Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona wekt verbazing met geen hoger, maar juist lager bod

Laatste update:

Barcelona zet de terugkeer van Eric García nog altijd niet uit het hoofd. Spaanse media achten de kans echter klein dat de verdediger van Manchester City in de slotfase van deze transfermarkt de overstap naar het Camp Nou maakt. Het verschil tussen vraag en aanbod is behoorlijk, al geldt dat ook voor de bedragen die de media hanteren. Zo doet de berichtgeving van Marca bijvoorbeeld de nodige wenkbrauwen fronzen op sociale media.

De meest verkochte sportkrant van Spanje verzekert zondag dat Barcelona niet een hoger maar juist een lager bod op García heeft uitgebracht. De club bracht eerder, en tot tweemaal toe, een formeel bod van acht miljoen euro én twee miljoen euro aan bonussen uit. Het laatste bod van Barcelona zou nu echter vijf miljoen euro bedragen én het bedrag aan variabele bonussen zou minder dan vijf miljoen euro zijn.

Volgens Marca houdt Manchester City nog altijd vast aan de vraagprijs van dertig miljoen euro, ook al loopt het contract van de negentienjarige verdediger in het Etihad Stadium nog maar een jaar door en is hij vooralsnog niet van zins om de samenwerking te verlengen. Josep Guardiola kan zijn landgenoot immers goed gebruiken, ondanks de komst van Nathan Aké en Rubén Dias, en bovendien hoopt men dat García alsnog overtuigd kan worden om zijn toekomst op een dag aan the Citizens te verbinden.

De Catalaanse radiozender RAC1 meldde zondag rond het middaguur dat Manchester City juist twintig miljoen euro vraagt én dat Barcelona niet verder wil gaan dan een vast bedrag van vijf miljoen euro én tien miljoen euro aan variabele bonussen. In het Camp Nou is men ervan overtuigd dat García komend seizoen sowieso, transfervrij, weer voor de club zal spelen en de huidige financiële situatie biedt niet veel mogelijkheden.

Ronald Koeman erkende zaterdag dat García een van de verdedigers is die interesse van Barcelona geniet. “We hebben niet veel centrale verdedigers.” De Nederlander erkende dat het lastig ging worden. “De financiële situatie van de club is bekend, het is moeilijk. Ik weet niet of het ons gaat lukken.” García doorliep de jeugdopleiding van Barcelona tussen 2008 en 2017 en vertrok vervolgens naar Manchester City, waar hij inmiddels 25 duels in de hoofdmacht heeft gespeeld.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die bedragen zijn peanuts voor city dus dan kun je hem inderdaad er gewoon bij houden. En als hij genoeg speelt, bedenkt hij zich misschien zelfs nog.

4 oktober 2020 om 13:37

City heeft twee nieuwe centrale verdedigers gekocht, dus dat lijkt me niet. Ze bulken daar van het geld, dus ze zijn een moeilijke onderhandelingspartner.

4 oktober 2020 om 13:42

Dias zal wel voor de basis gehaald zijn, maar Guardiola kennende zal hij een rechtspoot op rechts willen en een linkspoot op links. Dan moet García dus nog concurreren met Stones (of Fernandinho en Rodri als die ook als CV gebruikt blijven worden). Dus hij zal wel wat speelminuten maken.

City die 30 mil wil is toch ook lachwekkend. Snap dat je zo veel mogelijk voor je spelers wil krijgen maar barca zou ook over 3 maanden weer die jongen kunnen bellen en dan kan hij vanaf volgend seizoen gratis aan schuiven. 30 mil gaat barca natuurlijk nooit geven. Vind bedrag tussen 10 en 15 mil mooi bedrag en als ze hem daar niet voor weg willen doen dan maar gratis kwijt volgende zomer.

4 oktober 2020 om 13:49

Van mij mag die voor 15 weg, is de laatste periode toch wel door de mand gevallen. Ik geloof niet dat dit een bijzonder talent is, maar misschien zit ik er compleet naast.

Matige verdediger die totaal het niveau van Barcelona niet heeft. Wellicht dat zijn leeftijd en nationaliteit juist voor die interesse zorgen, maar verdedigend is echt het echt heel zwak.

Weet niet hoe het zit met upamecano maar barca kan beter nog een seizoen wachten op garcia en hem gratis binnenhalen en zo meer bieden aan upamecano. Dat is een verdediger die barca meteen versterkt. Maar ik denk dat er tot nu toe helemaal geen interesse getoond is.

4 oktober 2020 om 16:11

Is toch ook vaag dat Barca geen interesse heeft in die jongen, hij doet me denken aan Umtiti in het begin bij Barca, echt een tank. Volgens mij moet hij 40 mil gaan kosten. Ik zou inderdaad half jaar wachten en dan Garcia gartis binnen halen en dan die Upamecano erbij en dan heb je echt weer een hele sterke verdediging. Onze verdediging is na de blessure van Umtiti echt gatenkaas.

4 oktober 2020 om 16:46

Upamecano heeft bijgetekend, clausule is nu nog 100 miljoen. Volgend jaar dacht ik 60 miljoen. Je kan ook kijken naar z’n kompaan Konaté, dat is ook echt een goeie verdediger.

4 oktober 2020 om 16:58

Vind 60 mil dan ook nog wel te doen als Barca Umtiti weg doet. Misschien dat je nog voor hem 10 mil krijgt. En kan je er zelf 50 mil bij leggen. Upemcano ben ik wel super groot fan van dus ik hoop echt dat barca voor hem gaat.

4 oktober 2020 om 17:03

@BaronVonBorsig Inderdaad Ibrahima Konate is ook een monster. Ik zal je sterker zeggen, ik vin Konate zelfs beter dan Upamecano. Upa wordt alleen wat meer gehyped. Konate is snel, verdedigend beresterk, geeft heerlijke lange ballen.

4 oktober 2020 om 17:46

@Glossiandzozo: waarom speelt dan Upamecano steeds i.p.v. Konate? Als Konate echt beter is, had hij wel nu een basisplaats bij Leipzig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren