Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barça heeft na nieuwe tegenvaller nog maar twee centrumverdedigers

Laatste update:

Thomas Vermaelen ontbreekt circa zes weken met een hamstringblessure, zo maakt Barcelona maandagmiddag bekend via de officiële kanalen. De verdediger viel vrijdag geblesseerd uit in de wedstrijd tussen België en Zwitserland (2-1) in de Nations League en ging meteen terug naar Spanje om zich te laten onderzoeken en alvast te werken aan zijn herstel.

De absentie van Vermaelen komt voor trainer Ernesto Valverde van Barça op een bijzonder slecht moment. Vorige week meldde Sport immers dat Samuel Umtiti tot het begin van volgend kalenderjaar aan de kant staat, omdat hij een knieoperatie moet ondergaan. Het betekent dat Barcelona nog maar twee volwaardige centrumverdedigers heeft: Gerard Piqué en Clément Lenglet.

Voor Vermaelen is de nieuwe blessure de zoveelste tegenvaller sinds hij in 2014 van Arsenal naar Barcelona vertrok. De Belg kwam nog maar 27 keer in actie voor zijn club in competitieverband, mede door een aantal slepende blessures. Zijn meest ernstige blessure was een dijbeenkwetsuur, die hem bijna zijn gehele debuutseizoen aan de kant hield.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou moet ie de jeugd wel een kans geven! Echter zie ik valverde eerder vidal op cv zetten dan jeuge speler de kans geven

15 oktober 2018 om 12:21

Dat is natuurlijk overdreven. Eerder Busquets want Vidal in de verdediging is zelfmoord. Heeft geen lengte en quasi geen ervaring in de verdediging

15 oktober 2018 om 12:26

Busquets in de verdediging is ook zelfmoord. Komt daar totaal niet tot zijn recht; dit hebben we in het verleden al gezien.

15 oktober 2018 om 12:36

Overdreven.
Vidal kan zeker op CV, hij heeft inderdaag niet de lengte maar wel de sprongkracht.

15 oktober 2018 om 12:46

Vidal kan juist wel op cv. Hij begon op die positie en heeft dat bij Juve diverse keren ook gedaan en dat ging erg goed. Hij heeft daar dus wel ervaring. Vidal is ook slechts 2 centimeter kleiner dan Umtiti. Niet dr grootste, maar gecombineerd met zijn sprongkracht kan Vidal wel mee in de lucht. Ik zie het nog best gebeuren dat Vidal op cv wordt gezet.

15 oktober 2018 om 14:03

Heb je een kort geheugen of vond je Mascherano op CV geen succes bij Barcelona?

15 oktober 2018 om 16:00

Vidal als CV is belachelijk op papier is hij 1,80 maar in het echt is hij volgens mij zeker een cm of 5 kleiner maar ook 1.80 is zelfmoord in het centrum, dat kan echt niet.

Aan de andere kant, 1.80 meter dat halen Jordi Alba, 1,70 en Semedo 1,77 en Sergi Roberto ook niet 1,76

dus als Lenglet of Piquee er niet zijn heb je weinig opties in het centrum die lengte hebben. PSV hoge ballen en twee centrumspitsen van meer dan 1,90 en je maakt veel kans.

15 oktober 2018 om 17:24

Hetebliksem: Busquets speelde in een Champions League finale als CV tegen Man Utd. Ging prima.

15 oktober 2018 om 17:41

Horwi

Vaak roepen mensen maar wat. Soms heb ik het gevoel alsof de voetbalkennis of simpele intelligentie drastisch daalt bij de voetbalfan. Ik weet goed genoeg dat Vidal absoluut een nachtmerrie zal zijn op de cv.

Mensen roepen Mascherano maar vergeten dat Mascherano een fenomenale tactisch inzicht had. Als cdm was hij de allerbeste in z'n tijd bij Liverpool. Vidal moet het meer hebben van vechtersmentaliteit, iets wat Mascherano ook had. Ook kon Mascherano als de beste uitvoetballen, iets wat Vidal niet kan vanwege z'n mindere handelingssnelheid.

Maar goed, hopende op een Busquets van achteren en geen Vidal.

Wat een verassing! Barca moet deze man verkopen en voor een speler uitnde jeugdopleiding gaan die bereid is om zich te ontwikkelen als bank/roulatiespeler.

15 oktober 2018 om 12:37

Daar ga je niks meer aan verdienen.
Hij heeft Barcelona alleen maar blessures/ellende bezorgt.

15 oktober 2018 om 12:41

Welke club zou hem nou willen kopen? Hij is altijd geblesseerd.

15 oktober 2018 om 13:16

Er zijn Ajacieden die al een tijdje roepen dat Ajax Vermaelen terug moet halen. Lijkt mij een heel slecht plan.

15 oktober 2018 om 13:18

Ajax in een deal met De Ligt zou hem denk ik best willen binnenhalen, wanneer fit is hij een wereldtopper op de CV positie.

15 oktober 2018 om 13:36

Maar wanneer is hij eens fit consy? Wanneer hij fit is, is hij inderdaad een klasbak, maar hij is zelden fit. Dat is het probleem. Een hele dure vogel die zelden fit is, als Ajax zijnde zou ik hem niet terugnemen.

Goed nieuws voor Inter dit! Misschien kan Inter wel 4 punten in de twee wedstrijden pakken.

15 oktober 2018 om 12:40

Maak daar maar 1 punt van. Dit Barca is nog steeds dubbel zo goed als Inter. Jammer want ik zou Inter echt graag zien winnen 2x maar zie het gewoon niet gebeuren

15 oktober 2018 om 13:07

Alsof barca zo afhankelijk is van thomas vermaelen

15 oktober 2018 om 13:10

Ik denk eerder slechte nieuws voor Inter en goede nieuws voor Barcelona.

Aangezien onze Valverde wil experimenteren in grote wedstrijden.
Zo wil hij wel eens Vermalen inzitten in plaats van Alba.

Nu weten we zeker dat de basis 11 gaan starten tegen inter en Real Madrid.

Vermaelen is eigenlijk alleen nog van waarde voor het Belgische elftal. Bij Barcelona is 1 van de zwakste schakels als hij speelt dit seizoen.

15 oktober 2018 om 12:41

Als hij start, is hij juist vaak 1 van de betere. Ik weet niet of je überhaupt Barca kijkt, of alleen maar wat roept om te roepen.
Zonde dat hij nu ook weg valt, misschien Araújo doorschuiven mits hij speelgerechtigd is. Heeft volgens mij een rode kaart gekregen in de Segunda.

Anders heeft Jorge Cuenca ook een redelijke staat van dienst. Maar in de Champions League met zulke jonkies spelen is natuurlijk een groot risico.

15 oktober 2018 om 14:22

Ik zou eerste staan in het rijtje om te roepen dat Cuenca een kans moet krijgen, als hij daadwerkelijk klaar voor zou zijn. Helaas is Cuenca lang nog niet klaar. In de voorbereiding zagen we dat al en dit seizoen bevestigt het alleen maar. Hij maakt niet eens een zekere indruk bij Barca B dit seizoen en zal in de eerste alleen maar door de mand vallen.

Wat ik mij afvraag is of Umtiti daadwerkelijk geopereerd moet worden? Ik heb daarover geen officiëel statement gelezen.

Helaas is Pique ook echt uit vorm en lijkt soms op te zijn. Vidal kan vlg mij op CV spelen, maar dat kan desnoods Busi ook.

Naja nu zie je maar dat ze beter Marlon of Mina konden houden en Vermaelen wegdoen.

15 oktober 2018 om 12:58

Heb je hem vorig seizoen niet zien spelen dan toen hij de geblesseerde Umtiti moest vervangen voor 2 maanden? Speelde gewoon naar behoren, niks verkeerds gedaan en blonk zelfs nog uit in een aantal wedstrijden, inclusief El Clasico in de Bernabeu...

Vermaelen lijkt vaker geblesseerd dan fit. Het is natuurlijk makkelijk praten achteraf maar ik vind het vreemd dat ze hem met zijn blessuregevoeligheid bij de selectie hebben gehouden afgelopen zomer. Met het budget van Barcelona moest er vast ergens een meer geschikte kandidaat rond hebben gelopen.

15 oktober 2018 om 12:56

Heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat hij het gewoon geweldig heeft gedaan afgelopen seizoen toen hij Umtiti moest vervangen die er toen bijna 2 maanden uit lag door een blessure.

Want opzich heeft hij het in zijn wedstrijden bij Barca niet slecht gedaan (op een paar wedstrijden na), wat ook wel weer knap is zonder vaste wedstrijdritme.

15 oktober 2018 om 13:05

Hij heeft Umtiti absoluut meer dan prima vervangen. Zijn kwaliteiten staan voor mij ook niet ter discussie, indien fit is het een zeer bruikbare speler.

Als ik Vermaelen was zou ik lekker dr eer aan mezelf houden en ermee kappen. 27 wedstrijden in 4 jaar gespeeld zegt al genoeg denk ik

15 oktober 2018 om 13:03

En dan al dat salaris nog mislopen? Hij is vanwege zijn blessuregevoeligheid ook niet mijn favoriet, maar als hij fit is is hij ook meteen van waarde. Dat zegt toch ook wel wat over zijn kwaliteiten.

Kan me vaag herinneren dat hij zei dat hij zijn blessureperiode achter zich heeft gelaten... Jammer voor Barca, als hij eenmaal speelt doet hij het wel goed.

Vermaelen geblesseerd? Dat kan toch niet.

15 oktober 2018 om 13:51

Precies dit dus, ik dacht echt het kan niet erger dan Robben.. maar lo and behold

Nou Marc, verhoog de prijs voor De Ligt maar met 30 miljoen. Barca komt eraan.

15 oktober 2018 om 16:05

Nee weet je wat we gaan doen? We maken de Ligt de duurste speler van de wereld...

Ga je dalijk zien dat die koppige Valverde de trage Busquets naast de trage Pique gaat opstellen, ipv een jeugdspeler wanneer in het ergste geval Lenglet geblesseerd zou raken.

Barca heeft nu voor elk van de 4 posities achterin precies 1 speler. Dus geen enkel speler mag gebleseeerd raken, maar ook niemand mag geschorst worden en mensen als Pique en Alba krijgen vaak genoeg onnodige gele kaarten.
En juist nu komen Classico, Inter en Sevilla aan. Klein lichtpuntje is wel dat Pique en Alba geen interlands spelen dus hebben kunnen uitrusten. De Ligt halen in de winter heeft als nadeel dat hij geen CL mag spelen.

Slechte zaak. Blessures ga je altijd krijgen, maar bij Vermaelen helemaal. Daarom had de club niet Santos en Minna moeten laten gaan, maar juist Vermaelen. Hopen dat Lenglet de komende weken flinke stappen maakt, en anders in de winter iemand terughalen wellicht. De Ligt en Umtiti zie ik als het droom duo voor de lange termijn.

Arme Vermaelen. Ik vind dit zo sneu voor hem. Echt een topspeler en dan altijd geblesseerd. Destijds ook met Milito, zo zonde.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren