Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Barcelona gaat all-in op Neymar: volgende ‘miskoop’ gaat in uitverkoop’

Laatste update:

Zowel de meeste Spaanse als Franse media gaan er inmiddels van uit dat Neymar komende zomer terugkeert bij Barcelona. Eerder verschenen al geruchten dat de Catalanen afscheid willen nemen van Ousmane Dembélé en Philippe Coutinho, om zo financiële ruimte te maken voor de vleugelspits van Paris Saint-Germain. Volgens Sport komt daar nu ook de naam van Antoine Griezmann bij.

Barcelona wordt volgens de Spaanse sportkrant hard geraakt door de uitbraak van het coronavirus. Doordat er momenteel niet gevoetbald wordt, en daar voorlopig geen verbetering in zal komen, dreigt een flink begrotingstekort voor de Catalaanse grootmacht. Om nieuwe financiële middelen aan te wenden is naar verluidt besloten om ook Griezmann op de transferlijst te plaatsen. De Franse aanvaller kwam afgelopen zomer voor 120 miljoen euro over van Atlético Madrid en mag nu voor 100 miljoen euro weer vertrekken, zo klinkt het.

Volgens Sport zag de selectie van Barcelona de komst van Griezmann bij voorbaat al niet zitten. "In de kleedkamer was de heersende mening dat een speler als Griezmann niet nodig was", zo schrijft het sportdagblad. Hij werd met tegenzin ontvangen, maar de groep had uiteindelijk een soort houding van: baat het niet, dan schaadt het niet." Griezmann kan met 14 doelpunten in 37 wedstrijden voor Barça aardige statistieken overleggen, maar heeft de twijfels naar verluidt niet weg kunnen nemen.

De 29-jarige Griezmann ligt naar verluidt goed in de markt: Manchester United, Chelsea, Arsenal én PSG zouden wel oren hebben naar de komst van de ex-speler van Atlético Madrid. Mocht geen van de clubs bereid zijn om de vraagprijs van honderd miljoen euro op te hoesten, dan wil Barcelona ook meewerken aan een ruildeal. De aanvaller zou in dat geval betrokken kunnen worden in de transfer van Neymar, mocht PSG daar interesse in hebben.

Is het verstandig van Barcelona om Antoine Griezmann te verkopen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ongelooflijk die dure aankopen van barca. Allemaal toch wel mislukt voor gigantische bedragen. Dan heb je straks neymar die ook wel 150-170 moet kosten.

22 maart 2020 om 16:10

Maar dat is dan wel een fantastische aankoop.

22 maart 2020 om 18:20

Ach wel nee. Neymar krijg je straks niet meer verkocht en kost qua afkoopsom en salaris straks zon 80 a 100 miljoen per seizoen..krijg je er echt niet uit. Hele domme aankoop...

22 maart 2020 om 20:36

Met Neymar haal je wel iemand die blessure gevoelig is. Drie halve seizoen Psg. 222 miljoen voor maximaal 20 competitiewedstrijden per seizoen is uiteindelijk een dure grap.

22 maart 2020 om 16:18

Ja, geen enkele aankoop van boven de 100 miljoen is tot nu toe geslaagd. En het gaat erg moeilijk worden deze spelers nog te verkopen, enerzijds omdat geen enkele club nog bereid zal zijn ook maar enigszins in de buurt te komen van de transfersommen die destijds door Barcelona zelf zijn betaald, en anderzijds doordat (als je al het geluk hebt een club te vinden die bereids een enigszins acceptabel bedrag op tafel te leggen) de kans klein is dat de spelers zelf akkoord gaan doordat ze in Barcelona krankzinnige salarissen betalen.

Doet het zeker ok qua statistieken. Maar Neymar past toch beter in de klassieke 4-3-3 van Barça. Qua karakter beiden wat vreemde snuiters overigens. Zou een ruil met PSG wel ok vinden. Neymar en Lautaro. In ruil met Coutinho, Griezman en Dembele 🤔 Weet niet per se of dit een goeie deal is

Als je Neymar haalt en met msn speelt heb je nog altijd problemen in de aanval. Neymar is vaak geblesseerd. En Suarez en Messi beginnen op leeftijd te raken en kunnen niet alles (op volle kracht) spelen. Ervan uitgaande dat je griezman dembele en coutinho verkoopt, zit je met fati en braithwate op de bank. Daar win je de oorlog ook niet mee.

22 maart 2020 om 16:34

Je gaat er ook vanuit dat neymar vaak geblesseerd zal zijn. Tijd zal het leren of het zo is. Het is zekers geen feit. Bij barca had hij een hele goede blessure record. Suarrez zal ook een keer vervangen worden maar wel pas als die niet meer wereldtop is. Dat is hiij nog steeds. Scoorde dit seizoen enorm veel doelpunten voor zijn blessure

22 maart 2020 om 17:57

Gezien het statement en het feit dat de sterkhouders daardoor een salarisverlaging accepteren, is Neymar dus helemaal niet betaalbaar op dit moment voor Barcelona. Als ze hem toch halen deze zomer, is de club echt niet meer serieus te nemen.

22 maart 2020 om 18:22

Ik vraag me ook af hoe ze dat gaan doen. Ze willen wel 3 spelers lozen blijkbaar, misschien dat dat genoeg ruimte maakt voor neymar. Geen idee.

22 maart 2020 om 18:32

Wie zegt dat het statement correct is? Het kan ook zijn dat ze juist ruimte maken voor Neymar door even akkoord te gaan met salaris verlaging. Bij wijze van natuurlijk.

Leuke speler, maar is/was nooit een ‘barca speler’. Hij had ook totaal geen cruciale rol bij barca en dat had neymar wel. Jammer dat ze nu wel verlies gaan maken.

22 maart 2020 om 17:49

Wat is per definitie dan een echte Barca speler?

Goed nieuws als je al 100 miljoen van die 120 miljoen terug kan krijgen moet je dat gewoon doen, je ziet aan alles dat die jongen zowel in de spits als op links zich niet op zijn gemak voelt. Neymar voelt zich natuurlijk als een vis in het water in de aanval bij Barcelona heeft er jaren lang La Liga aan flarden geschoten. Coutinho, Griezmann en Dembele out Neymar en Lautaro Martinez in.

22 maart 2020 om 16:38

Zou me oprecht verbazen als je ze alle drie kunt verkopen voor een goede prijs. Zeker omdat ze alle drie astronomische bedragen verdienen en al een tijd minder goed presteren. Daarnaast zijn Griezmann en Coutinho dan ook nog eens aan de “oudere” kant.

22 maart 2020 om 16:44

Griezmann is gewoon een goede speler en wereldkampioen daar zie ik wel genoeg clubs voor komen. Maar past gewoon niet in de speelstijl, Coutinho is 27 en zijn beste jaren moeten wellicht nog zelfs komen. Dembele verkopen zal wel een probleem worden denk ik zeker gezien het feit hij geblesseerd is. Maar ze zouden alle 3 als nog kunnen worden gebruikt voor deals met PSG en Inter om zo op de prijzen van Lautaro en Neymar te drukken.

22 maart 2020 om 18:36

Inderdaad exact wat er moet gebeuren.neymar is de missing link en Suarez moet stilaan vervangen worden. Hij kan nog wel even mee, maar is toch stilaan op retour. Normaal gezien zou je nog aardig wat centen moeten ontvangen voor Coutinho, Dembele en Griezmann. Blijven gewoon klasse voetballers, ongeacht hun minder seizoen. Dembele wel vaak geblesseerd, maar heeft het voordeel dat hij nog piepjong is en dus een enorm talent. Kan nog sterker worden (minder blessuregevoelig) en kan zijn potentieel nog volledig waarmaken.

Even serieus. Hoe had de leiding bij barca het griezman fiasco niet aan zien komen? Zo veel fans waren verbijsterd erover dat ze hem aan zouden trekken. Na 3 jaar en 300 miljoen euro later komt het bestuur van barca tot de conclusie dat de beste vervanger van neymar, Neymar is.

Als het waar is natuurlijk lachwekkend dat je Griezmann hebt aangetrokken. Voor velen was het immers geen verrassing dat ie het bij Barca erg moeilijk zou gaan krijgen, omdat er op de positie waar hij het beste rendeert geen plek is. Als je het vantevoren van zoveel kanten al hoort en de kleedkamer ook niet echt staat te springen om zijn komst, waarom haal je hem dan? Moet nog maar zien wie hem gaat halen. Die club gaat er normaal gesproken geen grote transfersom meer voor terugkrijgen, dus je koopt hem puur om te presteren. Dan helpt het niet dat hij voor het 4e jaar op rij niet aan de 20 doelpunten in Laliga komt. Daarbij laat Barca hem ook niet voor een laag bedrag gaan. Zeker een risicovolle aankoop dus. Of hij moet naar PSG gaan.

Geeft alleen maar aan dat dit bestuur van Barca gewoon plaats moet maken. Inclusief TD. De laatste jaren zijn er alleen maar paniek aankopen verricht. Met die transfer van Griezmann wilden ze de harten weer stelen van de supporters. Heeft averechts gewerkt. Was totaal niet nodig die aankoop! Had dan maar nog één jaartje extra gewacht op Neymar. Want ik ben er op een of ander manier wel van overtuigd dat Neymar weer een succes zal worden bij Barca. En hij zal denk ik vooral het vuur weer aansteken bij Messi. Die speelt al 'n tijdje alsof hij geen doel heeft.

Dit zou echt schaamteloos zijn. Eerst zielig doen dat er financiele problemen zijn en dat spelers solidair moeten zijn door middel van een salarisverlaging om vervolgens meer dan 150 miljoen euro te betalen voor Neymar en daar zit zo'n exorbitante salaris, tekengeld, commissie(s) en bonussen waarschijnlijk niet eens bij. Ik mag dus hopen dat dit een gerucht is, want gezien dat statement van een paar dagen terug is Neymar momenteel helemaal niet te betalen.

Wat een poppenkastenclub is dat Barca geworden met al hun gekke aankopen en beleid. 0,0 van wat het vroeger was en al mijn sympathie is weg en vind ik op gelijk als het trieste niveau van City en Psg. Welke club laat zich zo opnaaien door Neymar. Hoe goed hij ook wel niet is? De manier waarop hij Barca heeft verlaten is toch een dikke mes in de rug door zichzelf via oliesjeiks uit te kopen? Krijgt baby Neymar niet wat hij wilt, dan gaat hij weer weg. Daarnaast zijn de aankopen van de laatste jaren ronduit bizar en vreemd. Antoine, Dembele, Turan, Vidal en Coutinho passen allemaal in dat rijtje.

Antoine Griezman. Wat een speler, hoop dat dit gerucht op waarheid berust is en dat hij naar een mooiere club gaat verlaten voor iets mooiers. Iets in Italië of Frankrijk of misschien gewoon ADO Den Haag. Voor Paris St Germain een mooie ruil als je daar nog een miljoen of 100 bij kan krijgen.

22 maart 2020 om 18:25

Waarom zou ADO Den Haag zijn vingers branden aan een speler die gefaald heeft bij barca?

22 maart 2020 om 21:11

Welke ADO speler zou wel slagen bij Barca?

Neymar trekt Barcelona naar een diep dal. Te veel ego, te veel gedoe en drama... Don't!

Neymar is veel te blessuregevoelig. Maar indien fit blijft hij fenomenaal. En hij speelt goed samen met Messi.
Momenteel hangt alles ook af van Messi, dat kan nog een 2 tal jaar perfect verlopen. Maar niet meer voor de volle 100 procent. Net zoals Suarez begint de leeftijd toch wat parten te spelen.
Na die periode gaat iedereen er zich moeten bij neerleggen dat het minder zal zijn. Messi is onvervangbaar. En nu draait daar alles ( en ook wel terecht ) rond. Dan opeens die omschakeling maken, zonder kwaliteitsverlies, lijkt mij onmogelijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren