die in ruil voor Arthur overkomt van Juventus, heeft Barcelona alvast een nieuwe middenvelder binnen voor volgend seizoen. Bartomeu heeft hoge verwachtingen van de Bosniër: “We volgden hem al een tijd, maar iedere keer dat we een poging deden bleek hij niet haalbaar omdat zijn club hem niet wilde verkopen. De mogelijkheid om voor Barcelona te kunnen spelen sprak hem wel altijd enorm aan. Deze aankoop komt niet zomaar uit het niets. Hij wordt een belangrijke speler voor ons.”

Denk jij dat Miralem Pjanic meteen een basisplaats zal krijgen bij Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik snap niet dat ze Martinez willen hebben. Ik vind hem helemaal niet bij Barcelona passen. Daarbij heb je ook nog een Suarez en Griezmann. Sowieso lijken alle aankopen te mislukken. Ze kunnen beter eens een goede CV en RB kopen ipv alleen maar dezelfde type spelers.

2 augustus 2020 om 20:21

Dit bestuur heeft er een handje van om spelers aan te trekken die niet bij de club passen.... Je top linksbuiten vertrekt.. wat gaan we er voor terug halen? Een rechtsbuiten! Je top aanvallende middenvelder vertrekt... wat gaan wij er voor terug halen? Een nummer 10... en ga zo maar door!

2 augustus 2020 om 21:54

Ja l, het slaat helemaal nergens op. Ik denk dat wij als een stelletje amateurs nog beter hadden ingekocht. Het gaat alleen maar om namen en niet meer om inderdaad daadwerkelijk een versterking te halen voor de juiste positie

Als we niet zo vreselijk veel geld hadden uitgegeven aan spelers waarvan je vooraf al wist dat het niks werd, was de financiële situatie nu in ieder geval een stuk beter allemaal de gevolgen van puur wanbeleid wat Lautaro betreft ik denk dat hij heus wel een goede speler kan zijn om Suarez te vervangen maar laat hem eerst maar eens de absolute ster van Inter worden en ze volgend seizoen naar het kampioenschap schieten heeft tot nu toe nog te weinig laten zien om een transfer naar Barcelona te verdienen

2 augustus 2020 om 19:45

111 miljoen aan lautaro besteden zou gewoon inderdaad even dom zijn als dat ze 120miljoen aan griezman hebben besteed. En na 1 seizoen kan je zeggen dat ze geen enkel plan hadden met griezman. In ieder geval, ik heb geen plan gezien wat betreft griezman.

3 augustus 2020 om 12:40

Griezman is gewoon verkeerd gebruikt, ze kopen spelers om ze vervolgens niet op de posities te zetten waar ze het beste tot hun recht komen.

Barca wil van alles, maar zit in een positie waarin het niets kan. Zonder geld hoeft Barca niet naar de snoepwinkel te gaan. De afgelopen jaren zijn er veel te dure aankopen gedaan die niet bij de club, er wordt veel te veel aan salarissen en bonussen betaald. Wat een misère door dit bestuur. Aankomend seizoen hoeven we ook niets te verwachten. Gewoon een rol in de marge...

2 augustus 2020 om 23:43

Dat lijkt me iets overtrokken. We hebben genoeg om te ruilen. Ik heb ook liever geen grote aankopen. Als Rakitic, Coutinho en Umtiti vertrekken ontstaat er ook de nodige salarisruimte.

3 augustus 2020 om 10:46

Probleem is dat Coutinho op de balans staat voor omgeveer 60 miljoen. Dus als Barca niet in de problemen wel komen met FFP moeten ze minimaal 60 miljoen (in dit klimaat) vangen voor een speler die redelijk tegenvalt. Raketic zal volgens berichten 10 miljoen gaan opleveren (waarvan een deel ook naar andere partijen zal gaan, zoals bij elke transfer). Er zijn zeker mogelijkheden maar ze zijn niet makkelijk. Ruildeals zijn ook totaal niet populair, hier zie je altijd maar een paar per jaar van. Ik zou je verwachtingen temperen.

3 augustus 2020 om 19:00

Ik verwacht ook niet teveel. Maar er staan de nodige spelers op de balans die echt nog wel waarde hebben.

2 augustus 2020 om 19:32

Fcbog / Ik verwacht om heel eerlijk te zijn een spannend Laliga seizoen volgend jaar, want ook Real Madrid gaat zich niet versterken dus daar hoeft barcelona niet heel erg over in te zitten. Dit wordt een soort tussenjaar, onderweg naar 2021 waar je wel grote dingen kan zien op de Spaanse transfermarkt. Maar je hebt gelijk hoor, met name de salaris last en daarnaast ook nog eens geen enkele toeschouwer op de tribune, dat zijn echt grote problemen.

Belachelijke preses! Daarbij zou ik liever voor Neymar gaan dan voor Martinez. Neymar is de magie die Barcelona nu vaak mist! Bij Neymar weet je dat die 100% levert waar je voor betaald en bij Martinez moet dit nog maar blijken!

2 augustus 2020 om 19:47

Ja, alleen begint het nu ook een beetje in mijn Hoofd te kruipen dat neymar niet voor de sport leeft. Zag in de wedstrijd tegen dortmund hangtieten bij neymar...... dat zijn slechte tekenen. Ook was het al bekend dat hij van het nachtleven genoot in barca. Nou kon die daar mee wegkomen in zijn 20-25 leefjaren. Maar dat gaat een keer zijn tol eisen. Maar ik zou nog steeds neymae voordeel van de twijfel geven

Ik werd een paar weken geleden al voor gek verklaard toen ik zei dat Lautaro en Neymar echt niet naar barcelona toegaan. Die hebben hele andere kopzorgen, zoals een ongelooflijke salaris last, geen toeschouwers en een team dat erg uit balans is. Even met geld smijten kan niet oneindig doorgaan, en zolang spelers als Dembele, Griezman, Suarez etc. nergens heen willen kan je als club ook niet die spelers gewoon op straat zetten. Ik verwacht überhaupt geen hele spannende transfers in Spanje

Goede beslissing. Laat de mega transfers maar over aan het nieuwe bestuur. Ook was het te verwachten dat barca ze niet kon halen

2 augustus 2020 om 20:50

Bff / offtopic : is dat Khabib in je profiel picture? Hij gaat binnenkort weer de kooi in (oktober) en ik kan niet wachten tot het zover is!

3 augustus 2020 om 02:49

Dat is khabib inderdaad. Ik kan ook niet wachten. Ben benieuwd of er uberhaupt iemand is die hem kan verslaan, wint iedere keer vrij overtuigend en lijkt een oneindige conditie te hebben.

3 augustus 2020 om 08:32

Bff / Gaethje is ook een monster, en die staat tegenover hem in oktober. By the way, je weet wel dat Khabib een full-blown Madridista is toch?

3 augustus 2020 om 12:51

Ja maar dat maakt mij niet veel uit. MMA is een totaal ander sport. En naast hoe goed hij kan vechten vind ik hem ook een geweldig mens. Justin gaethje is ook een echt geweldige vechter, hoe hij tony ferguson aanpakte was indrukwekkend. Maar zoals khabib zegt : everybody believes, untill after first round then nobody believes. Maar ik kan ook niet wachten man wordt een goed partij

3 augustus 2020 om 13:13

Ik snap wat je bedoelt. Khabib is een beest, hij domineert mensen echt. Je hebt ook een paar nieuwe killers die eraan komen zoals Chimaev, een Zweedse gast die echt mensen aan het begraven is lol. Khabib vs Gaethje wordt een prachtige partij! Ik heb er veel zin

3 augustus 2020 om 02:39

Tsja is ook niet te doen deze zomer natuurlijk. Maar ik zie Neymar in de zomer 2021 nog wel komen hoor, op 29 jarige leeftijd. Dan heeft hij een 1 jarig contract nog en dan is het makkelijker voor Barca om hem te kopen. Een beetje hetzelfde wat Real met Mbappe wil gaan doen. Dat wordt dan wel genieten. Neymar en Mbappe in la liga.

3 augustus 2020 om 02:51

Dat is natuurlijk als neymar en mbappe niet bijtekenen. Neymar is al eerder met een zak geld verleidt en mbappe ook volgens tuchel. We zullen zien.

3 augustus 2020 om 08:35

Socio / 1 jaar contract zegt tegenwoordig ook weinig, kijk wat Florentino moest doen om Hazard los te weken, zowel Mbappe als Neymar in 2021 kopen wordt voor iedere club een hel

Nou dat wordt weer een jaar geen prijzen, dit jaar is maar weer gebleken dat het team nieuwe impulsen nodig heeft. Die 200mln is ook uit de lucht gegrepen en lijkt me meer een manier om zichzelf in te dekken mochten er geen grote aankopen plaats vinden.

3 augustus 2020 om 13:39

Misschien ben je er niet van op de hoogte maar een groot deel van het omzet is weggevallen doordat er een virus de wereld rond gaat en barca geen tickets en allerlei andere spul kan verkopen.

3 augustus 2020 om 14:40

Punt dat ik wil maken is dat 200mln makkelijk geroepen is zonder daadwerkelijke onderbouwing. Ik weet niet waar de inkomsten precies vandaan komen maar 2-3mnd niet voetballen en 200mln verliezen lijkt me gewoon erg sterk maar het zou kunnen. Iedereen gooit nu alles op corona en volgens mij heeft Barca ook steun aangevraagd en gekregen van de overheid, zit dat ook in die 200mln?punt is dat de directeur al enige tijd onder druk staat dus schuilen achter corona komt hem wel goed uit. Leg mij eens uit hoe Chelsea wel 100mln kan uitgeven in deze tijden en de top 3 club van de wereld als Barcelona geen cent te besteden heeft?

3 augustus 2020 om 17:10

Vanuit welke bewijs onderbouw jij je mening dan dat 200 miljoen niet kan kloppen? Op dit moment ben ik eerder bereid om bartomeu te geloven want die weet wel beter hoe de club er financieel voor staat dan wij. En hoe chelsea dat wel kan betalen weet ik ook niet. Die hadden blijkbaar wel nog geld. Ook heeft chelsea een rijke eigenaar die zelf geld erin kan pompen door allerlei financiele constructies. Barca heeft dat niet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren