Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Balotelli heeft weer optie minder: 'We hoeven geen beroemdheden te halen'

Laatste update:

Mario Balotelli gaat niet bij Pescara aan de slag. I Delfini zouden in de 25-jarige aanvaller van Liverpool een geschikte opvolger van de naar AC Milan vertrokken Gianluca Lapadula zien, maar voorzitter Daniele Sebastiani sluit een transfer uit.

/

“De naam van Balotelli wordt vaak genoemd, maar Mario is een geweldige speler. Het laatste waar ik aan denk, is dat hij voor Pescara of Crotone gaat spelen. Ik weet wat we moeten doen op de transfermarkt, maar we moeten kalm blijven. We hoeven in ieder geval geen beroemdheden te halen om iemand tevreden te stellen. We moeten de spelers halen die het beste bij Pescara passen”, aldus Sebastiani tegen Premium Sport.

De preses van de blauwhemden geeft in het interview toe belangstelling te hebben gehad voor middenvelder David Pizarro van Santiago Wanderers en spits Giovanni Simeone van River Plate, maar dat ook zij naar alle waarschijnlijkheid niet naar Pescara komen. Balotelli, die ondanks een tot medio 2018 doorlopend contract lijkt te mogen vertrekken bij Liverpool, zou ook in de serieuze belangstelling staan van Ajax.

Bij welke club zou Mario Balotelli beter passen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is ook niks voor Ajax! Aub niet halen Marc, want Balo straalt niets meer uit

2 augustus 2016 om 13:04

Welke spits zie jij dan naar Ajax gaan? Dost en KJH passen er niet (meer) en willen niet, Gomez gaat sowieso niet komen zonder champions league en kan op een veel hoger niveau spelen. En Chelsea weet niet of ze Traore willen verkopen.

2 augustus 2016 om 14:15

Soriano?

2 augustus 2016 om 14:20

KJH was mooi geweest maar ik kan me voorstellen als je zo'n 5 miljoen verdient per jaar dat je geen 4 miljoen gaat inleveren om een jaartje eerder bij Ajax te gaan voetballen. Dost past niet goed bij Ajax en Gomez lijkt me net zo realistisch als Eto'o was.
Ik vind dat Ajax niet voor een dubbeltje op de eerste rang moet gaan zitten. Als je Traoré wilt hebben en je ziet hem echt als eerste spits dan moet je hem kopen. Geef er 10 miljoen aan uit en je maakt nog 25 miljoen winst.

2 augustus 2016 om 14:54

Traore kopen is natuurlijk ook een optie, daar had ik niet aan gedacht. Ajax kan dat ook zeker proberen, en Soriano zie ik nooit spelen dus daar kan ik niks over zeggen

3 augustus 2016 om 02:50

Gun die jongen is een kans

Haha als het zo doorgaat blijft Ajax straks als enige geintresseerde over....en toen waren er nog...lol.
Lijkt mij wel een aardige stunt, al is het alleen vanwege PR redenen. En ik zou niet eens gek opkijken als Balotelli ineens weer fantastisch gaat lopen ballen...je weet het nooit met die gast.

2 augustus 2016 om 12:39

Inderdaad, hij had geloof ik ook afgezien van een stap naar China, omdat hij dan bij alle grote clubs van de radar verdwijnt. Als hij zich een een beetje verbeterd heeft qua volwassenheid en mentaliteit kan het echt een topaankoop zijn. Maar hij zal altijd een risico vormen.

2 augustus 2016 om 13:37

Helaas denk de afgelopen 5 jaar iedere club er zo over en stelt hij steeds teleur. Salaris en tekengelden zullen niet mala zijn. Waarom denkt toch altijd iedereen.... Bij ons komt het goed met Ballo?!

2 augustus 2016 om 15:15

Dat is heel erg simpel uit te leggen. Bij milan (eerste periode) deed hij het niet slecht en toen was milan nog een redelijk team. Daarna vertrok hij naar liverpool, meen ik, maar dat is een club die totaal niet bij balotelli past. Ten eerste liep dat team voor geen meter en ten tweede is het een club waarbij hard werken en de ballen uit je broek lopen een vereiste is. Zo een spits is balotelli simpelweg niet. Daarna ging hij weer naar milan, maar daar draaide het ook niet en sws speelde hij niet vaak vanwege blessures of keuzes van de coach. Als je dit allen gwn eerlijk meeneemt in je mening dan is het niet heel vreemd dat hij geen knikker heeft geraakt. Daarnaast heeft hij ook zijn gedrag verbeterd en laten we eerlijk zijn zoveel gekke dingen deed hij al niet. Er was hier laatst op vz nog een in beeld versie over wat hij heeft gedaan en een kwart daarvan zijn nobele dingen als geld geven. De overige dingen zijn in mijn ogen niet eens zo heel raar want we hebben allemaal wel gekkere dingen gedaan of iets van een zelfde niveau. Ga aub niet over de dartpijltjes beginnen want dat waren speelgoed dartpijlen dus dat kan echt geen kwaad. Btw ajax speelt in de eredivisie dus daar wordt elke spits met een beetje kwaliteit topscorer en de kwaliteiten van mario zijn eigenlijk te goed voor onze competitie dus dat gaat echt geen probleem vormen.

2 augustus 2016 om 14:42

Dat dachten de afgelopen clubs ook! Mischien gaat hij ineens wee fantastisch ballen. Uit eindelijk heeft deze man maar 2 echte goede jaren gehad.

In Nederland zou hij zeker wel mee kunnen daar ben ik niet bang voor. Maar Ajax gaat nooit zijn salaris en tekengeld betalen.(en terecht) Is denk ik een hopeloze droom.

2 augustus 2016 om 17:18

Een jaartje Peter Bosz zou hem goed kunnen doen. Springplankje. Beetje een situstie zoals die waar Ryan Babel in zat. Hij moet toch ook wel in zien dat hij veel beter en veel is dan Graziano Pelle.

Ik hoop steeds meer dat hij naar Ajax komt, al zie ik het nog niet zo snel gebeuren.
Dit is een jongen die wat te bewijzen heeft en, zover we kunnen zien, dat zelf ook door lijkt te hebben. Daarnaast is het gewoon een heel complete spits, want hij kan goed koppen, is sterk, goed schot, heeft uitstraling, is technisch goed en heeft tenminste nog een beetje uitstraling. Daarnaast denk ik dat als een verdediger voor de wedstrijd te horen krijgt dat hij tegen Mario speelt dat dat mentaal nog iets meer indruk achterlaat dan als hij de naam van Dolberg ziet staan.

Een andere Mario, namelijk Gomez, vind ik ook een goede optie, maar die is wel weer gelijk 6 jaar ouder en heeft geen restwaarde.

2 augustus 2016 om 12:39

Hij mag van mij best komen maar dan moet hij zich wel gewoon gedragen.

2 augustus 2016 om 12:40

Die andere Mario is we een absolute klasbak, die zie ik tien keer liever komen. De kans lijkt me echter vrijwel 0% aangezien bijvoorbeeld west ham ook interesse heeft.

2 augustus 2016 om 12:41

Mario Gomez heeft dan geen restwaarde misschien, maar hij schiet Ajax zo naar de kampioenschap.

2 augustus 2016 om 13:04

Dat denk ik ook, maar ik denk dat Balo dat ook wel vrij gemakkelijk zou kunnen en daar kan je dan nog een mooi bedrag aan terugverdienen.

2 augustus 2016 om 13:06

Dat kan Balo ook als hij hard werkt en zijn best doet hoor

2 augustus 2016 om 13:46

En misschien kun je hem nog slijten aan een Chinese club. Die willen hem alleen al vanwege zijn naam en status.

Ben benieuwd waar hij naar toe gaat. Bij ajax is het ook zomaar verdacht stil terwijl komend weekend het seizoen al begint. Nog geen buitenspeler en geen nieuwe spits. Zouden ze dan toch op Traore wachten of op het resultaat van morgen.

Als je nu door Milik zoveel te besteden hebt zou het wijzer zijn om voor een (potientiële) topspeler te gaan die meer zekerheid geeft. Zoals de historie heeft bewezen is Balotelli een dure gok die slecht kan uitpakken.

Halen Ajax! Gokje die extreem goed KAN uitpakken, het is niet de enige optie dus al hij zich niet gedraagd zijn er andere opties, maar als zijn best doet is hij meteen een van de beste van de wereld zelfs.

2 augustus 2016 om 15:00

De kwaliteiten van de voetballer Balotelli staan buiten discussie en wat dat betreft zou het inderdaad erg goed uit kunnen pakken. Alleen weten we allemaal dat er een andere kant aan hem zit die al bij heel veel clubs voor problemen heeft gezorgd. Ik denk dat er niet veel clubs zijn die zich nog hier aan gaan wagen. Er zijn al genoeg clubs en trainers geweest die dachten de juiste snaar bij Balotelli te kunnen raken maar dat is eigenlijk overal op een fiasco uitgelopen.

Daarnaast heeft Ajax een heel jong team en zoek je dus wel een ervaren speler, maar ook iemand die als voorbeeld kan fungeren voor de jeugd. En als Balotelli een ding niet is, dan is het een voorbeeld voor jeugdspelers om te laten zien hoe een profvoetballer hoort te leven.....

2 augustus 2016 om 15:10

@dammie

Eens, maar hij is ook al een paar jaar ouder en wijzer, je moet hopen dat de knop omgaat bij die jongen, hij ziet zelf nu ook wel in dat de echte topclubs niet meer op hem zitten te wachten. Ajax is dan bij uitstek een club waarbij je, je alsnog in de kijker kan spelen, doe het twee jaar goed bij Ajax en dan heb je de hele europese top weer voor het uitkiezen.

Dat laatste is waar, maar je hebt ook Westermann die dat wel kan laten zien, dat is weer een modelprof.

2 augustus 2016 om 15:27

Theoretisch zeker waar; wanneer hij aan het voetballen raakt en het kwartje valt, heb je er een uitstekende speler bij die met kop en schouders boven de rest van de eredivisie uitsteekt. Ik vraag me alleen af hoe groot de kans daarop is en denk dat de kans veel groter is dat je een brok onrust binnen haalt. Ik zie het niet voor me dat Mario gaat luisteren naar iemand als Klaassen wanneer die hem terechtwijst of coacht en daarmee vergooi je in een keer de groeps hierarchie. En met alle respect voor iedereen die bij Ajax rondloopt; ik zie niet echt iemand met een persoonlijkheid waar Balotelli tegenop kijkt of naar gaat luisteren. Zie je Peter Bosz Balotelli al zo ver krijgen dat hij 90 minuten lang druk zet op de centrale verdedigers?

2 augustus 2016 om 18:10

dammie,

Uitzonderingen bevestigen de regel, denk dat er voor balotelli wel een mouw aan te passen is.

Bij Suarez wilde( volgens velen) niemand meer zijn vingers branden en toch kwam Barca voor hem.

Dus daar ben ik niet zo ongerust over, het is en blijft een enfent terrible.
Maar de goede resultaten zullen er komen als je hem weer aan het spelen krijgt.

En dan praat ik niet eens over het geld wat hij gaat opbrengen als hij weer gaat schitteren.

Zou als Ajacied wel het risico durven nemen.

3 augustus 2016 om 08:39

Verschil is dat Suarez op het veld ook presteert en Balotelli daar ook niet meer uitblinkt. Daarnaast hebben al zoveel coaches geprobeerd hem aan het voetballen te krijgen en zijn er al bijna net zoveel gefaald.

Ajax moet Balo niet halen , ivm gedrag en salaris is dit een te groot risico , maar van alles en iedereen wordt nu ineens met Ajax in verband gebracht nu Milik weg is . Ajax haalt toch nooit een spits met het nodige scoringsvermogen of ervaring , salarisplafond wijkt men niet van af , dus zal het wel weer een jonge speler worden die wordt bestempeld als groot talent die het nooit zal halen bij Ajax .
Ajax zal de CL wedstrijd van woensdag wel afwachten , geen plaatsing CL zal er geen speler meer gekocht worden . Maar er zal in de laatste week van de transferperiode wel weer een paniekaankoop uit de hoge hoed komen die niets voorstelt , zoals vorig jaar met die lange slungel van Arsenal .

2 augustus 2016 om 15:10

Vorig jaar nog gehaald, Milik, dus wat zit je nou te zeuren?

als morgen word gewonnen nemen de kansen toe dat die gozert gaat komen: pescare en besiktas hebben aangegeven dat ze niet geinteresseerd zijn.
als er verder geen belangstelling voor hem is is ajax voor hem de laatste kans om zijn carriere te redden.
contract voor een jaar en afspreken dat ie akkoord gaat met een deel speeltijd voor dolberg en casierra en zich normaal gedraagt.
bij succes kan ie na een jaar naar een grotere competitie en zijn dolberg en casierra klaar om over te nemen.

gomez zou wel eens naar west ham kunnen gaan:
http://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/678176/-premie...
1 plus 1 = 2

en wie heb je liever, haller of balo?

Ik kan geen medelijden hebben met deze jongen. Ik denk dat de meeste voetbalkenners wel zagen aankomen dat Balotelli zijn carriere in het slop zou raken. Lijkt gezien zijn interviews van de laatste tijd nu pas volwassen te worden en voor hem komt dat net twee jaren te laat. Ik vraag mij af of deze jongen ooit nog op zijn oude niveau komt, laat staan zijn potentie waarmaakt. Op dit moment een groot risico voor veel clubs om hem te halen.

2 augustus 2016 om 14:23

Als die jongen echt volwassen is geworden en iets van z'n carriere wil maken dan moet hij afscheid nemen van z'n riante salaris en bij een kleinere club gaan voetballen en keihard gaan werken.
Maar eerlijk gezegd kan ik het me nauwelijks voorstellen dat de kinderlijke mentaliteit van die jongen ooit te veranderen is.

2 augustus 2016 om 15:07

Dat vraag ik mij ook af inderdaad. Toch jammer van al dat talent. Voetballen kan hij namelijk absoluut.

wat maakt het uit bij welke club Balotelli beter past?
hij doet geen reed in het veld dus daar heeft geen enkele club wat aan!

Balotelli of Boilesen. Namen beginnen in beide gevallen met een B.
De B van betalen voor niets doen. Niet doen dus. Haal verdorie als
de wiedeweerga Zyech, een goede spits en linksback. Dan kun je
vooruit. Wat zijn dit voor idiote spelletjes in Amsterdam? Ga eens
serieus kopen i.p.v. balletje breed.....

2 augustus 2016 om 15:11

Ziyech is overbodig met 10 middenvelders, prioriteit ligt voorin, ook achterin is alles al dubbel bezet.

2 augustus 2016 om 15:17

Zyech is een paar klassen beter dan al die 10 middenvelders.
Ajax wil toch in kwaliteit investeren? Of gewoon in een selectie
Brave Hendrikken??
En voor die lompe Dijks moeten ze snel een vervanger halen
(buttner?).

2 augustus 2016 om 18:20

Tjonge nog steeds zijn er Buttner fans.. die gast heeft het bij Vitesse aardig gedaan, daarna overal geflopt. Gelukkig geen interland gespeeld..

Balotelli zal ren uitstekende aankoop zijn. 1 seizoen binden, met optie op tweede seizoen

3 augustus 2016 om 12:18

Daar ben ik het niet mee eens, heeft nog niks laten zien of topniveau, aan de bal heeft hij kwaliteit maar bij Ajax ben je er dan nog niet, Nouri heeft denk ik meer kwaliteit aan de bal bv.

Dijks is een prima LB, na Willems beste van de ED.

Kan je toch niet voorstellen dat deze ellende bak naar Ajax komt.
kan wel voetballen.
maar dit is weer zo'n afleiding manoeuvre van Ajax, net zoals vorig jaar met Eto.je maakt je als club wel belachelijk. Als dit waar is.
wat wel vreemd is, is dat het rondom Ziyech rustig is. dacht vd te lezen, dat hij binnen 48 uur getransfereerd werd naar as Roma.

zou een goede aanwinst zijn voor Ajax en dan nog een goede spits.(een echte nummer 9).

Als ajax ballo haalt, dan overweeg ik weer om een wedstrijdje te kijken. Hij heeft zijn trekjes maar wat zou het geweldig zijn als ajax ballo heeft. 1. Het is een publiciteitsstunt (meer mensen zouden naar het stadion gaan waardoor mijzelf) 2. Hij kan gwn ontzettend goed voetballen(hij is eigenlijk te goed voor de ererdivisie) 3. Hij weet dat hij zijn potentiële topcarriere heeft verpest, dus hij is ervan bewust dat hij zich weer in de kijker moet spelen(hoop ik althans) 4. Het gwn facking vet halen die vent

Aan de ene kant is het logisch dat we hem niet halen maar aan ene kant had ik hem ook wel graag bij ons gezien, toch een goeie speler ALS hij zich inzet.

Ajax overweegt nog altijd om Balotelli te strikken, meldt Sky Sport Italia.

Pescara heeft aan AC Milan gevraagd om Gianluca Lapadula op huurbasis terug te halen, claimt tuttopescaracalcio.com.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren