Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Barça krijgt nieuwe hoop na berichten over gespreide betaling van 150 miljoen’

Laatste update:

Barcelona heeft goed nieuws ontvangen vanuit Liverpool, zo weet Sport woensdagochtend te melden. De Catalanen willen Philippe Coutinho nog altijd graag binnenhalen, nadat de onderhandelingen met the Reds afgelopen zomer klapten. Liverpool zou er nu mee hebben ingestemd dat Barcelona de transfersom in verschillende termijnen voldoet.

Doordat het bedrag in verschillende delen betaald mag worden, kan Barcelona voldoen aan de vraagprijs van 150 miljoen euro. Barça gaat binnen afzienbare tijd met Liverpool om de tafel om opnieuw over een transfer van Coutinho te praten. Het kan zijn dat beide partijen het al eens worden over een winterse transfer, al is Barcelona bereid om te wachten tot de zomer. Het is geen geheim dat Coutinho zelf erg graag naar Spanje wil vertrekken, waardoor hij interesse van Paris Saint-Germain links laat liggen.

Barcelona deed afgelopen zomer vier pogingen om de Braziliaan los te weken bij Liverpool. De Catalanen begonnen met een bod van 80 miljoen en bood later 85 miljoen exclusief 15 miljoen aan variabelen. Daarna volgde een derde aanbieding, van 90 miljoen exclusief 40 miljoen aan bonussen, en het vierde voorstel bedroeg naar verluidt 110 miljoen exclusief 40 miljoen aan variabelen. In oktober meldde de Daily Mail dat Barcelona bereid zou zijn om een vast bedrag van 134 miljoen te betalen.

Coutinho meldde zich in de beginfase van het seizoen een tijdje ziek bij Liverpool, in de hoop op die manier alsnog een transfer tot stand te brengen. The Reds lieten zich echter niet overhalen en besloten de ontevreden Coutinho in huis te houden. Sinds halverwege september speelt de Braziliaan weer bij Liverpool, waar hij tot dusver tot twaalf wedstrijden kwam.

Zie jij Philippe Coutinho in januari naar Barcelona verkassen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tsja, dan geef je zo'n speler alsnog zijn zin. Aan de andere kant, 150 miljoen zullen ze voorlopig niet meer pakken voor een (ongemotiveerde) speler. Ik zeg strik erom en wegwezen. Voor dat geld hoop ik dat ze eindelijk eens goed gaan investeren in de verdediging in plaats van al die middelmatige rotzooi daar.

29 november 2017 om 11:02

De plannen waren bekend afgelopen zomer, dus 'eindelijk' gaat niet op en alles over 1 kam scheren met 'al die middelmatige rotzooi' is ook veelte overdreven

29 november 2017 om 11:46

Overdreven? Die verdediging van Liverpool is al jaren gewoon zo lek als een mandje. Dat het middelmatige rotzooi is wil ik niet meteen zeggen, maar dat het ook niet top is, moge duidelijk zijn.

150 miljoen, strik erom en wegbrengen. Geweldige voetballer, zeker, maar het is veel geld voor iemand die graag weg wilt.

30 november 2017 om 10:30

En 5 seizoenen hebben we slechte en goede periodes gehad, alleen praten de meesten alsof het altijd slecht is.

Transfers zijn elk seizoen gemaakt en als je ziet dat 1 van de beste PL verdedigers het niet geheel red bij Liverpool, willen de grootte van transfers ook niet alles zeggen. Lovren was in het seizoen van Southampton nog de top die iedere club zou moeten kopen.

De verbeteringspunten zijn duidelijk en de oplossing is minimaal een heel seizoen perfect presteren voor de criticasters, terwijl de realistische oplossing inhoud dat we gewoon minder tegengoals moeten incasseren en dat is deels de taak van de verdediging die wel een kwaliteits impuls kan gebruiken, maar nog meer de taak van het team als een geheel.

Tegen Sevilla was het duidelijk, de verdediging ging fouten maken zodra het middenveld overlopen werd en de aanvallers de bal niet vast konden houden. De beste verdedigers zouden dan fouten gaan maken, afgezien van de individuele fout van Moreno die helemaal niet zou moeten spelen tegen een team als Sevilla (schuld van Klopp)

Van Dijk mislopen was zuur, maar afgezien daarvan zie je dat ze hard bezig zijn om de tegengoals in te perken.

Ik heb in mijn hoofd al lang afscheid genomen van coutinho, dus ik hoop dat wanneer het door gaat, het zo gaat dat we eerst een geschikte vervanger binnen halen die we willen en dan pas over gaan tot verkoop

29 november 2017 om 11:18

Julian Draxler of Lemar lijkt me de ideale vervanger voor Coutinho bij Liverpool. Als Liverpool 150 miljoen weet binnen te halen met verkoop Coutinho en daarmee Virgil van Dijk, Draxler/lemar, Stefan de Vrij en een nieuwe keeper, dan gaan ze naar mijn mening er flink op vooruit. Vooral die verdediging moet echt aangepakt worden. Als ze dat doen, dan zie ik Liverpool, na Man City, als sterkste team van de Premier League en haast onverslaanbaar.

Dit zou dan de opstelling worden:

Aankoop
Clyne
Van Dijk
De Vrij
Robertson
Ox/Lallana
Keita
Lemar
Salah/Ox
Firmino/Aube
Mane
29 november 2017 om 11:27

Met die 150 miljoen heb je nog niet eens genoeg voor Van Dijk en Lemar samen, dus laat staan voor nog twee extra spelers..

29 november 2017 om 11:47

Ben ik niet mee eens @hangover96. We hebben alleen Coutinho en Lallana als creatieve/aanvallende middenvelders. Over Ox ben ik nog niet uit. Maar wanneer Coutinho vertrekt dan moet er een goeie vervanger komen voor op zijn positie.

29 november 2017 om 11:54

@SMK88, Liverpool heeft ook nog een transferbudget van zo'n 125 miljoen euro. 125 + 150 = 275 miljoen euro wat Liverpool kan uitgeven. Als Lemar te duur is, kan Liverpool gewoon voor Draxler gaan. Draxler kun je kopen voor 40 miljoen euro. Virgil van Dijk zal wel een peperdure investering zijn, maar dat is ff niet anders.

29 november 2017 om 11:56

Helaas zie ik Klopp niet Van Dijk en De Vrij halen. Het wordt maar één van de 2. En een nieuwe keeper zie ik Klopp nu niet zo snel halen.... helaas.

29 november 2017 om 13:05

Waar haal jij vandaan dat je Draxler kunt ophalen voor 40 miljoen...? Grootst mogelijke onzin. Draxler speelt regelmatig bij een topploeg, heeft nog een contract tot de zomer van 2021 en heeft meermaals aangegeven het naar zijn zin te hebben in Parijs en geen enkele reden voor vertrek te zien.

29 november 2017 om 14:14

@les Gones, omdat PSG 80 miljoen nodig heeft om aan FFP te voldoen. Ik heb veel wandelgangen berichten gezien waarin staat dat Draxler kan vertrekken voor 40 miljoen euro. De onderhandelingspositie van PSG is vrij zwak door die 80 miljoen die ze nodig hebben om niet uitgesloten te worden in CL voor het overtreden van Ffp. Draxler kost dus gewoon 40 miljoen.

Draxler zegt wel dat hij gelukkig is in Parijs, maar dit is gewoon een contractuele verplichting van PSG om te zeggen dat hij het naar z'n zin heeft. Draxler heb ik eerder horen zeggen dat hij gewoon een basisplaats wil en daarom open staat voor een vertrek als hij bij PSG op de bank blijft zitten. Liverpool moet daarom z'n slag slaan.

29 november 2017 om 19:26

Draxler kost 40 miljoen omdat jij berichten in de wandelgangen hebt gelezen...? Hou op hoor. De berichten in de wandelgangen moeten we 9 van de 10 keer met een korreltje zout nemen. Di Maria, Lucas en Pastore mogen bij een goed bod vertrekken. Je denkt toch niet dat PSG een jonge international met een langdurig contract laat gaan voor 40 miljoen? Hij speelt nota bene behoorlijk wat wedstrijden de laatste tijd en kan op meerdere posities uit de voeten. Verder heeft hij heeft gezegd dat het zijn doel is om een vaste basisspeler te worden en niet dat hij een basisplaats eist...

150 miljoen lijkt mij als nog teveel! Zielig hieraan is dat clubs nu gewoon misbruik maken van de torenhoge transfer prijzen die dit jaar plaats vonden. Goede speler maar voor dat geld zul je in mijn beleving consistent moeten zijn zoals messi, ronaldo en misschien neymar in de toekomst. Vanuit het persectief inkomsten begrijp ik de club wel maar wij zullen zulke sterren zelden zien in Nederland. Als ik kijk naar psv hebben ze echt een grote vis gevangen ik zou op de 80 miljoen mikken bij verkoop van lozano, gewoon het spelletje meespelen.

29 november 2017 om 11:08

ik zou overigens als jonge speler toch wel wat druk voelen men verwacht natuurlijk wat voor die prijs

29 november 2017 om 11:16

Hahahahaha 80 mio, laat me niet lachen. Hij is inform en speelt goed, maar dat hadden bijv Dolberg en Jorgensen ook en je ziet hoe ze het nu doen..... Lozano is nu hooguit 40 mio waard en wss wordt het vanaf de winterstop steeds minder en minder, totdat hij volgend seizoen zijn talentendip gaat krijgen.

Het blijft een schande dat zulke transfer alleen mogelijk kunnen worden gemaakt door de verkopende club als bank van lening te laten dienen. Daaraan zijn al diverse clubs kapot gegaan. Het is gewoon een verkapt piramidespel. Heb je het geld niet, en kun je geen bank zover krijgen het geld te lenen, gewoon de deal niet sluiten.

29 november 2017 om 13:32

Het is juist zeer gebruikelijk om in termijnen te betalen, vrijwel geen enkele speler wordt in 1x volledig betaald bij aankoop. Daar kan je je druk over maken, maar het werkt al tientallen jaren zo.

Ik geloof hier helemaal niks van... Zeker aangezien dit bericht komt van Sport. De betrouwbaarheid van die krant, en (bijna) alle andere Spaanse kranten staan bij mij in het zelfde rijtje als the s*n!

Eigen talenten...waar is La Masia gebleven, FC Barcelona a.ka. kweekvijver voor talenten?

Ze hadden dit al in de zomer moeten doen en met dat geld een volledig nieuwe verdediging moeten halen. Nu zitten ze met een speler die naar mijn mening niet altijd 100% geeft en met een verdediging van het niveau van RKC

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren