Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bakkali beëindigt klucht en tekent in Primera División

Laatste update:

Zakaria Bakkali heeft een nieuwe club. De Spaanse subtopper Valencia meldt in een communiqué dat de negentienjarige Belg een verbintenis tot medio 2020 heeft getekend. Met de ondertekening van het contract is een einde gekomen aan een maandenlange klucht rond de talentvolle aanvaller.

/

Bakkali brak door bij PSV en een superster leek geboren, maar al snel botste Bakkali met de clubleiding over zijn contract. PSV heeft geprobeerd de breuk te lijmen, maar op een gegeven moment werd de deur definitief gesloten door de kampioen van Nederland. Bakkali werd sindsdien met tal van clubs in verband gebracht en Bakkali heeft de strijd dus gewonnen.

“Ik ben nog jong en een club als Valencia, actief in een attractieve en sterke competitie, is een fantastische stap voor mij”, laat Bakkali optekenen. “Nadat ik besloten had niet verder te gaan in Eindhoven had ik veel keuzes te maken. Dat ik in de Primera División bij Valencia mag spelen, is een droom.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tot over 2 jaar bij Vitesse of iets dergelijks.

6 juli 2015 om 16:13

Khoop dat die iedereen zen mond snoert. En dat die over die 2jaar meer waard is als een Depay, waar ook veels teveel voor is betaald.
Majah dat is mijn mening, voordat er weer een betweter reageert...

6 juli 2015 om 16:16

Ik hoop het niet

6 juli 2015 om 16:18

Dat gaat never nooit gebeuren. Qua mentaliteit tegenpolen.

6 juli 2015 om 16:20

Hij is beter dan Depay dat zowiezo ben benieuwd of hij daar de tijd en rust krijgt om beter te worden

6 juli 2015 om 16:22

Ik hoop echt hetzelfde. Niemand heeft enig idee wat er nou echt in zijn hoofd speelt behalve bakkie zelf. Geweldige potentie en ik denk dat het goed gaat komen. Jammer dat het op deze manier is gegaan maar deze jongen gaat nog ver komen

6 juli 2015 om 16:23

en waar baseer jij dat op? die 3 wedstrijden die bakkali in het eerste van psv heeft gespeeld?

6 juli 2015 om 16:25

Op vlak van talent is Bakkali natuurlijk nog een klasse beter dan Depay. Maar Bakkali zal er niet voor werken en Depay wel. Binnen 5 jaar zal het verschil tussen beide spelers nog veel groter zijn. Bakkali kan bij Valencia slagen als hij op dit moment de knop omdraait. Maar dat gebeurt zelden.

6 juli 2015 om 16:41

Bakkali beter dan Depay? Je baseerd alles op de drie leuke wedstrijden die hij heeft gespeeld. Daarna is hij niet eens in staat geweest om Narsingh uit de basis te spelen. Ik vind Bakkali behoorlijk overhyped en daar gaan ze bij Valencia ook nog achter komen.

6 juli 2015 om 16:50

Klasse beter dan Depay, haha... Depay heeft net PSV kampioen gemaakt, topscorer geworden, een goed WK gespeeld in de wedstrijden dat hij mocht spelen en dan zeggen dat Bakkali klasse beter is? Laat Bakkali zich maar bewijzen, gaat nog lastig worden bij Valencia. Spaanse clubs geven niet zo gauw jonge spelers de kans en de competitie is ook een ander verhaal... ik denk, zoals hier iemand eerder noemde, tot over 2 jaar bij vitesse.

6 juli 2015 om 16:55

Ik moet toch toegeven dat Bakkali van nature veel meer talent heeft dan depay. Als je hem ziet dribbelen met de bal aan z'n voet zie je de klasse er van af spatten. Verder heb je wel gelijk over de mentaliteit kwestie als die die niet op orde krijgt is het de vraag hoeveel hij uit z'n potentie haalt. Ben wel benieuwd hoeveel speeltijd die gaat krijgen bij valencia, want dat zal die nou toch wel nodig hebben na een jaar zonder wedstrijden.

6 juli 2015 om 16:59

Ik hoop compleet op het tegenovergestelde scenario en dan druk ik mezelf heel bescheiden uit. Had die jongen maar een klein beetje van die bescheidenheid, dat zou hem hebben gesierd.

6 juli 2015 om 17:11

Hoop doet leven, maar reken er niet op. Dat voorkomt teleurstellingen achteraf😂

6 juli 2015 om 17:12

Jij weet dus niet wie van de twee een veel groter talent was! Tuurlijk is Depay op dit moment beter, maar Bakali heeft veel meer talent, maar helaas geen goede mentaliteit zoals Labyad. Die was ook een groter talent dan Depay, maar door zijn mentaliteit is hij niet helemaal uit de verf gekomen.

6 juli 2015 om 17:12

Qua talent wel. Je vergeet wel even dat Bakkali 3 jaar jonger is en nog officieel in de A jeugd mag spelen

6 juli 2015 om 17:22

PSV heeft geprobeerd om hem te behouden maar hij wilde niet akkoord gaan met datgene dat PSV hem voorschotelde. Dat is zijn goed recht. Vervolgens komt er een dramatische kant van PSV in de media waaruit zou moeten blijken dat hij de boosdoener is. Als PSV hem had willen behouden dan hadden ze meer moeten bieden. Elke week kwam er weer nieuws uit het PSV kamp om deze jonge knul. Zo belangrijk is hij toch niet dus vanwaar al dat nieuws. Als PSV zeg je op een gegeven moment we bieden niet meer dus take iT ie leave iT. Zelf had hij er ook verstandig aangedaan om wat meer de luwte te zoeken.

Van een jonge knul kan je amateuristisch gedrag verwachten maar niet van PSV. Jammer dat mijn cluppie zich zo heeft gedragen.

6 juli 2015 om 17:22

Zowiezo beter dan Depay he Voetbalgod?
Sowieso niet.

6 juli 2015 om 17:23

@DeRodeRidder elke comment van jou heeft 1 groen duimpje... stop ff met je eigen comments liken
OT: Denk dat hij heel veel monden gaat snoeren, heeft echt ontzettend veel talent en met de goeie begeleiding komt dat er gegarandeerd uit!

6 juli 2015 om 17:45

Bakkali is op geen enkel vlak beter dan Depay. Hij heeft in zijn profloopbaan tot nu toe drie goede wedstrijden gespeeld. Deze jongen gaat er niet komen en speelt over een jaar of vier ergens in het midden-oosten.

6 juli 2015 om 17:55

Meer dan een jaar niet gespeeld ga je echt wel terugzien bij zo'n jonge speler.

6 juli 2015 om 17:57

Wat weet jij nou over zijn mentaliteit? Hij wilde niet bijtekenen, ja en dan ? Maakt dat een slechte mentaliteit? Hij is npg een kind, zijn vader heeft die keuzes gemaakt.

6 juli 2015 om 18:01

Hij heeft meer potentie en talent dan Depay, het ontwikkelen daarvan gaat makkelijker bij Depay dan bij Bakkali. Zeggen dat Bakkali beter is is inderdaad gewoon onzin. De potentie had hij wel.

6 juli 2015 om 18:12

@ElSamp Mentaliteit kan je aanpassen ... Zijn talent spreekt voor zich toch? Heeft hij fouten gemaakt, jazeker maar welke 17 jarige maakt die niet; elk verhaal heeft twee kanten ... PSV zal ook best blaam treffen. Maar dat sommigen hier hem meteen van alles misgunnen gaat mij wat ver ...

Met vriendelijke groet,

Savano

6 juli 2015 om 18:59

Voetbalfan1982, jij bent 1 van de eerste Psv'ers (eventueel zelfs Nederlanders) die de werkelijkheid juist ziet. Ik roep dit al bijna een jaar. Bakkali heeft in die anderhalf jaar (sinds de start van de onderhandelingen) maar 1 keer iets daarover gezegd in de media en dat was meer in de trant van 'het maakt me eigenlijk niet zozeer uit waar ik heen ga, als ik maar kan spelen en daarom ga ik niet naar Atletico'. Ik heb het idee dat als je zo zwart gemaakt wordt door je eigen club en er niet eens op reageert in de media, dat het wel aardig goed zit in zijn koppie en dat ie heel goed weet waar ie mee bezig is.

6 juli 2015 om 19:43

Neen, ik snoer je mond niet.
Ik hoop helemaal dat je gelijk hebt.
Zou goed voor het voetbal zijn

6 juli 2015 om 19:45

Helemaal waar....bakalli heeft talent maar te weinig discipline.
In zijn PSV-tijd was hij nog jong en erg wispelturig.
Als die streken weg zijn, is het een geweldige voetballer.

6 juli 2015 om 19:56

Tot over 2 jaar bij Barca of iets dergelijks! Succes!!

6 juli 2015 om 20:12

@Nijogeth: volgens mij ben ik redelijk objectief. Snap niet zogoed waarom mensen het hem niet gunnen. Heb hem zelden iets raars horen zeggen. Hij wilde spelen en vertrouwen genieten. Niks meer en niks minder. PSV maakt vervolgens zo een soap om een jonge knul. Dan weet je precies hoe het zit.

6 juli 2015 om 20:47

Waar baseer jij dat op? Die paar leuke dingen die hij heeft laten zien ? Adios bakkali jammer dat hrt zo gelopen is

6 juli 2015 om 17:36

Zal wel een robinho verhaal worde

6 juli 2015 om 19:58

Heeft Robinho geleden of zo? Zo klink je wel namelijk. Die geniet meer van he leven dan jij. Dat is 1ding wat zeker is





6 juli 2015 om 19:06

Dacht meer aan NAC

6 juli 2015 om 19:21

Deze jongen wil ik nog 5x zo hard uitfluiten als labyad en reis

6 juli 2015 om 19:44

Je moet iemand wel een kans geven ook al heeft hij fouten gemaakt.

6 juli 2015 om 19:49

Het valt me echt op dat deze site vol met rascistische mensen zit. Heel erg jammer allemaal. Als bakkali een blanke Nederlander was dan waren de reacties zeker anders... Ongetwijfeld!

7 juli 2015 om 14:56

Die laten zich misschien ook minder gek maken door een stel ellendelingen om hen heen die vinden dat ze op 18jarige leeftijd een godsvermogen moeten verdienen.

6 juli 2015 om 19:50

Stelletje misgunners!

6 juli 2015 om 20:10

Een hoop mensen die het hem niet gunnen. Feit blijft wel dat hij op zeer jonge leeftijd bij een geweldige ploeg heeft getekend. Hij heeft alle touwtjes in handen wat dat betreft. Als hij keihard werkt en een beetje mazzel heeft kan hij het gewoon redden in Spanje.

Ik begrijp ook die commotie niet. Die jongen staat in zijn recht. Of toch niet omdat het een Marokkaanse jongen is? Hij wil voetballen, vertrouwen genieten, veel geld verdienen, etc etc

Een ieder in mening respecteer is. Maar alsnog aan de haters bij wie er onderhuids iets kriebelt: vergeten jullie je wekker niet te zetten voor een mager loontje. Wees zuinig op je 4 weken verlof. Doe maar iets minder leuke dingen om dit soort voetballers op tv te kunnen zien. Probeer fit te blijven want werken tot je 67ste is niet makkelijk (tegen die tijd 80)

@zakaria: geniet van het leven in Spanje. Super tof dat je van je hobby je beroep hebt kunnen maken. Geniet van je geld en leef als een koning. Wees gul naar je familie toe want die hebben immers offers gebracht waardoor je staat waar je staat. Zet m op tegen de mooiste ploegen zoals Real Madrid en Barcelona.

En niet te vergeten: eet voldoende sinaasappels want betere dan Spaanse zijn er niet!

Mooizo opgeruimd staat netjes.
Door alle commotie hoop ik dat hij er keihard faalt.

6 juli 2015 om 16:37

De meeste doen net of hij een heel groot misdrijf heeft gepleegd of wat dan ook, ja die jongen wil niet bij tekenen, zijn goed recht!! Als hij zogenaamd zich zo had misdragen had Psv hem wel zelf de laan uit gestuurd!

Of hij nu slaagt of door het ijs zakt? Dan kan me ook niet veel schelen, maar ik weet wel dat het gross hier kapot van binnen gaat als hij slaag

6 juli 2015 om 17:25

Zo zou ik het niet willen verwoorden. In mijn ogen overschat hij zichzelf schromelijk en is de gehele situatie op zijn zachtst gezegd niet erg netjes gespeeld. Mijn beeldvorming is in elk geval niet positief en daarom hoop ik dat hij bij Valencia flink wat te verduren krijgt. Niet netjes maar het zij zo.

6 juli 2015 om 16:36

Sjonge jongen het is maar wat je blij maakt hoor.
Hopen dat iemand faalt alleen omdat hij het niet ziet zitten in Psv.
Zeer kinderachtig, maar ja vaker gemerkt hiero.

6 juli 2015 om 18:19

@Lee112 laat gaan joh ... Ze oordelen over Bakkali alsof ze ALLE in en outs van het verhaal kennen. Zo armoedig om een ander te misgunnen ... kom op he!

6 juli 2015 om 16:57

ach, het heeft geen zin om hem bij psv te willen als hij er zelf niet wilt zijn. De handelswijze van zowel Psv&bakkali had beter gekund maar ja het is nu eenmaal gebeurd dus er is niks meer aan te doen. Ik wens hem gewoon nog steeds het beste toe.

6 juli 2015 om 17:37

Het was de schuld van PSV. Ze hebben hem genaaid waardoor hij niet meer in het 2e van PSV kon uitkomen. Gelukkig pikte hij dat signaal snel op en zette hij voet bij stuk om of speeltijd te krijgen of te verkassen. Hij heeft geduld gehad en is belemmerd in zijn ontwikkeling afgelopen jaren. Zijn geduld is beloond. Valencia is een plek waar hij zeker, mits hij zijn best doet, kansen kan krijgen om uit te groeien tot een goede speler.

6 juli 2015 om 16:15

Jij bent blijkbaar niet op de hoogte. PSV heeft er alles aan gedaan deze jongen voor de club te behouden, was op zeker de opvolger van Depay geworden. Maar deze jongen heeft PSV maandenlang aan het lijntje gehouden.. dan wou ie weer tekenen dan weer nie.. dus zo raar is het tog nie dat PSV gezegd heeft zoek et lekker uit?

6 juli 2015 om 16:19

Maar daarvoor heeft PSV bakkali heel lang aan het lijntje gehouden.

6 juli 2015 om 17:02

Jij bent blijkbaar niet op de hoogte. PSV heeft hem te vaak in het eerste laten invallen voor (3-10 minuten) zodat die de 2e helft van het seizoen niet meer in actie mocht komen voor Jong PSV en bij PSV 1 speelde die uiteindelijk nauwelijks meer. Uiteindelijk heeft PSV er nog alles aan gedaan om hem vast te leggen maar blijkbaar was Bakkali al van gedachte veranderd en wou dus vertrekken bij Psv.

6 juli 2015 om 18:02

Dat spelers zoals Labyad, Bazoer en Bakkali al op vroege leeftijd weg willen bij Psv, zegt ook veel over de club. Misschien dat ze daar een moeten gaan nadenken om dit vervolgens te voorkomen. Locadia wilt nu ook al weg en die gast is net 21 en nauwelijks een kans gehad.

6 juli 2015 om 19:47

Ik kan me voorstellen dat het voor PSV moeilijk is om met zo'n jongen om te gaan.
Dat is voer voor psychologen en maatschappelijk werkers.

7 juli 2015 om 09:29

Of het zijn van die 'trotse' allochtonen die het altijd zoveel beter weten dan de rest en denken dat ze alles mogen opeisen. En dat zeg ik als marokkaan, voordat jullie weer gaan beginnen over racisme of iets dergelijks...

6 juli 2015 om 16:19

Volgens mij heeft PSV alles voor deze jongen gedaan echter dacht meneer direct dat hij een super ster was... hij heeft bij een mooie club getekend, nu nog maar afwachten of het daar wel gaat lukken...

Jammer dat er geen poll is met de vraag of hij het daar gaat redden.
Ik denk namelijk van niet, hij heeft al jaren niet meer op niveau gespeeld, dus hij zal in eerste instantie bij het tweede elftal aansluiten denk ik.
En dan is er gewoon een hele kleine kans op speeltijd in het eerste elftal, de spaanse competitie staat gewoon niet bekend om het doorbreken van jeugd, en daar reken ik hem nog tot.

6 juli 2015 om 17:58

Hoezo staat de Spaanse competitie niet bekend om het doorbreken van jeugd? Oke, misschien staan ze er niet om bekend, maar breekt er wel veel door. Onder de top hebben die clubs daar niet zo bizar veel te besteden (of je werkt je tot miljoenen in de schuld) en daardoor spelen er juist veel jonge spelers... Bakkali komt nu ook terecht bij een club waar juist veel jonge spelers de kans krijgen. Gaya, André Gomes, Paco Alcacer, Rodrigo, etc..

On: Ik ken niet het hele verhaal rondom zijn contractafwijzing, maar het verhaal zal twee kanten hebben. De media heeft er ook van lopen smullen natuurlijk.

Hij heeft ervoor gekozen om niet te verlengen en hoop dat hij nu de goede keus maakt.

6 juli 2015 om 19:26

Ze breken wel degelijk door. Vorig jaar stond Barca op één en Real op drie in al de Europese competities bij elkaar. Weliswaar niet altijd in het eerste van die clubs, maar ze komen wel degelijk goed terecht. Lyon was de tweede club die de jeugd kansen geeft om door te breken. Waar dat beeld vandaan komt dat ze geen kansen krijgen is me een raadsel. En de bron van wat ik hier vertel is Telefoot.

Brak door bij Psv? Een goede wedstrijd tegen Nec en Zulte, dat kan ik geen echte doorbraak noemen. Ben blij dat dit stuk ellende weg is. Ben er ook heilig van overtuigd dat dit niks gaat worden, zijn mentaliteit verandert niet simpelweg door naar een andere club te gaan. Die speelminuten die hij eiste bij Psv, tja, daar heeft hij bij Valencia natuurlijk veel meer kans op.

Heerlijk die haat😂 die jongen speelt voor een mooie club in een mooi stadion in een mooi land voor een mooi salaris. En sommige denken dat hij faalt. Hij is nu al geslaagd😅

6 juli 2015 om 16:43

Daar heb je wel een punt. Voor zichzelf is hij inderdaad geslaagd. Ik heb hem ook buiten die drie goede wedstrijden in het eerste zien spelen, dat was een drama en ben dan ook van mening dan het geen succes wordh voor Valencia .

6 juli 2015 om 16:49

Voorlopig speelt hij nog niet voor die mooie club, eerst de basis/bank maar eens zien te halen. Afgelopen 2 jaar 16 potten in het eerste en 2 in het 2e van Psv. Wat betreft z'n salaris, ik hoop dat je cijfers hebt want ik heb ze niet. Dus geslaagd (nog) zeker niet.

Hij zal niet tekort komen in de sinaasappelstad, en het is hem ook echt wel gegund hoor. Hij is jong, talentvol en gedreven, beschikt over een redelijke dosis techniek en een X-aantal mooie acties. De hele situatie rondom zijn contract heeft hij aan zichzelf te wijten, dat is waarschijnlijk de enige reden waarom er hier woorden van haat of misgunning vallen. Mocht je er aan twijfelen, kijk dan maar onder de artikelen van Ould-Chikh, Boëtius en Vilhena die ook hun opleiders de rug toe keren omdat ze meer geld willen zien (meest bekende/populaire voorbeelden). Getuigt van gebrek aan respect voor de club die je gemaakt heeft tot wat je bent, dan hoef je ook weinig respect terug te verwachten van de 'simpele' supporters. Of dat goed/slecht is laat ik in het midden, maat dat is de gang van zaken nou eenmaal.

6 juli 2015 om 19:08

Uiteraard, daar geef ik je gelijk in. Ik haal ze nu even als voorbeeld aan omdat (nagenoeg) iedereen die situaties wel herkent/over gelezen heeft. In de ogen van Jan Modaal ben je tegenwoordig gewoon snel als verwend nest bestempeld, of dat (on)terecht is wil ik zelf liever niet over oordelen omdat iedere speler zijn eigen redenen heeft om niet te verlengen.

6 juli 2015 om 19:14

Bakkali heeft nooit een contractaanbod afgeslagen om geld. Hij heeft duidelijk gezegd speelminuten te willen of anders niet bij te tekenen. Hij had namelijk net een half jaar lang een plekje op de tribune warm gehouden, omdat ie te veel wedstrijden in het eerste had gespeeld om nog met het 2e mee te doen en hij ineens van enige rechtsbuiten naar 3e rechtsbuiten ging (narsingh was fit en Ruiz kwam een half jaar). Dus wilde die jongen garanties op speelminuten. Die kreeg hij niet en vervolgens stuurde Brands een bericht de media in dat ze een geweldige aanbieding hadden gedaan, maar die niet goed genoeg was voor Bakkali. Echter bestond die geweldige aanbieding puur uit geld en dat was niet wat Bakkali als geweldige contractaanbieding zag. Hij wilde die minuten en terecht.

Bij Valencia gaat ie echt wel kansen krijgen, kijk maar naar Paco Alcacer, De Paul, Gomes, Gaya en Cartabia, die allen flink wat minuten mochten maken op jonge leeftijd. Ik verwacht dat ie regelmatig op mag draven als buitenspeler achter Piatti, Feghouli en De Paul. Die zullen niet het hele seizoen fit zijn en hij zal zijn minuten echt wel gaan krijgen.

6 juli 2015 om 16:59

Ga toch weg man. Drenthe ging naar Real Madrid. En kijk waar die gozer nu is. Over een jaar of twee kunnen we pas echt zeggen of die geslaagd is of niet.

6 juli 2015 om 19:48

Drenthe zat in een soortgelijke situatie en die kwam zelfs bij Real Madrid terecht.
Uiteindelijk heeft hij te weinig rendement gehaald uit zijn carrière.

Mentaliteit is zijn grootste probleem niet, het is een echte rasvoetballer met echt heel veel potentie. Het is jammer dat ie in zijn tijd bij PSV geen professionele zaakwaarnemers heeft gehad en vervolgens teveel bullshit ingefluisterd kreeg door makelaars.

Natuurlijk heeft ie ook laten zien dat het mentaal niet altijd helder is (te laat komen op trainingen bijvoorbeeld) maar daar had Guardado ook enkele keren last van. Jammer dat die jongen een blessure kreeg na zijn eerste wedstrijden en vervolgens in conflict kwam met PSV en nota bene zijn eigen familie. Denk dat ie het uiteindelijk wel red, dit is geen Labyad-situatie.

6 juli 2015 om 16:58

ik hoop dat hij helemaal opbloeit en bij valencia blijft .

zie hem nog steeds een grote speler worden.

hoop hem bij sport 1 in actie te kunnen zien. en dan het liefst bij valencia of elders in de primera .

wel zuur voor psv dat het allemaal zo is gelopen, al hoewel ik geen oordeel ga vormen over de schuldige(n) .

hopelijk wordt hij de nieuwe silva of mata bij valencia

Hij is pas 19 dus heeft nog alle tijd om een succesvolle carriere te krijgen, maar dan had hij in mijn ogen toch beter bij bijvoorbeeld Anderlecht kunnen tekenen waar hij gewoon wekelijks aan spelen toe komt en niet bij Valencia waar hij toch echt geen basisplaats gaat veroveren!

Bijzonder scherp gehandeld van Valencia. Deze jongen heeft het in zich om over 2/3 jaar naar een absolute topclub te verkassen voor de hoofdprijs

6 juli 2015 om 20:24

Dan zal hij eerst een beetje aan zijn ego moeten werken...

Hahha beter dan depay ???
Hoe kijken jullie naar voetbal zeg

Eindelijk weg. Wat een naar mannetje. Mooi dat hij naar Valencia gaat, nu gaat hij nog harder op zijn muil.

6 juli 2015 om 16:34

Ja he?

Wat een vervelend ventje is het toch.

Gelukkig ben jij een fantastische kerel die totaal geen rancune kent, blijkt wel uit je reactie.
Jij lijkt me een fijne vent, zo een type die zijn medemens nog eens wat gunt.

Weinig spiegels in huis zeker?

6 juli 2015 om 16:41

Typische een geval van kudde gedrag, weet bijna zeker dat tjoep geen enkel feitje weet over bakalli, mooie reactie Hans Kazan

Relatief 1 van de beste talenten die ik ooit in mijn leven heb gezien. Echt magisch was hij in zijn eerste periode.

Hoop dat hij het weer kan oppakken, want het is/was wel echt een pareltje.

Mentaliteitsprobleem?

Haha jullie weten echt niet waar je het over hebt.
Deze jongen heeft helemaal geen mentaliteitsprobleem.

Hij heeft een paar familieleden en een zaakwaarnemer die rotzooi zijn.
Maar om te zeggen dat hij een mentaliteitsprobleem heeft?
Nee sorry, deze jongen speelt over 2-3 jaar gewoon in de basis bij de Europese subtop en kan dan misschien zelfs wel hoger aan.

Ik gun het hem van harte.

Behalve dat, al die kritiek (deels terecht, grotendeels onterecht imo).
Gaat er alleen maar voor zorgen dat hij harder loopt en nog beter zijn best gaat doen.
Dus.. indirect geven jullie hier die hem uitkotsen, hem stiekem een duwtje in de rug.

En daar kan ik dan weer van genieten

Ik heb wat gemist zo te lezen (denk dat er een paar comments verwijderd zijn)

OT: Mooi dat hij een goede club gevonden heeft. Heeft ook zeker wel talent.
Jammer dat het mis gegaan is bij PSV had hem graag nu als (eventuele) opvolger van Depay gezien.
Ondanks dat het spaak liep wens ik hem veel succes.

Poehh gelukkig 'had hij het lef om te wachten totdat zijn contract afliep'

Weet nog steeds niet wie nou de hoofdverantwoordelijke is (ws de mensen rondom hem), maar die mensen hebben ws de carriere van een supertalent verpest voordat ie goed en wel begonnen was.

6 juli 2015 om 19:16

Feitelijk gezien waren dat Brands en Ruiz, die waren namelijk de trigger om speelminuten te eisen in de contractonderhandelingen.

Het enige wat ik niet snap is?

Waarom Valencia, zo'n speler in zijn club wilt hebben, hij moest gewoon naar een clubje in belgie gaan spelen en zo kan hij zien dat hij niet zo'n grote mond moet hebben en niet denken dat je al met je 18/19 jaar al Messi en Ronaldo bij elkaar bent,

vrienden van mij die voor PSV waren zeiden toen hij zijn debuut mocht maken, kijk dit groot talent hij wordt heel goed let maar op wordt de nieuwe Ronaldo, ik zei nee jongens volgend seizoen gaat hij al weg hij denkt dat hij heel wat is,

hij had niet zo bot tegen PSV moeten doen hij moest gewoon blijven en dan was het gewoon top voor hem geweest

6 juli 2015 om 18:47

En wat als toch een geweldige aankoop blijkt. Dan hebben die vrienden van je gelijk.
Zoals iedereen heeft kunnen lezen, is 99% van de verhalen alleen maar vanuit psv gekomen. Bakalli daarentegen ging er gewoon niet verder op in.
Het beeld vam Bakalli is grotendeels geschetst door psv.

Toch wel apart dat de unanimiteit waarmee die idiote actie tegen Vilhena (volledig terecht!!!!) werd afgedaan eerder deze dag, blijkbaar niet betekent dat Bakkali hier een mooie toekomst wordt gewenst. Ik lees hier soms de naarste wensen aan zijn adres. Nou zijn de situaties Vilhena - Bakkali niet een op een vergelijkbaar, maar het valt me wel op dat uit je contract lopen toch verschillende reacties teweeg kan brengen. Het is blijkbaar wel oké om hier Bakkali alle ellende toe te wensen, ik vind dat toch ook niet erg chique.

(en voordat ik reacties krijg over dat ik dat van Vilhena bagatelliseer: Dat was een volstrekt abjecte actie waar de daders keihard voor moeten worden gestraft, iets wat ik het legioen ook wel toevertrouw overigens)

6 juli 2015 om 17:26

Je vergelijkt dingen waarvan je zelf zegt dat ze niet te vergelijken zijn. Ik lees hier veel dingen, maar Bakkali wordt absoluut niet bedreigd of aangevallen. Sommige hopen op een slechte carrière, dat is het ergste wat ik hier tegenkom. Inderdaad totaal niet vergelijkbaar met een speler te lijf willen gaan en zijn moeder uitschelden.

Ik hoop persoonlijk ook dat hij er niks van bakt. Maar dan meer als voorbeeld voor de volgende talenten. Op dit misgunnen na, zal ik hem verder nooit beledigen en wens ik hem het beste. Het blijft maar voetbal he..

6 juli 2015 om 17:39

Ja de verschillen zijn me duidelijk, maar de situatie van beiden is ook weer niet wezenlijk anders, twee spelers uit de eigen jeugd die uit hun contract (lijken te) lopen. Er is trouwens al flink veel verwijderd uit deze discussie, daar zaten toch ook wel bijzonder onsmakelijke dingen in.

6 juli 2015 om 20:09

Veel Psv supporters kennen wel degelijk het verhaal Bakkali en zijn helemaal klaar met hem. Juist veel supporters van andere clubs, die Bakkali nog nooit hebben zien trainen, volgen blind het verhaal van een louche zaakwaarnemer die nog nooit zijn afspraken is nagekomen. Als supporter wil je dat mensen binnen je club alles geven voor de ploeg. Dit heeft Bakkali nooit gedaan en daarom willen veel mensen hem niet meer in een Psv shirt zien.

Over benen breken en dergelijke ben ik het volledig met je eens, dat slaat helemaal nergens op.

Ik mag die jongen totaal niet meer, maar het zegt wel iets dat een club als Valencia je voor 5 jaar op de loonlijst plaatst. Hij is 1 tot 1,5 jaar uit de roulatie geweest op het hoogste niveau. Dan heb je toch wel een flinke achterstand. De Spaanse competitie is wel eentje voor de spelers die het van hun techniek moeten hebben. Dus ik vlak het niet uit dat ie daar een smaakmaker wordt. Liet fantastische dingen zien in het begin bij Psv, maar was bij tijd en wijlen ook echt een egoïst. Het spreekt in zijn voordeel dat ie nog erg jong is zowel fysiek als mentaal kan ie nog winst boeken.

Deze jonge gaat hier spijt van krijgen. Hij gooit zij carrière weg. Over 3 jaar is iedereen zijn naam vergeten

over een paar jaar bij telstar of de belgische competitie waarschijnlijk

Opgeruimd staat netjes zullen ze bij PSV denken. Wat een rare kwast is die Bakkali zeg. Hij had wel een beetje respect mogen tonen naar de club toe. Dan was hij nu gewoon de opvolger van Depay geweest. Maar nu gaat hij naar Valencia en is hij over 2 jaar weer terug in de Eredivisie of in de Jupiler Pro League. Net als Labyad. Ik word doodziek van dit soort gasten.
.

6 juli 2015 om 20:16

Deze zaak is zeer vergelijkbaar met Labyad, daarom noemt Afca_babel hem. Wat probeer je nou te insinueren? Dat we alleen Marokkanen noemen ofzo?

Labyad ging met een hoop kabaal weg. Om daarna met knikkende knieën zijn excuses aan te bieden aan Psv en te vragen of hij alstublieft terug mocht komen. Wat een geweldige afgang was dat.

6 juli 2015 om 21:31

Dank je De Bieroloog, dit is idd wat ik bedoelde. Infama noemt dan ook nog eens een speler waar niemand meer aan denkt. Jordy Brouwers jeetje die is zwaar gefaald in het provoetbal.

6 juli 2015 om 21:41

Met dat soort gasten bedoel ik, dat ze nog geen greintje respect hebben voor de club. Hij wel veel te danken aan PSV hè. Hij is opgeleid in Eindhoven. Hij is international van Belgié geworden door Psv. Omdat PSV hem minuten gaf. Dan mag je toch wel je houding aanpassen. En respect tonen. En niet door de achterdeur naar Valencia vertrekken. Hij had zoals al zei de opvolger van Depay kunnen zijn. Maar ja... En waarom noem je Jordy Brouwers jeetje die is zwaar gefaald in zijn loopbaan. En daar had ik zeker niet meer aan gedacht nee... Maar ik noem Labyad en Bakkali omdat het vergelijkbare transfers zijn en allebei Psv'ers.

Geen idee waarom Valencia deze jongen haalt. Hij zal daar echt niet veel kansen krijgen en de kans dat hij er meteen staat na twee jaar niet gespeeld te hebben, lijkt me nihil. Ach ja, tis wel mooi weer in Spanje.

6 juli 2015 om 18:21

Ik denk dat het voor hen gewoon een goedkope gok is. Hij is transfervrij; zal misschien geen supersalaris krijgen. Als hij niet presteert, dan is het gewoon iets meer schuld voor deze spaanse club. Als ie wel slaagt: mooi meegenomen.

De Eredivisie is weer een rotte appel zonder enige vorm van zelfreflectie armer. Met zo'n mentaliteit zie ik het hem niet redden bij Valencia, ik gun het 'm eerlijk gezegd ook niet.

6 juli 2015 om 20:08

PSV heeft een huis voor z'n familie geregeld, in hem geïnvesteerd, kansen geboden en meerdere contractvoorstellen gedaan. In ruil daarvoor houdt ie de club lange tijd aan het lijntje en loopt ie transfervrij de deur uit. Dit getuigt in mijn optiek van weinig respect. Overigens heeft hij zichzelf door deze fratsen ook geen dienst bewezen, aangezien hij weinig wedstrijden heeft gespeeld. Enorm talentvolle jeugdspeler, maar voelde zich na een paar goede wedstrijden al te groot voor de Nederlandse top. Duidelijk genoeg, jongen? Of ga je nu de racisme kaart spelen?

Nou erg fijn voor mr Ego. Lekker op de tribune gaan zitten daar.

Maar Valencia zal de grote Bakkali wel niet genoeg respect getoond hebben, als hij daar in de vergetelheid raakt. Wanneer heeft die jongen voor het laatst een serieuze wedstrijd gespeeld dan? Misschien dat Valencia hem heeft gehaald als selectie lid nr 34, als handelswaar.

Ik kan nou al met zekerheid zeggen dat die gast zich in het rijtje gaat voegen bij; Labyad, Boulahrouz, Aissati, Assaidi, El Hamdaoui, Amrabat, Hadouir, Boussoufa en Afellay, om er maar een aantal op te noemen. Talent genoeg maar een gebrek aan mentaliteit en zelfreflectie m.b.t hun eigen persoontje.

6 juli 2015 om 19:03

Je legt de bal op de verkeerde plaats, leg mij eens uit waarom al deze spelers globaal genomen (post #88) veel te weinig (i.m.o) uit hun carriere hebben gehaald? Probeer eens op een transparante manier en zonder onderbuikgevoelens te reageren.

6 juli 2015 om 19:23

Boulahrouz was geen groot talent en heeft puur op mentaliteit de Europese top gehaald. Bij Amrabat geldt eigenlijk hetzelfde. Affelay heeft de pech gehad dat ie vrij snel meerdere keren zwaar geblesseerd raakte en nooit meer zijn oude niveau haalde. Hadouir heeft in mijn ogen alles uit zijn potentie gehaald, was nooit een groot talent, maar door hard werken kon ie toch nog redelijk hoog voetballen.

Valencia subtopper?? Pardon wat is ajax dan wel niet?

Ik denk dat hij kan uitgroeien tot een waardevolle speler van Valencia. Mits hij zich al een prof gedraagt, en niet gaat piepen als hij op de bank moet zitten. Talent heeft hij genoeg

Ik hoop dat dit avontuur goed uitpakt.
Talent heeft hij genoeg maar discipline niet.
Hopelijk wordt hij de golden wonderboy.
Hij heeft tijd genoeg gehad om na te denken.m

Als deze jongen om het zo maar te zeggen zijn attitude wat veranderd wil ik wel eens zien of hij de ballen heeft en de skills om zich hier te meten met de technische jongens bij Valencia en een basisplaats kan afdwingen, ik hoop voor hem dat het goed uitpakt anders eindigt het zoals Elia.

Ik denk dat er maar zeer weinig mensen zijn die daadwerkelijk de ins en outs kennen van de problemen tussen de club en de speler, toch opvallend dat velen hun oordeel klaarblijkelijk al klaar hebben liggen. Wat er ook is voorgevallen, ik wens hem het beste. En mocht hij fouten hebben gemaakt, hopelijk leert hij ervan. PSV idem dito. Als ik sommige reacties hier boven me lees kan ik niks anders concluderen dan dat er nog wel meer mensen het 1 en ander te leren hebben.....

Ook PSV treft schuld zoals hij of vader.
Maar indien hij toch had bijgetekend dan waren er andere reacties zoals ... Sterk van PSV een natuur talent aan zich te binden voor de toekomst .....
Nu spijtig de zwartkijkers de jongen alles misgunnen ....Hypocrieten zijn dit volgens mij .........
En stop toch is met welk land de beste competitie is Ned of België
En ja ik ben Belg
Supporter Barca 100%, Nederland en Ajax .....
Volg deze ploegen al meer dan sommigen oud zijn hier .....
En ja ook zie ik ze meermaals Life !!!!!

Zakaria Bakkali heeft een nieuwe club. De Spaanse subtopper Valencia .
Nu maar hopen dat hij luister dan kan hij misschien zijn niveau halen zou mooi wezen.
Maar een jaar stil gelegen niet op niveau gespeeld dat zou ook wel even duren.
Dus al met al het is te hopen dat we over een half jaar positief nieuws hebben,
over Bakkali ik wens hem veel succes toe.

Dat hij kan voetballen dat weten we.

Ergens ging het mis wauw wat een dribbelaar, maar wat we van Bakkali zagen al was het kort,beter dan Depay,nou ik schat Valencia hoger dan Man united zo dom zijn ze ook niet daar en oog hebben voor goede spelers?,alleen omdat Louie met zn gouden ballen daar zit is Depay Welkom en zo duur..

Toch een zeer mooie club voor Bakkali, Valencia. Bakkali had altijd wel talent, heeft hij nog steeds, dus het is mooi om dan bij Valencia te spelen die mooi aanvallend voetbal spelen. Hij zal dan wel geen basisspeler zijn meteen, maar hoop voor hem dat hij zijn minuten kan maken en zijn negativiteit van het afgelopen seizoen weg kan spoelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren