Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bakkali scoort na 364 dagen schitterend bij overwinning van Jong PSV

Laatste update:

Jong PSV is het seizoen 2014/15 in de Jupiler League zaterdagavond van start gegaan met een overwinning. Het beloftenteam van de Eindhovenaren won op eigen veld met 2-0 van Achilles’29, de hekkensluiter van vorig seizoen. Zakaria Bakkali opende op erg fraaie wijze de score na bijna twintig minuten. Op slag van rust zette Olivier Rommens de eindstand op het bord.

Jong PSV-trainer Darije Kalezic begon met veel namen die hij ook vorig seizoen gebruikte. Over Jorrit Hendrix en Menno Koch had hij niet meer de beschikking, maar Timothy Derijck startte wel in het van de verdediging. Hij was niet de enige met Eredivisie-ervaring die in de basis startte: outcast Bakkali mocht het voorin laten zien. De zo veelvuldig besproken aanvaller opende na twintig minuten mooi de score.

Na een mooie actie vanaf de rechterkant schoot Bakkali zelf knap binnen: het was zijn eerste doelpunt sinds 10 augustus 2013, toen hij uit zijn slof schoot met een hattrick tegen NEC. Rommens luisterde kort voor het rustsignaal zijn debuut op met de 2-0 en na rust wist Achilles’29 geen vuist te maken om nog terug te komen in de wedstrijd.

Zakaria Bakkali moet de komende weken nog bij Jong PSV blijven spelen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk ook dat niemand over Bakkali's kwaliteiten twijfelt, maar over zijn mentaliteit. PSV zit hier echt met een dilemma want je wilt hem niet kwijt, maar hij zorgt wel voor veel problemen. Ik hoop dat ze hem nog een kans geven want ik zie hem graag groeien bij Psv.

9 augustus 2014 om 18:31

PSV wil hem al heel de tijd die kans geven zodra hij zijn contract verlengd in plaats van PSV aan het lijntje te houden. Maar we zullen zien, heeft een nieuwe zaakwaarnemer en is zeker een aanwinst voor PSV 1.

9 augustus 2014 om 20:04

Hij zou idd een aanwinst kunnen zijn, enigste nadeel is dat deze jongen er al denkt te zijn.

10 augustus 2014 om 00:18

@joeri03

Dat denkt hij juist niet. Het enige wat hij denkt is dat hij minuten nodig heeft om er te komen.

Dat gehaat op hem begin ik echt zat te worden. Ik begrijp dat psv zich zo hard opstelt met labyad in zijn maag, maar geef hem de tijd zeg. De meeste spelers met een eenjarig contract hebben nu nog niet getekend. Hij is 17, maar hij moet een beslissing maken die zijn leven gaat bepalen en ondertussen worden er ook aan alle kanten aan hem getrokken. Op zijn leeftijd vond ik het al heel erg moeilijk een opleiding te kiezen. Hij twijfelt, dat is echt niet erg bij zo een belangrijke keuze.

9 augustus 2014 om 18:33

Enige wat PSV nu moet doen is hem lekker laten spelen bij Jong PSV en het plezier in het spel weer terug bij hem te laten komen. Hopen dat hij dan bijtekent en weet waar die staat. Daarna kan hij zich weer terugwerken in het eerste elftal!

9 augustus 2014 om 19:44

Zorgt voor veel problemen...vind het zo kortzichtig. Ervaren mensen als Cocu en Faber moeten bakkali als 18 jarige toch wel kunnen coachen / trainen en hem beter in de groep laten passen. Is pas 18

9 augustus 2014 om 23:03

Cocu/faber moeten zeker in staat zijn om hem te coachen... tenzij hijzelf niet gecoacht wil worden en het te hoog in de bol heeft.. wat nu het geval is.

10 augustus 2014 om 04:32

In welk opzicht zijn Cocu en Faber ervaren?

10 augustus 2014 om 11:42

Qua voetbalervaringen, maar als mensen zijnde zijn het nog zwakke persoonlijkheden. Mag wat meer uit het hard komen en minder wanna be professioneel

Sterke overwinning van Jong PSV met redelijk wat A spelers, Kalezic blijf het een geweldige coach vinden en een aanwinst voor Psv. Achilles 29 had niks in te brengen PSV domineerde de wedstrijd en vergat de score uit te bouwen naar 3-0, 4-0.

Complex op de Herdgang is overigens mooi geworden!

9 augustus 2014 om 18:52

Heb liever hem voor het eerste dan Cocu

Echtweer zo belachelijk!!! Prima idee van de belofteteams maar dit laat weet eens de negatieve punten zien. Nu speelt achilles tegen deze Bakkali die eigenlijk helemaal niet bij jong psv hoort terwijl over 2 maanden de tegenstander tegen een B junior speelt. De beloftenelftallen zijn te wisselend in selectie en worden niet gebruikt waarvoor ze bedoeld zijn. Te vaak spelen al ervaren eredivsie spelers zoals nu een Derijck nig mee met het beloftenelftal. Op dexe maniet blijven ze dan fit. Zo is y allemaal niet bedoeld. Het id bedoeld om de tslenten op een higer niveau te laten apelen om zo door te stromen. Dit gebeurd niet en dus heeft het toelaten van beloftenteams yotaal geen nut gehad. Alleen Ajax Psv en Twente profiteren tetwijl het de JL juust verzwakt.

9 augustus 2014 om 18:33

Ben je nou echt zo dom? Omdat Bakkali vorig jaar een aantal invalbeurten heeft gehad en 4(?) basisplaatsen is hij geen talent meer??

9 augustus 2014 om 18:35

Bakalli hoort niet thuis volgens jou in de Jupiler League, maar is geen selectie speler en is gewoon voltallig lid van Jong Psv. Derijck moet / mag weg en zal ook geen wedstrijden meer maken voor PSV 1, enige manier dat die niet meer speelt voor Jong PSV is als hij dus verkocht word.

Je hebt het over wisselende selecties etc, maar daar moet je PSV niet van beschuldigen. PSV haalt bewust spelers om het team te versterken en ziet de jupiler league niet als een leerschool zoals bijvoorbeeld Ajax die vorig seizoen meer dan 40 verschillende spelers gebruikte en waar PSV een sptis huurt van NAC om zijn Jupiler League te versterken.

Erg nette overwinning, erg sterk jong Psv. Suently Alberto (cv) als een van de uitblinkers. Met 4 zeventienjarige spelers in het veld!

Prima wedstrijd en prima overwinning van Jong Psv. Achilles is natuurlijk niet de sterkste tegenstander maar als je dan me een groot aantal A-junioren een dergelijke wedstrijd speelt heb je het prima gedaan. Was erg benieuwd naar Jong Psv en het viel me allemaal erg mee. Leemans is echt een goede middenvelder, dat is de volgende die de stap maakt naar het eerste. En spelers als Paal, Bergwijn, Abels en Alberto zijn erg jong maar je kan zien dat het goede talenten zijn. Alberto speelde erg sterk. Grote snelle verdediger. En tot slot viel mij Rommens op. Ik volg Psv al een hele poos maar hij was me nooit zo opgevallen. Echt een klein gifkikkertje die goed kan voetballen.

9 augustus 2014 om 18:42

Psv duidelijk beste jeugdspelers opvdig moment

Zijn er trouwens al nieuwe regels voor de jong elftallen over wie ze allemaal kunnen opstellen?

9 augustus 2014 om 19:22

Wat de regels zijn weet ik niet meer maar men heeft ze geloof ik wel een beetje aangepast.

Gewoon 34 wedstrijden in het eerste zetten en niet zeuren over zijn gedrag.klasbak.

9 augustus 2014 om 18:43

Psv duidelijk beste jeugdspelers op dit moment

9 augustus 2014 om 18:47

Nu nog opstellen in het eerste. Talent is er idd zat. Vloet, ritzmaier, hendrix, Bakkali, brenet en locadia moeten gewoon elke week spelen. Heb je heerlijk elftal met Nederlands sprekende talenten en dan komt die titel zeer snel weer

9 augustus 2014 om 18:49

Nederlands sprekende talenten
Bakkali en Ritzmaier, Frans en Duits
voor de rest natuurlijk gelijk, behalve over Brenet want die staat bij Jong PSV nog niet eens in de basis. Verschrikkelijk slechte speler is dat

9 augustus 2014 om 18:49

Inderdaad. Laat die jongen met 1 meespelen, hij is dat niveau van 2 al een tijdje uitgegroeid. Los die onzin op en je hebt een talentvolle speler in je selectie.

9 augustus 2014 om 19:10

Ik weet niet of je afgelopen seizoen na de samenvattingen van Cambuur bent blijven kijken, maar Ritzmaier spreekt bijna perfect Nederlands. Bakkali leert het in de komende jaar vast wel beter spreken

Waarom speelde Menno Koch eigenlijk niet? Wordt hij vaste reserve bij PSV of gaat hij verhuurd worden?

9 augustus 2014 om 18:47

Gaat morgen mee met de A selectie, zelfde geld voor Jordi de Wijs.

Het is even afwachten met de komst van Rekik en nog een CV voor Koch.

9 augustus 2014 om 18:48

omdat psv blijkbaar niet wil accepteren dat een jeugdspeler in het begin waarschijnlijk punten kost om later te shinen. Bij PSV moet je er meteen staan

9 augustus 2014 om 19:03

Waarom mochten Rekik en Bruma vorig jaar dan wekelijks schutteren? Met die filosofie zal er nooit eigen jeugd in het elftal komen.

9 augustus 2014 om 19:05

Josephius, daarom speelde hij niet bij Jong PSV en zit hij morgen bij de selectie van het eerste? Ik snap je redenatie niet helemaal.

9 augustus 2014 om 19:19

Dus jij vindt dat PSV in het verleden veel jeugd veel kansen gaf?

9 augustus 2014 om 19:24

Omdat die 2 grappig genoeg de 2 beste spelers zijn voor het centrum.

Bruma is pure geld verspilling en hadden ze nooit moeten halen. Bij HSV kon hij het niveau niet aan en was er geen verbetering zichtbaar maar toch word hij gehaald. Rekik heeft te weinig ervaring maar mag dan in een verdediging spelen met Bruma en Willems welke beide veel te zwak zijn.

Nou maar hopen dat dit het laatste seizoen is met die belofte elftallen .

9 augustus 2014 om 18:54

Waarom?
Om een afgang te voorkomen als je verliest van een team met 4 17-jarigen en liefst 5 debutanten in het Betaalde voetbal?

Geweldige jongen toch bakkali ,blij dat hij blijft.

9 augustus 2014 om 19:24

Heb je wel eens andere dingen over hem zien schrijven, het kan verkeren.

9 augustus 2014 om 19:35

de knipoog moest je er zelf bij denken.....

9 augustus 2014 om 19:40

@deeveedee

Dat klopt ook en die hadden allemaal betrekking op afgelopen seizoen.
Nu toont hij een ommekeer maar je weet hoeveel zwaluwen een zomer maken (of juist niet )

9 augustus 2014 om 20:09

Zit je binnenkort bij vi aan tafel?! Maar hopen dat dit het begin is van een goed psv/bakkali huwelijk. Weg met het verleden en er samen een mooi seizoen van maken

Bakkali speelde een opmerkelijke eerste helft, maar dat was voor mij niet echt een verassing.
Hiervoor heb ik twee trainingen op de Herdgang gezien van Bakkali onder de regie van Kalezic en toen was al een complete metamorfose te constateren in vergelijk met vorig seizoen.
Opmerkelijk was ook dat Kalezic toen veel individuele aandacht schonk aan Bakkali.

Dat Bakkali de tweede helft niet meedeed ligt m.i. aan het feit dat hij een gelovige moslim is en zich strikt hield aan de geboden van de Ramadan. En dat betekent een ware aanslag op je fysieke conditie waarvan hij nog niet helemaal hersteld is.

Ook het feit dat Bakkali sinds kort een nieuwe zaakwaarnemer heeft, namelijk de zeer betrouwbare Kees Ploegsma jr., is mede te danken aan de invloed van Kalezic (en Depay!!!).

Die Kalezic is toch een opmerkelijke vent.
Het vorig seizoen heb ik een stuk of tien wedstrijden van Jong PSV gezien en maakte Kalezic op mij een bijzonder sterke indruk als coach. Spelers gaan niet met hem lachen en tegelijkertijd wordt hij met veel respect behandeld.
Voor mij is het onbegrijpelijk dat deze Kalezic niet door een eredivisieclub is aangetrokken.
Sterker nog, de beste coach van PSV is n.m.i. niet werkzaam bij het eerste, maar bij Jong Psv.

Edit: "maar" door "en" vervangen

9 augustus 2014 om 19:03

@ devolta "spelers gaan niet met hem lachen, maar tegelijkertijd word hij met veel respect behandel" Echt !! Waar heb je het over??

9 augustus 2014 om 19:14

Niet helemaal wat ik bedoel.
Je moet het woord "maar"door "en" vervangen en heel misschien dat je het dan begrijpt.
Kalezic is gewoon een "harde"die de discipline erin hamert en geen enkele verslapping op trainingen en wedstrijden tolereert.
En niemand die daar tegen in opstand komt, op eentje na en die kon dan ook gelijk vertrekken.

Zal het zelf nu ook corrigeren voordat daar wat "gedoe" over ontstaat.

9 augustus 2014 om 19:04

Volkomen gelijk, met alle respect voor cocu maar weet zeker dat hij met het eerste veel beter zou doen.

Ik merk inderdaad ook een verschil bij bakkali.

9 augustus 2014 om 19:09

De ramadan is al voorbij dus ik weet niet waar je dat vandaan haalt

9 augustus 2014 om 19:18

Ja pas een week, dus hij is inderdaad nog niet op 100

devolta welke wedstrijd was dat dan? toch niet die van vandaag want de ramadan is al een tijdje afgelopen nu.

9 augustus 2014 om 19:19

De Ramadan viel dit jaar van 29 juni tot 28 juli, en dan ook nog in een ongunstige periode vwb de aanvangstijd voor het nuttigen van eten en drinken, en is dus nog geen twee weken beeindigd.

Je hebt geen idee wat voor impact zo'n 4 weken heeft op de fysieke fitheid van een topsporter als je strikt de Ramadan volgt.
Die fitheid heb je echt niet binnen twee weken terug.

9 augustus 2014 om 20:57

Ben je nu ook al ramadan-expert? Hahaha.

Roy Shepard, een professor inspanningsfysiologie heeft in tegenstelling tot jij dit wél onderzocht. Ik heb toevallig één van zijn boeken hier op het boekenrek liggen.

Het blijkt dat het mindere presteren vooral tussen de oren zit van de ramadan-atleet.

Hij voelt zich sneller moe en vindt dat hij minder presteert. Terwijl in werkelijkheid het allemaal goed mee valt. Er is een verschil, maar het is vrij klein.

En met een aangepast dieet (meer eiwitten) kan je het dan nog eens gevoelig verbeteren.

De minieme fysieke achterstand die de ramadan-atleet had is op 1-2-3 weggewerkt na het Suikerfeest. En neen, het duurt geen weken om terug op niveau te geraken.

9 augustus 2014 om 21:14

Dat was een verklaring van zijn coach Kalezic, knul.

En bovendien is dat in tegenspraak met een onderzoek van El Ghoch M, Soave F, Calugi S, Dalle Grave R: Eating disorders, physical fitness and sport performance.

En bovendien zegt die Shephard het volgende:
Het is volgens Shepard niet mogelijk een eenduidige conclusie te geven over een te verwachten verslechtering van de prestatie. De oorzaak hiervan is een gebrek aan onderzoek. Vooral bij hoog intensieve duursporten is weinig tot geen onderzoek uitgevoerd.

9 augustus 2014 om 21:24

Je brengt het anders wel alsof het jouw woorden zijn. Nergens zeg je dat je iemand citeert. Volgens mij probeer je je er gewoon wat uit te lullen. Maar goed. We zullen maar geloven dat de trainer dit persoonlijk met jou heeft doorgenomen. Hahaha.

Coaches weten niet alles. Het zijn meestal ook maar ex-voetballers die tot hun 16-jaar naar 't school zijn geweest. En zelfs als ze wel langer school hebben gelopen, dan nog.

Vooroordelen en veronderstellingen zijn zelfs met de beste wetenschap niet uit te roeien.

9 augustus 2014 om 21:29

In "eating disorders, physical fitness and sport performance" staat geen woord over de Ramadan in.

Hoe kan het dan in tegenspraak zijn?

9 augustus 2014 om 21:30

Je reageert, zoals altijd, weer te snel en dat is dus niet slim.

De uitspraak van Kalezic is ook gewoon te googelen als je wat slimmer was.

Ook is het bepaald niet slim dat je geen relatie kunt leggen.
Er zijn genoeg artikelen beschikbaar over Ramadan en "eating disorders"

Afgang nummer zoveel...

9 augustus 2014 om 21:38

Er staat geen woord over in, devolta, geen woord. Het kan dus niet in tegenspraak zijn. Je jokt dus gewoon een klein beetje.

En neen de Ramadan kan je niet vergelijken met een eetstoornis.

Maar ik kijk alvast uit naar een bron van enige wetenschappelijke relevantie, waar men wel de link legt.

9 augustus 2014 om 21:52

Kijk zie, da's nu typisch Devolta. Zaken uit zijn context halen, en het geen wat niet past in zijn denkbeeld schrappen.

Dit zeg jij:

"en bovendien zegt die Shephard het volgende:
Het is volgens Shepard niet mogelijk een eenduidige conclusie te geven over een te verwachten verslechtering van de prestatie. De oorzaak hiervan is een gebrek aan onderzoek. Vooral bij hoog intensieve duursporten is weinig tot geen onderzoek uitgevoerd. "

Dit is wat Shepard echt zegt:

"veel atleten voelen zich tijdens de Ramadan sneller moe en hebben het gevoel dat ze minder goed presteren. Het daadwerkelijke negatieve effect op de prestatie lijkt daarentegen kleiner dan het subjectieve gevoel. Het is volgens Shepard niet mogelijk een eenduidige conclusie te geven over een te verwachten verslechtering van de prestatie. De oorzaak hiervan is een gebrek aan onderzoek. Vooral bij hoog intensieve duursporten is weinig tot geen onderzoek uitgevoerd. De resultaten die er zijn lijken er in ieder geval op te wijzen dat atleten iets slechter presteren tijdens de Ramadan. Gevoelsmatig presteren de vastende atleten echter slechter dan dat ze daadwerkelijk doen. "

In jouw citaat lijkt het of Shepard het allemaal niet meer weet.

9 augustus 2014 om 22:01

Zes dagen geleden mocht Bakkali in feite niet meedoen tegen Den Bosch omdat hij teveel verzwakt was vanwege de Ramadan (na consultatie van Kalezic van de medische staf). Toch nog een klein half uurtje meegedaan.
Ook nog eens gezegd in een interview op Omroep Brabant
Vandaag mocht Bakkali al een hele helft aantreden.

En dan kom jij even afzakken met een Shephard die zich in algemene bewoordingen uitlaat en toegeeft dat er weinig tot geen onderzoek is gedaan.
En bovendien spreekt Shephard over "tijdens" en niet over gevolgen na 4 weken strikte opvolging van de Ramadan.
Nogal wiedes want een topatleet raakt z'n fysieke vermogen niet ineens kwijt na 3 dagen Ramadan.

Het gaat hier om Bakkali persoonlijk en zijn fysieke conditie na de Ramadan.

Jouw afgang wordt groter en groter.

9 augustus 2014 om 22:02

"de uitspraak van Kalezic is ook gewoon te googelen als je wat slimmer was."

Dus vanaf nu moeten we je woorden gaan Googelen om te kijken of ze van anderen afkomstig zijn? En als we dat niet doen, dan zijn we dom?

Niet alleen ben je weer lekker pedant bezig, maar het lijkt me ook eenvoudiger dat je iets schrijft als: "kalezic heeft gezegd dat..."

Nadeel is dan wel dat de bevolking je niet meer aanziet als een Ramadan-expert. Hahaha.

9 augustus 2014 om 22:07

Als je nu "we" in "ik" verandert dan sla je de spijker op z'n kop.

9 augustus 2014 om 22:13

Neen, u veralgemeend.

Dit gaat niet over Bakkali, dit gaat over alle sporters en de Ramadan.

Ik citeer:

"de Ramadan viel dit jaar van 29 juni tot 28 juli, en dan ook nog in een ongunstige periode vwb de aanvangstijd voor het nuttigen van eten en drinken, en is dus nog geen twee weken beeindigd.

Je hebt geen idee wat voor impact zo'n 4 weken heeft op de fysieke fitheid van een topsporter als je strikt de Ramadan volgt.
Die fitheid heb je echt niet binnen twee weken terug."

De naam Bakkali komt er niet in voor.

En dan kom je daar met een oncontroleerbaar verhaaltje af van Kalezic en zijn medische staf om je veralgemening alsnog recht te trekken.

Ik kan je tig citaten geven van moslim-voetballers die vinden dat er geen verschil is, sterker zelfs, die zich zelfs beter voelen.

Shepard, het is trouwens zonder 'h', heeft dat wel best goed onderzocht, alleen heeft ie het nog niet onderzocht voor alle sporten. En dat is op zich wel nodig, want elke sport is specifiek.

Ook heeft hij nog geen bewijs voor bepaalde dingen (bv. wat zorgt het sterkst voor het afvallen: afname spierweefsel of vochtverlies).

Maar hij weet al wel dat het minder presteren vooral tussen de oren zit. Ook heeft hij sluitend bewijs wat betreft het toevoegen van extra eiwitten tijdens de Ramadan.

9 augustus 2014 om 22:19

"de uitspraak van Kalezic is ook gewoon te googelen als je wat slimmer was."

En dat is ook al niet waar. Ze zijn niet terug te vinden. Die uitspraak verwijst wel naar deze pagina op deze site. Jouw woorden dus.

Komt misschien omdat ik Google België gebruik, die zal wel dommer zijn.

9 augustus 2014 om 22:22

Weer een probleem met leesvaardigheid.
Dat citaat sloeg op Bakkali maar jij bent kennelijk niet in staat een causaal verband te leggen in een reactie van iemand die het heeft over Bakkali.

Is de afgangput nog niet groot genoeg?

Bepaald niet sterk is dat je het citaat van Kalezic niet weet op te zoeken. Er is zelfs een audio fragment van.
Doe eens beter je best, mijn waarde.
En bovendien is Bakkali niet de eerste die als gevolg van mindere fysieke gesteldheid vanwege de Ramadan niet of gedeeltelijk in (oefen)wedstrijden uitkomt of aan aangepaste trainingen deelneemt.
Bakkal, Aissati en Afellay gingen hem bij PSV voor.

Overigens over pedant gesproken.
Je doet net of jij het boekwerk van Shepard "physical performance and training response during Ramadan observance, with particular reference to protein metabolism" op jouw plank hebt liggen., ha ha.
Je zit gewoon wat te kopiëren uit een artikel van Paul Schermers over dat boek van Shepard. Dat is niet alleen pedant maar ronduit banaal en daardoor weer vermakelijk

P.s.
Moet je ook geen Google Belgie gebruiken want blijkbaar is dat afgestemd op jouw geestelijke vermogens.

9 augustus 2014 om 23:39

iedereen komt

ik heb een tip voor je , scheelt een hoop moeite en ergernis en is net zo niets zeggend als wat jij allemaal uitkraamt : Hou het dicht bij huis en beperk je tot je suske en wiske verzameling.

Volgens diverse volgers "staat " er een andere bakkali onder kalezic.
Die besloot hem kort na rust te wisselen omdat de fut eruit was.
Wie ben jij dan om dit in twijfel te trekken , professor Barabas??

10 augustus 2014 om 04:50

devolta,

U bent degene die van alles beweerd. Dan is het wel netjes dat wanneer men om een bron vraagt dat je die ook geeft.

En afgang?

Eerst kom je met een nogal bombastische verklaring af dat de ramadan zware invloed heeft op de prestaties van een sporter.

Wat onzin is. Er zijn immers mensen die dat wetenschappelijk hebben onderzocht en stellen dat het allemaal wel mee valt.

Daarna zegt u dat er andere onderzoekers het tegendeel beweren. U geeft zelfs een bron mee.

Alleen staat in die bron geen woord over de Ramadan.

Dan stelt u even de Ramadan gelijk met een eetstoornis.

Ik wacht nog altijd op een wetenschappelijk relevant linkje waar dit wordt onderschreven.

Daarna begin je terug te kruipen en zeg je snel dat je bombastische verklaring over de Ramadan niet uw woorden zijn, wel die van Kalezic.

Je kan het zelfs Googlen beweer je, alleen valt er niks te Googlen.

Je voegt er zelfs fijntjes aan toe dat ik maar op voorhand uw woorden moet Googlen, zodat ik weet dat het die van een ander zijn.

Terloops citeer je Shepard op zo'n manier, onvolledig dus, alsof het lijkt dat die mens het ook niet weet. Puur om die man in diskrediet te brengen.

Ja, wat een afgang voor mij.

10 augustus 2014 om 05:03

stratumseind,

Ah de Robin van Batman is gearriveerd.

Ik betwijfel niet dat de trainer hem kort na rust heeft gewisseld.
Ik betwijfel ook niet dat de fut eruit was.

Maar het is wel zever dat de Ramadan de oorzaak was.

Dat zeg ik niet, dat zeggen allerlei professoren zoals Shepard en de aan de KUL verbonden professor Lode Godderis.

Maar jij en Batman hebben dus een andere studie uitgevoerd met compleet andere bevindingen?

10 augustus 2014 om 05:21

Devolta;

Kijk ik kan vrij eenvoudig nog andere bronnen vinden die je, enfin Kalezic, tegenspreken:

"tijdens de ramadan mogen moslims niet eten, drinken, roken en geen seksuele betrekkingen hebben tussen zonsopgang en zonsondergang. Hoewel deelnemers zich vaak moe voelen, heeft het vasten geen negatieve invloed op hun gezondheid.

Meer nog, onderzoek van KU Leuven toont een eerder positieve invloed op de concentratie, het kortetermijngeheugen en oog-handcoördinatie. "

Bron:
http://nieuws.kuleuven.be/node/13753

10 augustus 2014 om 10:48

Beroepsdopper

Uit welke bewoordingen van mij haal jij dat ik er heel andere bevindingen op na houd.
Ik zeg alleen wat er gebeurd is.
Bakkali heeft een fanatieke 1e helft gespeeld en bleek na de rust "op".

Gewoon feiten hoor in tegenstelling tot die fictie wereld waarin jij verkeerd.

Fijne bal ook van Leemans op Bakkali bij de 1-0. Die zie ik ook nog wel het eerste van PSV halen.

Bakkali blijft natuurlijk gewoon een speler met veel talent. Zaak om nou gewoon het koppie erbij te houden en een verstandige keuze maken.

Dat Achilles is trouwens echt heel slecht. Goeiemiddag zeg. Het blijven met alle respect eigenlijk gewoon amateurs.

9 augustus 2014 om 19:43

Het zijn ook amateurs he ... Mensen die 'gewoon' 3x de week trainen en in het weekend een wedstrijd voetballen. Maar "amateurs" klinkt weer zo negatief. Semi-profs klinkt wat beter he: voetballers die naast het voetballen gewoon werken, zoals 20 jaar geleden een gewoonte was in voetballend Nederland.

Was bij de wedstrijd. Prima pot van Jong!! Zeker de eerste helft hadden ze zichzelf vaker moeten belonen. 2e helft gewoon gecontroleerd dus al met al hebben ze op mij een prima indruk gemaakt!! En zeker Bakkali!!!!!

Het blijft een leuk voetballertje, en als hij de 'kapsones' een beetje achterwege laat kan hij het zeker ver schoppen. Maar is t serieus al een jaar geleden dat hij de hattrick maakte? Dan gaat de tijd wel heel erg snel...

9 augustus 2014 om 21:19

Mag je niet zeggen, Maradonalist.

Hij tekent voorlopig niet bij, dus moet het wel een kwal zijn.

Terwijl dat dus gewoon zijn recht is. Hij mag dat.

Net zoals PSV ook het recht heeft om een contract van een speler niet te verlengen. In dat geval hoor ik geen enkele PSV supporter roepen dat Psv, de club, een rot mentaliteit heeft en arrogant is.

Als PSV wil dat hij bijtekent, dan moeten ze gewoon maar voorwaarden scheppen die hij interessant vindt. En het kan best dat ze daar niet aan willen of kunnen voldoen, maar dan ga je gewoon uit elkaar.

Zolang beide een contract hebben, moeten ze wel elkaar respecteren. Een speler degraderen naar de Jeugd, dit om te forceren dat hij tekent, vind ik geen blijk van respect.

Vind dat hij helemaal niet moet spelen niet bij tekenen dan alleen trainen apart wil na dit seizoen gewoon transfer vrij kunnen vertrekken

9 augustus 2014 om 21:12

En waarom zou men met een werknemer psychopathisch moeten omgaan?

Gaat hij daardoor wel bijtekenen? Gaat hij daardoor beter presteren? Gaat PSV daardoor kampioen worden?
En hoe zit het met zijn collega's die zien hoe hun werkgever beestig met zijn onderdanen omgaat? Gaan die dat leuk vinden denkt u?

U beseft toch dat hij dan via gerechtelijke weg gewoon zijn contract kan laten ontbinden? Wellicht mag PSV er dan nog een zak geld bijgeven.

Neen, het beste is, om er normaal mee om te gaan. Tekent hij niet bij, dan is dat maar zo. Da's het leven. Doet hij het wel, des te beter.

10 augustus 2014 om 00:20

iedereen komt

Hey ouwe dibbus , nou moet je me toch eens iets uitleggen als het kan.
Hoe komt het toch dat jij als een strontvlieg op een koeienvlaai er bovenop zit als het om bakkali gaat.
Is het je inmiddelsbekende intense haat jegens psv of pakken we door bakkali aan te pakken heel belgie aan?

Complete boekwerken maak je ervan met allerhande niet relevante pseudo argumenten.
Wat ik allemaal niet voorbij heb zien komen werkt volledig op mijn lachspieren namelijk : de rechtbank , schuldengraad , gijzelingen, psychopaten etc etc etc

We hebben het toch nog steeds over een ventje dat in belgie is opgegroeid en bij de jeugd van psv speelt?

Of zie ik het verkeerd en is dit een forum van Harrie Mens?

10 augustus 2014 om 05:40

stratumseind,

U bent er toch ook altijd bij wanneer het over Bakkali of PSV gaat? Maar u mag dat en een ander niet?

En intense haat jegens PSV dan nog wel? Omdat ik durf zeggen dat ze veel te veel schulden hebben en dat ze in de case 'bakkali' verkeerd handelen?

Ik haat al zo weinig dingen in mijn leven en al zeker geen voetbalclubs.

10 augustus 2014 om 10:55

Misschien komt dat omdat er zoveel onbenullen zijn die denken met de meest lachwekkende post hier een psv watcher te zijn terwijl ze nog nooit op de herdgang 1 training te hebben gevolg of een speler van dichtbij aan het werk hebben gezien maar wel met hun "deskundig" op inside informatie gebasseerde onzin komen.

Al bijna 40 jaar lid van de club dus ik mag met recht zeggen dat het in mijn bloed zit.
Ik sta voor de club altijd en overal en zal me niet net als jij verlagen tot het spouwen van de meest grootste onzin over andere clubs simpelweg omdat het me niet boeit.

Laat staan dat ik complete romans ga schrijven over anderlecht standard of genk.

Maar eigenlijk geef je me nog steeds geen antwoord : vanwaar die intense aggressiviteit als het om psv / bakkali gaat?

10 augustus 2014 om 11:08

stratumseind,

Je moet niet dag en nacht bij PSV slapen om te weten dan 73,6 miljoen schulden toch wat te veel is. Ook is een permanent verblijf aldaar niet nodig om een mening te vormen over de omgangsvorm van PSV tov Bakkali.

Werknemers chanteren is nooit cool geweest. Vroeger niet, nu niet, nooit niet.

Nergens zeg ik dat ik een PSV-watcher of PSV-deskundige ben. Dat maak jij en jij alleen er maar van.

Waarom zou je geen romans over Anderlecht, Standard of Genk mogen schrijven? Omdat je Nederlander bent? Flauw excuus, toch? Als jij een mening over die clubs hebt, dan mag je wat mij betreft die altijd ventileren.

Ik ben niet agressief, ook niet intens, tov Psv/bakkali.

Het probleem is eerder bij je zelf te zoeken. Kijk, je hebt supporters in allerlei geuren en kleuren.

Ik denk dat jij wat te fundamentalistisch bent. Er mag geen kwaad woord over PSV gezegd worden, ook al is dat woord op zich correct, of je trekt je harnas aan.

Je beseft toch dat veel PSV-supporters mijn mening over die issues (de schulden, de relatie PSV vs Bakkali) delen? Haten die hun eigen club dan? Of zijn het afvalligen? Nep supporters? Dommeriken?

10 augustus 2014 om 11:29

Ik denk dat de "vele " psv supporters die het met jouw eens zijn op 1 vinger te tellen zijn.

"fundamentalistisch" .... die hadden we nog niet gehad.
Goed gevonden weer .

10 augustus 2014 om 11:42

stratumseind,

Ik kan mij niet inbeelden dat intelligente mensen, waar de meeste PSV-supporters ook toe behoren, het leuk, gezond en goed vinden dat hun geliefde club 73,6 miljoen euro schulden heeft.

Het is zelfs compleet ongeloofwaardig dat dit zou beperkt zijn tot één persoon.

10 augustus 2014 om 12:16

Iedereen komt (of beter gaat.... af)

Ach, daar hebben we haar weer met z'n telraampje over schulden.
Je moet toch wel een volstrekt financieel onbenul zijn als je ten eerste de kort- en langlopende schulden zomaar bij elkaar optelt, ten tweede het bezit niet vermeldt en dan nog wat domme conclusies daaruit trekt.

Om te kijken of een onderneming gezond is dan moet je de financiele ratio en solvabiliteit in aanmerking nemen.

Welnu uit het accountantsverslag van 30 december "monitoring jaarcijfers 2012/2013 en prognosecijfers 2013/2014 van PSV d.d. 1 november 2013" staat de volgende eindconclusie:
"de liquiditeit en solvabiliteit van PSV is gezond. De continuïteit loopt momenteel geen gevaar".

Voor de zoveelste keer de ongenuanceerde onzin van je weerlegd.
Krijg behoorlijk wat medelijden met je.

10 augustus 2014 om 12:40

devolta,

Ik heb vanaf het begin gezegd - en meermaals herhaald - dat de hoge schulden geen probleem zijn voor Psv, aangezien ze voldoende inkomsten hebben en hun schulden kunnen afbetalen. Dus wat zeur je nou eigenlijk?

Maar gezond is het allemaal niet. Er moet asap gewerkt worden om die schuld te verkleinen. Dat brengt immers te veel risico's met zich mee en zorgt voor beperkingen wat betreft inkomende transfers en verloning.

10 augustus 2014 om 12:53

Iedereen komt (of beter gaat.... af)

De enige die zit te zeuren en telkens z'n Belgische keutel moet intrekken ben jij.

Ik citeer uit een postje van jou:

"ik kan mij niet inbeelden dat intelligente mensen, waar de meeste PSV-supporters ook toe behoren, het leuk, gezond en goed vinden dat hun geliefde club 73,6 miljoen euro schulden heeft."

In een ander postje gevolgd door:

"ik heb vanaf het begin gezegd dat de hoge schulden geen probleem zijn voor Psv".

En dan kom je afzakken met "maar gezond is het allemaal niet."
En dat terwijl de conclusie in een accountantsrapport de volgende was:
"de liquiditeit en solvabiliteit van PSV is gezond"

Volgens mij snap je de ballen van "liquiditeit en solvabiliteit", maar zeker is dat jij niet behoort tot de categorie in het eerste citaat wat ik heb aangehaald.

P.s.
Maak het mij telkens niet zo gemakkelijk, kereltje.
Ik stop er verder mee. Op deze manier is er geen lol aan.

P.s.
Nog een goedbedoeld advies:
Ik constateer dat je zelfs 's nachts om 4 en om 5 uur nog wat onzin op VZ loopt te kwakken.
Denk aan je gezondheid en zorg voor een goede nachtrust. Of anders zoek hulp.

10 augustus 2014 om 13:18

devolta,

In je pedante drang om het slimste jongetje van de klas te willen wezen, haal je weeral zaken uit zijn verband en smijt je weer wat graag alles op één grote mesthoop.

Het is niet leuk, gezond en goed dat een club zoals PSV zoveel schulden heeft.

Dit omdat dit risico's met zich meebrengt. De schuld kan immers aangroeien, waardoor de club misschien weer in een toestand terecht komt waarbij het moet gaan smeken bij de overheid om toch maar een faillissement af te wentelen. Zoals in het zeer recente verleden is gebeurd.

Het is ook niet goed en leuk. Dit omdat die schuld wel moet afbetaald worden. Geld dat dus niet kan uitgegeven worden aan goede spelers met bijhorende pittige salaris eisen. En dat heeft dan over een langere periode weer invloed over de eindrangschikking in de competitie of verder doorstoten in Europa.

De intelligente supporters beseffen en weten dat. We moeten jammer genoeg vast stellen dat alvast bij jou het kwartje maar niet wil vallen.

Voor de liquiditeit en solvabiliteit is dat een compleet ander verhaal. En zoals ik je al tig keer heb gezegd: dat is op zich geen probleem voor Psv, ze kunnen dit wel beheersen. Je probeert me op dat vlak van iets te overtuigen, waar ik het mee eens ben. Sterks zelfs, ik heb dat geventileerd voor je er drammerig over begon door te melken.

En dan zit je te zeuren over hoe slim jij wel bent en hoe dom ik ben. Juist ja.

Mag ik eens iets vragen? En natuurlijk mag ik dat. Hoe oud ben je eigenlijk?

10 augustus 2014 om 21:36

Ik zie niet in wat voor toegevoegde waarde de wetenschap vwb mijn leeftijd heeft.
Je bent zelf het beste voorbeeld daarin.
Volgens jouw profiel ben je 45 maar in discussies (nou ja, discussies) laat je telkens zien dat je het puberale niveau niet ontstegen bent.

10 augustus 2014 om 22:01

Schaam je je voor je leeftijd?

10 augustus 2014 om 22:57

Absoluut niet. Integendeel.
Ik heb een leeftijd die voor vrouwen een stuk aantrekkelijker is dan de jouwe

11 augustus 2014 om 06:54

Jij hebt je leeftijd mee, ik de looks.

Erbij je praat over vrouwen. Leeftijd is bij die mensensoort bijna onbelangrijk.

Sociale en financiële status, bezit je goede vader-eigenschappen voor hun al dan niet geboren kinderen, uiterlijk zeker ook. Dat zijn factoren die veel meer mee spelen.

Maar leeftijd? Neen, dat vinden alleen meisjes belangrijk. Vrouwen niet.

Eigenlijk impliceert je antwoord, dat je zelf nog een jongetje bent. En dat zou eveneens veel verklaren. Zo niet, alles.

11 augustus 2014 om 08:38

Dom gereutel van personen van wie de viriliteit al praktisch op z'n eind is gekomen.

Je bent geen partij voor mij, man
Financieel niet (gelet op je beroepsstatus), sociaal niet (jij zit 's nacht om 4 en 5 uur achter jouw pc'tje nog postjes op VZ te kwakken, ha ha) en al helemaal niet als aantrekkelijke partner.
Met 45 ben je al een aardige zak hooi.
En geen enkele vrouw wil zich met een zak hooi in het openbaar vertonen (op wat uitgebluste types die niets meer van het leven verwachten na, dan)

11 augustus 2014 om 09:02

Mooi dat u weet wat ik verdien. Ook daar wil je dus graag gebakken lucht over verkopen.

Ik heb als ervaren freelancer, actief in een niche binnen mijn branche, eigenlijk een schandalig hoog tarief. En de IT is al een goed betaalde sector. Ik acht de kans dat jij als jongetje, meer zou verdienen dan ik zo goed als nihil. Da's geen grootspraak, da's gewoon een realistische kijk op de dingen.

Ik zit in een niche waar weinig aanbod van mensen is en toch veel vraag naar is. En ik heb tonnen ervaring. Nogal logisch dat ik een dure vogel ben.

Niet dat ik het belangrijk lig te vinden. Ik verdien aardig en kan er een levensstijl op na houden die me wel bevalt. Meer moet dat niet zijn. Mocht je meer verdienen, wat zo goed als uitgesloten is, dan lig ik er echt niet wakker van.

Neen, ik ben geen partij voor u. Ik val niet op jongetjes. Op mannen trouwens ook al niet. Helaas, u zal het op een ander moeten proberen.

Een zak hooi op je 45? Dat kan, maar dat is toch maar weer een domme generalisatie van je. De zoveelste al. Er zijn ook twintigers die er als een zak hooi bij lopen.

Mocht mijn viriliteit ooit afnemen, ook iets wat u te wachten staat - als het al niet zo ver is - dan koop ik daar wel die dure blauwe pilletjes voor, de echte. Ik kan me die financieel veroorloven, jij zal wellicht de niet-werkende nep versies uit China mogen bestellen.

11 augustus 2014 om 09:16

Ach, ons triest mannetje probeert z'n homo-erotische gevoelens op een ander te projecteren.

Jij bent freelancer, ik ondernemer die tiepjes zoals jij inhuurt en weer buiten flikkert.

11 augustus 2014 om 09:28

Ik zit in de luxepositie dat ik kan kiezen voor wie ik werk. Voor mensen zoals jij kan ik gewoon niet werken. Ik werk niet graag voor pedante fantasten die er voortdurend op los jokken. De mensen waar ik mee samen werk, zijn professioneel, integer en volwassen.

Bovendien kan je me gewoon niet betalen. Ook dat is geen grootspraak. Kleine ondernemers kunnen dat gewoon echt niet. Multinationals, banken en fabrieken is meer mijn winkel. Het Philips van uw PSV bv.

Ik lees net dat het gros van de ondernemers onder de armoedegrens leeft. Zal wel komen omdat ze zomaar dure mensen inhuren om ze daarna buiten te flikkeren.

11 augustus 2014 om 11:54

Iedereen komt

Zit jij niet gewoon aan den dop gezien de tijdstippen en de hoeveelheid reacties van je?

11 augustus 2014 om 12:09

stratumseind,

Neen hoor. Mensen die hard werken hebben recht op vakantie.

Als jij ooit terug gaat werken, dan zal je ook dat genoegen mogen smaken.

Het is trouwens een beetje creepy dat je blijkbaar ook mijn tijdsgebruik in de gaten zit te houden. Maar het past wel bij iemand die mij in elk draadje zit te volgen en op al mijn reacties de onweerstaanbare drang heeft om ook maar te reageren.

11 augustus 2014 om 12:25

Mijn leven is al jaren 1 grote vakantie dus dat genoegen smaakt mij iedere dag al.

En ja het is gewoon erg vermakelijk die reacties van jouw en het lijkt wel alsof ze er op een of andere manier bovenuit springen .

Het valt gewoon erg op en de teksten die je ons te melden hebt "nodigen " vaak uit om te reageren.

Tijd heb ik ervoor zat zoals gemeld.

11 augustus 2014 om 12:42

stratumseind,

Ik kan me inleven dat je als chronische werkloze al jaren 1 grote vakantie hebt.

Dan kan plezant zijn. Maar het zou niks voor mij zijn. Ik kan niet te lang stil zitten en werk ook graag met mensen samen. Bovendien heb ik het voorrecht om een job uit te oefenen die gewoonweg leuk is. Mijn werk is geen sleur, het is niet iets waar ik tegen mijn zin elke morgen naar toe trek. Mocht ik niet getrouwd zijn en geen kinderen hebben, ik zou wellicht minder vakantie nemen.

Vanaf volgende week zal je alvast minder de nood hebben om te kunnen reageren. Dan start de vakantie van vrouwlief en zijn we een paar weken weg. Daarna begint het werk weer en dan is er minder tijd voor fora.

11 augustus 2014 om 13:04

Dat zou jammer zijn als we jouw moeten missen.
Ik schat zo in dat je samen met het vrouwtje een camping geboekt hebt in de buurt van Acht (lekker dicht bij de herdgang)
Ik zal hier altijd wel aanwezig blijven.
Soms te grappig hier en ik moet wat tijd doden soms.
En mocht je het willen weten: ik ben niet te lui om te werken alleen mag het niet.
Chronisch werkeloos tja voorlopig wel maar wel door een andere reden dan jij denkt.

11 augustus 2014 om 13:13

stratumseind,

Niemand zegt dat jij of andere chronische werklozen lui zijn.

Neen, camping is niks voor ons. Vrouwtje is te hard gesteld op luxe en comfort.

Wij nemen de auto, rijden zonder duidelijk plan gewoon wat rond in Italië, Frankrijk of Duitsland. Rustig zonder stress, gaan kijken naar dingen die de moeite waard zijn om te bekijken. En ondertussen lekker eten en drinken. En een goed hotel voor 1 of 2 nachten vind je overal. We blijven dus nooit lang op 1 plek hangen.

Doen we al 10 jaar zo en bevalt ons zeer. Voor ons geen formule vakanties met het vliegtuig graag. Ik heb een hekel aan massa toerisme. Campings horen daar ook bij.

Knap gedaan dat Jong PSV logo voetbalzone!

10 augustus 2014 om 01:24

Nu al het tweede seizoen dat het logo van Jong PSV zo is helaas...

Knappe zege trouwens met 5 debutanten.
Bovendien bestond de ploeg op een gegeven moment uit 4 17 jarige,
Benieuwd waar ze het dit jaar brengt want de meeste jeugd is overgeheveld naar de a selectie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren