Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Barcelona maakt U-bocht en praat toch met ex-vrouw Dani Alves’

Laatste update:

Het lijkt erop dat Barcelona toch bereid is te praten over het verlengen van de samenwerking met Dani Alves. De voorbije maanden gaf de Braziliaanse rechtsback in interviews herhaaldelijk aan dat hij best graag in Camp Nou wilde blijven, ook al was hem niets bekend over een contractverlenging ná dit seizoen. Vanuit de directie werd er niet publiekelijk gereageerd op die uitgesproken wens, maar achter de schermen lijkt er nu toch iets te gebeuren.

/

AS schrijft woensdag dat Dinorah Santa Ana, de ex-vrouw van Dani Alves die nog steeds zijn zakelijke belangen behartigt, een afspraak heeft staan met Josep María Bartomeu. Inzet van het gesprek is de toekomst van de verdediger in Barcelona. Die afspraak zou zelfs woensdagavond nog plaatsvinden, stelt het Spaanse medium.

Santa Ana gaf net als Dani Alves zelf al meerdere keren aan dat het ‘in principe’ de bedoeling is om niet weg te gaan uit Catalonië. Als er echter geen liefde meer zou zijn vanuit de club, zouden zij en haar cliënt elders rondkijken. Eeuwig wachten op Barcelona kon niet de bedoeling zijn. Mede daardoor werd Dani Alves onophoudelijk in verband gebracht met andere clubs, Paris Saint-Germain voorop.

De laatste dagen waren er al tekenen aan de wand, dat er misschien toch hoop zou zijn voor Dani Alves. Zaterdag zei Nasser Al-Khelaïfi, de baas van Paris Saint-Germain, dat zijn club ‘niet meer’ geïnteresseerd is in de Braziliaan. Dinsdag verscheen er bovendien een interview met Gregory van der Wiel in de sportkrant L’Équipe. Daarin zei de Nederlander dat hij zich geweldig voelt in Parijs en geen reden ziet om te vertrekken. Eerder zei hij nog hardop dat hij baalde van zijn reserverol tegen Chelsea en niet wist, hoe het verder moest.

Dani Alves behouden zou ... zijn van Barcelona

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker blijven Alves

8 april 2015 om 18:08

Lekker aanvallen en vergeten de verdedigen jonge je doet het goed bij barca en hoop dat je het zo blijft doen!

Slim. Alves speelt de laatste weken sterk. In ieder geval sterker dan Montoya en sterker dan Douglas ooit zal kunnen. Hem op z'n minst nog een jaar behouden zou, ook met oog op het transferverbod, de meest logische stap zijn.

8 april 2015 om 17:58

Hoe weet jij nou dat Douglas nooit beter zou kunnen worden dan Alves? Er zijn zoveel spelers die pas later zijn doorgebroken. Douglas is echt geen slechte rechtsback hoor.

8 april 2015 om 18:01

Dani Alves een paar jaar terug de beste rb van de wereld. Dat zal die douglas echt niet worden

8 april 2015 om 18:18

En dat was ook wonderbaarlijk, Lahm is zonder twijfel al jaren de beste rechtsback van de wereld. Het is daarom ook jammer dat hij dit seizoen op het middenveld staat.

8 april 2015 om 18:44

douglas werd door iedereen uitgelachen en speelde zelfs zwak in brazilie kom opnou alves doet dit al 8/9 jaar lang

9 april 2015 om 11:22

Ik ben absoluut geen fan van Douglas, maar ik moet er wel even bij zeggen dat dat uitfluiten in Brazilië vooral een cultdingetje was.

8 april 2015 om 19:07

Hij kon al met 1 jaar verlengen, maar hij wilde zelf een langer contract. Dat is juist hoe het "probleem" ontstond.

Alves blijft dus bij Barcelona en Gregory bij Psg.

8 april 2015 om 18:01

Zoals het er nu naar uitziet wel idd. Misschien als de transferban opgeheven is dat ze kunnen ruilen ik vind van der Wiel nou niet bepaald minder dan Dani Alves.

8 april 2015 om 18:19

Dat je v/d Wiel niet minder vindt dan Alves vind ik toch echt wel iets van Alves, want v/d Wiel is nou niet echt een hele goede back.

8 april 2015 om 18:35

Van Der Wiel is een waardeloze back. Dani Alves is niet meer de alves van 5 jaar terug, maar die v/d Wiel is echt slecht. Laatste keer dat ik hem redelijk op niveau vond was op het WK 2010, daarna is het alleen maar bergafwaarts gegaan met hem.

8 april 2015 om 18:57

Maar hey, hij geeft assists op Zlatan. Tattootje in de nek erbij en hij mag met m Xboxen.

8 april 2015 om 19:09

vdwiel is nog slechter dan Montoya en Douglas. Die komt sowieso nooit naar Barca.

8 april 2015 om 19:22

@ Kerry Dixon

Dat is jouw mening, in verdedigend opzicht is Alves misschien beter maar vd Wiel heeft een prima voorzet en loopvermogen en gezien het spel van Barcelona komt die daarmee prima tot zn recht. Zoals ik al zei laat hij verdedigend misschien wat steken vallen, maar daar heb je iig Pique voor die het vuile werk oopknapt en anders evt. Mascherano wat gewoon goede verdedigers zijn,

Hij moet blijven hij is niet meer de oude maar als hij weg gaat is er niemand die hem kan vervangen tot er weer gekocht kan worden

en ook gewoon 2 jr contract aanbieden (aangezien dat is wat hij wilt) Hij heeft genoeg voor de club betekend en er zijn volgend jaar zomer echt wel clubs die hem dan alsnog willen overnemen.

Dani Alves, mij favoriete rechtsback aller tijden. Vooral toen hij nog nieuw werd gehaald van Sevilla in het eerste seizoen onder Guardiola. Voor Barca hoop ik dat ie nog blijft want hij voegt nog zeker wat toe.

8 april 2015 om 18:25

Wat voegt hij dan toe als ik vragen mag? Destijds ja. Nu helemaal niks.

Voorzetten komen niet aan, kan niet verdedigen, is al aardig op leeftijd en zijn salaris ligt ook niet aan de lage kant.

Enige voordeel is hij heeft een goed band met de spelers.

8 april 2015 om 18:33

Barcelona heeft geen betere backs. Ik zie hem liever bij Barcelona dan Psg. Ik kijk ook met een bril Alves is altijd een van mijn favoriete spelers geweest.

8 april 2015 om 19:42

Dani Alves kan misschien niet meer week in week uit brengen wat hij vroeger week in week uit bracht. Maar in topwedstrijden staat hij er elke keer weer hoor en Ronaldo is zowat een soort van een muntstuk in zijn broekzak geworden. Wat voegt Dani Alves toe vraag jij je af?

Een klik met Messi die geen enkele andere speler ter wereld met een ploeggenoot heeft, die 2 vinden elkaar in de drukte blindelings. Wat nog meer? Z ijn geweldige voorzet op Suarez waardoor wij 4 punten los staan...

Zijn voorzetten zijn trouwens wel geweldig, uitzonderingen daargelaten. Het is dat ze voorin verkeerde loopacties maken of er niets mee doen.

Voetballend en verdedigend gewoon een ijzersterke verdediger. Omdat hij zo vaak mee gaat wordt hij als een soort van aanvaller gezien en wordt gezegd dat hij niet kan verdedigen terwijl ik hem verdedigend eigenlijk nog beter vind dan aanvallend.

Tjonge jonge ga eens op youtube opzoeken over Alves is zijn glorietijden, ik heb tot op de dag van vandaag geen betere back gezien waar dan ook ter wereld die dat niveau benadert.

Het enige wat je kan zeggen over Alves is zijn houding. Hij kan nogal onnodige uitspraken maken waardoor die steeds vele mensen tegen zich laat keren. En op het veld kan hij soms te nonchalant zijn.

8 april 2015 om 19:49

Ik ga niet in discussie met iemand die alles wilt ontkennen zonder een feit naar voren te brengen.

Genoeg Barcelona supporters die Dani Alves weg willen. Tijdens elke live-meepraten topic van Barcelona word Dani Alves zijn voorzetten/verdedigende-'kunsten' afgekraakt.

Dani Alves is een fantastische back ja maar niet meer van het niveau Barcelona, in zijn glorietijden was hij wel een van de beste ter wereld, zo niet de beste.

Trouwens Ronaldo in je 'broekzak' hebben is tegenwoordig niet heel moeilijk die man speelt amper als RV maar als spits.

8 april 2015 om 19:54

Ik heb het niet over tegenwoordig maar over zowat elke classico van de afgelopen jaren. Verder kom ik juist wel met voorbeelden en feiten terwijl jij eigenlijk gewoon wat roept zonder feiten. En het is pas sinds kort dat Ronaldo zich in de spits gaat bemoeien. Trouwens in El Classico speelt Ronaldo zelden in de spits maar komt hij altijd vanop de flanken, moet je ook opgevallen zijn als Madrista toch? In de andere wedstrijden durft hij zich inderdaad wel voorin laten hangen.

Verder zie je ook als je goed leest dat Alves inderdaad soms slippertjes maakt wat betreft voorzetten en te nonchalant verdedigen. Maar wedstrijden met 100 focus , de toppers, daar laat Alves je nooit inde steek, nooit.

Dani Alves is zeker nog van het niveau Barca. Ook al speelt hij soms waardeloze wedstrijden.

Over die zogenaamde supporters in live meepraten, heb je 1 supporter gehoord tot dusver die niet wilt dat Alves bijtekent? Alves is en blijft cruciaal voor het Barca spel.

Toch raar dat zijn ex vrouw zijn zaakwaarnemer is . Dalijk koestert ze nog rancuneuze gevoelens jegens Dani Alves en fraudeert ze geldzaken etc

8 april 2015 om 20:01

Inderdaad, vond ik ook raar om te lezen, of ze moeten gewoon echt nog een goede band hebben

Ik hoop heel erg dat Barcelona eruit gaat komen met Alves, een betere back hebben ze niet in hun selectie daarnaast kent hij het spel van Barcelona door en door en is de combinatie Messi alves altijd smullen.

In het land der blinden is éénoog koning.

Barca heeft gewoon geen andere optie. Alves is zeker niet meer 1 van de beste, maar wel beter dan Douglas en Montoya

8 april 2015 om 19:12

een halfjaar spelen met Bartra of Montaya als back zal niet veel problemen leveren. Dani Alves is niet dom hij weet dat Barcelona geen andere keuze meer heeft en zal daarom een lekkere salaris vragen bij een nieuwe contractverlening.

Barcelona mag in Januari weer spelers aantrekken, dan maar met Bartra of Montaya als RB tot ze weer mogen kopen.

8 april 2015 om 19:19

Ik zie dan liever Bartra als RB spelen dan Montoya.

Trouwens zelfs in januari kan ik niet direct op een naam komen van een goede RB die Barca kan kopen.

8 april 2015 om 19:46

Danillo was de perfecte opvolger geweest voor Dani Alves maar helaas haha.

Ik vind Van der wiel geen slechte back eerlijk gezegd, maar Barcelona moet toch voor 1 van de 2 italianen gaan :

Darmian of wel De Sciglio

Het is zeker verstandig om Dani Alves nog te behouden. Zeker nu ze geen vervanger kunnen/mogen kopen. Danilo die nu naar Madrid is gegaan had zijn diensten geweldig kunnen overnemen. Maar helaas mogen ze niks halen. Maar straks moeten ze vier spelers halen in 16-17 en dat zijn Neuer van Bayern. Mikel San José en Laporte van Bilbao en Azpilicueta van Chelsea als vervanger van Alves.
Ligt eraan of Piqué dan nog bij Barça speelt want dan maak ik een ander opstelling

Neuer,
Azpilicueta, San José, Laporte, Alba,
Busquets, Pogba, Iniesta of Vidal, Busquets, Iniesta,
Suárez, Messi, Neymar

Neuer
Azpilicueta
Piqué
Laporte
Alba
Busquets
M. San José
Iniesta
Suárez
Messi
Neymar
8 april 2015 om 20:43

Denk dat neuer en pogba niet gaat gebeurej

8 april 2015 om 22:30

Nee ik ook niet. Maar ik vind Neuer wel beste keeper die er is en een type voor Barça. En hij zal toch wel eens een buitenlands avontuur willen beleven lijkt mij. En Pogba die ik ook niet gauw komen want hij gaat denk ik niet nog een jaar bij Juventus spelen. Dus hij gaat mogelijk naar Real Madrid, PSG of Chelsea. Maar daarom had ik ook een opstelling met Vidal gemaakt.

Wel interessant om je ex-vrouw als zaakwerknemer te hebben

8 april 2015 om 21:17

Alimentatie veilig stellen, betere zaakwaarnemer kan je niet hebben

Ga naar Manchester united

9 april 2015 om 15:53

PSG lijkt me met al zijn landgenoten de beste optie voor Alves.

Een 2 jarig contract is de oplossing.
Barça kan hem dan vanaf 2016 desnoods verkopen en nog wat geld ontvangen, ook al is hij dan nog maar 7 of 8 miljoen waard, geld is geld. Ofwel verkopen ze hem dan pas volgend jaar in de zomer dan hebben ze meer tijd om een goeie opvolger te vinden en kunnen hem via een transferwissel nog altijd dan in een deal betrekken.
Montoya ligt nog vast tot 2018, Adriano tot 2017 en Dani Alves moeten ze ook verlengen tot 2017. Danilo verhuren of verkopen want Montoya zijn geduld zal ook opraken als hij zo weinig speeltijd blijft krijgen, als Barça in hem wat wil uithalen zullen ze toch vanaf volgend seizoen hem terug het vertrouwen moeten geven door ook meer La Liga wedstrijden te gunnen. Dani Alves kan je dan nog voor de CL houden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren