Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona raakt Messi weken kwijt: ‘Het voetbal verliest’

Laatste update:

Luis Enrique kan drie weken lang geen beroep doen op Lionel Messi. De aanvaller raakte woensdagavond in de competitiewedstrijd tegen Atlético Madrid (1-1) geblesseerd aan de rechterlies en moest zich laten vervangen door Arda Turan.

/

Barcelona heeft via de officiële kanalen laten weten dat de Argentijn ongeveer drie weken niet inzetbaar is en de wedstrijden tegen Sporting Gijón, Celta de Vigo en Borussia Mönchengladbach derhalve moet missen. Messi scoorde dit seizoen al acht keer in 570 speelminuten.

Luis Enrique denkt de afwezigheid van Messi te kunnen opvangen: “Als je Messi verliest, betekent dat dat het voetbal verliest. Met Messi zijn we sterker, maar we zullen ook zonder hem sterk blijven”, vertelde de trainer op de persconferentie. Andrés Iniesta zei: “Dit gebeurt nu eenmaal, daar doe je niets tegen. Het is gewoon ongelukkig.”

Gaat Barcelona zonder Lionel Messi 'veel' punten verspelen, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

aai best wel een klap voor Barcelona. Maar vorig jaar was hij ook geblesseerd en toen stond Neymar op. Ik denk ook wel dat hij het zal kunnen.

22 september 2016 om 07:12

Neymar was einde vorig seizoen zwak en had ook gisteren bijzonder veel balverlies. Kwa niveau komt hij niet in de buurt van Mes s i en Suarez. Uiteraard is Barca in totaal zo sterk dat ze waarschijnlijk wel zullen winnen.

22 september 2016 om 07:20

Ja maar bij de afwezigheid van Messi vorig jaar was hij erg goed. Dus verwacht ik dat hij dat weer kan doen omdat hij dan nu kan shinen.

3 weken valt nog mee ,tuurlijk het blijft klote,maar vorig jaar konden we het ook opvangen zonder Messi

22 september 2016 om 10:13

Plus het voordeel bij deze blessure is dat Messi de 2 wedstrijden voor de WK kwalificatie in Zuid Amerika mist en rustig kan herstellen. Die wedstrijden zijn voor Argentina en de andere landen natuurlijk belangrijk, maar voor de spelers enorm vermoeiend (lange reizen, fysieke spel).

22 september 2016 om 13:43

Is voor Argentinië toch echt een probleem. Ze staan er al niet zo goed voor, als dat ze wilde.

Het voetbal verliest, man je hebt Suárez en beter nu dan in de knock out fase van de cl

22 september 2016 om 07:33

Inderdaad, plus het is maar drie weken, geen zware blessure oid

22 september 2016 om 09:45

Het voetbal zal altijd blijven bestaan, Messi en andere voetballers, hoe groot ze ook zijn, zijn slechts passanten.

22 september 2016 om 10:38

Hehe eindelijk iemand die een beetje rationeel reageert. Alsof Barca helemaal hulpeloos is zonder Messi, mensen moeten niet overdrijven. Hij ligt er maar 3 weken uit, niet 3 jaar.

22 september 2016 om 10:52

Weneer hij zegt het voetbal verliest
Bedoeld hij voetbalend zijn we Stuken minder en

Ok dan. Arda gaat vlammen en neemt Barca op sleeptouw... Super turk hoor!!

22 september 2016 om 09:47

Ewa superturk kan nu echt bewijzen.

Tjonge wat dramatisch, gast is er slechts drie weken weg...

22 september 2016 om 07:52

Ja dat vind ik nou ook. "Het voetbal verliest", ze hebben toch wel door dat Messi ook ooit gaat stoppen. Vervelend dat je beste speler gebleseerd is, maar dit is wel erg dramatisch.

22 september 2016 om 07:52

Inderdaad, net alsof het voetbal niet zonder Messi kan. Misschien moeten we alle competities maar stil gaan leggen tot hij weer fit is...

22 september 2016 om 10:10

En wanneer Messi met pensioen gaat, stoppen we alles dat met voetbal te maken heeft.

22 september 2016 om 07:54

Zit daar ook nog interland week tussen? Dan minder erg voor Barcelona, maar niet leuk voor Argentinië...

22 september 2016 om 10:09

Je haalt me de woorden uit de mond. In mijn opinie is Barcelona niet meer zo afhankelijk van Messi als het was een aantal jaar geleden. Dat doet men goed daar in Barcelona!

Na jaren altijd fit te zijn lijkt het er op dat ook Messi's lichaam wat meer rust wil. Denk ook zeker dat het een kwestie van slijtage is. Op een gegeven moment is de machine op...

Het voetbal bestaat uit meer dan alleen Messi, wat een dramatisch gedoe....

meer dramatisch kan hij niet zijn, wat een gejank weer over een kleine blessure van messi. Net alsof voetballiefhebbers over de hele wereld huilend de straten op gaan

Dramaqueen die trainer. Dat heb je weleens dat je sterspeler een blessure oploopt en natuurlijk wordt je daar zwakker van. Maar dat het voetbal zou verliezen is ook erg overdreven. Het hoort er gewoon bij.

22 september 2016 om 09:44

Echt he, wat een huilebalk.

22 september 2016 om 14:04

Hij bedoelt gewoon enkel te zeggen dat het voor de voetbalwereld jammer is dat Messi niet te zien is op de velden voor minimaal drie weken, wat iedereen zal beamen. Leek me duidelijk.

Ik zit volgende week in Gladbach voor de wedstrijd in de Champions League. Enorm zuur dat Messi er niet bij zal zijn. Flink aan het balen.

22 september 2016 om 09:49

Dat is wel enorm balen ja. Ik ken iemand die het voor elkaar heeft gekregen om de éérste wedstrijd bij te wonen dat Messi geschorst is geweest is zijn carrière. Dit was in 2012. Dan baal je ook wel enorm.

22 september 2016 om 10:50

Dat is inderdaad ook echt balen. Ik heb Messi gelukkig reeds tweemaal kunnen zien spelen in Camp Nou, maar had volgende woensdag toch graag een Barcelona kunnen aanschouwen op volle sterkte. Net m'n favoriete speler die verstek moet laten gaan helaas.

Lol. Een kuurtje doet wonderen... Drie weken hoeft niet per se rampzalig te zijn. Neymar, Suarez en de rest de voorhoede is capabel genoeg om de ballen erin te prikken.

Wat een ramp zeg, Messi kan drie weken niet voetballen... Laten we met z'n allen geen voetbal meer kijken tot hij terug is.

22 september 2016 om 10:52

Haha ja dat zal ik zeker doen. Messi voegt gewoon magie toe aan het spel en hij was goed in vorm. Ik hoop dat suarez en neymar het net zullen vinden

Wat een overdreven gedoe zeg, het is niet dat hij dood is of dat hij door een blessure nooit meer kan voetballen. Messi is er een paar weken uit, so what? Barcelona zou zonder hem ook moeten kunnen winnen van eigenlijk iedereen.

Geen nieuws over Busquets?

Ik merk wel dat Messi steeds vaker geblesseerd begint de raken.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren