Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Balotelli heeft potentie, maar hij wordt nog beter als hij wat rustiger wordt’

Laatste update:

AC Milan en het Italiaans elftal profiteren al van de kwaliteiten van Mario Balotelli, maar de 23-jarige spits heeft zijn top nog lang niet bereikt. Volgens Tomás Rosicky, dinsdag in het shirt van Tsjechië tegenstander van Balotelli en la Squadra Azzurra, moet de aanvaller volwassener worden.

/

De aanvallende middenvelder van Arsenal, die regelmatig tegenover Balotelli stond ten tijde van diens periode bij Manchester City, laat zich aan de vooravond van het WK-kwalificatieduel in Turijn lovend uit over zijn opponent. “Ik ken Mario vrij goed. Hij heeft veel potentie”, vertelt Rosicky aan Tuttosport. “Hij zou alleen nog beter worden als hij in professioneel opzicht wat rustiger wordt”, vervolgt de Tsjech.

“Zijn leeftijd speelt natuurlijk een rol in zijn gedrag”, weet Rosicy, “maar hij heeft bij City en Milan reeds aangetoond een zeer interessante voetballer te zijn.” Achter koploper Italië strijdt Tsjechië met Bulgarije om de tweede plaats in de groep, die recht geeft op het spelen van play-offs voor een WK-ticket. “We kijken uit naar deze wedstrijd. Het is onze laatste kans en we mogen niet verliezen”, erkent Rosicky.

Ben je het met Tomás Rosicky eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tsja, als voetballer krijg je af en toe van die vragen waarvan je denkt wat moet ik er mee. Natuurlijk heeft balotelli potentie dat ziet iedereen. Beetje open deuren intrappen door het aan een voetballer te vragen die niet dagelijks met balotelli samen speelt

rosicky: ''zijn leeftijd speelt natuurlijk een rol in zijn gedrag ''

balotelli is al 23 jaar. als je je dan niet volwassen kan gedragen dan komt het nooit meer. zijn gedag hoort gewoon bij hem, zijn leeftijd staat daar helemaal los van

Waarom moeten mensen Balotelli toch altijd hebben. Zou Zlatan ook beter zijn als hij rustiger zou worden? Zou Suarez ook beter zijn als hij rustiger zou worden? Je kan iemands karakter niet veranderen. Balotelli is een geweldenaar, rustig of niet.

10 september 2013 om 13:49

Balotelli heeft natuurlijk totaal niet het niveau van Ibrahimovic. Waarom hij zo'n geweldenaar is zie ik ook zeker niet altijd. Het talent is er, maar het komt er toch zeker niet constant genoeg uit.

10 september 2013 om 13:52

Migi84

Balotelli niet het niveau van Ibrahimovic? Haha, ik vind ze beiden geweldig ik hou van Ibrahimovic maar Balotelli zal het niveau van Ibrahimovic halen.

Balo is geweldig, hij heeft talent,kracht,snelheid gewoon alles..

10 september 2013 om 14:16

Tja het zit er ook wel in, maar wanneer gaat hij het op constante basis laten zien? Of vind jij dat hij qua prestaties al op het niveau zit?

10 september 2013 om 13:51

Het is eigenlijk een thema geworden.. Men doen alsof Balotelli eigenlijk " slecht " is.. Maar hij is dat totaal niet in mijn ogen, Totti,materazzi,gatusso etc.. hebben veel ergere dinges gedaan maar zij hebben nooit een slechte naam gekregen.. maar omdat t Balotelli is blijft het maar doorgaan.. alsof dat het onderwerp is als men over Balotelli spreken.

ik denk dat balotelli erg onderschat wordt, als hij met goede spelers om zich heen zou spelen die hem zouden voeden vanaf de zijkanten dan hoeft hij ze alleen maar derin te schieten, dan komt hij zo in een hele jaar op 40 doelpunten te staan.

Balo moet gewoon spelen en niet zo zeuren telkens sjees wat een zeikerd.

Balotelli kan echt tot de beste spitsen ter wereld behoren als hij inderdaad in zijn koppie rustiger wordt.
Ik vindt hem erg onderschat.
Ook tegen psv speelde hij erg goed met mooie ballen op El Shaarawy ...
Denk nu Kaká achter hem speelt hij nog meer rendement kan halen.
Balotelli zou ik een beetje in het rijtje Ibrahimovic plaatsen, alleen moet hij nog iets rustiger zijn.
Beide zijn "geniale gekken"

In mijn ogen al behorende bij de beste spitsen, zowel in club verband als in het nationaal team al geweldige dingen laten zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren