Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Balotelli verlost Milan met vrije trap van Parma en waarschuwt Inter

Laatste update:

Mario Balotelli heeft opnieuw zijn waarde bewezen voor AC Milan. De aanvaller was al trefzeker tegen Udinese en Cagliari en besliste vrijdagavond de thuiswedstrijd tegen Parma met een fraaie vrije trap: 2-1. De Noord-Italianen zijn hierdoor nog ongeslagen in 2013 en klimmen naar een gedeelde derde plaats in de Serie A met 44 punten; de concurrentie komt echter nog wel in actie. Volgende week speelt Milan de derby tegen Internazionale.

/

AC Milan had een eigen doelpunt van de gasten nodig voor de opmaat van de zege in San Siro. De ploeg van Massimiliano Allegri kwam niet verder dan halve kansen en kreeg dus hulp van Parma. Zes minuten voor rust gleed Gabriel Paletta erg onhandig een voorzet van Kevin-Prince Boateng in zijn eigen doel. Doelman Nicola Pavarini lag al op de grond en was dus kansloos: 1-0. De Argentijnse verdediger had na acht minuten kunnen scoren in het goede doel, maar na een verkeerd verwerkte hoekschop knalde hij ver naast. Die kans werd gecreëerd in een fase dat Parma domineerde.

Nadat beide partijen één aardige mogelijkheid hadden gehad, nam Parma het initiatief en was dreigend via vooral Jonathan Biabiany. De ploeg van Roberto Donadoni, die in de laatste vijf wedstrijden nul punten pakte en slechts drie keer scoorde, werd behoudens die kans van Paletta echter niet gevaarlijk. Het thuispubliek had reden tot onvrede, want hoewel Milan na een wat lastige beginfase weer de overhand had, stichtte men geen doelgevaar. De beste kans was opnieuw voor Parma, maar opnieuw Paletta mikte uit een goede positie voorlangs.

/

Toch gingen i Rossoneri met een goed gevoel rusten, want door de eigen treffer stond het na 39 minuten 1-0 in de modestad. In de tweede helft hadden i Crociati het meeste balbezit, maar doelman Christian Abbiati hoefde zich behoudens de tegengoal nooit te verontrusten. Tien minuten na de onderbreking onderstreepte Boateng het goede begin van Milan door net naast de paal te volleren. Omdat de marge minimaal was, bleef er hoop in het kamp van de kaasclub, die in september nog 1-1 speelde tegen Milan. De thuisploeg verdedigde echter solide.

In aanvallend opzicht liet Milan weinig meer zien. Balotelli knalde een vrije trap in twee instanties een meter naast de kruising, maar daar was ook alles mee gezegd. Althans, tot twaalf minuten voor tijd. Toen legde Super Mario namelijk aan voor een vrije trap en hij liet voor de vierde keer in drie duels het net bollen namens zijn droomclub. Dat was sinds Oliver Bierhoff namens Milan sinds 1998 niemand meer gelukt. Nicola Sansone deed in de slotseconden nog wat terug, maar Milan won en blijft zodoende ongeslagen in het nieuwe jaar.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

wauw hij doet het zo te zien super daar ben blij voor hem !

Mario Balotelli, hij is eindelijk thuis lijkt het wel want hij scoort achter elkaar. Ze talent begint er eindelijk fatsoenlijk uit te komen. Gegund en nou geen gekke fratsen meer uithalen maar lekker laten zien wat je kan.

15 februari 2013 om 22:52

Ik ben het met je eens dat het beste in Balobeest naar boven is gekomen bij AC maar om eerlijk te zijn ben ik wel van die fratsen gaan houden. Het heeft niets met voetbal te maken maar ik vind het toch iedere keer wel weer leuk om te lezen wat voor rare fratsen de beste man uithaalt. Laten we hopen dat hij deze lijn kan doortrekken en af en toe met vuurwerk blijft spelen :P.

Ik hoop echt dat Balotelli nu door blijft gaan, zoals hij nu speelt. Geweldig om te zien en goede overwinning voor AC Milan.

16 februari 2013 om 07:48

Inderdaad, maar in zijn geval mag je toch al gauw een stagnering in zijn prestaties verwachten, consistentie is nu niet meteen zijn handelsmerk. Maar god, ik gun het hem wel.

16 februari 2013 om 13:56

Nou wacht jij maar af het is dat Cavani in deze editie van de Serie A er op lost scoort en dat Ballo pas na de winterstop is gekomen, maar ik denk dat hij volgend jaar dicht bij de topscoorderstitel komt in de Serie A en misschien wordt hij zelfs topscoorder.

toch gek dat hij dit nooit in manchester heeft laten zien.

15 februari 2013 om 22:51

Nam hij de vrije trappen in Manchester dan? Of bedoel je algemeen qua spel?

Manchester is een gekochte team.. een puinzooi.. AC Milan is een grote famillie.. logisch dat je daar beter in je vel zit.

Ik weet zeker dat David Silva een van de beste 10's zou zijn als hij bij Milan zou spelen.. om maar een voorbeeld te noemen.

15 februari 2013 om 22:53

ik bedoel gewoon in het algemeen.
in manchester heeft hij helemaal niets gepresteerd en we hoorden alleen over hem als hij weer eens wat had uitgevreten.

15 februari 2013 om 22:54

En David Silva is nou niet een van de beste spelers wou je beweren? Grapjas...

Hoeveel van de 13 spelers van AC Milaan komen rechtstreeks uit de jeugd of spelen er al pakweg 5 seizoenen?... Niet zo veel dunkt me.. Milaan koopt net zo hard, alleen voor minder geld.

15 februari 2013 om 22:57

@moii

Milan heeft altijd al gekocht, en zou het nu ook doen als het het geld had.. maar toch is er qua sfeer altijd anders dan bij een Real/city of een Chelsea..

Silva was tot midden vorig seizoen echt fenomenaal.. hij haalt al een jaar dat niveau niet..

15 februari 2013 om 22:58

Een puinzooi? Vorig seizoen speelde City gewoon mooi voetbal in de competitie, daarbij heeft David Silva vorig seizoen ook gewoon geweldig gespeeld ... Beetje drogredenen wat je momenteel aan het doen bent om Milan in het positieve daglicht te plaatsen ten koste van City.

15 februari 2013 om 22:59

Elke club koopt. Deh dat is logisch, maar je kraamt nu gewoon onzin uit. Milan en City is een wereld van verschil. Ga er verder niet op in.

15 februari 2013 om 23:01

@moii

Te veel onzin in 1 reactie

15 februari 2013 om 23:01

Neemt niet weg dat Milan nog steeds een familieclub is, het zegt genoeg dat Ibra niet wegwilde bij Ac Milan terwijl die normaal niet zoveel moeite met vertrekken heeft.

15 februari 2013 om 23:10

Silva speelt al een jaar niet meer goed, zijn eerste half jaar was werkelijk fenomenaal maar daarna heeft hij niet meer zijn hoge niveau gehaald. Hij kan veel beter dan hoe die nu speelt.

15 februari 2013 om 23:13

Dat hij niet meer zijn normale niveau heeft gehaald is duidelijk, maar zou hij het dan zoveel beter doen bij Milan?

16 februari 2013 om 00:12

Daarnaast is hij 'van jongs af aan' fan van AC Milan. Hij heeft de juiste keuze gemaakt en dat laat hij ook zien op het veld in het AC Milan-shirt.

Die nare trekjes zie ik ook minder, het gaat dus de goeie kant op met hem. Jammer dat hij niet mee mag spelen tegen Barcelona, maar in de competitie hebben we hem harder nodig. Lazio en Inter hijgen in onze nek en daar moet we vanaf.

(kortom) Forza Milan!

16 februari 2013 om 00:13

Milan is een wereldclub sinds weetikveel wanneer , dat is city niet. Duidelijk toch ?

16 februari 2013 om 00:34

AC is een ploeg wiens historie teruggaat tot in de vroege jaartjes van de vorige eeuw en zijn eigenlijk altijd een topclub geweest. Ploegen als AC kopen idd ook veel spelers. Feit is wel dat er een ander beleid gevoerd wordt en AC als topclub moet blijven investeren.

City daarentegen heeft zich via oliedollars naar de top gekocht. Zij kopen om te kopen en gwn omdat het geld daar is. Een City (en de sfeer die daar heerst) kan je gwn nooit vergelijken met AC. Daar is het 50jaar te vroeg voor.

on: leuk dat Balotelli gelijk zijn draai gevonden heeft. Doet het uitstekend bij AC. Hij gaat het Inter nog lastig maken. Hopelijk blijft hij gespaard van racistische uitlatingen in de Derby della Madoninna.

16 februari 2013 om 02:17

Geweldig om te zien dat hij eindelijk zijn talent laat zien! Milaan is idd een familieclub niet alleen Ibra maar kijk naar van Bommel, hoe die aan het huilen was toen hij wegging bij milaan, geweldig om te zien.

Hij bewijst zich toch weer had niet verwacht dat hij het zo goed zou doen.
Misschien komt zijn echte talent er wel uit bij Milan.
Maar daar kunnen we aan het einde van het seizoen pas wat over zeggen.

Haha super Mario flikt het weer , ik zei al bij zijn transfer naar AC , dat hij zich wel zal gedragen enzo omdat het zijn lievelingsclub is. Hij scoort gewoon even 4x in 3 wedstrijden!!

Geniaal! HIj flikt het weer. Altijd al gezegd dat hij een van de meest talentvolle spelers ooit was. Alleen compleet gek. Schitterende aannames altijd en nu hij het naar zn zin heeft wereldgoals maken.

hahaha Mancini is volgens mij echt gek aan het worden XD

15 februari 2013 om 22:51

hoezo, balotelli was totaal niet op zn plek daar in manchester, hij had het daar nooit zo goed gedaan als dat hij het nu bij milan doet, dus het is juist goed dat city hem heeft verkocht

Mario doet het alweer geweldig.
Misschien komt nu dan eindelijk echt zijn talent naar boven.
Hoop dat dat zo is en dat hij volwassen wordt.

Prachtig dat Balo het naar zijn zin heeft, ik hoop dat die met rust wordt gelaten en zijn ding mag doen. Dan komt het zeker goed met hem, alleen jammer dat die niet in de CL mag uitkomen voor Milan.

We staan op 3 en die positie zullen we verstevigen volgende speelronde.. dan hebben we namelijk een makkelijke wedstrijd die we sowieso gaan winnen.

Wat kreeg Balotelli veel te verwerken vanavond.. echt ongelofelijk dat Parma geen rode kaart heeft gekregen.. ze verdienden er minimaal 1!!!

Is er nog iemand die twijfelt aan Balotelli bij Milan? Hij zou toch falen?? Hij beslist anders tot nu toe elke wedstrijd... het is nog vroeg, maar alles wijst uit naar een succesvolle Balotelli bij AC Milan.

Nocerino speelde gelukkig weer als vanouds.. Boateng was ook goed, maar hij miste de gif in zijn aanvallen die hij vorig seizoen wel had.

Kom maar op Barcelona.. wij zijn Milan!!!!!!!!!!

15 februari 2013 om 22:52

Ik snap werkelijk niet waar jij je zelfvertrouwen en deels lichte arrogantie vandaan haalt. En dan doel ik vooral om dat laatste van je en misschien ook wel dat eerste.. Milan wint hier wel maar wat was het qua voetbal toch weer erg matig tot slecht.. En Parma mocht inderdaad een rode kaart krijgen, maar jullie mogen ook bloemen sturen naar Paletta die jullie anders een paar keer flink geholpen heeft door oa een eigen goal te maken. En tegen Barca zal het zeker tien keer beter moeten, hoop ook dat Milan Barca verslaat maar met dit voetbal? No way.

15 februari 2013 om 22:55

qua voetbal was het matig tot slecht, maar toch hebben we geen minuut getwijfeld aan de overwinning, jij maakt je zorgen.. ik zie eigenschappen van een topclub.

Barca hoeven we niet te verslaan, 2 gelijke spelen kan ook voldoende zijn.. maar denk je nou echt dat Milan zo speelt tegen Barca?? haahaha.. Milan en CL is altijd anders.. Milan en topwedstrijden is altijd anders..

Dat van Inter was ook niet serieus hoor.. is gwn ivm onze rivaliteit .. dat maakt de wedstrijd extra leuk!!

15 februari 2013 om 23:00

We hebben tegen Barcelona niks in te brengen, we moeten de schade beperkt houden en ervoor zorgen dat we zonder kleerscheuren er vanaf komen. We kunnen meepraten over de CL wanneer we Barça ontlopen. Ik hoop dat ik ongelijk ben maar het zou één wonder moeten zijn wilt Milan door gaan in plaats van Barça.

15 februari 2013 om 23:04

Weet je noem me gek maar ik heb vertrouwen in Milan tegen Barca, ze kunnen verrassen. Iedereen vlakt ze nu al uit, hoop alleen dat SES tegen die tijd terug is en het liefst ook nog Robinho. Volgens was die ook geblesseerd ?

15 februari 2013 om 23:05

@forzamilan96

Natuurlijk hebben we wel kans tegen Barcelona.. we hebben een betere verdediging dan vorig jaar he..

Als je met Silva komt.. die deed vorig jaar niet mee.. Nesta was ook meer dan een maand geblesseerd.. idem dito voor Boateng..

Het middenveld is dit jaar beter.. aangezien we eigenlijk Montolivo hebben ipv Flamini/aquilani

We hebben in de aanval veel snelheid erbij gekregen.. het komt goed.. echt aar!!

@juanmaravilla

El Shaarawy is er ook bij.. maar ik denk Binho niet..

15 februari 2013 om 23:08

Stephan kon vandaag ook al spelen, Robinho ook. Maar werden als voorzorg toch maar achterwegen gelaten. Ik heb echt werkelijk geen enkele bloedcel in m'n lichaam die denkt dat Milan ook maar één kans maakt. Ik hoop echt heel erg dat ik het fout heb maar dat zal wel niet zo zijn.

15 februari 2013 om 23:11

Volgens mij zit je mis met Robinho, die is toch echt geblesseerd.. ik zou alleen echt niet weten of hij Barca haalt.. ik hoop van wel.

15 februari 2013 om 23:13

@Ac Milan
Waarom moet ik mij zorgen maken? En eigenschappen van een topclub, wat bedoel je precies want kan even niet goed volgen. En Barca hoef je inderdaad niet twee keer te kloppen maar in Camp Nou zal het zo heet worden dat Milan thuis eigen gewoon moet winnen. Vorig jaar had Milan een veel stabielere verdediging dan dit seizoen en dat is precies wat je nodig hebt tegen Barca.

Milan en cl anders? Dit seizoen was het toch wel dramatisch in de groepsfase hoor. Al hoop ik dat ze inderdaad stunten, al verwacht ik eigenlijk niets anders dan Barca dat doorgaat.

En je meent dat toch niet van betere verdediging? Die van dit jaar is juist schandalig matig tegenover vorig seizoen.. En dat middenveld, dat is min of meer in balans, misschien wat meer voetbal maar dat is het dan ook.

15 februari 2013 om 23:13

Ik ben een Milan liefhebber en ik heb vertrouwen. Het mag dan wel Barca zijn maar ik vind dit Milan niet zoveel minder dan vorige seizoen. Grootste probleem zit hem in het psychologische, er gingen zoveel spelers weg in de zomer dat er geen vertrouwen meer was. Terwijl het team alleen maar verzwakt met het vertrek van Silva en de leiders. Nou zijn zij wel belangrijk maar er werd in de zomer en nu nog steeds gedaan als of er van Milan niks meer over was.

15 februari 2013 om 23:15

Volgens mij bedoelt hij met eigenschapoen van een topclub dat je ook je mindere wedstrijden winnend kunt afsluiten.

16 februari 2013 om 00:26

Sa2juve; ik snap wel dat je zijn reactie arrogant vindt, maar het is ook een beetje begrijpelijk sinds Milan nu weer in vorm is, zoals je zag kunnen ze zelfs Juve aan dus waarom niet inter, Barca is inderdaad een ander maatje maar dat is ook niet onze top-prioriteit, we strijden nu echt voor plek 3 en volgend jaar doen we serieus met alles mee.

15 februari 2013 om 22:54

Vondt jij Nocerino goed ja? Ik vond hem echt heel erg slecht spelen, veroverde opzicht aardig wat ballen maar werd nerveus in de buurt van de tegenstanders 16. En ja, Coda onder andere mocht één rode kaart zien. Ik heb op het veld wel medelijden met Mario. Wordt vreselijk veel onderuit gehaald. Laten we hopen dat het niet door z'n huidskleurtje komt of z'n oude daden. Iedereen verdiend een tweede kans, en verdiend ook.

15 februari 2013 om 23:00

Als ik jou was, zou ik niet te hard van stapel lopen. Het voetbal is namelijk gewoon nog steeds niet om aan te zien. Jullie krijgen elke keer de punten cadeau, hetzij van de scheids, hetzij van de tegenstander.

Natuurlijk klinkt hier wel wat jaloezie van een fan van een club die in 100 jaar nog geen meevaller krijgt, terwijl het bij jullie lijkt alsof Silvio in de winter een klavertje 77 heeft geplukt. Maar dat neemt niet weg dat het een keer opraakt en dat zou tegen Barca zomaar het geval kunnen zijn.

15 februari 2013 om 23:11

Nou hier kon de verdediger niet veel aan doen hoor? De eigen goal. Paletta komt aanglijden en de keeper staat al uit positie, ziet er erg ongelukkig uit en is dat ook. Milan had tevens ook nog een penalty moeten krijgen en er had rood getrokken moeten worden voor Parma.

15 februari 2013 om 23:25

Nou, die Palletta was echt de hele wedstrijd als een knuppel aan het spelen. Overal te laat, alleen maar overtredingen en als toppunt dat eigen doelpunt. Verder was het spelbeeld ook meer gelijk, Parma was gelijkwaardig en verdiende in mijn optiek een punt.

Het gaat mij er meer om dat jullie de overwinning niet afdwingen door goed te spelen en toch hier zoiets hebben van 'we staan 3e en we gaan nog omhoog!!'.

Jullie krijgen elke wedstrijd wel een bepaalde gebeurtenis die de wedstrijd in jullie voordeel beslist, of het nou een scheidsrechterlijke dwaling is of een blunder van de tegenpartij. Ik denk (en hoop, uit frustratie) dat jullie geluk een keer ophoudt en dan krijgen jullie het nog zwaar.

16 februari 2013 om 00:32

Tja karma hé! Die gozer was echt alleen maar bezig met Balotelli pijn te doen dan met zijn eigen spel, echt gek dat die niet eens een kaartje heeft gekregen.

Respect voor Balo dat ie zich zo rustig houdt gedurende de hele wedstrijd, dit heeft ie waarschijnlijk nog nooit eerder vertoond zulk professioneel gedrag. Kom zeker door Milan, ze zijn de perfecte combo.

15 februari 2013 om 23:05

Treurige reactie dan heb ik het over het eerste en laatse deel. Als je zo tegen Barça speelt wordt je met 0-4 afgemaakt.

balotelli hij doet het weer, 4 doelpunten in 3 wedstrijden het gaat geweldig tot nu toe.
Milan speelde vandaag redelijk, maar de "final pass" was telkens niet goed genoeg, anders hadden we hier veel meer doelpunten kunnen maken vanavond, de afwezigheid van el shaarawy was ook wel merkbaar, vooral in de 1e helft, na de 1-0 creerden we wel veel meer, nocerino speelde ook 1 van zn beste wedstrijden dit seizoen dus dat is ook een positief punt.
Nu op naar barca en inter, laat ze maar komen, milan is in zn beste vorm dit seizoen met 13 uit de laatste 5 wedstrijden

Die Palletta, man man man, wat kan jij wel? Misschien ff de bankrekening checken of ome Silvio geen cadeautje heeft gegeven

Maar ff serieus, Milan speelde echt dramatisch en mag echt niet klagen over geluk dit seizoen. Jammer voor Parma, hadden misschien wel meer verdiend vandaag.

Wat een treurig potje voetbal was dit zeg.. Vond de match en het voetbal echt niet goed vandaag, gelukkig kon ik wel nog wat lachen met de frustratie van sommige spelers op het veld.. Die Paletta heeft vandaag werkelijk alles fout gedaan. Scoort een eigen doel, verprutst dat Parma zelf een doelpunt maakt en was ook nog eens betrokken bij de goal die Balotelli maakt.. Wat zei Balotelli eigenlijk tegen de scheidsrechter? Het was in ieder geval niet lief, zou mij niet eens verbazen mocht hij een schorsing krijgen, al hoop ik voor hem en Milan van niet.

15 februari 2013 om 22:52

Tweede helft werd er prima gevoetbald door Milan, het was een werkelijk dramatische eerste helft. Zeer laag niveau en geen aantrekkelijk voetbal. Wat betreft Balotelli, schorsing.. Laat dat maar twee weken wachten, kan je dat regelen Sa2? Hahah

15 februari 2013 om 22:53

De tweede helft was misschien iets beter maar toch ook niet van het niveau dat Milan hoort na te streven hoor. En of Balotelli een schorsing krijgt weet ik niet, maar het is al vaker gebeurt dat die italiaanse bond schorisngen heeft uitgedeeld na de match en op basis van tv beelden.

Paletta, wordt je 27 en scoor je een eigen goal in San Siro. Dankjewel voor de traktatie

Wat ben ik ongelooflijk blij met Balotelli, een paar weken terug had ik gezegd dat we nooit zouden winnen als El Shaarawy niet speelde, maar nu hebben we er nog één lopen die het verschil kan maken. En hoe, wat speelde hij bij vlagen weer fantastisch. Wat een speler, Balvast, snel, ik heb het al vaak zo opgesomt maar ik wil er alleen maar mee aangeven dat ik heel erg blij ben met Mario.

De Sciglio, geweldenaar.
Constant, fantastisch bedankt.
Yepes... Jij kan niks fout doen in de ogen van de fans haha!
Nocerino, Muntari en Boateng speelden zwak. Montolivo liet wederom zien dat hij onterecht onderschat wordt en niet voor niets een basisplaats heeft bij La Squadra.

Forza Milan! 3e plaats!

15 februari 2013 om 22:52

Constant lijkt elke week wel beter te worden he..

Yepes kan heel veel fout doen vind ik, maar vanavond klasse gespeeld.

Ik vind dat je fout zit met Boateng en Nocerino.. als ze dit niveau halen is dat erg goed. Vooral Nocerino.. die vond ik zelfs goed spelen. Ik verwacht hem daarom ook in de basis woensdag.

15 februari 2013 om 22:57

Haha je snapt natuurlijk dat ik bedoel dat Yepes alles fout mag doen omdat wij (ik) hem als publiekslieveling zie haha.

Ja ik vond Boateng echt dramatisch, deed heel erg weinig met de bal. Op linksvoor hebben we maar één man. Ik weet dat het niet Kevin's positie is maar hij kon het toch wat beter doen.

En ja Constant. Ik heb liever Santon uiteindelijk daar maar hij speelt erg goed de afgelopen weken. Spannende week nu, hopelijk speelt hij daar ook zo goed.

Nice Balotelli Je snoert alle criticasters de mond nu , Nu nog ff woensdag Knallen , Na een slecht begin is Milan heel goed bezig Juventus halen ze niet meer in maar 2e plaats zie ik ze wel halen

15 februari 2013 om 22:53

hij doet woensdag niet mee tegen barca

15 februari 2013 om 23:09

Oepss vergeten

15 februari 2013 om 22:58

Balotelli speelt woensdag niet heb ik vernomen, omdat hij bij Manchester City al in actie is gekomen in de Champions league en dus nietmeer mag in actie komen voor een andere team in de CL gedurende dit seizoen. Gewoon zodat je het wist
Zou ik toch fout zitten, Corrigeer me dan maar aub ^^

Peace.

Ongelooflijk 4 goals in zijn eerste 3 wedstrijden, hopelijk is hij ook volgend week trefzeker tegen inter waarin hij ons de zege bezorgt

Forza milan

mooiste is dat juventus weer kampioen wordt napolie napolie gun ik het ook

Alweer gescoord? Is volgens mij een groter talent dan iedereen dacht. Al moet hij het natuurlijk wel blijven laten zien.

Balotelli verlost Milaan....

Maar toch 2-1, t is net aan..

Even tussendoor : de Milan fans waren tijdens de match dit aan het zingen " salta con noi Diego milito" dat betekent spring met ons mee diego milito, wat niet gaat omdat hij zwaar geblesseerd is! En dan zitten ze Te klagen dat die van inter balotelli uitmaken terwijl dit minstens even erg is. Ze zitten hun speler te beschermen en dan maken ze een voorlopig gehandicapte uit, hypocrieten! Even over de derby, die wordt echt spannend maar balotelli en co gaan er niet zo makkelyk doorkomen met onze 3 muren vanachter; zanetti,juan,rannochia als tegen Parma bv .

15 februari 2013 om 23:03

Los van het feit dat dit ik hier volledig tegen ben, wil ik je wel even aanmerken op het feit dat Racisme en een blessure echt van een andere orde is. En je hebt toch ook gezien dat Milan, de club. De spelers en de voorzitters medelijden hebben met Diego Milito? Dat ze hem het beste wensen? Je hebt bij iedere club idioten zitten. Ook bij Milan.

15 februari 2013 om 23:10

En ik vind het ook heel leuk dat Milan en gans europa met il principe meeleeft. Het zijn 2 verschillende zaken maar het raakt beiden de spelers maar ik vind dit hypocriet van die fans.

Hij maakt zijn goaltjes en beslissende goals, dan kun je niet meer zeggen dan dat Balotelli uitstekend is begonnen aan zijn periode bij Ac Milan. Denk ook dat hij zich beter voelt in italie dan het regenachtige en grauwe Manchester.

Als milan zo zwak speelt wint inter makkelijk. Ze waren vandaag matig. En paletta gaf milan een cadeautje ;p. Balotelli doet het wel goed daar. Hopelijk volgende week niet

Verdiende overwinning van Ac Milan. Maar tegen Barca zullen we toch nog beter moeten verdedigen. Hoop op een overwinning thuis tegen Barca.
Forza Milan!

Wordt lastig tegen barca denk wel dat ze verliezen

Ik klink misschien negatief ik blijf erbij: Mijn voorspellingen over Balotelli gaan nog uitkomen ook, ik zei het al eerder. In het begin wordt ie op handen gedragen, tot dat ie weer als een luie spits gaat spelen.
Totti weer zijn rare gedrag gaat vertonen , over een half jaar zijn ze Balotelli zat, en gaat Balotelli weer tegenzichzelf voetbalen.

15 februari 2013 om 23:13

Balotelli speelt nu ook af en toe als "luie" spits, maar toch speelt hij erg goed.

15 februari 2013 om 23:23

@ ac_milan22

hij speelt nu inderdaad nog wel goed, maar het is een kwestie van tijd voordat hij weer de raarste dingen doet.

15 februari 2013 om 23:26

Ik hoop dat ik ongelijk ga krijgen , maar vooral doordat je het bij Balotelli nooit weet, vandaag is ie super Mario, morgen kan ie weer als een krant spelen .

15 februari 2013 om 23:29

Leuke woordgrap 'totti weer zijn rare gedrag gaat vertonen'. Milan - Roma komt aan het einde van het jaar weer, hoop dat Balo dit keer wel zijn mondje dicht houdt

15 februari 2013 om 23:41

Ha ha klopt het kwam ineens in me op, toen ik die zin aan het maken was,(italiaans voetbal) Totti of tot ie klinkt toch hetzelfde.

inter fans praten steeds hoe slecht de wedstrijd was.. ik kan me niet herinneren wanneer inter heeft goed gespeeld. gaan jullie maar een potje europe league spelen a.u.b en dan kom hier praten. jullie eindigen dit seizoen tog 5de of 6de weer geen champions league

16 februari 2013 om 12:28

Dan heb jij, Daryasaid de wedstrijd tegen cluj niet gezien. We speelden gewon goed tegen cluj en we konden ipv 2-0 met 6-0 winnen. Als jou Milan zo gaat spelen in de derby win je niet. En stop maar met te praten over Inter want een paar weekjes terug stond je nog treurig 7e. Champions league gaat naar Juve,napoli en Inter.

16 februari 2013 om 12:59

Maar nu staan we vrolijk derde

16 februari 2013 om 19:52

Je staat derde omdat de rest allemaal nog moet spelen

Die Balotelli claimt elke vrije trap.. Schiet alles mis.. Een keertje raak en meteen weer de tough guy uithangen. Goed spitsje, maar niet van wereldklasse. Helaas vind hij zelf van wel.

16 februari 2013 om 08:17

Het was nou niet zo dat die andere vrije trappen ver ernaast waren ofzo, daarnaast hoe weet jij nou dat Allegri hem niet aangewezen heeft om de vrije trappen te nemen. Iedereen weet dat hij een goede traptechniek heeft.

Hoe kom jij op het idee dat hij zichzelf een wereldsputs vindt, volgens mij heeft hij dat niet gezegd.

Misschien dat Balotelli tegen Barca toch het verschil kan laten zien.... Not!!!!! Tegen Messi Iniesta Xavi kunnen ze het nooit flikken alsnog veel succes woensdag.

16 februari 2013 om 00:27

Balotelli is niet speelgerechtigd tegen onze favoriete club. Jammer, had hem graag zien spelen op de absolute topniveau bij Milan.

Wat een fantastische speler dit, ik gun het hem echt. Heeft altijd bij AC Milan willen spelen en nu hij er speelt, laat hij zien dat hij het niveau zeker aan kan. Ik hoop dat hij deze lijn door kan zetten, vijftien doelpunten in één seizoenshelft zou echt een puike presentatie zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren