Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Barcelona heeft apart plan B als Luis Enrique toch néé zegt’

Laatste update:

Luis Enrique wilde zich tot dusver nooit langer dan één seizoen aan Barcelona verbinden en neemt in een eerste seizoenshelft ook nooit een beslissing over zijn toekomst. Dat heeft ertoe geleid dat er voor het derde seizoen op rij onduidelijkheid is rondom de positie van de oefenmeester in het Camp Nou. Hij wil pas in de lente de knoop doorhakken.

/

Volgens de vrijdageditie van AS, de op een na meest verkochte sportkrant van Spanje, houdt Barcelona rekening met het scenario dat Luis Enrique niet ingaat op een nieuw contractvoorstel van de Catalanen. De regerend landskampioen wil dat de oud-middenvelder ook in 2017/18 voor de selectie staat. Mocht hij dat echter niet willen, dan komt naar verluidt assistent-trainer Juan Carlos Unzué in beeld.

De optie Unzué toont veel gelijkenissen met de trainerswissel van enkele jaren geleden bij Barcelona; de opvolging van Josep Guardiola door wijlen Tito Vilanova. Unzué geniet het vertrouwen van Luis Enrique en bekleedde diverse posities bij de Catalanen: doelman, keeperstrainer en nu assistent-trainer. De 49-jarige Spanjaard stond slechts één keer op eigen benen als trainer: bij tweedeklasser Numancia in het seizoen 2010/11. In de zomer van 2012 tekende Unzué bij Racing Santander, maar door bestuurlijke problemen kwam het toch niet tot een samenwerking.

/

Barcelona wil Luis Enrique graag behouden en heeft ook een andere functie voor de trainer achter de hand. Mocht hij niet verder willen als trainer van los Azulgrana, dan heeft hij ook de mogelijkheid om als algemeen directeur verder te gaan, zo beweert de sportkrant. Als algemeen directeur zou hij boven Unzué en Robert Fernández, technisch manager van Barcelona, staan.

Denk jij dat Luis Enrique komend seizoen trainer van Barcelona is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Doe dan maar Koeman aub. Of stiekem Bielsa. Of Sampaoli, droomkandidaat!

18 november 2016 om 11:19

Frank de boer is nog vrij

18 november 2016 om 23:41

Lol daar zitten we bij barca niet op te wachten. Imo is Enrique ook niet goed genoeg. Van mij mag hij ook weg.

18 november 2016 om 11:22

Sampaoli bij Barcelona zou werkelijk waar voetbalporno zijn.

18 november 2016 om 11:44

Sampaoli zou inderdaad een goede keus zijn. Anders zou ik Pochettino van the Spurs ook een degelijke kandidaat vinden.

18 november 2016 om 13:15

Ik zou echt voor pochettino gaan, hij durf tenminste om talenten meer kansen te geven dan Enrique. Ik vond hem al niks speciaal zoals simeone, want elke coach kan kampioen worden met messi, neymar, iniesta.

18 november 2016 om 23:43

Niks speciaals zoals simeone? Whahahaha. Enrique is niet goed genoeg maar simeone hoort echt bij de top hoor. Misschien wel de beste coach. Kijk wat hij heeft gedaan en nog steeds doet voor atletico.

19 november 2016 om 13:06

Dat zeg ik ook. Misschien moet je eerder goed lezen ipv onzin of domme reactie aan mij geven.

18 november 2016 om 16:15

Ik hoopte eerlijk gezegd na Tata zelf ook op Sampaoli, maar gelukkig wist Enrique gelijk raad met hele selectie. Tot nu toe doet hij het gewoon geweldig en mocht hij inderdaad hierna vertrekken dan hoop ik als nog op Sampaoli. Al zie ik hem niet na 1 seizoen vertrekken uit Sevilla.

Hoeft helemaal geen verkeerde keuze te zijn ; het is nu al min of meer een publiek geheim dat de tactische plannetjes bij Barcelona uitgetekend worden door Unzuã©.

Dus als deze man de hoofdtrainer zou worden, dan verandert er eigenlijk helemaal niks bij Barcelona.

Er zijn er trouwens wel meer bij Barcelona die een haat/liefde verhouding hebben met Enrique. Barcelona is nog altijd succesvol maar of dat dankzij of ondanks Enrique is, er zijn er velen die uitgaan van het tweede.

18 november 2016 om 13:30

Hij maakt steeds vaker vreemde keuzes die ook nog weleens fout uitpakken.

18 november 2016 om 14:16

Precies, het lijkt soms net wel of hij Madrid wilt steunen. Nee maar zonder dollen vorig jaar is het net goed gegaan maar verwacht dit jaar geen feest in Camp Nou.

18 november 2016 om 15:20

Hij lijkt er ook niet van te leren..

Wat zou ik toch graag Conte bij Barca aan het werk willen zien. Tactische meesterbrein. Ik weet eigenlijk niet wat ik van Enrique moet vinden, aangezien hij zich alleen bij barca heeft bewezen want bij Roma ging t fout en Celta heeft hij volgens mij ook niet de gewenste resultaten behaald.

18 november 2016 om 11:59

Ook bij Celta deed hij het erg goed. Zijn grootste minpunt is zijn eigenwijsheid. Filosofisch willen doen met opstellingen in moeilijke uitwedstrijden, om vervolgens bij 3-0 achterstand toch Iniesta te brengen...

18 november 2016 om 13:09

Enrique heeft het bij Celta heel goed gedaan. Sindsdien hebben zij de weg omhoog gevonden.

Wat zou ik blij zijn als hij weg is en er een tactisch sterke coach zou zitten. Hoop dan niet op het doorschuiven van de assistent wqnt dan krijg je precies hetzelfde. Ze moet kijken naar een coach die jeugd durft in te passen want er is ronovatie nodig, en tergelijk een tactisch meesterbrein is.

Met dit team kan je zoveel meer dan nu, steeds die fomme keuzes bij hem zorgen altijd voor problemen en hij veranderd nooit de tactiek tegen moeilijke tegenstanders. Misschien als Enrique weggaat kan Bartomeu ook gelijk vertrekken?

Ik hoop dat Sampaoli dan komt .. zo aanvallend ingestelde coach en tactisch echt sterk.. pff dan domineert barca echt wel!

Luis Enrique vind ik maar niks om eerlijk te zijn.. door hem hebben we bv. Grimaldo niet meer. Zou echt zijn waarde bewijzen toen Alba er niet was en hem misschien wel uit de basis spelen met oog op de toekomst..

En zoals velen hier zeggen: talenten doorschuiven.. ik zie dat helaas weinig nu ..

Pochetino zou ook niet verkeerd zijn! Kent de stad al, haha het blauw/witte gedeelte

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren