Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bakayoko reageert met 1 woord op highlights van Feyenoord-aanwinst Hadj-Moussa

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Johan Bakayoko, die reageert op een video van ESPN met hoogtepunten van kersverse Feyenoord-aanwinst Anis Hadj-Moussa.

Feyenoord bevestigde woensdagochtend de komst van Anis Hadj-Moussa. De 22-jarige vleugelaanvaller maakt sinds januari indruk op huurbasis bij Vitesse, dat hem huurt van het Belgische Patro Eisden. Hadj-Moussa tekent een contract tot medio 2029 in De Kuip.

De drievoudig Algerijns international weet vooral te imponeren met zijn vele dribbels. Sinds zijn komst naar Vitesse is hij de meeste dribbels aangegaan in de Eredivisie. Liefst 67 keer heeft de linksbenige rechtsbuiten zijn directe tegenstander opgezocht. ESPN postte op hun eigen Instagram-account een video met de beste acties van de kersverse Feyenoord-aanwinst.

Er is inmiddels bijna vijfhonderd keer onder de video gereageerd. Een van de reacties kwam van PSV-aanvaller Johan Bakayoko die slechts één woord nodig had om de hoogtepunten te omschrijven: “Wauw...” In de comments vragen veel voetbalfans zich af of de rechtsbuiten van PSV een compliment uitdeelt of juist sarcastisch is.

Wat verder opvalt is dat veel Ajax-supporters niet onder de indruk lijken te zijn van Hadj-Moussa. Toch kan de aanvaller hier en daar wel rekenen op lovende woorden uit Amsterdam. Zo schrijft @timbelsiofficial: “Alle Ajacieden die reageren met weinig rendement et cetera et cetera. Ajax is gewoon wederom dom bezig zo’n dreigende speler, waar nog een enorme groei bij te zien is, niet voor zo’n relatief laag geld bedrag binnen te halen. Blijf maar lekker de duurste aankopen doen. #knettergek Feyenoord verkoopt deze jonge binnen 2 jaar met winst door.”

Feyenoord was vastberaden om snel een deal te sluiten. De Rotterdamse landskampioen communiceerde daarbij geen transfersom, maar aan Voetbalzone is bevestigd dat het inderdaad om het eerder door Foot Mercato vermelde bedrag van 3,5 miljoen euro gaat.

Daarmee troeft het de nodige clubs in binnen- en buitenland af. De interesse van Ajax werd veelvuldig ontkend. Voetbalzone weet eveneens dat de Amsterdammers begin vorige week tot het laatste moment hebben gevochten om de handtekening van Hadj-Moussa. Het bleek tevergeefs, aangezien de rechtsbuiten al overtuigd was geraakt van het verhaal van Feyenoord en trainer Arne Slot.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan misschien wel een leuke speler worden, maar deze jongen heeft 4 goede wedstrijden gespeelt en wordt gebracht als het nieuwe toptalent. Ik moet het volgend jaar nog zien wat hij kan brengen voor Feyenoord

4 april 2024 om 07:36

Zoals bij elke nieuwe speler blijkbaar.
Iedereen was vol lof over Sutalo en Ivanusec toen ze kwamen en vooralsnog maken ze de transfersom niet waar.
Beelen en Wieffer zijn goedkopere gokjes en haken wel aan.

4 april 2024 om 07:43

Klopt. En bij de basis van Feyenoord is makkelijker aan te haken dan bij het momenteel basis-loze Ajax. Dat speelt ook mee.

4 april 2024 om 08:39

Eens en met een 5 jarig contract hoeft hij er volgend jaar nog niet direct te staan

4 april 2024 om 09:22

Ik lees overal veel actie dribbels weinig rendement.

Als de rendement ook hoog was, dan was hij niet betaalbaar geweest voor de eredivisie. Daarnaast ga ik er wel vanuit dat hij eerder op de radar stond, voordat hij bij Vitesse kwam.

4 april 2024 om 11:17

Dat denk ik niet, gezien zijn loopbaan.

2015: US Torcy
2016: FC Montfermeil
2018: RC Lens (2021/22 speelde hij in het B-elftal 22 wedstrijden)
2022: OC Charleroi (eerste nationale vergelijkbaar met onze 2e divisie)
2023: Eisden (eerste klasse A (onze Kkd))
2024: Verhuurd aan Vitesse

Wanneer en waar zou hij gescout moeten zijn. Dan zou dat als jeugdspeler bij Lens moeten zijn, maar daarna toch echt wel van de radar verdwenen.

4 april 2024 om 12:22



Koopje is hij zeker niet gezien zijn prestaties en clubs uit het verleden, echter gezien de gezonde financiã«le situatie waar Feyenoord zich momenteel in bevindt en gezien de inkomsten die het volgende seizoen wederom binnenkomen met deelname aan de CL en de verkoop van 2 en hopelijk niet meer sterkhouders, kan Feyenoord deze gok nemen. Zelf ben ik wel gecharmeerd van de speler, maar zeggen een paar leuke acties natuurlijk niet veel. Mocht Slot blijven en hem kunnen boetseren tot een gevaarlijke en effectieve vleugelaanvaller met de juiste voetbalfilosofie (koffiedik kijken uiteraard) hoop ik dat we een ruwe diamant hebben gevonden. Ik ben in ieder geval benieuwd. Is het een flop dan kunnen we hem nog altijd voor 1 a 2 milj slijten gezien Feyenoord weer de status heeft gekregen van een Nederlandse topclub met een goede reputatie qua Europees voetbal.

4 april 2024 om 09:14

Zal wel eerst een jaar moeten wennen aan slot voetbal

Ik heb dit seizoen niet of nauwelijks wedstrijden van Vitesse gezien dus heb geen idee of deze speler de 3,5 miljoen waard is. Op basis van deze compilatie lijkt hij me vrij egoïstisch ingesteld. Wel een lekkere pingeldoos zo te zijn.

4 april 2024 om 07:44

Zeker pingeldoos, beetje egoïstisch ook wel. Ik denk dat je voor 3,5 wel een gokje kan wagen als je het kan missen, er zit veel voetbal in deze jongen en dat hij egoïstisch is/wordt van aanvaller zijn bij Vitesse is begrijpelijk; net als Manhoef heeft ie onderhand wel door dat afspelen vaak tot weinig leidt vanwege onvermogen bij de rest.

4 april 2024 om 08:05

Velen lijken ook te vergeten dat zelfs een speler als Ibrahimovic in zijn eerste jaar bij Ajax dezelfde kritieken kreeg. Veel pingeldoos, weinig rendement. Als ik het verschil al zie tussen Minteh aan het begin van het seizoen en hoe hij nu speelt, zie ik het wel goed komen na wat aandacht van Slot en consorten.

4 april 2024 om 08:06

Ik geloof niks van de 3,5 miljoen. 1908 heeft het over een lichte transfervergoeding en geeft aan dat dit zeker geen 3,5 miljoen. Ik las ergens dat dit 1,5 miljoen is en dat Feyenoord 0,5 miljoen per termijn betaald.

4 april 2024 om 09:10

Waarom zou 1908 wel gelijk hebben, en meerdere andere bronnen niet? Sinds 1908 in zichzelf is gaan geloven is hij ook niet bepaald betrouwbaar gebleken, integendeel. Zit er vaker compleet naast dan dat hij wat zinnigs te melden heeft. Dit soort berichten dat het minder is dan gemeld doet iedere clubwatcher, om de fans tevreden te houden en die jongen een extra steuntje in de rug te geven. Stel dat hij flopt, zullen mensen milder zijn bij 1,5 dan bij 3,5 miljoen. Allemaal tactiek, maar ga maar uit dat het minimaal 3,5 + stevige doorverkoop is. Jongen is een hype, concurrentie van Ajax en Besiktas en die betalen ook wel. Sorry om het slechte nieuws zo te brengen.

4 april 2024 om 10:15

Zo en hoe 1908 in zich zelf is gaan geloven.
Prima medium, af en toe leuke artikelen, maar zodra iemand een comment plaatst waarin kritiek wordt geleverd of stelt dat iets dat eerder geclaimed werd niet juist was, duikt hij ook vol er op met een reactie dat hij wel gelijk had etc.. onprofessioneel wat mij betreft.

4 april 2024 om 11:16

Zelfs als het 3,5 miljoen is geweest dan is het toch alsnog een goedkope gok? We verkopen Walemark deze zomer waarschijnlijk voor dat bedrag.

Dat de supporters hem eerder zullen afvallen omdat hij 3,5 kostte ipv 1,5 is ook lachwekkend. Walemark is ook een grote flop tot nu toe en die kostte zelfs 4 miljoen in een tijd dat Feyenoord vele malen minder te besteden had, nooit iemand over zijn transfersom gehoord.

4 april 2024 om 12:08

Qua bedragen zit hij er volgens mij bijna nooit naast. De transfersommen van Bullaude, Timber, Gimenez etc had hij toch juist in tegenstelling tot die andere bronnen. Sorry om het slechte nieuws te brengen maar zelfs Algerijnse bronnen hebben het over 1,5 miljoen.

4 april 2024 om 12:22

Nou dit keer wel, schijnt echt 3,5 mln te zijn. Patro Eisden heeft bekend gemaakt dat het om een record bedrag gaat en om miljoenen.

De 22-jarige aanvaller wordt naar verluidt voor 4 miljoen euro verkocht aan de Nederlandse topclub Feyenoord. Het bedrag kan met doorverkooprechten nog oplopen tot 6 miljoen euro,

Patro Eisden eigenaar Coley Parry noemt ook recordbedrag en dat bevestigd dat het niet 1,5 mln betreft. Zoek zijn interview maar eens op. Daar praat hij ook over miljoenen en dat ze nu verstandig om moeten gaan met deze grote som geld.

4 april 2024 om 08:43

Ik werd op een eerder bericht uitgekotst vanwege deze opvatting- 2 goals en 2 assists en uitblinken bij een oerslecht Vitesse -ik zie de hype gewoon niet. Lekker pingelen op snelheid, dat kan Appie die op de hoek woont en in het vijfde van HFC speelt ook.

4 april 2024 om 09:18

Nou als Appie van HFC met dezelfde snelheid en bravoure Eredivisie spelers uitkapt dan moet die jongen toch echt gescout worden.

Moussa heeft zeker potentie, een speler van tevoren al te egoïstisch bestempelen is zo kortzichtig om meerdere redenen.

Slot laat geen speler staan die kans na kans om zeep helpt en hij zal vast al een plan hebben voor die jongen.
Daarbij kan goede coaching en sturing wonderen verrichten, ik denk dat Feyenoord veel plezier gaat beleven aan hem.

4 april 2024 om 09:27

Het *kan* goed uitpakken, maar Hadj is niet piepjong ofzo en speelde niet voor niets op papier voor een Belgische tweedeklasser en op huurbasis voor een totaal uitgeklede degradatiekandidaat in de Eredivisie. Ik denk dat het allemaal veel meer style over substance is met deze man.

4 april 2024 om 10:33

De meeste pingeldozen zijn vrij egoïstisch

Waarom de behoefte om een speler te kleineren? Levert helemaal niks op.

4 april 2024 om 07:41

Dat noemen ze nou jaloezie. Zeker als alles rondom je eigen clubje mis gaat. Dan zijn de appels extra zuur en ga je dat op zo'n manier van je afschrijven.

Wat het overigens voor de meeste fans van Feyenoord alleen maar nog lekkerder maakt. Goede brandstof💪.

4 april 2024 om 08:08

Je doelde vast op Vitesse...Sorry, ik dacht dat je het nodig vond Ajax te bashen. Ik snapte al niet hoe je kan weten dat hij voor Ajax is.

4 april 2024 om 08:17

"Wat verder opvalt is dat veel Ajax-supporters niet onder de indruk lijken te zijn van Hadj-Moussa."

Nee hoor, had het over deze Ajacieden. Ajax bashen is niet nodig, dat doen ze momenteel zelf wel. Daarnaast probeer ik uit te leggen waar de reacties vandaan komen. Qua zure appels is mij als Feyenoorder niets vreemd namelijk😉.

4 april 2024 om 08:27

@Gluubster,Ik snap dat het lekker benzine is hoor. Dat zou ik andersom wellicht ook hebben. Maar dit benoemen is toch gewoon ordinair opstoken van VZ? Wellicht om clicks te genereren voor de topper van aankomend weekend, hetgeen ik niet eens uitsluit. Nog ff lekker olie op het vuur gooien. Lekker belangrijk wat een stel kinderen op sociale media roept.

4 april 2024 om 08:34

Nee, wat Valentijn zegt mbt Wijnaldum, dat is opstoken. Ik beantwoord gewoon Matthijs zijn vraag. Verder zeg ik niets wat niet waar is toch?

4 april 2024 om 08:44

Het zijn toch echt de Ajacieden die zichtbaar kleinerende opmerkingen maken. Van Bakayoko is het slechts gissen of hij het meent of dat hij sarcastisch is. Ik dacht daarom, heel terecht imo, dat hij het over de reacties van de Ajacieden had.

4 april 2024 om 08:46

Ik heb het niet over jou, mijn beste. Ik mis simpelweg de toegevoegde van VZ om te benoemen dat, blijkbaar, veel Ajacieden wat negatief zouden zijn. Ik heb geen sociale media dus ik kan dat niet verifiëren, maar lekker belangrijk verder wat een paar kinderen roepen. Ik kan het echt niet anders uitleggen dan dat VZ graag wat uitlokt. Dat mogen ze doen, ik vind het vooral heel klein.

4 april 2024 om 09:07

Tinus, daar kan ik het alleen maar heel erg mee eens zijn. Ze zijn al een tijdje zo bezig, plaatste daar zelf laatst ook al iets over. Constant op zoek naar de controverse en het uitlokken van reacties. Het zogenoemde Driessen &Derksen-model is aanstekelijk klaarblijkelijk..

Nu komt het gekke, ik heb zelf ook geen social-media. Ik kreeg van een maatje een paar screenshots doorgestuurd en dan schrik je je toch wel een ongeluk. Wat een stel kinderen en gekrenkte ego'tjes, voor mij des te meer bevestiging het ook niet aan te schaffen🤭.

4 april 2024 om 09:24

Een van de redenen dat ik geen sociale media heb verder. Wat mij betreft echt het vergif van de maatschappij. Lekker ongegeneerd roeptoeteren en gelijkgestemden vinden voor je complottheorieën. Nee, ik pas even.

4 april 2024 om 07:48

Wie zegt dat hij iemand aan het kleineren is?
Misschien bedoeld hij het oprecht possietief, nu doe je een aanname terwijl je het ook anders kan interpreteren.

4 april 2024 om 08:28

Bakayoko is een Belg. Die zijn over het algemeen niet zo sarcastisch als Nederlanders. Ik gok dat dit gewoon een oprechte "Wauw" is.

zou wel een keer leuk zijn,dat feyenoord ooit een keer een superpontente speler koopt.we zijn benieuwd

Ik denk dat de comments onder die van Bakayoko eerder bij de waarheid liggen. Bakayoko is niet bepaald objectief in deze. Het verbaast me wel dat Feyenoord weer even terug valt op Studio Sport scouting. Het verbaast me niet dat Ajax de interesse ontkent na een blauwtje te hebben gelopen. Dit zagen we ook bij Zahavi destijds. Ajax zit verlegen om rechtsbuitens dus het is zeer aannemelijk dat ze geprobeerd hebben. Ik mis zoals velen het rendement bij deze jongen maar goed ik laat me graag verrassen volgend seizoen.

4 april 2024 om 07:49

Dat Studio Sport scouting werd ook gezegd over Wieffer en Beelen...

4 april 2024 om 11:26

Kan zijn dat ie rendement mist maar hij heeft ook veel pech gehad. Zie alleen de eerste 5 fragmenten van ESPN filmpje en daarin zie je dat ie 1x de lat, 1x de paal, 1x bal van de lijn, 1x voorzet op Propper die een eigen goal maakt dus geen assist en 1x een goede redding van de keeper. Daarnaast 1 goal en 2 assists en dat allemaal in 9 wedstrijden.

Mocht Bakayoko sarcastisch zijn....de laatste maanden blinkt hij zelf ook niet uit in rendement, dus is het wat misplaatst.
Mocht hij het echt zijn waardering uitspreken, dan is dat ook bijzonder, want Moussa mist nog rendement om echt onder de indruk te zijn, maar misschien houdt Bakayoko gewoon van de acties op zichzelf..

4 april 2024 om 07:47

Natuurlijk is hij sarcastisch. Drie puntjes zeggen meer dan een uitroepteken. Het is vooral bijzonder dat iedereen weer zo met Feyenoord bezig is. Vijf jaar geleden gaf niemand ene moer om welke spelers Feyenoord haalde. Nu is het ineens een hot item en wordt zelfs de term ‘bord op schoot scouting’ er weer bijgehaald. Haters gonna hate moet je maar zeggen.

4 april 2024 om 07:51

Hij herkent slechts zichzelf in die speler... veel dribbels weinig rendement.

4 april 2024 om 07:54

De appels zijn wel heel zuur in Rotterdam momenteel. Degene die Bakayoko een beetje volgen weten dat het een oprecht goede jongen is met de juiste mentaliteit en inzet. Komt ook in de media zeer sterk over. Er is dan ook geen twijfel dat Bakayoko dit goed bedoelt, daarnaast heeft dezelfde soort acties in de benen (en het gebrek aan rendement de laatste tijd..)

4 april 2024 om 07:59

@psvgek,
Er wordt onder zijn reactie en in het nieuwsbericht de vraag gesteld of hij sarcastisch is. Meer mensen twijfelen er blijkbaar over. Daar ga ik op in, wat logisch is...dan zijn de appels niet meteen zuur hoor

4 april 2024 om 08:24

Laatste twee wedstrijden 2 goals en een assist geloof ik. Is toch best een aardig rendement van Johan.

4 april 2024 om 08:30

Daarvoor was hij maanden een stuk minder. Veel supporters waren er ook klaar mee. Hoe dan ook, vreemde reactie en oncollegiaal als hij echt sarcastisch is

4 april 2024 om 08:33

Wat is er vreemd aan "wauw"?
Iedereen doet alsof hij het sarcastisch bedoeld, maar dat weten we gewoon niet.
Waarom altijd het negatief zien terwijl hij het ook positief zou kunnen bedoelen?
Azijn in de aanbieding voor iedereen ofzo?

4 april 2024 om 08:45

Ik ga puur in op het artikel waar ze ook twijfelen. En ga ook in op beide opties. Niks met azijn te maken

4 april 2024 om 11:07

Je bent juist wél aan het azijnzeiken. Het meest logische is natuurlijk de gedachte dat Bakayoko juist wél bewondering heeft voor de acties van Moussa in het filmpje. Het is gewoon een keuze om negatief te denken in het leven en uit te gaan van het glas-half-leeg scenario.

En op je reactie hierboven dat Feyenoord weer relevant is en dat er zogenaamd 'haters' zijn: aan de top komen is 1 ding (en daar zijn jullie nog niet eens, aangezien je 7 punten achter staat), maar aan de top blijven is een 2de. Feyenoord doet het alleraardigst, maar het is maar de vraag hoe het zonder Slot gaat lopen, zo'n wonderselectie heeft Feyenoord namelijk ook niet.

En los van wat je vindt van deze aankoop; hij is natuurlijk geen speler die je verder gaat brengen in de CL. Feyenoord wil met de grote jongens meedoen? Dan moet je ook grote jongens aankopen doen.. en dan doel ik op spelers van het kaliber Dest, Schouten en Lang (ondanks zijn blessure).

Het is ook grappig om te zien dat mensen zich nu al gaan indekken voor dergelijke aankopen. Teksten als 'voor dit geld hoef je er ook niet meteen te staan'. Wat een onzin zeg. Of wil Feyenoord volgend seizoen gaan spelen me een elftal vol met breedteaankopen die er over 4 jaar 'misschien' staan?

4 april 2024 om 11:46

@zeitgeist.
Ik ben niet degene die zegt dat Feyenoord weer relevant is.
En nee, het is geen azijn zeiken, aangezien ik beide opties besprek.

En zeggen dat het niet goed gaat met Feyenoord als Slot gaat, is hetzelfde als zeggen dat ze ook zonder Slot kampioen worden. Allebei onzin, want je weet het niet.

Daarbij is dit een vervanging in de breedte, dus voor Alireza. En jawel, voor dat geld en met zijn 5 jarig contract hoeft hij er helemaal niet direct te staan.

En er komen echt nog wel aankopen bij van een hoger niveau.

4 april 2024 om 09:19

Dat denk ik niet, denk dat hij net als ik dacht dat PSV hem zou binnen hengelen. Had hem graag zien komen. 3.5 miljoen is helemaal niet gek! Als het een speler was van een NL club en PSV, Ajax of Feijenoord zou aankloppen is het standaard 5-10 miljoen!

4 april 2024 om 10:06

Hebben jullie er niet bij stil gestaan dat hij misschien die jongen gewoon kent en er helemaal niets achter te zoeken is... nee natuurlijk niet, we moeten weer ergens op afgeven en dan ook nog iemand die graag wilt benadrukken dat iedereen met Feyenoord bezig is... yeah right.

4 april 2024 om 12:56

@romarky,
Je moet wel heel mijn reactie lezen. Ik sta er juist bij stil dat er ook een mogelijkheid is dat hij echt bewondering heeft.

" dan ook nog iemand die graag wilt benadrukken dat iedereen met Feyenoord bezig is."
Dat was ik niet, dus begrijp niet zo goed waarom je dat nu onder mijn reactie zet.

4 april 2024 om 10:22

"mocht Bakayoko sarcastisch zijn"
Dat weet je helemaal niet? Hoogstens een aanname die je doet.
Dat verpak je vervolgens om op de man af een sneer uit te delen.

Beetje onnodig, niet?

4 april 2024 om 12:53

@woenselaar,
Ik bespreek beide opties op basis van het artikel. Dus ik doe geen aanname, mensen in het artikel doen dat.......

Dat zeg ik toch ook: "mocht hij Sarcastisch zijn", daarmee doe je geen aanname, daarmee zeg je: Indien hij sarcastisch is. Daarnaast zeg ik "mocht hij het echt zijn waardering uitspreken", dus indien hij echt zijn waardering uitspreekt.

Ik ben totaal geen Bakayoko fan, maar ik denk dan ook dat ie gewoon complimenteus bedoelt is. Het is een goed ventje. Verder weet ik niet of "we" blij moeten zijn met deze jongen, het is heerlijk om naar die acties te kijken natuurlijk. Maar wat meer rendement is wel nodig als ie stappen wil gaan maken.

4 april 2024 om 10:42

Nou ja ik hoop dat ie dezelfde ontwikkeling meemaakt als Minteh. Daar zit ook nogal een verschil tussen begin seizoen en hoe hij momenteel speelt. Mocht deze man dezelfde ontwikkeling meemaken dan kan het best wat worden,maar echt enthousiast ben ik ook nog niet

Ik blijf het een speler vinden met oogkleppen op. Maar als ik lees dat hij overtuigd is geraakt van het verhaal van Feyenoord en Arne Slot is het te hopen ook voor Feyenoord dat Slot blijft. Een andere trainer met vaak andere inzichten die zich moet gaan bewijzen bij Feyenoord kan zo’n jongen wel eens een te groot risico vinden en voor andere opties kiesen en dan heb je een ontevreden speler in je selectie die als mogelijk international veel minuten zal moeten maken. Nogmaals ik ben niet overtuigd van deze jongen en dat baseer ik op samenvattingen en een hele wedstrijd die ik gezien heb tegen Sparta maar ja als daar net dat contract is rondgekomen die dag dan is dat ook wel weer begrijpelijk.

4 april 2024 om 11:31

Het is een aanname maar ik heb het idee dat Moussa zelf vindt dat hij het verschil moet maken. Hij is tenslotte in de winter gekomen toen het niet goed draaide, er ligt dus veel druk op zijn schouders. Ik ben heel benieuwd hoe hij speelt in een goed draaiend elftal met meer kwaliteit.

Haha, prima toch dat ie reageert!
Sarcastisch of complimenteus, hij ziet het en heeft de behoefte om te reageren, dus het doet hem wat.
Dat ie zelf basis staat bij PSV, genoemd wordt bij transfers is niet relevant, daar is Hadj nog niet en komt ie misschien ook nooit, maar de potentie is er en hij mag het nu in een beter elftal laten zien, net als Bakayoko, beetje rennen, dreigen, verdedigers bezig houden, af en toe een assist, goaltje, heerlijk toch, kom je voor naar het Stadion.

Da zeiden ze over mahrez ook, met de juiste trainer levert hij 50 assists op een seizoen

4 april 2024 om 13:11

Mahrez had(heeft) daarbij los van z'n buitengewone spelintelligentie nog een ander dodelijk wapen: Een fenomenale traptechniek. Alles is te trainen, maar dit zit er wel een beetje in bij sommigen.

3.5 Mijoen is wel behoorlijk voor geld voor speler die nog niet zoveel heeft laten zien. Maar goed Feyenoord heeft mogelijkheden om ook is een keer een gok te nemen en welicht leverd hij straks wel genoeg

Ik zie volgendejaar misschien aanval voor me met Ivanusec Ueda met Minteh
Ervanuit gaand dat paixou en gimenez verkocht gaan worden.

Heerlijke dribbelaar hoor. Had hem graag bij ons gezien i.p.v. Forbs ofzo. Denk dat er nog veel potentie in zit als hij iets rustiger wordt voor de goal. Doet me nu een beetje denken aan Amin Younes. Rendement viel bij hem ook tegen, maar hield wel altijd 2 a 3 spelers bezig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren