Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Balotelli woog 103 kilo bij terugkeer: ‘Maar hij kreeg wel salarisverhoging’

Laatste update:

Mario Balotelli is beboet door OGC Nice, zo bevestigt voorzitter Jean-Pierre Rivère vrijdag. De aanvaller kwam deze zomer met overgewicht terug op de training: op 17 juli, toen hij zich meldde op het complex van Nice, woog hij volgens La Gazzetta dello Sport 103 kilo. Normaliter ligt het gewicht van de Italiaanse aanvaller rond de 88 kilo.

Hoewel Balotelli aanvankelijk dus werd beboet, kreeg hij een salarisverhoging nadat duidelijk werd dat hij in augustus niet zou transfereren. Super Mario werd begeerd door onder meer Olympique Marseille, maar die club kwam niet tot een akkoord met Nice. "Het is duur om een nieuwe spits te vinden", verklaart Rivère de salarisverhoging van Balotelli in gesprek met Nice Matin. "Hij is erop vooruitgegaan, maar hij verdient wel minder dan in zijn eerste seizoen."

Vorige week vrijdag deed Balotelli een uur mee in de wedstrijd tussen Italië en Polen (1-1) in de Nations League. Ook toen was zijn gewicht een veelbesproken onderwerp. "Ik zou een speler die vijftien kilo te zwaar is niet het veld in sturen", gaf Zbigniew Boniek, de voorzitter van de Poolse bond, bijvoorbeeld aan bij Radio RAI. Bondscoach Roberto Mancini leek ook niet enthousiast over het optreden van Balotelli, want de spits ontbrak maandag in de selectie voor het duel met Portugal (1-0 nederlaag).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me vrij logisch die salarisverhoging. Kost Mario natuurlijk meer geld om een lichaam van 103 kilo in stand te houden dan een van 80.


Blijft zonde van zo'n voetballer, dat hij hij zijn carriere zo aan het verkloten blijft.

15 kilo is ook niet een klein beetje te veel! Een schande als je topsporter bent!

14 september 2018 om 18:37

Die journalist die bij analyse wedstrijd Italië aangaf dat hij 15 kilo te zwaar was werd in de media gefileerd maar heeft dus gewoon volledig gelijk. Ik denk dat er in Italië een aantal moraalridder hun excuus moeten gaan maken...

14 september 2018 om 18:46

Tja, sommige mensen hebben er aanleg voor. Als je elke dag traint is dat geen probleem, maar als je ineens niets doet zonder je eetpatroon aan te passen kan het hard gaan. Hij heeft er in ieder geval wel van genomen.

Even bulken

Een topsporter als Balotelli heeft 15 kilo vet zo weer omgezet in spier of verbrand.

103 kilo bij een lange topsporter zegt ook niet veel vind ik......

Dus heel ondiep verhaaltje

14 september 2018 om 18:11

Alsnog, zo weinig discipline hebben dat je in zo'n korte tijd 15 kilo aankomt... Dat is echt kwalijk.

14 september 2018 om 18:14

15 kilo vet? Dan moet je zo'n 116.655 calorieën in de min gaan, dat is voor een Balotelli ongeveer een maand lang vasten en dan wel blijven knallen tijdens de training en wedstrijden enzo. Misschien als hij er een maand of 3 voor uit trekt dat het hem lukt.

14 september 2018 om 18:18

103 kilo is rugby/NFL speler gewicht.

14 september 2018 om 18:23

Kun je mij vertellen hoe je vet in spier omzet?

14 september 2018 om 19:03

Dat kan ook niet😊

14 september 2018 om 22:03

Het is inderdaad een verkeerde uitspraak, maar zo common dat ik mijzelf er nu ook aan verbrand. Bedankt

14 september 2018 om 18:35

vet ''omzetten'' in spier.

14 september 2018 om 21:13

"Vet in spieren omzetten". Ik moest hier ook wel even om grinniken. Misschien dit artikel even lezen: https://www.spierbouwers.nl/fitness/lichaamsvet/vet-omzetten-in-spieren/.

Hij is zijn gewicht in goud waard. ..

Maar wat een overgewicht zeg. Het zegt echt iets over het gebrek aan zelfdiscipline bij deze jongen. Geen goed teken.

Hij kreeg een salarisverhoging, maar volgens de voorzitter verdient hij minder dan in zijn eerste seizoen.
Ben ik de enige die dit raar vindt?

14 september 2018 om 18:28

Minder eten misschien? Geen idee...

14 september 2018 om 18:44

Meer geld erbij dus ook meer kilo’s over een paar weken

14 september 2018 om 18:43

Ik denk dat dit misschien komt omdat de voorzitter de tekenbonus mee heeft gerekend in wat Balotelli het eerste seizoen kocht. Snap het anders ook niet.

14 september 2018 om 20:37

Volgens mij had hij het eerste jaar een één jarig contract met een enorm dik salaris, hierna heeft hij een contract van met minder salaris aangeboden gekregen. Mede omdat Nice niet het geld had om hem het salaris van zijn eerste seizoen te geven, hebben ze hem minder salaris aangeboden. Balotelli ging hier toen mee akkoord.

Die Balotelli kan soms geweldige dingen laten zien, maar hij is gewoon mentaal geen topsporter. Het is gewoon een groot kind.

Vind dit echt allemaal overdreven.
Echte topsporters in de Nhl, NBA en NFL wegen allemaal 120kg en die zijn ook topfit en 10x zo sterk.

15 september 2018 om 03:30

En een Sumoworstelaar weegt er 150...oh wacht, dat is óók een andere sport.

15 september 2018 om 11:55

NFL en voetbal verschilt echt niet zo heel veel, er is alleen veel meer contact toegestaan.
Een zware spits kan ook veel voordelen hebben zoals balvastigheid waar Balotelli het juist van moet hebben, en 103kg voor een speler van 1,90m is echt niet zorgwekkend.

15 september 2018 om 05:05

Ik neem aan dat Bolletelli niet van 88 naar 103kg is gegaan omdat ie 15kg aan speirmassa heeft gewonnen tijdens z'n vakantie.

Als dat wel zo is dat is dat heel knap, en waarschijnlijk niet goed voor z'n prestaties op 't veld waar hij juist gebaat zou zijn, lijkt mij, bij een lager gewicht:spier ratio.
Tenzij de 15kg extra spiermassa puur en alleen in z'n benen zit en niet bovenlichaam.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren