Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Barcelona trekt conclusies en staakt moeizaam verlopende jacht’

Laatste update:

Barcelona kan voorlopig geen beroep doen op de geblesseerde Luis Suárez en de Catalanen waren de afgelopen weken druk op zoek naar een vervanger van de spits. Na verschillende tegenslagen in de jacht op een nieuwe aanvaller heeft de huidige nummer twee van LaLiga volgens berichtgeving uit Spanje echter besloten om de handdoek in de ring te gooien.

Onder meer Marca en Mundo Deportivo melden dat Barcelona donderdagmiddag heeft besloten om de jacht te staken. De Catalanen dachten aan de komst van onder meer Arsenal-spits Pierre-Emerick Aubameyang. De Gabonees kon op goedkeuring van de directie rekenen, maar bleek vanuit financieel oogpunt niet haalbaar. Barcelona legde zich daar al snel bij neer uit angst voor een ‘media-festival’ waarmee zij the Gunners tegen zich in het harnas zouden kunnen jagen.

Ook Valencia-aanvaller Rodrigo was nadrukkelijk in beeld als oplossing voor het probleem in de punt van de aanval. De door Valencia gehanteerde vraagprijs werd echter als exorbitant ingeschaald. Barcelona had deze winter slechts een beperkt budget tot zijn beschikking en wilde daar niet overheen gaan. Andere, goedkopere opties werden niet serieus in overweging genomen uit angst voor een ‘Kevin-Prince Boateng’-scenario. De international van Ghana werd een jaar geleden als noodoplossing naar het Camp Nou gehaald, maar leverde in de tweede seizoenshelft nauwelijks een bijdrage.

Barcelona gaat ervan uit dat trainer Quique Setién in het restant van het seizoen genoeg opties tot zijn beschikking heeft. De oefenmeester kan met Lionel Messi en Antoine Griezmann in ieder geval een beroep doen op twee grote namen. De met blessureleed kampende Ousmane Dembélé is daarnaast op de weg terug en ook de jonge Ansu Fati heeft hoopgevende dingen laten zien. Met de transfer van Carles Pérez naar AS Roma vertrok er eerder op de donderdag al wel een andere aanvaller uit Catalonië.

Denk jij dat Barcelona genoeg aanvallende opties heeft om dit seizoen mee te kunnen blijven doen om de prijzen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zet Griezmann gewoon in de spits, hij is namelijk gewoon een spits... onnodig smijten met geld daar.

30 januari 2020 om 18:05

Dat is ie juist niet, hij is meer een offensieve allrounder net als Messi. Ik snap niet waarom mensen dat blijven denken?

30 januari 2020 om 18:15

Zou Timo Werner kopen.

30 januari 2020 om 18:20

Dat wordt weer 100 miljoen afdokken. Terwijl het een speler is die 50 miljoen waard is maximum. De markt tegenwoordig is zo compleet gek geworden, het is precies alsof alles maal twee is geworden.

30 januari 2020 om 18:29

Had Werner geen afkoopclausule in zijn contract van rond de 30 miljoen?

30 januari 2020 om 18:36

Reppi: dat lijkt me niet? Anders snap ik niet dat de halve Europese top nog niet op de deur staat te rossen in Leipzig, 30M is een koopje voor Werner vandaag de dag.

30 januari 2020 om 18:37

Omdat hij vaak in de spits speelde toch of als valse 9 ook goed maar dat is toch prima bij Barca.

30 januari 2020 om 18:55

Bij Atletico in een 4-4-2 kon ie zich uitleven als allrounder, naast hem stond Costa als afleider. bij Frankrijk soortgelijke rol met Giroud dan. Denk dat Griezmann zo het beste tot zijn recht komt. Maar desondanks vind ik persoonlijk dat ie het toch goed doet.

30 januari 2020 om 19:45

Griezmann is spits zou kunnen maar dan moet je een veel scorende linksbuiten hebben en moet Grizou zich offeren aan het team Barca zoekt een scorende spits

Ze moeten gewoon lekker Pedro terug halen. Goedkoop, weet wat er gevraagd wordt en zal vast nog wel een klein beetje toe kunnen voegen. Heb je iemand met diepte, Griez in de spits en afwisselde met Messi! In de zomer lekker Neymar halen en daarna mag dit bestuur heel erg snel weg.

Ze hadden ook gewoon Paco Alcacer weer terug kunnen halen (als 'ie mocht willen natuurlijk), nu gaat hij voor 22 miljoen naar Villarreal.

30 januari 2020 om 18:02

die deed het toch niet zo best bij Barca?

30 januari 2020 om 18:06

Heb z'n statistieken er even op nagekeken: nee deed het inderdaad niet denderend bij Barcelona. Toch nu weer 1,5 jaar Dortmund verder in z'n ontwikkeling zou het voor dat geld (wat overigens kan oplopen naar 30 miljoen volgens Kicker) een prima vervanger zijn. Als hij de kans had dan had hij het denk ik niet gedaan: hij wilt gewoon graag mee met Spanje naar Euro 2020.

30 januari 2020 om 19:27

Niet geweldig nee, maar hij is niet minder dan Rodrigo en aanzienlijk goedkoper. Daarom een meer logische keuze.

Beter dan een paniek aankoop, gewoon het geld behouden en in de zomer volop voor de grote man mikken in plaats van iemand die je na bepaalde tijd weg doet

30 januari 2020 om 19:27

C ronaldo doelde ik op maar lautaro is ook welkom

Zou Mertens geen goede optie zijn? Past goed in het bewegelijke voetbal en is voor weinig op te halen. Zou een prima tijdelijk oplossing zijn, die eventueel volgend jaar ook nog van waarde kan zijn. Grote chaos bij Barcelona overigens als de berichten kloppen, wat een beleid de laatste jaren.

30 januari 2020 om 18:23

Grote chaos bij Barca zeg je, maar wel een speler noemen waar ze al genoeg van hebben voorin: klein, beweeglijk en eigenlijk geen spits. Chance dat jij niet bij Barca werkt Het is niet meer dan logisch dat een club op zoek is naar een vervanger voor haar vaste 9 die maandenlang out is, maar als Barca nog maar niest wordt er al van wanbeleid gesproken.

30 januari 2020 om 20:10

Mertens heeft bij Napoli het beste gepresteerd en meeste gescoord in de spits. Is voor een aantal miljoen op te halen en zou dus een tijdelijke oplossing kunnen zijn.

Ik snap ook niet waarom ze zo nodig een nieuwe spits willen. Ze hebben griezmann die ze tot nu toe misbruikt hebben als linksbuiten. Ansu fati en straks dembele op de flanken en er is weinig aan de hand.

30 januari 2020 om 18:13

Griezmann is niet echt een spits. Heeft net als Messi iemand nodig die ruimte maakt, zodat hij z'n magie kan uitoefenen. Het Barca bestuur lijkt echt niet naar de profielen van spelers te kijken voor ze worden aangekocht

Mensen, voor de laatste keer: Griezmann is geen spits!

30 januari 2020 om 18:37

Maar het is toch ook geen linksbuiten

30 januari 2020 om 18:46

Inderdaad, dat is ie ook niet. Ze zitten er echt mee voorin, ondanks dat ie wel van waarde is hoor. Vind hem een geweldige speler en vind het best jammer dat de klik met Messi er (nog) niet is. Tegen Valencia weeral vaak genegeerd door Messi.

30 januari 2020 om 23:33

Eigenlijk toch wel een speler die gemaakt is voor een 442

30 januari 2020 om 18:39

Hij is geen zuivere 9, dat klopt. Maar hij is ook geen zuivere LB in een 3-mans aanval. Als Barca maar 2 opties heeft: a) tientallen miljoen er tegenaan smijten voor de aankoop van je 4e keuze (of hoeveel hebben we er inmiddels al de revue zien passeren?) in de spits of b) Griezmann een tijdje op Suárez' plek zetten. Dan zou ik persoonlijk toch voor optie b gaan.

30 januari 2020 om 19:29

Bij atletico had griezman toch ook altijd morata of diego costa om vanaf te spelen. Dus een 9 is die niet echt geweest

30 januari 2020 om 18:52

Ja maar dan kan hij er toch wel spelen? Een speler van zijn kaliber moet dat toch gewoon kunnen? Van persie heeft jaren lang rechtsbuiten in oranje gespeeld terwijl hij dat niet is, messi heeft overal voorin al gespeeld, ziyech bij ajax rechtsbuiten ondanks dat hij een nr 10 is, frenkie de jong speelt ook niet op zijn favo plek bij Barca etc etc etc. Er zijn letterlijk duizenden voorbeelden van voetballers die op een iets andere positie spelen.

Haal dan gewoon Pedro of Willian, en zet Griezzman in de spits. Zo onnodig met geld smijten zou zeer vreemd zijn nu. En dan in de zomer voor Lautaro gaan. Ze hebben nu wel echt behoefte aan een diepgaande flankspeler maar weet even niet wie een goedkope optie zou zijn.

30 januari 2020 om 18:15

Het is wel gebleken dat in de winter spelers halen die echt wat toevoegen belachelijk duur is. Zo’n Rodrigo moet gewoon 60 miljoen euro kosten die gast heeft maar 2 goals in 18 wedstrijden gemaakt. Vrij duur allemaal in de winter.

30 januari 2020 om 18:24

Moet je ook niet willen, hij wordt ook 29jaar straks. Kan je beter voor een goedkope optie gaan voor nu. Auba zou ook nergens op slaan, hoeveel moet ie kosten alhoewel hij misschien wel wat toevoegt. Is een Munir terughalen niks? In de zomer vol gaan voor Ney en Lautaro.

30 januari 2020 om 18:47

In de zomer LosBlancos dan komt er weer budget vrij voor seizoen 2020/21 en Lautaro en Neymar staan dan zeker op het lijstje.

30 januari 2020 om 19:32

PSG laat neymar eerder gaan dan mbappe denk ik.

Griezmann heeft altijd tussen de linies gevoetbald en is geen echte spits, ‘zet griezmann gewoon in de spits’ is helemaal geen hoopgevende oplossing. Ik zou Sane een hele goede aankoop vinden, zorgt voor diepgang en kan een mannetje voorbij. Verder zou ik KDB de perfecte transfer vinden, maar dat blijft helaas een droom. Ook hoop ik dat frenkie volgend seizoen langzamerhand de CVM rol krijgt en een goede CV halen.

30 januari 2020 om 18:24

Je begint goed, maar dan zeg je Sane en dat is eigenlijk niet de gewenste speler momenteel. Al zou die wel welkom zijn als Dembele (eindelijk) verkocht wordt. Ik hoop echt op een wonder morgen op de laatste dag en dat ze toch Auba weten te strikken. Zonder een spits kunnen ze de cl echt vergeten. En KDB zou echt een fantastische aanwinst zijn op het middenveld, dromen mag he

30 januari 2020 om 18:54

LosBlancos, waarom reageer je overal zo gefrustreerd op? Je lijkt net een klein kind waarvan zijn snoep wordt afgepakt.. Ik snap best dat het vervelend is dat je club 400 miljoen door de wc spoelt voor aanvallende versterkingen die niks toe voegen waardoor het geld op is maar daar kunnen de mensen hier niks aan doen

30 januari 2020 om 18:57

Ik hoop Sane ook ooit nog te zien bij Barcelona. Past naar mijn mening perfect bij Barcelona. Hij heeft ook het barca-kenmerk; 'liever de bal een keer te veel doorpassen dan een te vroeg schot op goal'. Van de Bruyne durf ik niet eens te dromen, daarom leek Budget de Bruyne(eriksen) me een goede optie.

30 januari 2020 om 19:29

Hahaha vriend, ik heb niks met Real Madrid, ben als Nederlander zijnde gewoon voor een NL club, Dembélé, Coutinho is toch aardig geld door de wc gespoeld of wil je zeggen van niet? Griezmann is ook nog een twijfel geval.. Maar vooral lekker gefrustreerd blijven reageren ipv inhoudelijk te blijven

Waarom huren ze niet Paco Alcacer tot de zomer?

Wat een lelijke flutclub is Barcelona tegenwoordig zeg, alles klopen, nul filosofie, schandalige vertoningen op t veld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren