Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona haalt nieuwe rechtsback: ‘Hier wil iedereen wel spelen’

Laatste update:

Douglas Pereira zal vrijdag gepresenteerd worden als speler van Barcelona, zo melden diverse Spaanse media. De 24-jarige rechtsachter wordt voor 5,5 miljoen euro (vier miljoen plus bonussen) overgenomen van de Braziliaanse topclub Sao Paulo. In gesprek met El Mundo Deportivo zegt Douglas dat hij dolblij is met zijn overstap naar de Catalaanse grootmacht.

/

“Ik ben erg gelukkig, want ik ga naar een club waar iedereen wel zou willen spelen”, geeft de verdediger te kennen aan het dagblad. “Het is mijn doel om de club terug te betalen, ik wil niet teleurstellen. Ik ben er klaar voor; ik heb bij een van de grootste clubs van Brazilië gespeeld. Toch is Barcelona anders: dat is een van de grootste clubs ter wereld.”

Douglas treft bij Barcelona met Dani Alves, Adriano en Neymar drie landgenoten. “Ik wil veel leren van spelers als Lionel Messi en Neymar. Er zijn voor mij geen woorden beschikbaar om een ploeg als Barça te beschrijven. Het is een geweldige ploeg met geweldige spelers.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Benatia kon nog gehaald worden... En verder vind ik dit een flutaankoop objectief gezien. Ik heb het niet zo op spelers die worden gehaald omdat ze zich in een zwakke (brazilliaanse) competitie hebben laten zien. Ik hoop dat mijn vermoedens niet kloppen, als Real fan hoop ik dat wel, maar als voetbalfan niet.

27 augustus 2014 om 21:16

Benatia is al na bayern

27 augustus 2014 om 21:18

Hij zegt dan ook KON nog gehaald worden

27 augustus 2014 om 21:21

Je zou maar eens een keer naar de braziliaanse competitie en dan moet je maar een hierover kunnen praten , want zwak is het totaal niet

27 augustus 2014 om 21:37

Echt heel sterk ook niet.

27 augustus 2014 om 23:21

Sterker dan de Eredivisie in elk geval.

27 augustus 2014 om 21:33

Dat is de kunst van het scouten.

27 augustus 2014 om 22:04

Precies. Ronaldo kwam naar psv destijds. Deed het best aardig als voetballer. Neymar moet nog ff de sportschool in. Messi is klein maar geblokt sterk.

27 augustus 2014 om 22:05

Inderdaad. Ronaldo bewees zich bij psv, waarna hij naar een topclub ging. Ik heb het misschien niet duidelijk gezegt, maar ik bedoelde dus dat ik er niet van hou wanneer een topclub een speler aankoopt die zich nog niet heeft bewezen in Europa...

27 augustus 2014 om 22:20

Ja en dat is dus scouten. En dan is beginnen in de eredivisie zoals ronaldo gedaan heeft een uitstekende springplank naar de top. Alleen is de eredivisie niet meer van het niveau van toen en verdienen ze ergens anders meer en zijn ze gelijk miljonair.

28 augustus 2014 om 00:26

@GarethBale,
Is maar goed ook dat jij niet bepaalt welke spelers door topclubs worden gehaald hahahahaha.
Wat een vreemde woordkeuze zeg "ik hou er niet van" hahahahaha. Wat een misplaatse arrogantie. Verder we alles goed met je jongen? Hahahahahahaha

28 augustus 2014 om 01:21

Wat heeft dat met arrogantie te maken ? Hij geeft zijn mening en daar heeft hij recht op.

28 augustus 2014 om 08:57

@rearsenal, Het is wel grappig dat een Arsenal-fan mij wat gaat vertellen over Arrogantie lol... En ten tweede, ik ben geen jongen, en ten derde, wat is er mis met mijn woordkeuze? Moet ik net zoals jou 50% hahaha zeggen en 50% mijn bericht om een goede woordkeuze te hebben?

28 augustus 2014 om 10:45

Inmiddels zijn Braziliaanse clubs vaak sterker dan eredivisie teams. Tijden zijn veranderd ben ik bang. Is wel een heel ander soort voetbal in Europa. Je merkt alleen aan alles dat deze jongen echt niet de droom aankoop is. Hij is niet eens de beste back in de Brasileirao.

27 augustus 2014 om 21:38

Als Barca fan moet ik toegeven dat dit aankoop op niets trekt. Zubi is weer op zijn best bezig.
Ongelooflijk!

Ik verwacht echt niets van Douglas. Niemand (zowel in Brazilië als in Barcelona) begrijpt hier iets van.

27 augustus 2014 om 22:21

Snap deze transfer zoiezo niet. Ze hebben Montoya voor die positie en dan halen ze iemand die waarschijnlijk niet van het basis niveau is en totaal nog niet bekend was. In ieder geval had nog nooit van hem gehoord voor deze week.

27 augustus 2014 om 22:32

Ach mensen komOp.
We weten allemaal dat ze daar in Brazil niet goed kunnen verdedigen. Mss krijgt hij bij Barcelona beter training en wordt een top verdediger. Tegenwoordig wilt iedereen iemand die meteen staat. Voetbal kan soms heel onvoorspelbaar zijn.

27 augustus 2014 om 23:34

Want benatia is ook een rechtsachter.. goh wat een stomme reden. Niet iedereen kan uit de premier league, of bundesliga gehaald worden. Echter over deze aankoop worden ook veel berichten gepost dat die er niet veel van kan, ben erg benieuwd wie er gelijk krijgt. Daarnaast heeft de braziliaanse competitie toch al vele talenten voortgebracht.

27 augustus 2014 om 23:42

objectief gezien? je hebt wss nooit naar deze speler gekeken. verder volg je de braziliaanse competitie vast ook niet zo erg. dus waarom kom je praten dat je objectief bent terwijl je dit helemaal niet bent? echt triest zulke madrista's zoals jij. altijd als eerste moeten jullie reageren op barca topics en jullie zijn drukker bezig om te provoceren dan dat je bezig bent met je eigen club.
hij is een prima speler voor in de breedte. ik heb niet genoeg gezien om te oordelen of hij ooit in aanmerking zal komen voor een basisplek maar hij is niet zo duur en blijkbaar vind barca die positie niet bezet genoeg.
zou zeggen kijk maar eens wat beelden van hem. hij is snel heeft een goed schot en kan ook z'n mannetje voorbij.verder is hij verdedigend wat minder maar dat maakt hij goed met z'n conditie en snelheid. het is geen alves in z'n topjaren maar hij is nog maar 24.
verder is het wel jammer dat hij ook zo klein is want we hebben daar genoeg van maar we zullen het zien.

28 augustus 2014 om 01:22

Je hebt niet genoeg van hem gezien om te weten of hij ooit basisspeler kan worden maar je weet wel dat het een goede speler voor de breedte is. Leg eens uit ?

28 augustus 2014 om 04:18

Hij is toch een rechtsback? Waarom wil die leren van spelers als Neymar en Messi? Naja we zien het. Verras me Douglas

28 augustus 2014 om 09:10

Ten eerste Barcastyle, lekker laf om mij meteen tot de rest van de Madristas toe te rekenen... Ik zit niet graag op Barcelona-topics, en ik ben er ook bijna nooit te vinden... Over jou gesproken, ik kan me niet herinneren dat jij Niet op een Real-topic was, dus wie van ons 2 provoceert er nou meer... Ik prrovoceer helemaal niks...

Verder, zeg je dit in je 2e alinea: ''hij is een prima speler voor in de breedte. Ik heb niet genoeg van hem gezien of hij ooit in aarmerking zal komen voor een basisplek.'''... Jij mag dus al helemaal niet over objectiviteit zeuren... Waarom zou je uberhaupt een speler kopen, waarvan je denkt dat hij niet in aanmerking zou komen voor het 1e team.

Ten derde, fanboy, waarom moet het altijd erg zijn als een Real Madrid fan kritiek heeft op een speler van een ander team. Als jij met oprechtheid kunt zeggen dat jij nog nooit in je leven kritiek hebt gehad op een Real Madrid fan, dan mag je pas komen praten... Verder heb ik die Douglas een paar keer gezien, maar ik vond hem gewoon niet zo heel goed... mag dat niet als Real Madrid fan?

En hij is nog maar 24... Dan ga je niet heel veel beter worden. En als hij dan niet van topniveau is, hoe gaat hij dat dan worden in 3/4 jaar tijd als de meeste, zo niet, alle spelers hun top beleven op hun 28-30 jarige leeftijd?

Voor de rest, ik had precies dezelfde post gepost als het ging over een speler van Manunited, Atletico, of zelfs mijn clubbie Real Madrid...

Nu jouw beurt

28 augustus 2014 om 08:32

Neymar speelde ook in Brazilie

28 augustus 2014 om 09:10

Inderdaad, en kijk hem nu... Nog steeds een klein tenger ventje dat eerst moest wennen voor hij begon met beter spelen

27 augustus 2014 om 21:35

Ik hem alleen van FM 2014 en daar waar het een aardige speler.

28 augustus 2014 om 16:51

Zoek een andere naam
Het is niet leuk wat jij doet.
Laat die jongen gewoon en heb daar een beetje respect voor.

Ken hem niet, heb opzich wel vertrouwen in hem maar, ik vind toch dat Dani Alves gewoon in de basis moet staan. En waarom krijgt Montoya trouwens geen kans?

Deze jongen kreeg pannas van Dinho met een bmi van 30 vorig jaar, nou kost hij niet heel veel maar toch, niks wijst erop dat hij enorm geschikt is, zelfs fans in Brazilië kraken hem.
Dit is Henrique/kerrison achtig en Barca's bestuur kennende zit er dan ook iets meer achter dan simpelweg een nieuwe rb aantrekken. Misschien witwaspraktijken of geld wegsluizen of iets.

27 augustus 2014 om 21:29

Een beetje meer respect voor ronaldinho is wel op z'n plaats...

27 augustus 2014 om 21:36

Uiteraard maar dat maakt hem niet bepaald de toekomstig sterkste back, en ik geloof eerder dat hij gewoon middelmatig is dan dat Dinho met 15 kilo overgewicht nog 1 van de beste spelers op de velden is tegenwoordig.

Ik heb hem zelf nooit zien spelen en ken hem namelijk niet maar ik hoop dat fir zich goed gaat presteren en weet iemand of die weer gelijk word terug verhuurd

Barca valt me tegen met goeie aankopen had verwacht dat ze wel betere spelers zouden halen alleen suarez is een goeie aankoop

27 augustus 2014 om 21:21

Rakitic en beide doelmannen zijn ook goed evenals Matthieu alleen zijn de bedragen te hoog bij Matthieu en Bravo imo.hadden ze Danilo en Benatia gehaald ipv deze Douglas en Vermaelen was het een uitstekende zomer geweest met oog op de Fifa ban.

28 augustus 2014 om 09:17

Bij goede aankoop hoort dus ook een goede prijs/kwaliteitsverhouding (voor deze markt):

Rakitic: Goede aankoop. Kostte weinig, voegt veel toe aan het team.

Matthieu: Waarschijnlijk een goede speler, alleen te duur. Ook is hij al oud. Ik vind het niet een heel goede aankoop. De tijd bewijst wel.

Vermaelen: Komt van de bank van Arsenal. Heb hem nooit heel goed gevonden.
Geen goede aankoop dus.

Bravo + Terstegen: 2 goede aankopen. 1tje een goede keeper, 1tje wordt er een. Ook niet te duur.

Douglas: Geen goede aankoop. Lees post hierboven.

Suarez: Dure speler. Goede speler. Bijtende speler. Geschorste speler. Kleine speler.
50/50 bij deze.

28 augustus 2014 om 13:05

@ Gareth.bale

Ik kan me als Barça-fan wel in je analyse vinden.

Verder vind ik het ook overdreven, zoals je in een vorige post aanhaalt, dat mensen altijd 'hater' en andere onzin moeten roepen als iemand met een Barça- of Real-embleem eens iets zegt over het andere team.

Als iedereen wat normale woordenschat zou gebruiken in zijn comments zouden de Spaanse topics er veel beter uitzien.

Word Douglas weer terug verhuurd????

Barcas transfer beleid is echt om te lachen. Alleen maar spelers die tekort komen (waarschijnlijk denk niet dat het een vaste waard gaat worden). Suarez was helemaal erg.

27 augustus 2014 om 21:35

Suarez is een van de beste aanvallers ter wereld en verder is het gewoon afwachten hoe de transfers afwachten. Ik zal niet verbaasd zijn als barca uiteindelijk gewoon sterker dan real blijkt met vooral veel grote namen.

Met alle respect maar dit is de slechtste aankoop in tijden van Barca. Als ze zich in Sao Paulo al afvragen wat Barca met hem moet dan weet je al genoeg.

Deze transfer snap ik niet. Maar het transferbeleid van barca is echt niet zo slecht dit seizoen. Rakitic is gewoon een topmiddenvelder. Kwa naam nog niet helemaal maar door rakitic heeft Sevilla zowel van real als barca gewonnen vorig seizoen, echt een heerlijke middenvelder voor een mooie prijs. Suarez de beste nummer 9 die er is al is het nog afwachten wat zijn rol word in het systeem en of hij z'n bijt gedrag onder controle krijgt. 2 keepers gewoon goed, een talent en een goede international. Matthieu was ik kritisch over maar in de voorbereiding en de 1ste wetstrijd echt ijzersterk gespeeld. Het zegt ook veel dat Valencia hem niet wou laten gaan. Vermaelen in vorm ook gewoon een sterke verdediger. Op Rakitic en vooral Suarez na zijn het geen top namen maar dat betekent in voetbal vaak niet veel. Ik denk dat barca dit jaar gewoon weer beter is als real.

Wat is er gebeurd met de jeugdopleiding van Barcelona? Je hoort er alleen maar hosanna verhalen over, maar ze moeten wel een middelmatige backuit brazilie kopen? zoiets moet er toch ook wel in Barca B rondwandelen?

28 augustus 2014 om 00:12

In de jeugd loopt er op rechtsback niets bijzonders. Linksback wel: Grimaldo. Sergi Samper, Grimaldo en Munir kunnen hele grote spelers worden en hetzelfde geldt voor Rafinha. Hetzelfde geldt trouwens ook voor de verhuurde Deulofeu. Om maar even een antwoord te geven op je vraag over de opleiding. Edgar Le kan denk ik ook een grote speler worden heel erg talentvol (centrale verdediger).

28 augustus 2014 om 00:24

Ik heb eens even op de website van Barcelona gekeken en de selectie van Barca B ziet er niet heel breed uit.

Op linksachter zal het misschien wel goed zitten de komende jaren, maar daar heeft men ook Jordi Alba al staan die nog wel een aantal jaar meekan. Deulofeu en Rafinha zijn zeker spelers met een toekomst bij Barcelona. Hopelijk gaan ze onder Luis Enrique kansen krijgen!

Toch opvallend dat een grote club als Barcelona de posities in zijn B elftal niet volledig of dubbel bezet heeft!

Al vind ik dat naam niet alles zegt ben ik wel met stomheid geslagen dat deze man is aangetrokken. Heeft totaal geen ervaring op het hoogste niveau en is geen uitblinker op z'n huidige niveau. Van Montoya ben ik niet overtuigd en ben bang dat deze man niet beter is.

Ken hem niet. Weet dus ook niet of t wat wordt maar voor barca moet je van wereldnivo zijn (of iets lager) denk niet dat hij heel geschikt is maar t wordt afwachten. Ik denk dat barca met luis, mathieu en de 2 keepers toch goede aankopen hebben gedaan. Vermaelen is niet top maar ze hadden natuurlijk wel iemand nodig op die positie. Ik had wel heel graag benatia zien komen.

27 augustus 2014 om 22:14

En rakitic is ook redelijke aankoop maar het beste was als fabregas kon blijven maarja.

28 augustus 2014 om 09:18

Eerst wou iedereen hem nog weg hier op Vz...

Hij hoopt vooral te leren van Lionel Messi en Neymar.. dat verwacht je toch niet te horen van een rechtsback. Of is dit een rechtstbuiten-die-niet-goed-genoeg-is-voor-rechtsb uiten-dus-daarom-maar-rechtsback.

Ik hoor geen goede verhalen over hem als ik zijn naam voorbij hoor komen, schijnt een speler van niets te zijn. Maar goed, in het systeem van Barcelona waar je vooral mag aanvallen kan hij best voor zichzelf uitstijgen.

27 augustus 2014 om 23:29

Deze spelers staan in de aanval en linksbuiten hij zal dus vaak tegen over hen staan.

Volgens mij heeft niemand die hier een reactie op gaf Douglas al meer dan 3 keer zien spelen dus geef die jongen gewoon een eerlijke kans, Barca wilt hem dus zal hij wel iets kunnen en hij staat op z'n jeugdige leeftijd toch maar mooi in de basis van São Paulo dus alles succes Douglas!

28 augustus 2014 om 01:26

Dat Barcelona je wil betekent helaas niet dat je echt iets kan. Ze hebben af en toe hele vage aankopen waar niemand iets van snapt wat vaak ook fout gaat.

28 augustus 2014 om 01:49

Over het algemeen koopt barca geen koekenbakkers, toch? Dat het geen exotische naam betreft die in de Europese competitie al veel heeft laten zien, betekent niet dat deze jongen niet kan voetballen. Ik denk toch dat barca weer op zoek was naar een schaars profiel en het uitkwam op deze man (na cuadrado)

Arsenallz,
Heeft alles met arrogantie te maken, dit is een voetbal forum, dan zeg je toch niet

Barca is echt dom bezig, je mag 2 transferperiodes geen spelers halen en kijk welke spelers je haalt voor in de verdediging. Als barca wat meer ging dokke en meer ging pushe was benatia echt wel gekomen. Hij is tenslotte marokaans, had vast wel een droom om bij barca te spelen( alhoewel bayern natuurlijk ook een topclub is). Als die binnen was had hummels ook wel gekomen. Dani alves gewoon basis houden en die nieuwe transfer wat ik heel matig vind op de bank.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren