Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona verspeelt na een jaar weer punten in eigen huis

Laatste update:

Barcelona heeft voor het eerst dit seizoen punten verspeeld voor eigen publiek. In het duel met Celta de Vigo kwam de lijstaanvoerder terug van een 0-1 achterstand, maar uiteindelijk wisten de bezoekers toch een punt mee te nemen uit Camp Nou: 2-2. Lionel Messi en Luis Suárez kwamen tot scoren voor Barcelona; Iago Aspas en Maximiliano Gómez scoorden voor Celta. Het is voor Barcelona het eerste puntverlies in eigen huis in bijna exact een jaar: op 3 december 2016 werd het 1-1 tegen Real Madrid.

Als enige club wist Celta in de voorgaande drie seizoenen te winnen van Barcelona en dus waren de Catalanen gewaarschuwd. Toch liet Barça zich na bijna twintig minuten verrassen. Na een uitstekende pass vanaf de rechterflank had Aspas plots alle ruimte om ploeggenoot Gómez te bedienen voor het doel. Diens schot werd met een katachtige reflex gekeerd door Marc-André ter Stegen, maar in de rebound stond Aspas op de juiste plek om Celta alsnog op voorsprong te schieten.

l

Lang konden de bezoekers niet van die voorsprong genieten. Een sublieme combinatie van Barcelona resulteerde in de gelijkmaker van Messi: Suárez liet de bal slim lopen na een pass van Paulinho en daardoor kon de Argentijn doeltreffend uithalen. Messi was na een half uur dicht bij zijn tweede doelpunt, maar trof de buitenkant van de paal. Even daarvoor was een treffer van Suárez ten onrechte afgekeurd wegens buitenspel. Een kopbal van Paulinho belandde in de handen van keeper Rubén Blanco, terwijl Daniel Wass op slag van rust een kans voor Celta onbenut liet.

Celta begon sterk in de tweede helft en bleef druk zetten op Barcelona. De ploeg van Ernesto Valverde wist zich daar aanvankelijk geen raad mee. Na een razendsnelle combinatie via Messi en Jordi Alba moest Celta zich toch gewonnen geven: de opgestoomde Alba vond voor het doel Suárez, die van dichtbij afrondde. Met een prachtige redding voorkwam Blanco de 3-1 van Messi en dat zou een cruciale ingreep blijken. Celta bleef immers in leven en kwam halverwege de tweede helft weer op gelijke hoogte.

Op de rechterflank sprintte Aspas voorbij Samuel Umtiti, die en passant geblesseerd raakte aan zijn hamstring en moest afhaken. Zodoende kon Aspas ongehinderd het strafschopgebied binnentreden en Gómez bedienen, die het gaatje vond: 2-2. Barcelona ging weer op jacht naar de voorsprong, Paulinho vuurde over het doel van Blanco en Gerard Piqué trof de paal uit een lastige hoek. Tot overmaat van ramp miste Messi van dichtbij met een kopbal, nadat een schot van Denis Suárez werd gesmoord. Ter Stegen moest aan de overzijde de 2-3 van Pione Sisto voorkomen.

Verdiende Barcelona meer dan een punt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

4 punten in 2 weken achterelkaar door de neus heen geboord door vreselijke arbitrage.

2 december 2017 om 15:01

Dat kan en dat is zeker zo maar kom op zeg. Zeur ook ff op Pique en Messi die 2 open kansen gewoon missen dan vraag je erom.

2 december 2017 om 15:02

Als die goal van Suarez erin zat was het een hele andere wedstrijd. We zijn bestolen door de scheids, dat Messi een moeilijke kopbal mist en Pique een intikker mist heeft er niets mee te maken.

2 december 2017 om 15:03

Dat kan idd, maar ik voel het een trend worden. Maarja het is ook pech dat Barca zoveel kansen mist en heeft aan zichzelf te danken.

2 december 2017 om 15:11

modricmagic, zeker waar. Maar het moet niet zo zijn dat je argument überhaupt een argument kan zijn. Het is dat het 3-2 had moeten zijn en de kansen die gemist zijn niet beslissend hadden moeten zijn.

2 december 2017 om 15:19

Welke open kans heeft Messi gemist?

2 december 2017 om 15:31

Die kopbal vlak voor het doel die bal was niet eens zo makkelijk..

2 december 2017 om 15:55

Chapeau Celta Vigo!! Toch de angstganger van Barca!

2 december 2017 om 17:01

Eigenlijk niet. Barca won afgelopen seizoenen met ruime cijfers thuis van Celta. Het is alleen uit tegen Celta dat er werd geblunderd afgelopen twee seizoenen.

2 december 2017 om 15:01

Ach hou toch op man, ze hadden er gewoon 7 moeten maken vandaag. Het is niet de arbitrages schuld dat achtereenvolgend Paulinho, Pique en Messi voor een open doel de bal er naast krijgen.

2 december 2017 om 15:02

Het is wel hun schuld dat een zuiver doelpunt onterecht is afgekeurd.

2 december 2017 om 15:22

Alsnog naar jezelf kijken de gemiste kansen doen jullie zelf de das om en verdedigend stond het vandaag eenmaal niet goed. Slap om eigen falen naar de scheids te wijzen.

2 december 2017 om 15:28

Het één hoeft het ander niet uit te sluiten. Je kunt tegelijkertijd vinden dat Barca beter had moeten spelen en zorgvuldiger had moeten omgaan met haar kansen én dat de scheids je vandaag misschien de overwinning kost.

2 december 2017 om 17:42

Je hebt het over een 2 1 in de eerste helft. Uiteindelijk kwam Barcelona alsnog op 2 1 voor en gaf het weg. Op basis van wat ben jij dan zo zelfverzekerd dat ze wel hadden gewonnen als die goal voor rust wel had geteld ?

2 december 2017 om 15:20

Wat een onzin moet Barca de kansen maar afmaken maar als men verliest is het altijd weer wijzen naar de arbitrage wat een slecht excuus. Gewoon naar jezelf kijken, punt.

2 december 2017 om 18:08

Jij snapt het echt niet. De arbitrage in Spanje is een schande. Elke week, elke wedstrijd vraag je je af hoe die mannen het in godsnaam tot arbiter in La Liga geschopt hebben. Real sluipt langzaam dichterbij, tot groot jolijt van de fanboys hier, maar Barcelona is twee klasses beter dan Real op dit moment.

2 december 2017 om 15:33

Soms heb je het mee, soms tegen. Nu zit het misschien 2 keer tegen, volgende week misschien weer 2 keer mee. Er zullen net zoveel voorbeelden te vinden zijn waar het Barcelona meezat als dat het tegen zat.

Als Barca zelf de kansen afmaakt is er niets aan de hand en dan had het ook niet aan de scheidsrechter gelegen. Kop omhoog en naar de volgende wedstrijd zou ik zeggen, het past niet bij een club als Barcelona met zoveel kwaliteit in de ploeg om te zeuren over de scheidsrechter.

2 december 2017 om 16:18

Zeur niet zo, Valencia had ook een penalty moeten krijgen en dan was het alsnog in een gelijkspel geeindigd.

2 december 2017 om 17:05

Als je dat al een penalty vond... dat was drie keer niks.

Daar gaat het kampioenschap voor Barcelona ongelofelijk hoe matig en nonchalant Barcelona speelde vandaag. Terechte gelijkspel overigs.

2 december 2017 om 15:39

Haha dat is natuurlijk onzin om dat nu al te roepen, ze staan hoe dan ook nog bovenaan na dit weekend. Ik vind het echter maar een dof zooitje bij elkaar. Dat ze na het vertrek van Neymar zogenaamd beter of gestructureerder zijn gaan spelen vind ik maar onzin.

Wat doet Sergio Roberto nog bij Barcelona? Zal in La Masia een bepalende speler zijn geweest maar hij voldoet toch duidelijk niet aan het Barca 1 niveau. Vind hem altijd een van de dissonanten. Zal desondanks altijd herinnerd worden door dat doelpunt tegen PSG in de CL.

2 december 2017 om 15:56

Roberto moet ook op het middenveld staan, laat semedo maar rechtsachter en rakitic banken. Roberto heeft genoeg kwaliteit helaas staat hij niet op zijn beste positie als CM

Bedankt arbitrage, net zoals tebas al zei : barca gaat nog veel meer punten verspelen. Geinig man, 2x in 2 weken, erg frappant.

Titelstrijd begint langzamerhand weer een beetje te openen. Pijnlijk voor Barcelonafans natuurlijk, want de enige reden waarom het weer ietsje spannender begint te worden, is omdat de scheidsrechters Barcelona nu al twee weken op rij bestelen van glaszuivere doelpunten die het verschil hadden gemaakt tussen 1 of 3 punten. Wel leuk voor de neutrale fans.

2 december 2017 om 15:04

Eindstand verlies je de titelstrijd met 1-3 punten.

2 december 2017 om 15:20

Het structurele tijdrekken van de scheids werd ook langzaam irritant.

Hoe speelde die Lobotka die was weggestuurd door Ajax?

In 2 wedstrijden hebben ze in 4 punten verloren door verkeerde beslissingen van de arbitrage. Door zoiets kan je het kampioenschap verspelen.

Veel te veel kansen gemist dan kun je niet winnen.
Vandaag wel weeral een geldig doelpunt afgekeurd.

De scheidsrechters kosten ons 4 punten in amper 1 week tijd. Al stond Barcelona met 20 punten voor op de nummer 2. Kampioen in Spanje ben je niet. Verder had Valverde duidelijk in onze doodnormale opstelling moeten starten. Die man is gewoon geen trainer voor Barcelona.

2 december 2017 om 15:08

Het is ook niet makkelijk voor Valverde. Het spelersmateriaal is op dit moment gewoon niet goed genoeg. Op het middenveld is alleen Busquets nog echt wereldtop, de rest kan het niveau niet aan of begint oud te worden. Het is denk ik een illusie om te verwachten dat je daarmee heel sprankelend voetbal kunt spelen.

2 december 2017 om 15:15

Hoe bedoel je? Heb je Iniesta wel zien spelen dit seizoen? Speelt magisch.

2 december 2017 om 15:19

Als je Deulofeu en Semedo buiten je selectie laat en Gomes niet dan verdien je het toch gewoon niet om trainer genoemd te worden van Fc Barcelona. Een verdediging met Semedo is een groot verschil dan zonder hem. Op het middenveld had je gewoon met Sergi Roberto kunnen starten aangezien Rakitic simpelweg niet zijn niveau haalt. Wat was nu het nut om 6 middenvelders in je selectie op te nemen?

2 december 2017 om 17:59

Vind ook dat hij ondanks dat ze al een tijd niet verloren hebben niet de juiste trainer voor Barca. Suarez speelt al weken kang zwaar onder zijn niveau, wanneer zet hij hem eens een wedstrijd of 3 op de bank. En ik weet dat de back up niet denderend is maar dan nog geef je aan zo een speler een signaal af. Hij heeft bijna totaal geen aandeel in het spel.

Wat een waardeloos rendement . 20 kansen opgelegd en 2 open doel kansen ! Je verdiend helemaal niks .. dramatisch .. niet naar de scheids kijken .. als je zulke kansen mist verdien je helemaal niks... tranentrekkend gewoon en die Piqué is echt de grootste lachwekkende amateur ooit.. die tegen goals Jezus

Wat een dramatische scheids vandaag met de hoogtepunt dat hij in zijn boekje kijkt om te zien of een speler al geel had waarna hij hem geen geel geeft. Celta vigo met 2 goede aanvallen en barca met grote kansen die ze niet afmaken.

Heerlijk ! Kan snel gaan in de competitie! Ik zie bepaalde Barcelona fans veel klagen over de scheidsrechter maar als je je kansen niet afmaakt verdien je het ook niet om te winnen. Kijk maar naar Real - Malaga, daar werd ook een geldig doelpunt van Ronaldo onterecht afgevlagd maar Real scoort er 3 waardoor het geen invloed heeft. En oja voordat iemand begint over Valencia, Umtiti kegelde die vent gewoon ook om hoor dus die verdienden ook een penal. Soms heb je m mee en soms tegen ! Nu nog Real winnen bij Bilbao en het ziet er heel wat rooskleuriger uit.

2 december 2017 om 15:03

Precies dit! Man heb nog nooit zoveel kansen zien gemist worden.. niks over de scheids.. van mij hadden ze mogen verliezen als je zo verdedigd bij die 2-2 en open doel kansen mist.. om te janken gewoon ...

2 december 2017 om 15:03

Cr7madrid hou je zelf niet voor de gek.dit seizoen en vorig seizoen de scheids mee hebben.en dan zo blij zijn alsof ze verloren hebben door Celta.

2 december 2017 om 16:27

Nou nou, klopt zeker dat Bacra hier al 2x bestolen wordt op rij. Maar om dan te roepen dat wij de scheids mee hebben? Dit seizoen zit het wat dat betreft ook wekelijks tegen. Als je dan ook nog eens slecht speelt en niet scoort zoals in ons geval doet dat je de das om.

2 december 2017 om 15:06

Soms heb je het mee en soms tegen.. Barca heeft het wel erg veel tegen, maar jouw naam zegt al genoeg uiteraard waardoor jij het niet objectief bekijkt

2 december 2017 om 15:11

Dus als je kansen mist verdien je niet te winnen en mogen doelpunten afgekeurd worden, volgens jou?

Het ziet soms mee en bijna altijd tegen. Dat is het probleem.

Trouwens, ik zou iets meer dankbaar zijn, als ik jou was en Scheidsrechter eens bedanken. Bovendien gaat Bilbao vandaag winnen.

2 december 2017 om 15:31

Niet zo boos jongen. De deductie die jij maakt slaat nergens op. Lees mijn reactie anders nog 5x. Doelpunten mogen nooit afgekeurd worden maar als je zelf onnauwkeurig bent kan je de deksel op de neus verwachten. En dat mag je hopen beste man ! Maar mag ik je glazen bol lenen ? Want dan kan ik een snelle bet sluiten.

2 december 2017 om 15:48

“Ik zie bepaalde Barcelona fans veel klagen over de scheidsrechter maar als je je kansen niet afmaakt verdien je het ook niet om te winnen.”

Mijn reactie is gebasserd op dit stukje. Als je kansen mist, verdien je niet om te winnen, zeg jij. Dus, de doelpunten moeten afgekeurd worden om ervoor te zorgen dat je niet wint, omdat je het niet verdient.

Ik ben idd boos en je mag mijn advies volgen en op Bilbao zetten. Glazen bol heb ik niet, analyseren kan ik wel. Nee, het is wel beetje overdreven. Ik denk nu (niet meer boos) dat Real wss gaat winnen.

2 december 2017 om 16:03

De conclusie die je trekt vind ik een beetje vreemd. Ik kan nergens uit mijn stuk tekst opmaken dat goals afgekeurd moeten worden maar dat kan aan mij liggen. Trouwens, Barcelona staat nog heel stabiel eerste dus er is nog echt geen reden om in paniek te raken. Daarnaast steekt Real ook niet in beste vorm dus het is inderdaad nog maar de vraag of ze de 3 punten uit het vuur gaan slepen straks. Hoop natuurlijk van wel.

Dit begint een trend te worden. Ik voel mijn club weer bestolen van punten.

Weeral beroofd van een zuiver doelpunt bij een 1-1 tussenstand, maar dit puntenverlies heeft Barcelona volledig aan zichzelf te danken. Goed spel na de 0-1, maar dramatische afwerking. Je moet er hier vandaag minstens 5 maken met al de kansen die je afdwingt. Tegenstander werkt af aan 100% (slotfase niet meegerekend). Heel onnodig puntenverlies.

Als Barca geen kampioen wordt weten we allemaal hoe dat komt. En ja dat komt mede door gemiste kansen. Maar de mannetjes geel zijn weer op dreef hoor.

2 december 2017 om 15:22

Soms zit het mee soms zit het tegen. Met nadruk op ONDER ANDER Barca heeft al vaak geluk gehad met de scheids. Dit is voetbal en de scheids mag nooit een factor zijn.

2 december 2017 om 15:31

Nee tuurlijk en daarom zeur jij elke week over de scheidsrechter plus je eigen spelers, ga jij eff lekker iets anders doen aub.

Punten verspilt door de scheids, ja. Eerste helft speelde Barcelona erg goed, 2e helft was het minder. Jammer dat Umtiti eruit is gegaan met een blessure, hoop dat het uit voorzorg was. Mats ondanks 2 tegengoals erg goed gekeept, kon niets aan de goals doen.

Erg vies tijd gerekt van Celta, kan het ze niet kwalijk nemen, maar spelers van achteren trappen met je noppen volop iemands kuiten/enkel is gewoon smerig. Schiet desnoods elke bal weg ipv mensen lopen te trappen.

Het is zo ongelooflijk zonde dit en zo vreselijk frustrerend los van het feit dat ons weer een goal ontnomen is (buitenspel Suarez) moeten we natuurlijk zelf ook onze kansen benutten

Ter Stegen, Roberto, Alba en Messi waren echt fantastisch. Denis viel ook sterk in. Met name Messi was bij tijden echt niet bij te houden. Wat een geweldenaar.

Ontzettend zuur dat Barcelona opnieuw wordt benadeeld (onterecht afgekeurde goal van Suarez) door de arbitrage, en flink veel pech had (messi en Piqué op de paal, Umtiti die geblesseerd raakt waardoor Celta door kan lopen en de 2-2 maakt).

Wederom absoluut niet onder de indruk van Valverde zijn opstelling, tactiek en wissels. Iniesta eraf halen was echt een fout. Alcacer en Vermalen vielen slecht in. Die paar minuten die ze krijgen moeten ze benutten maar ze doen het helaas niet goed genoeg.

Je ziet dat Barcelona, en dat is al jaren het probleem, een ontzettend trieste bank heeft. Er kan niks geforceert worden met mensen als Alcacer. Barcelona mist een breekijzer als Aduriz, Llorente of Giroud die kan worden ingebracht als aanspeelpunt en die een wedstrijd kan openbreken en een doelpunt maken, geen Alcacer.

Suarez was weer aan het worstelen met zichtzelf helaas en ik vrees dat we de komende weken Umtiti moeten missen, net nu het programma zwaarder begint te worden. Heel erg jammer.

2 december 2017 om 15:08

Wat heeft Denis nou gedaan:/ viel sterk in? Als je Iniesta ziet spelen dan komt Denis erin pfff

Ik ontplofffff hier !!! Gvd waarommmm laat je uberhaupt Deulofeu en Semedo uit de selectie en hoe vaaaaak hoe vaaak moet ik t zeggen: Robertoooo is geen verdediger gooi die k*t Rakitic op de bank en zet Robertoooo daar en zet semedo zoals het hoort gwn RB. Dan nog Iniesta 7 minnnn in de 2e helft eruit halen voor die slapjanus Denis:/ schandalig!!!!! en wat mede barca fans in hem zien is mij een raadsel is gwn matig zo simpel is t !! En dan Paulinho die moet gwn een vaste invaller zijn maar nee speelt gwn basis gvd ik moet echt even afkoelen...

2 december 2017 om 15:12

Deulofeu? Kerel kijk jij überhaupt wel wedstrijden van barca ? Deulofeu is met stipt de slechtst presterende speler van barca dit seizoen .. heeft werkelijk waar niks goed gedaan de keren dat hij speelde .. 0,0 toegevoegde waarde en geen rendement ! Die mag in de winter verhuurd worden zsm..

2 december 2017 om 15:15

Ik heb genoeg wedstrijden van barca gekeken “kerel” dit 442 is waardeloos ik speel liever 433 met Deulofeu op de flank dan 442 met een middenveld met Rakitic en Paulinho

2 december 2017 om 15:34

Semedo kan ik inderdaad ook niet begrijpen en Roberto is op het middenveld zo vreselijk veel beter dan op de rechtsback maar Dennis is echt wel een goede speler hoor Helaas is hij een van de weinige goede spelers op de bank

Barca wordt hier voor de 2e keer de winst ontnomen en zo hebben we al 4 punten verspeeld met dank aan de geweldige Spaanse scheidsrechters. Barca speelde eerste helft zeer sterk en Messi speelde echt heel erg goed met voortdurend geweldige passes en acties. Tweede helft was minder en nonchalanter maar nog steeds had Barca de overhand. Wel erg balen dat Umtiti een blessure heeft opgelopen, hoop dat het niet te erg is. Toen de 2-2 viel kwam het vieze tijdgerek van Celta en dat liet de scheids natuurlijk allemaal toe en hij deed daar nog een schepje bij op om geen corners en ingooien aan Barca te geven, terwijl ze daar recht op hadden. Natuurlijk mistte Barca ook veel kansen maar zonder deze rare beslissingen van de arbitrage had Barca gewoon gewonnen.

Celta steelt een punt, das duidelijk. Moet zeggen, dit Barca zonder Messi stelt weinig voor. Veel gaat en moet via hem en nu al helemaal na het vertrek van Neymar.

Moet zeggen die Aspas he, heerlijke speler.

2 december 2017 om 15:17

Sociofan,

Klopt ook. Het spel van Barcelona wordt elk jaar minder. Nu zal ik ze vaak saai willen noemen. Verdedigend degelijk, aanvallend slechts sporadisch nog stuiptrekkingen van het Barca-monster van weleer.

De Spaanse topploegen zullen in eigen competitie makkelijk de bovenste plaatsen bezet houden (aangezien het niveau en de concurrentie in La Liga verre van geweldig is), maar ik verwacht geen Europese prijzen. Daarvoor zijn er nu ploegen actief die veel beter spelen en hongeriger ogen (met name PSG en Man City en in iets mindere mate United en Tottenham).

Wat kan ik ergeren aan Pique. Wat is hij slecht de 2 goals waren zijn schuld ik bedoel dek je mannetje een keer goed. De zwakste schakel van de verdediging is Pique het is niet meer om aan te zien.en Iniesta wisselen was een grote misverstand.

2 december 2017 om 15:22

Hoe kan je in Iniesta 7 MINUTEN in de 2e helft wisselen... hoe kom je erop hoe? Waarom mag die Rakitic maar blijven staan :/ ik word er GEK van....

2 december 2017 om 15:37

Iniesta is niet de jongste meer.

2 december 2017 om 15:43

Goh meen je niet? Heb jij ooit iemand nadat de 2e helft 7 minuten onderweg is gewisseld zien worden voor rust? Laat hem dan gelijk begin 2e helft achter in de kleedkamer.. of wissel hem in de 65/75e minuut man maar dit dit kan niettt

2 december 2017 om 16:48

Denk nou effe na, als je als coach tijdens de rust hoort van Iniesta dat ie zich niet erg lekker voelt en moet rusten kun je toch geen speler koud erin gooien? Dan blijft Iniesta nog even staan en heeft de vervanger een kleine 20 minuten tijd om op te warmen.

Gewoon een van de mogelijke scenario's. Laat het vuurpeloton nog even achterwege

2 december 2017 om 17:00

Als jij nooit iemand 7 minuten gaandeweg de tweede helft gewisseld zien worden en dit is werkelijk de eerste keer dan mag je toch weer logisch concluderen dat er iets aan de hand is.

Dit geeft Real nog wel een kleine hoop. Toch schat ik Barca sterker in dan Real dit seizoen tenzij Real de nodige aankopen doet dalijk. Ik hoop dag Real nog kan inhalen

Gewoon je kansen afmaken en dan is er niks aan de hand maar zoals altijd ligt het aan de arbitrage.

2 december 2017 om 16:50

Cule,

Jij denkt veel te makkelijk! Niemand beschermt de arbiter in deze, maar men wil gewoon aangeven dat het heel zielig is om enkel te wijzen naar de arbitrage.
Het komt ook een beetje schaamteloos over. Ik hoef jou toch niet te herinneren aan de walgelijke duikelingen van dhr. Suarez, waardoor hij meermaals penalty's heeft meegekregen? Barca-psg, daar hoor je geen enkele "cule" over.

2 december 2017 om 16:51

Ik snap dat je boos bent, maar met de kansen die Barça kreeg moesten ze er minimaal 1 meer maken dan de tegenstander. Soms zit het mee en soms zit het tegen.

Zoiezo klopt er iets hier niet. Xe proberen er alles aan te doen om de competitie spannend te houden en dan krijg je zulke dingen. Hoe kan je dit buitenspel keuren? Er staan geen grensrechters die in de hoofdklasse vlaggen. Echt schande dit en dat mensen nog durven te praten.

Echt zielig om weer de arbitrage de schuld te geven, wat een misselijkmakende clubie is dat toch , Celta speeld gewoon een Top wedstrijd en als het dan niet lukt, huilen over de scheidsrechter

2 december 2017 om 16:49

Het ligt natuurlijk niet aan de club dat er enkele kindjes fan zijn? Die heb je bij ons ook zat

Messi verdient beter dan te voetballen tussen dit soort prutsers.. ongelofelijk. Heeft in zijn eentje volgens mij wel 10 open kansen gecreëerd en er wordt niets meegedaan. Kan zichzelf beter gaan sparen voor het WK over een half jaar. Meer heb ik er ook niet over te zeggen eigenlijk.

Wat een gezeur allemaal, wees blij dat het weer een beetje spannend wordt in La Liga, moet Real nog wel winnen vanavond, gaat erg lastig worden...maar als Real wint en later de Classico ook dan gaan we een zeer spannende 2e competitie helft meemaken!

Dit is echt ongelooflijk ,alweer en doelpunt afgekeurd ,dit is niet normaal meer

2 december 2017 om 17:33

Madrid moet vanavond tegen Bilbao ,als ze die verliezen en ze verliezen volgende week tegen Sevilla is de classico niet eens nodig.

Lees nu dat Umtiti 8 weken geblesseerd is. Lekker man, Dembele geblesseerd, Umtiti geblesseerd en Macherano. En alle 3 gaan El Classico missen.

Dit gelijke spel vind ik niet eens erg ,dat onze beste verdediger geblesseerd raakt is veel erger, Pique bakt er ook niks meer van .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren