Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Barça stelt profiel op voor opvolging Suárez en komt uit in Eredivisie'

Laatste update:

Barcelona is de zoektocht gestart naar een opvolger voor Luis Suárez. De 32-jarige spits heeft een contract tot medio 2021 in het Camp Nou en berichten over een langer verblijf blijven vooralsnog uit. AS meldt vrijdag dat de Catalanen een profiel hebben opgesteld waar de toekomstige Barça-spits aan moet voldoen. Behalve Lautaro Martínez is ook PSV-spits Donyell Malen in beeld.

Hoewel het nieuwe seizoen nog ver weg is, is de clubleiding van Barcelona al bezig met de invulling van de selectie voor de volgende voetbaljaargang. Suárez is een vaste waarde in het team van trainer Ernesto Valverde, maar de club kijkt ook naar de toekomst. De Spaanse grootmacht wil zich hoe dan ook versterken met een nieuwe spits en zoekt daarbij naar een speler tussen de 20 en 26 jaar oud.

Clément Lenglet: 'Antoine Griezmann is ook gelukkig in Barcelona'

Scouts van Barça kijken niet alleen rond in de Premier League, Bundesliga en Serie A, maar ook in de Eredivisie. De twintigjarige Malen is zodoende op de radar verschenen. Concreet is de interesse in de drievoudig Oranje-international nog niet. Malen, wiens contract in Eindhoven doorloopt tot medio 2024, staat op het lijstje met spelers dat gevolgd wordt door Barcelona, maar hij is niet de enige.

De verrichtingen van Lautaro Martínez bij Internazionale worden nauwlettend in de gaten gehouden, terwijl ook Rafael Leão in beeld is. De Portugese spits maakte vorig seizoen al grote indruk namens Lille OSC in de Ligue 1 en verdiende een transfer naar AC Milan. Zijn opvolger bij Lille, Victor Osimhen, is inmiddels ook bij Barcelona op de rader verschenen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hebben ze met griezman geen goede opvolger in huis voor suarez. Met messi griezman dembele zou je toch denken dat je nog geen opvolger nodig hebt voor suarex. Zeker als je ook nog ansu fati achter de hand hebt.

11 oktober 2019 om 11:42

Griezmann is 'al' 28 he. En Ansu Fati is nog geen zekerheidje: zou zomaar een 2e Bojan Krkic kunnen worden

11 oktober 2019 om 11:58

En alle namen die je op noemt zijn ook geen echte spitsen zoals Suarez is en daar zijn ze echt naar op zoek. Daarnaast zoals EmileSteele al zegt is griezmann ook al iets ouder en is Messi al de dertig gepasseerd. Dembele heeft het tot nu toe nog niet echt waargemaakt en fati is nog geen zekerheidje

11 oktober 2019 om 12:25

Zou je denken idd, maar heb de laatste 5 jaar het idee dat ze maar wat doen bij Barca...zolang de banken garanties blijven geven gaat het goed en kan dit wanbeleid worden gemasceerd. Tot dat er een recessie indaalt en de kraan wordt dicht gedraaid.. Dan zullen ze eindelijk weer noodgedwongen jeugd moeten inpassen en creatief moeten zijn, maar hopelijk zullen wij dan eindelijk weer een glimp krijgen van het oude Barca zoals wij het kennen.... Nu is het kopen, kopen en hopen dat er een pareltje tussenzit. Dit kan echt alleen maar fout gaan als ze dit beleid blijven doorzetten. Ze hebben mazzel dat Coutinho nu rendeert bij Bayern want dat gaat ze zo'n 120 miljoen opleveren, maar ik zie een kaartenhuis ontstaan...al moet je natuurlijk maar afwachten hoe concreet dit bericht is over Malen.

11 oktober 2019 om 12:34

Maak daar maar tien jaar van, ipv vijf. Het enige verschil waren de schoten in de roos met Neymar jr. en Suarez.

11 oktober 2019 om 12:54

Ook ter Stegen, Alba en Rakitic mogen wel in dat rijtje, maar verder is het inderdaad niet geweldig wat er de afgelopen 10 jaar is aangetrokken. Dus dan kan daar zeker in mee gaan..

11 oktober 2019 om 13:21

Barcelona heeft bijna geen schulden meer bij de banken (minder schuld dan bijvoorbeeld Benfica, Roma of Liverpool), maar als het over Barcelona gaat vindt men het ineens nodig om over banken of recessies te praten.als er een recessie komt, zullen er andere grote clubs veel sneller vallen dan Barcelona. Beetje jammer dat men altijd maar wat roept zonder research te doen..

11 oktober 2019 om 13:36

Liverpool? Waar heb jij het nou weer over. En Barca heeft juist een torenhoge schuld hoor. Zijn ook nog 84 miljoen aan Liverpool verschuldigd voor Coutinho.

11 oktober 2019 om 13:43

@ Gerben....

Denk je werkelijk dat Bayern 120 gaat betalen voor coutinho na de huur periode?
Lijkt me dat dat geld eerder steken in bijv. Sané/havertz volgend jaar... de huur lijkt me puur ter overbrugging

11 oktober 2019 om 13:44

Van die 120 voor Coutinho moet 98 nog naar Liverpool. Het zou al fantastisch zijn als ze 80/90 voor hem kunnen krijgen

11 oktober 2019 om 13:44

Oke, dus als men een betaalafspraak heeft voor een speler heb je meer schuld dan de ander?! :-p Liverpool heeft meer schulden dan Barcelona ja. Vorig jaar (nieuwe jaarcijfers zijn er nog niet) is door Liverpool bekend gemaakt dat zij 272 miljoen aan schulden hebben. In de top-20 staan ze daarmee op plek 5. Barcelona staat niet in die top-20. Op plek 20 staat Sporting Lissabon met 133 miljoen schuld. Barcelona heeft elk jaar een hondermiljoenen omzet. Liverpool dit jaar waarschijnlijk ook.

11 oktober 2019 om 14:04

Barca is de schulden in rap tempo aan het aflossen. De schulden die het nog heeft staan in prima verhouding tot de omzet en spelersmateriaal dus de liquiditeit van Barca is prima in orde. Er zijn wel andere clubs bij wie dat niet zo is , ik noem een atletico Madrid .

11 oktober 2019 om 16:13

Even off topic je account naam is isco maar je bent voor barca gezien je profielfoto. Combi van beide geeft al aan dat je niet serieus te nemen bent! Gozer ik weet niet waar jij al die info vandaan haalt over het feit dat Barca minder schuld dan benfica heeft hahahhahaha laat me aub niet lachen man. Benfica staat bekend als een opleid club van grote talenten en die talenten worden voor miljoenen vaak ook enkele tientallen miljoenen verkocht en het grappige is dat ze nagenoeg niks uitgeven aan transferd enzo.

Dus ga hier geen onzin lopen verspreiden gozer!

11 oktober 2019 om 16:22

Waar heb je t over. Barça is met Real en Liverpool de clubs met de hoogste schulden

11 oktober 2019 om 17:41

Uhm, hij heeft gewoon gelijk hoor.. Google en zie dat Liverpool op de 5e plek staat van clubs met de hoogste schuld. Barca/Real komen nieteens meer in de top 20 voor.

11 oktober 2019 om 18:28

PSV-ACM-PSV. Dus jij beoordeelt iemands feiten op een club voorkeur en spelervoorkeur? Oké, dat is een goede manier om een discussie te houden. Van jouw logica uitgaande zou niemand jou ook serieus kunnen nemen want je hebt 3 clubs in je naam.. anyhoe.. Waarom zou ik onzin verspreiden als dergelijke gegevens online te vinden zijn? Het zou je sieren om zelf onderzoek te doen ipv mij proberen te kleineren op basis van mijn clubvoorkeur en een favoriete speler te hebben (wat ie al was bij Malaga maar dat terzijde). Sterke argumenten van je, hou ik van. Je bent een parel voor vz.

11 oktober 2019 om 18:49

Hahahaha wat een redenatie inderdaad. Wat dat betreft wel een pareltje want ik lig nog steeds krom :D

Hoewel Malen totaal niet dezelfde type speler is als Suarez, vind ik Malen wel echt een Barcelona speler. Liverpool, Dortmund idemdito.

11 oktober 2019 om 11:22

Noem je nou random wat clubs op, of vind je de speelstijl van deze clubs bij Malen passen? Want qua speelstijl komen deze clubs niet echt met elkaar overeen.

11 oktober 2019 om 11:35

dus volgens jou heeft een speler alleen kans van slagen als het in teams speelt met dezelfde speelstijl? dan heb je vast nog nooit ronaldo zien voetballen. en daarbij, suarez heeft voor liverpool ã©n barca gespeeld

11 oktober 2019 om 11:43

Dan had je dus ook gewoon alle Europese topclubs kunnen opnoemen. Iemand 'echt een Barcelona speler' noemen, en datzelfde vinden gelden voor Liverpool en Dortmund, suggereert wel dat er een gemene deler is waardoor deze speler juist goed bij dit soort clubs zou moeten passen. Aangezien de clubs zo erg verschillende speelstijlen hebben ben ik ook wel benieuwd waarom juist deze drie clubs?

11 oktober 2019 om 11:56

Gast, je gaat toch niet beweren dat Firmino en Suarez dezelfde type spitsen zijn? Wel zijn ze allebei succesvol bij Liverpool. Die spelen echt niet hetzelfde type spelletje voor beide spitsen.

11 oktober 2019 om 11:57

ik zie malen in een firmino rol bij liverpool, malen in een dynamische voorhoede bij barca en in een jeugdig, groeiend en snel team als dortmund. was dat nou echt rocketscience?

11 oktober 2019 om 12:20

Maar dat zijn dus compleet verschillende rollen bij die clubs die Malen zou vervullen. Malen is een goede speler, maar het lijkt me niet dat hij bij uitstek een speler is voor al die speelstijlen. Ik denk dat vooral Dortmund goed bij hem zou passen. Malen en Firmino zijn in mijn ogen twee compleet verschillende spitsen. Daar zou ik dan eerder Depay neerzetten.

11 oktober 2019 om 12:21

Malen zijn kracht is totaal anders dan die van Firmino zie Malen eerder als vervanger voor Salah of Mane aangezien Liverpool in een verkapte 4-4-2 speelt. Met Firmino als inzakkende/combinerende spits. Malen is met zijn snelheid juist goed om daar voor te spelen.

11 oktober 2019 om 12:49

-legnds-. Nee dat was geen rocketscience. Je benoemde dus gewoon even 3 willekeurige topclubs zonder daarin de speelstijl mee te nemen.

11 oktober 2019 om 13:02

Mensen draaien echt te veel door met ‘speelstijlen.’ Wat een gelul 1e klas.

Als je een goede voetballer bent, maakt het totaal niet uit of je in de spits staat, 10 meter er achter, 2 meter er naast etc. Of je een bal 2 keer moet kaatsen of je nu dit of dat moet doen. Het is allemaal hetzelfde.

11 oktober 2019 om 14:06

Nou ja het zijn wel alle drie voetballende , positief ingestelde ploegen die graag mooi positiespel spelen. Ook al doen ze dat alle drie op hun eigen wijze zie ik we een gemene deler bij deze 3

11 oktober 2019 om 14:26

@pprins: Sorry hoor, maar Malen is een speler die vooral rendeert in de ruimte, op snelheid. Dortmund past wat dat aangaat perfect bij 'm die puur op de omschakeling spelen. Barca vind ik totaal anders spelen, op balbezit, en ook veel minder geschikt voor Malen. En dat goeie voetballers bij elke topclub passen kun je op zich ook prima stellen. Al zal de praktijk uitwijzen dat dit niet altijd zo is. Ik vind Malen helemaal niet zo geschikt voor Barcelona. Een meer technische speler in de kleine ruimte zou daar veel beter passen. In die zin zou Bergwijn misschien nog wel beter passen bij Barca. En ihattaren helemaal. De gemene deler zie ik dan alleen in dat het alle 3 topclubs zijn met een duidelijke speelwijze, die wel van elkaar afwijken, en dat Malen daar prima in zou kunnen ballen. Maarja, over dooddoeners gesproken ... Malen kan dus bij elke topclub spelen met jeugdige talenten, ongeacht speelwijze? Dat is dan de bottom-line?Dat is inderdaad geen rocket science, dat is gewoon onzin.

11 oktober 2019 om 11:35

Eens met reageerder genaamd PSV Zwolle....Barca, Liverpool en Dortmund...positiespel vs powerplay snelheid en positiespel vs het counterspel van Dortmund

11 oktober 2019 om 13:45

Ik zou misschien eerder voor Bouadu gaan dan voor Malen. Althans ik zou zijn ontwikkeling zeker in de gaten houden. En die spits van Red Bull van 19 mag ook wel op de rader ondanks dat het niet echt een meevoetballer is maar een afmaker

Malen is meer een counterspits. Past dus niet in het Barca profiel. Lewandowski zou een veel betere spits zijn voor Barcelona alleen is hij ook al aan de oude kant. En anders gewoon Griezmann in de spits zetten. En als ze echt een jonge spits willen hebben is Haland van Salzburg misschien wel een goede optie.

11 oktober 2019 om 11:24

Ik vind dat je Malen hiermee tekort doet. Is ook in staat om zelf kansen te creëren ik de kleine ruimte. Natuurlijk rendeert hij ook prima als counterspits

11 oktober 2019 om 12:03

PSV-Zwolle, jij weet ook niet wat je wilt he. Mijn clubs komen niet overeen qua speelstijl, maar nu Malen wel diverse speelstijlen toedichten... Blijf vooral lekker reageren op anderen en je ongenoegen uiten. Ik hoop dat je snel weekend hebt en een beetje bij kan komen.

11 oktober 2019 om 13:32

Jeetje, wat laat jij je kennen zeg... Je bent gewoon terecht gewezen op een onlogische uitspraak. Als je iemand typisch een speler voor een bepaalde club vindt en vervolgens twee andere clubs noemt die een hele andere speelstijl hebben is dat gewoon niet logisch. Als een speler veelzijdig is kan hij prima bij meerdere clubs uit de voeten, maar dan is het per definitie geen typische speler voor een club. Het was gewoon een rare uitspraak, leg je erbij neer.

11 oktober 2019 om 11:26

Malen vind ik meer bij Liverpool passen. Zo stand in voor een van de super 3. Samen uitvechten met Origi en als ie wat ouder is vaste basisspeler. Maargoed laat hem eerst maar deze lijn door trekken dit jaar. Daarna zal hij wel verkocht worden als Malen ook nog een goed ek speelt. (Ik hoop niet dat hij vertrekt na 1 seizoen maar het zal wel moeilijk zijn hem te behouden).

11 oktober 2019 om 11:32

Inderdaad, vind Malen daar ook beter voor passen. Denk ook wel dat hij volgend seizoen verkocht is. Doet het nu enorm goed.

11 oktober 2019 om 11:40

Ze willen verjonging en dan draag jij de bijna net zo oude Lewandowski op. ..

11 oktober 2019 om 11:54

Ze willen iemand tussen de 20-26. Niet tussen de 30-36

11 oktober 2019 om 12:15

Gister tegen Noord Ierland speelde Malen anders prima (kopbal had erin gemogen, maar hij was er wel weer iig) en waren de ruimtes klein. Gaf ook die bal op Depay heel secuur in de drukte. Met allemaal verdedigers om hem heen maakte hij bijna een vallende omhaal. Kopte hij nu ook door bij de 2de goal van Oranje, of was dat Depay? Ik vond Zivkovic van Ajax altijd wel meer een counter spits, maar Malen is completer naar mijn mening.

11 oktober 2019 om 13:20

Malen is voor een spits anders erg technisch, maar omdat hij zo snel is denkt iedereen ineens dat hij een counterspits is. Nergens op gebaseerd, want het gros van de doelpunten die hij maakt, zijn gewoon spitsengoals. Bovendien kan hij zelf ook kansen creeeren en is hij bovendien multifunctioneel.

Toen Suarez naar Barcelona ging had hij er behoorlijk wat vlieguren opzitten bij Ajax en Liverpool. Hij heeft het daarna bij Barcelona boven mijn verwachting gedaan. Zou het niet logisch zijn Malen wat langer zijn wedstrijden bij PSV te laten spelen en evt. een tussenstap te maken?

11 oktober 2019 om 11:30

Ik schat Liverpool tegenwoordig wel hoger in als in de tijd van Suarez...

11 oktober 2019 om 12:01

Ik schat Liverpool nu inderdaad hoger als destijds. Liverpool kon je toen zien als tussenstap, Europese subtopper. Maar ik snap de relevantie van je opmerking niet?

11 oktober 2019 om 16:45

Omdat je Malen beter een tussenstap ziet maken ipv meteen de stap naar Barca ziet gaan. Suarez had Liverpool als tussenstap. Terwijl ik ze nu niet als tussenstap zie.

jeetje, Malen heeft een sterk begin, maar is nog zeker niet het kaliber speler om Suarez te vervangen. Met Griezmann hebben ze de vervanger al in huis.

11 oktober 2019 om 12:23

Leuk en aardig maar Griezmann gaat nooit Suarez vervangen. Suarez is een killer voor het doel en Malen begint dit onder de knie te krijgen, ondanks dat hij aan het begin ook wat kansen mistte (wat Suarez nog steeds heeft overigens). Griezmann heeft een leuk seizoen gehad (2016 geloof ik, ook met het EK) maar voor de rest vind ik het maar matig. Ik vind het geen gek idee dat ze hun pijlen richten op Malen nu hij nog relatief (met nadruk op relatief) onbekend is.

Laat Malen maar een paar seizoen bij PSV blijven en aantonen dat hij weldegelijk geschikt is voor de Europese top. Dolberg werd onder leiding van Bosz ook gelinkt aan allerlei topclubs, echter na 1 seizoen was het verhaal totaal anders.

11 oktober 2019 om 11:56

Malen is gewoon weg in de winterstop of in de zomer. Die gaat echt niet langer blijven. Er zal wel een afkoopsom in zijn nieuwe contract zijn opgenomen. Zo werkt Raiola

11 oktober 2019 om 13:30

Dolberg is een hele andere speler dan Malen, zowel qua type als qua karakter. Ik denk dat Malen niet te houden is als hij zo door blijft gaan. Dan staan clubs deze zomer voor hem in de rij. PSV heeft wel goud in handen met z'n talenten. Het is echt niet normaal wat daar de laatste jaren uit de opleiding komt. Niet alleen kwantiteit, maar ook enorm veel kwaliteit (al valt Malen niet echt onder de jeugdopleiding).

Gewoon 100 miljoen vragen zou wel lekker zijn dan ontvangt Ajax ook nog wel wat miljoenen ( opleidingsvergoeding) en kunnen we trots zijn dat weer een Ajax product het tot Barca heeft geschopt.

11 oktober 2019 om 12:00

Ajax zou voor hun beste speler wel 100 miljoen kunnen vragen. Bijvoorbeeld voor Vd.Beek.Maar als Psv dat gaat doen worden ze vierkant uitgelachen. Denk dat Malen Psv maximaal 50 miljoen kan opleveren.

11 oktober 2019 om 12:51

Waarom zou PSV geen 100 miljoen kunnen vragen? Of in ieder geval een bedrag wat in de buurt komt bij de bedragen van de Jong of De Ligt.het is een complete misvatting dat alleen Ajax hoge transfersommen kan krijgen uit de eredivisie.sterker nog, het transfer record van de eredivisie heeft vanaf Gullit in 1987 30 jaar lang onafgebroken op naam gestaan van verschillende PSV spelers tot Sanchez in 2017 naar Tottenham ging....ook in tijden dat Ajax europese top was of zich kon meten met de Europese top, zoals in de jaren 90 of midden van de jaren 0, of nadat Ajax 4 keer op rij kampioen werd onder Frank de Boer gingen de spelers van PSV voor hogere bedragen weg. Spelers als Bergkamp, Overmars, de Boer, Kluivert, Sneijder, van der Vaart, Huntelaar, Suarez, Eriksen e.d. leverden allemaal minder op dan PSV spelers destijds.

11 oktober 2019 om 12:51

Ook PSV mag gewoon vragen wat ze willen. Of ze het ook krijgen is iets anders.

11 oktober 2019 om 12:57

Ze kunnen het vragen maar krijgen zullen ze het natuurlijk niet. Daarom zei ik ook dat ze dan vierkant worden uitgelachen. Maar Psv zal zelf wel een realistisch bedrag vragen rond de 50 miljoen waarschijnlijk.Alleen Ajax voorlopig zou 100 miljoen kunnen vragen voor hun beste speler en dat dan ook daadwerkelijk gaan ontvangen.

11 oktober 2019 om 13:14

Ben jij ook wel eens positief over andere clubs dan Ajax?

11 oktober 2019 om 15:36

De voetbalwereld is wel op hol geslagen, maar 100 miljoen voor Donny vd Beek slaat natuurlijk helemaal nergens op.

11 oktober 2019 om 12:08

Ajax, Ajax, Ajax. Er is meer dan alleen dat. En heeft geen minuut in de hoofdmacht gespeeld, dus zal niet als Ajax product worden gezien (ook al is het officieel natuurlijk wel zo).

11 oktober 2019 om 12:11

Dat maak jij ervan. Jij kan niet voor andere mensen zien,denken of praten. Pure aanname wat jij doet. Je kan het gewoon niet hebben dat ik Ajax erbij haal maar het is toch echt een feit dat hij uit de opleiding van Ajax komt. Begint mijn opmerking nu al te jeuken bij je? Kinderlijk hoor!

11 oktober 2019 om 12:18

Zo te zien heb je het er toch echt zelf moeilijk mee dat hij nu bij PSV zit.

11 oktober 2019 om 12:27

''kunnen we trots zijn dat weer een Ajax product het tot Barca heeft geschopt.'' Ja en hij heeft voor Arsenal en PSV gespeelt in de jeugd, misschien moet je dat er ook bijhalen voordat je iemand labeld als product? Of wat dacht je van die amateurclub waar Ajax het heeft opgehaald, waar krijgen die de credits voor? Beetje selectief nietwaar?

11 oktober 2019 om 12:28

Uhm nee? Alleen maar goed voor het Nederlands voetbal toch? Ajax had er geen invloed op of hij zou blijven. Er lag een goede aanbieding maar koos voor het avontuur. Wat is daar mis mee?

11 oktober 2019 om 12:31

Krijgt die amateurclub dan ook geld voor hem als zij hem verkopen voor 100 mil. Het is niet zo dat je je kan aanmelden bij Ajax he. Je wordt gescout of via talentendagen. Ik zeg alleen maar dat ik hoop dat hij voor de absolute hoofdprijs vertrekt zodat Ajax er ook nog ietsje van meepikt. Maar die opmerking doet al pijn bij sommigen blijkbaar. Verder gun ik die jongen het beste.

11 oktober 2019 om 12:44

Waar leid je dat uit af? Omdat ik als grapje erbij zeg dat hij uit de jeugd van Ajax komt? Wat gewoon klopt maargoed... sommigen mensen hebben zulke lange teentjes. Ik gun die jongen verder gewoon het beste hoor.

11 oktober 2019 om 17:26

Ik maak nergens op uit zijn reactie dat Doordebenen het moeilijk heeft met Malen bij Psv. Het is wel degelijk een ex-Ajacied die door de gekte op de Engelse markt zich heeft laten verleiden om bij Ajax weg te gaan. Ik denk dat hij niet op hangende pootjes wilde terugkomen en daar heeft PSV handig gebruik van gemaakt. Ik durf als Ajacied best uit te spreken dat ik er niet blij mee ben dat Malen nu bij PSV speelt. We hadden hem goed kunnen gebruiken in de CL. Een troost dat hij er nu toe kan bijdragen dat PSV eindelijk weer presteert in Europa waardoor Ajax als kampioen zich binnenkort rechtstreeks kan blijven plaatsen voor de groepsfase.

Ik heb het idee dat al die spelers zich nog iets meer bij grotere clubs moeten ontwikkelen, zoals Suárez bij Liverpool deed. Nu kan Martinez dat natuurlijk al doen bij Inter, en die Portugees bij Ac, maar die zullen vast niet onder de 75 miljoen kosten.
Na gisteravond dacht ik: waarom klopt Barça niet met 50 miljoen aan bij Lyon voor Depay? Heeft een duidelijke klik met de Jong, zou vast goed kunnen combineren met de buitenspelers (Messi, Griezman, Dembélé, Ansu Fati) die naar binnen trekken, waardoor een speler als Griezman ook meer rendement krijgt..

11 oktober 2019 om 13:28

Het probleem is dat clubs ook kijken naar zijn prestaties bij Lyon en die zijn wat wisselvallig. Als hij goed speelt, is hij wereldtop. Speelt hij slecht, kan hij zich niet onderscheiden in de Ligue 1. Dat zal wel beter moeten, al denk ik dat dat snel op te lossen is als je hem het vertrouwen geeft als centrumspits. Bovendien draait heel Lyon momenteel bijzonder matig.

11 oktober 2019 om 14:50

Helemaal met je eens over het draaien bij de clubs. Maar omdat Lyon nu dus aardig slecht draait, kunnen ze Depay voor een relatief goedkoop prijsje binnenhengelen. Ik wist het wel. Eveneens meenemend dat er een kans bestaat dat Koeman na een aantal goede jaren bij Oranje het kwakkelend Barca nog wel eens zou kunnen gaan coachen..

PSV gaat lekker cashen, Malen is een cashcow en als clubs gaan opbieden tegen elkaar zou het zo maar eens een bedrag van €75 miljoen gaan opleveren. Mede ook afhankelijk van Malens rol bij Oranje en Europees succes PSV.
Hoe verder, hoe beter.... Gelukkig staat Lammers dan klaar en Romero.

En Malen moet na dit seizoen naar Bayern gaan, 1 jaartje wennen en dan Lewandowski opvolgen. Mooi man: Sané, Malen en Gnabry als attack.

11 oktober 2019 om 12:36

En jij denkt dat 75 miljoen voor Malen realistisch is? Frenkie De Jong werd 75 miljoen voor betaald maar hij behaalde wel eerst de halve finale CL. Malen speelt met Psv in de EL wat veel minder gewaardeerd wordt. Bovendien speelt Malen niet bij Ajax maar bij Psv. Allemaal facetten waarom Malen minder gaat opleveren dan Frenkie De Jong.

11 oktober 2019 om 12:50

Ligt er allemaal aan natuurlijk. We weten niet waar we op het eind van het seizoen staan, hoeveel goals hij maakt, hoeveel hij er op het EK zou maken, telt allemaal mee.

Verwacht zelf ook geen 75 miljoen hoor, eerder rond de 60 (als hij zo door blijft gaan), maar het is echt nog speculeren nu.

11 oktober 2019 om 12:57

Ik weet niet of Malen 75 miljoen waard is, Maar, die 75 miljoen voor De Jong werd al betaald in de winterstop, dus voordat Ajax in de buurt van halve finale kwam.en in tegenstelling tot wat de meeste mensen denken leveren PSV spelers historisch gezien meer op dan Ajax spelers (historisch gezien, ik heb het dus niet over de afgelopen 2 jaar).

11 oktober 2019 om 13:13

Je argumenten kunnen allemaal de prullenbak in. Het werd betaald voor dat Ajax de halve finale haalde. Bovendien hebben PSV spelers enorm veel opgeleverd in het verleden. Meer dan Ajax. Malen is verder jonger + aanvaller. 75 is realistisch met deze markt.

11 oktober 2019 om 13:23

Malen is een 20-jarige spits die bezig is aan z'n eerste seizoen in de basis van PSV en zeer waarschijnlijk vrij makkelijk de 20 doelpunten gaat halen. Verder vind ik het altijd onzin dat een speler niet meer waard kan zijn omdat hij bij PSV speelt in plaats van Ajax. Als de wereldtop komt, weet je als club dat je mooie bedragen tegemoet kunt zien.

11 oktober 2019 om 17:22

Sterker nog. Het zou mij niet verbazen als Malen het nieuwe Nederlandse transferrecord breekt. Dat verhaal over de halve finale CL kan gelijk de prullenbak in want toen was de Jong al verkocht. De Jong werd verkocht met nog geen enkel gewonnen prijs met Ajax. Bovendien is Malen een aanvaller, die in verhouding vaak het meeste opleveren. Bovendien haalde PSV altijd de hoogste bedragen binnen met hun spelers. Dat lijkt door de transfers van de Ligt, de Jong en Sanchez alweer een tijd geleden, maar is echt een feit

Als Malen zich zo door ontwikkelt dan wordt hij veel te goed voor PSV en is hij bij Barcelona zeker op zijn plaats. Aan alle kanten is dat goed nieuws... Goed voor Malen, Goed voor Barcelona, Goed voor PSV (doekoes!!!). Goed voor Ajax (een sterke speler weg bij de grote concurrent). Goed voor het Nederlands elftal. Een win-win-win-win-win situatie dus.

Als ik psv was zou ik echt 100 miljoen vragen, hoe gek het ook klinkt, maar ik vind donyell in de categorie mathijs en frenkie. Hij is enorm snel, springt bijna even hoog als ronaldo, doelgericht, kan goed ballen en heeft een goede pass. Verder is die jong. Dit seizoen lijkt hij veel rustiger voor het doel te worden en lijkt het alsof die de eredivisie stuk gaat schieten. Ik was nog kapot van hem, maar hij haalt wel een een enorm hoog niveau. Het is verder afwachten, maar als je ziet welke clubs hem willen en er al een gerucht is van een begin bod van 56 miljoen tja. Verder is PSV prima voorzien met Lammers en romero!

Barcelona komt wellicht nog wat te vroeg, maar ik ben wel enorm gecharmeerd van Malen. Tot nog toe laat hij op elk niveau zijn waarde zien. Vorig jaar in de Champions League zag het er al goed uit en nu bij PSV en Oranje laat hij zich ook zien. Niet voor niets zit hij al zo snel bij Oranje en krijgt hij al vertrouwen van de bondscoach. Als Malen dit door blijft doen en PSV gaat met gebalde vuist aan de onderhandelingstafel zitten, kunnen ze een heel mooi bedrag voor hem krijgen.

@ London Calling. Jij presenteert het als een feit dat spelers van PSV historisch gezien meer op hebben geleverd dan spelers van Ajax. Als je dat als feit brengt ken je de cijfers. Die ken ik echt niet allemaal maar ik betwijfel domweg je stelling.maar goed, jij brengt het als feit, dus laat maar zien die cijfers.

Ik vind Malen wel bij Barcelona passen maar ik vraag mij af of het niet te vroeg is om die grote overstap van PSV naar Barcelona nu te gaan maken.

@ theo Het transfer record van de eredivisie heeft vanaf Gullit in 1987 30 jaar lang onafgebroken op naam gestaan van verschillende PSV spelers (depay was de laatste) tot Sanchez in 2017 naar Tottenham ging....ook in tijden dat Ajax europese top was of zich kon meten met de Europese top, zoals in de jaren 90 of midden van de jaren 0, of nadat Ajax 4 keer op rij kampioen werd onder Frank de Boer gingen de spelers van PSV voor hogere bedragen weg. Spelers als Bergkamp, Overmars, de Boer, Kluivert, Sneijder, van der Vaart, Huntelaar, Suarez, Eriksen e.d. leverden allemaal minder op dan PSV spelers destijds.stam ging bijvoorbeeld voor meer geld weg dan de broertjes de Boer samen, in 2014 was Ajax 4 keer op rij kampioen geworden en ging Eriksen voor 13 miljoen weg terwijl PSV (wat 4e werd) en Stroorman voor 17 miljoen verkocht.ibrahimovic ging in dezelfde zomer voor minder weg dan Robben. De fee voor Van Nistelrooy bleef jaren lang hoger dan die van Ajax spelers die in de jaren daarna gingen zoals Sneijder, vd Vaart of Huntelaar.ajax verkoopt wel vaker een speler voor een groot bedrag dan Psv. Maar als het om absolute bedragen aankomt deed PSV het dus 30 jaar lang beter.

11 oktober 2019 om 14:14

Hoe komt het dan dat Ajax het financieel beter doet en PSV bijna de afgrond in duikelde?

11 oktober 2019 om 15:23

Het gaat mij vooral om de misvatting dat alleen Ajax hoge transfer bedragen krijgt terwijl de uitgaande transfer records in de Eredivisie dus 30 jaar lang op naam van PSV spelers hebben gestaan.tot Frank de Boer ging het overigens sportief en financieel ook niet goed met Ajax.dat de club weer financieel gezond werd had een aantal oorzaken (kosten omlaag, o.a. door het salaris plafond, een paar jaar op rij (vanaf Jol) CL gespeeld, weinig grote aankopen i.c.m. een aantal spelers uit de eigen jeugd die doorkwamen en voor leuke bedragen werden verkocht. Tot Milik waren dit zeker geen top bedragen, spelers als Blind, S. De Jong, Eriksen, Cilessen, Alderweireld, Vertongen etc... gingen allen voor een mooi bedrag weg maar ook voor die tijd waren dat geen top transfervergoedingen. Vanaf de transfer van Milik ging het ineens hard, o.a. doordat Ajax vervolgens een fantastisch jaar had in de EL en ook Klaassen en Sanchez voor top bedragen kon verkopen. Daarnaast geef ik ook aan dat Ajax wel vaker spelers voor een hoog bedrag verkoopt dan Psv, alleen dat die bedragen die PSV voor spelers kreeg, tot 2 jaar geleden 30 jaar lang hoger waren dan de bedragen die Ajax kreeg.

11 oktober 2019 om 15:40

@jantadat heeft toch niets te maken met zijn punt dat PSV over het algemeen meer geld vangt voor spelers?

11 oktober 2019 om 17:27

Dat heeft vooral met alle zaken daarnaast te maken. Ajax is als club groter. Meer stadioninkomsten, meer merchandise, meer sterke sponsoren. Het is nou niet zo dat een club alleen bestaat vanwege tranferinkomsten

12 oktober 2019 om 12:54

Niets mee te maken??? PSV heeft in het verleden toen dat nog kon, met geleend geld spelers gekocht en die werden vooral bij Ajax weggehaald en er werden salarissen gegeven die onverantwoord waren en ik heb dan geleerd als je meer uitgeeft dan dat er binnenkomt je in de problemen komt. De 1 waarschuwing was al toe PSV noodgedwongen hun parkeerterrein moest verkopen aan een speculant en toch ging men weer op de oude voet verder en de 2e keer moest de gemeente Eindhoven ingrijpen door alle grond op te kopen wat nu erfpacht is en garant te staan voor de nog resterende langlopende leningen zodat deze omgezet kon worden tegen een veel lagere rente. Niet erg hoor maar dat beleid heeft wel degelijk invloed gehad op alles. Ook nu heeft PSV grote moeite om een echte grote hoofdsponsor te vinden dus heeft men een consortium opgericht waar bedrijven hun sponsorgeld kunnen onderbrengen maar komt niet eens in de van wat Ziggo betaald.

Ja dit is dus best raar. Je hebt griezmann al gehaald. Griezmann is gewoon een spits. Hij word alleen, net als coutinho en nog een aantal spelers, misbruikt door Valverde. Griezmann had je helemaal niet moeten halen man. Heb werkelijk waar geen idee waarom barca per se griezmann moest halen. En als je een spits wil, had dan gewoon mbappe gehaald. Ja tuurlijk is hij duurder dan griezmann maar dat komt ook omdat hij jonger en beter is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren