Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Barcelona dicht bij komst eerste zomerse aanwinst na persoonlijk akkoord’

Laatste update:

Barcelona is persoonlijk akkoord met Evan Ndicka, zo meldt het Duitse Sport1. De 23-jarige centrale verdediger moet na dit seizoen overkomen van Eintracht Frankfurt, waar de Fransman over een aflopend contract beschikt. Volgens het Duitse medium is Ndicka van plan om zijn definitieve beslissing in maart wereldkundig te maken, maar zou hij Barça al goed nieuws hebben gegeven.

Eintracht deed de afgelopen maanden meerdere pogingen om de aflopende verbintenis van Ndicka te verlengen, maar dat verliep zonder succes. Met de boomlange mandekker haalt Barcelona een grote vis binnen. De linkspoot vertegenwoordigt volgens Transfermarkt een waarde van maar liefst 32 miljoen euro. Barça hengelt Ndicka door zijn aflopende contract echter relatief goedkoop binnen.

Ndicka is jeugdinternational van les Bleus en wordt op korte termijn bij de selectie van bondscoach Didier Deschamps verwacht. Raphaël Varane, een van de concurrenten van de fysiek sterke verdediger, kondigde onlangs zijn pensioen bij het Franse elftal aan. Ndicka speelt al sins juli 2018 voor Eintracht, dat hem voor 5,5 miljoen euro overnam van AJ Auxerre. Inmiddels staat hij op 168 officiële wedstrijden voor de nummer zes van de Bundesliga. Daarin was Ndicka goed voor tien doelpunten en hetzelfde aantal assists.

In Catalonië gaat Ndicka de concurrentiestrijd aan met Ronald Araújo, Jules Koundé, Andreas Christensen en Eric García. De afgelopen weken speelde trainer Xavi met Araújo en Christensen in het centrum, terwijl Koundé, zoals wel vaker dit seizoen, de rechtsback van dienst was. García lijkt daardoor het grootste slachtoffer te worden wanneer Ndicka daadwerkelijk tekent in het Spotify Camp Nou. De 22-jarige Catalaan kwam dit seizoen 1.121 speelminuten in actie, verdeeld over achttien optredens. García beschikt in Barcelona nog over een langdurig contract tot medio 2026.

Zou Ndicka een goede aanwinst zijn voor Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
14 februari 2023 om 12:02

Transfervrij binnenhalen met alleen kosten van tekenpremies e.d. en 1-2 jaar later doorverkopen voor een smak geld. Het lijkt er al enige tijd op dat Barcelona centjes nodig heeft dus dit is een manier om daarmee te helpen.

14 februari 2023 om 12:04

Mazraoui zou interessant kunnen zijn als Cancelo definitief naar Bayern verkast, anders zie ik dat niet gebeuren. Misschien kan Barcelona zich wel mengen in de strijd om Cancelo zelf. Dat zou echt een fantastische versterking zijn. Al vind ik deze Ndicka ook geen rare versterking. Zoals Xavi het nu invult vanuit een soort 3-4-3 (waarbij Kounde de derde centrale wordt en Balde linksbuiten), zou Ndicka een mooie backup voor Christensen zijn. En dan heb je aan die rechterkant ook meer aan Kounde dan aan Cancelo.

14 februari 2023 om 12:20

Mazraoui staat wel open voor FC Barcelona denk ik. Cancelo is wel een lastige concurrent helaas. Ik denk dat Mazraoui ook met Cancelo aan genoeg wedstrijden zal komen. Maar voor FC Barcelona spelen met de garantie dat je 1e rechtsback wordt is natuurlijk mooier dan om en om met Cancelo spelen. Mazraoui is bovendien een typische Barcelona rechtsback die een goede techniek bezit en ook eventueel in het middenveld kan duiken. Als ik Laporta was had ik alvast een belletje gedaan. Voor de FC Barcelona fans wat gaat er nu gebeuren met Chadi Riad ook een linksbenige centrale verdediger uit de jeugdopleiding. Ik dacht dat Xavi hem hoog had zitten. Hij is ook 1 van de beste van Barca B. Wordt die dan verkocht of gaan ze hem verhuren?

14 februari 2023 om 13:09

Zou inderdaad ook mooi zijn als Chadi Riad door wordt geschoven. Zit echt wel potentie in die jongen. Maar als dit doorgaat staan er toch al 4/5 centrale verdedigers, tenzij Garcia nog weggaat ofzo kun je Riad dan het beste een jaartje verhuren ofzo.

14 februari 2023 om 13:20

Mazraoui staat wel open voor FC Barcelona Lefootball? Hij mag een gat in de lucht springen als hij daar naar toe mag als bankzitter.

14 februari 2023 om 12:05

De verdediging staat momenteel gewoon goed, waarom zou je dingen gaan veranderen dan

14 februari 2023 om 12:09

Verdediging staat wel goed ja, maar Kounde is geen rechtsback zie hem graag vanaf volgend seizoen centraal dus een rechtsback is wel nodig.

14 februari 2023 om 12:23

White is/was ook geen rechtsback, sommige spelers kunnen zich heel goed aanpassen aan een andere positie.

14 februari 2023 om 12:27

Elke club heeft 4/5 centrale verdedigers nodig. En aangezien Kounde bij ons op de back positie speelt heeft Barca op dit moment eigenlijk maar 3 centrale verdedigers (Christensen, Araujo en Garcia) Alonso speelt zelfs als 4e centrale verdediger. En ik vind Ndicka beter dan Garcia en Alonso. En Christensen en Araujo zijn altijd wel een keer geblesseerd.

14 februari 2023 om 17:07

Gelukkig krijgen we ook Lenglet en Umtiti weer terug..

14 februari 2023 om 19:06

Haha als ik er aan moet denken dat Lenglet, Umtiti of Pique nu achterin zouden staan ... Ik zou gek worden! Maar je hebt gelijk die komen terug en moeten ook weer elders onderdak zien te vinden. Lenglet komt zeker terug hoe zit het met Umtiti?

14 februari 2023 om 23:45

Umtiti doet het erg goed volgens mij, maar het was alleen een huurdeal dacht ik. Wel een vervelend racisme incident gehad in de wedstrijd met Lazzio. Maar die zal ook terugkomen, misschien dat die verkocht kan worden voor een klein prijsje of dat Lecce hem nog een jaartje wil hebben.

14 februari 2023 om 23:49

Nog even nagezocht, ik wist dat Umtiti het voor het WK al prima deed maar ondertussen is die bij Lecce een vaste basisspeler geworden zo te zien. Dus dat is mooi, vooral voor hem maar ook voor Barça! Scheelt ook weer iets salaris met de vreemde constructie met deze huurdeal.
Ik denk dat Barça het best kan inzetten op een contractbeëindiging, zodat je af bent van zn salaris en Umtiti een mooie club kan vinden.

15 februari 2023 om 07:20

Ah wist ik niet. Kwam natuurlijk alleen negatief in het nieuws toen hij zijn periode bij Lecce begon met blessures. Ik gun hem echt nog mooie voetbal jaren, in het begin was hij een topper bij Barca. Momenteel trouwens Milan-Spurs aan het kijken en die Leao begint mijn droomspeler te worden voor onze aanval. Hij links, Dembele rechts, koekoek. (En ja Lazio staat wel bekend om dat soort onzin helaas).

14 februari 2023 om 12:07

Barcelona heeft geen linksbenige centrumverdedigers. Dus dit is een logische aankoop. Betekent wel dat je Eric Garcia waarschijnlijk moet uitlenen of verkopen. Overigens denk ik dat het voor Eric Garcia zelf ook goed is als het elders aan meer speeltijd toekomt. En een club als Barcelona heeft simpelweg 4 goede centrale verdedigers nodig, een seizoen duurt lang.

Goede speler voor zover ik weet. Is nog vrij jong dus dit lijkt mij een no-brainer. Betekent waarschijnlijk wel einde oefening voor Eric Garcia.

14 februari 2023 om 14:23

Niet meer dan terecht toch, Garcia is veel te weinig voor het niveau dat Barça probeert na te streven.

Alles is er bij Barcelona opgericht transfervrije spelers te halen en die na een jaartje te verkopen. Is echt een verdienmodel aan het worden daar.

14 februari 2023 om 12:00

Geef mij voorbeeld van spelers die ze transfervrij hebben binnengehaald en met overwinst hebben verkocht. Aubameyang wou naar Chelsea.

14 februari 2023 om 12:02

Depay. Transfervrij binnengehaald, voor 3 miljoen verkocht.

14 februari 2023 om 12:04

Auba en Depay. Komende zomer komt daar Kesi bij. Daar zal Garcia of Christensen nog bij komen. Verwacht hetzelfde met Alonso.

Allemaal gratis gehaald, even meegedaan en daarna met een transfersom verkocht.

14 februari 2023 om 12:09

Christensen vertrekt niet, die heeft zichzelf binnen no-time in de basis gespeeld.

14 februari 2023 om 12:14

Iemand zal vertrekken want dit is de vijfde CV die men nu aantrekt. Afhankelijk hoeveel geld Barcelona nodig heeft, zullen ze moeten kiezen. Christensen zal meer opbrengen dan Garcia.

14 februari 2023 om 12:35

Kounde is onze rechtsback die doet het daar goed en mede ook omdat Christensen en Araujo een ijzersterk duo vormen. Daar zie ik dus niet snel verandering inkomen. Met Garcia als enige backup hebben we maar 3 centrale verdedigers. Zelfs Alonso een linksback staat bij ons soms centraal. Als je Ndicka haalt ben ik het wel met je eens dat Garcia het beste kan vertrekken.

14 februari 2023 om 12:38

Kounde speelt rechtsback omdat Barcelona nu geen goede rechtsback heeft. Maar hij kan zo weer centraal spelen als het moet. Zeker als Barcelona een nieuwe rechtsback zou halen komende zomer.

14 februari 2023 om 12:47

Christensen en Araujo als duo staat heel sterk. En Kounde doet het als RB gwn heel goed. Kounde kan gewoon als 1e back blijven spelen. Maar dan moet je hem ook niet als een CV tellen vind ik. En ik vind Alonso en Garcia als backups gwn niet goed genoeg. Dus zou ik deze aankoop zeker toejuichen.

Kijk maar naar Ajax.. gedoe met Alvarez omdat er maar 3 centrale verdedigers zijn (Bassey, Timber en Kaplan) aangezien Grillitsch als mid word gezien. Kaplan is altijd geblesseerd.. dus een club met 5 centrale verdedigers is zeker geen overbodige luxe (1 joker die multi inzetbaar is kan ook)

14 februari 2023 om 13:04

Aubameyang, Depay, deze zomer allicht Kessie. Heb je zelf 2 seconden nagedacht voor je die vraag stelde?

14 februari 2023 om 13:06

Nou er was net een heel gedoe dat Barca zijn resterende salaris (terecht) niet wou afkopen en verder heeft Depay ook nog eens afgezien van zijn doorverkooppercentage.

14 februari 2023 om 16:27

@Barcawinner hoeveel heeft depay Barca aan salaris en tekengeld gekost? Denk dat er nog een aardig bedrag van die 3 miljoen af kan qua winst.

14 februari 2023 om 12:34

Ze hebben ook geen keuze, want ze razen door die injecties heen. Het ego van de beleidsmannen is tevens te groot om de kosten aan te passen om de omzet zonder de injecties, waardoor ze dat geld waarschijnlijk gaan gebruiken om die omzet richting de miljard te houden. Tja, dat blijft er eigenlijk weinig geld nog over. Het is een best reeel scenario en het is vreemd dat niemand het er momenteel over heeft.

14 februari 2023 om 13:03

Ik kan dat als verdienmodel beter waarderen dan asset na asset verkopen om op zeer korte termijn kapitaalinjecties in de selectie te kunnen pompen.

14 februari 2023 om 13:22

Echt slecht ja. Beter honderden miljoenen uitgegeven zoals Chelsea

14 februari 2023 om 13:27

Zie je mij een waardeoordeel geven? Het enige wat ik constateer is dat Barcelona de laatste jaren veel transfervrije spelers haalt en dat deze ook snel weer verkocht worden.

14 februari 2023 om 13:36

Wat is het getal om veel te noemen , geen twee toch

14 februari 2023 om 13:57

Twee per jaar vind ik eerlijk gezegd best veel. Komende zomer verwacht ik dat er wederom minimaal twee van de transfervrij gehaalde jongens verkocht gaan worden.

Het lijkt erop dat dit beleid geworden is bij Barcelona.

14 februari 2023 om 13:51

PSG werkt ook zo. Niks mis mee, want het scheelt je wel een transfersom

14 februari 2023 om 13:58

Je hoort mij dan ook nergens zeggen dat er iets mis mee is. Ik constateer alleen dat het zo is. Dat is alles.

Het is aan de spelers zelf om te bepalen of Barcelona ze echt wil hebben, of ze echt een kans gaan krijgen of dat ze een jaar later weer verkocht gaan worden en dus pure handels waar zijn.

Goeie centrale verdediger maar heeft Barcelona niet juist al ontzettend veel opties daar? Ze kunnen beter is voor een rechtsback gaan zodat Koundé daar niet meer hoeft te spelen.

14 februari 2023 om 12:39

Eric Garcia, Andreas Christensen, Ronald Araujo en dus Jules Koundé. Vier centrale verdedigers vind ik niet extreem royaal voor een club die op drie fronten mee wenst te doen om de prijzen.

14 februari 2023 om 12:57

Eric Garcia en Alonso verkopen. Xavi zal vaker die 3-4-3 variant hanteren vermoed ik. Dan is een linksbenige CV welkom. Badiashile was de ideale kandidaat imo. Deze jongen ken ik niet zo goed. Oogt wel fysiek sterk en snel.

14 februari 2023 om 13:05

Ben het ermee eens dat rechtsback hogere prioriteit heeft. Maar deze speler is transfervrij en nog erg jong, dus altijd goed om erbij te hebben. Het was ook mooi geweest als Chadi Riad een kans had gehad, maar misschien die volgend seizoen maar een jaartje verhuren dan.

Top aanwinst en ene voor de toekomst , Kounde en Araujo kunnen als centrale verdedigers op rechtsback en Ndicka kan als centrale verdediger ook op linksback spelen voor het geval we ze nodig hebben want Barça speelt meestal met aanvallende backs. Ik zou een Pivot , Moleiro van Las Palmas als spelmaker en een jonge centrale aanvaller als backup voor Lewa binnenhalen en we zitten goed voor de toekomst.

14 februari 2023 om 13:19

Moleiro is echt een goeie. Las Palmas heeft goede talenten. Hij kan als linksbuiten ook uit de voeten. Krijg je alleen maar meer voetbal in je team. Stel je voor: Pedri, Gavi, Frenkie en Moleiro.

Zou een goede aanwinst zijn naar mijn mening en een gigantische upgrade tov Eric Garcia bijvoorbeeld. Vind het wel mooi dat Barcelona op zoek is naar transfervrije buitenkansjes wellicht is dat de strategie voor aankomende zomer. Christensen is iedere cent waard geweest en Kessie is ook wel wat geld waard denk ik.

Zou ook graag Marcus Thuram zien komen transfervrij als Ansu het voorgezien houd wellicht kunnen ze cashen.

14 februari 2023 om 13:02

Hoe is Kessie het geld waard? Heeft ontiegelijk veel geld gekost, zit op de bank met een salaris van 6,5 miljoen en een dikke tekenpremie? Vind ik persoonlijk toch behoorlijk wat centen voor iemand dat geen uitzicht heeft op een basisplaats. Dat ga je nooit meer terugzien.

14 februari 2023 om 13:07

Het is nu Busquets weg is wel lekker dat je gewoon een goede vervanger hebt staan. Kessie heeft al met al nog best veel minuten gemaakt voor mn idee. Daarnaast kun je m altijd nog proberen te verkopen, en dan verdien je het salaris wel weer terug.

14 februari 2023 om 13:12

De vraag is dan natuurlijk, wie wilt hem kopen tegen dat salaris? Hij wou wel bij Ac Milan blijven maar die vonden de salaris te hoog. Om die reden is hij verkast.

14 februari 2023 om 13:17

Dat is zeker zo ja. Het zal er ook een beetje aan liggen of Busquets blijft de zomer of Barça m perse wil verkopen of het ook niet erg vind om m te houden.

14 februari 2023 om 13:28

Valt wel mee die dikke tekenpremie, Rudiger en Alaba die tekenpremies waren pas dik.

Ik denk dat Kessie makkelijk 20-25 miljoen euro kan opbrengen. Deed het ook prima zondag. 6,5 miljoen is een redelijk salaris dat betalen PL ploegen bijvoorbeeld makkelijk.

14 februari 2023 om 15:22

Dit is transfervrij binnenhalen om een jaar later een transfersom van te krijgen. Dit zie je van heel ver. Ik denk jij ook.

Het is altijd wel opmerkelijk dat er de hoeveelheid assists en goals worden genoemd bij een verdediger in een artikel. Je zou eerder verwachten het aantal cruciale tackles/blocks of 100 % kansen van de tegenpartij verholpen...Een prima speler voor Barca natuurlijk. Zo proberen ze met hun naam veel transfervrije spelers over te halen de laatste tijd. Een resultaat van jaren wanbeleid, ze moeten wel.

Lenglet terughalen en samen met Eric Garcia in de basis in het centrum. Dest terughalen op rechtsback en Alonso op linksback dan heb je wat mij betreft de perfecte verdediging bij Barcelona. De rest van de verdedigers liefst geen speeltijd geven, want daar komt niemand doorheen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren