Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ-talent staat op: ‘Mijn zaakwaarnemer en ouders hielden mij geduldig’

Laatste update:

AZ boekte zaterdag een 5-0 overwinning op Heracles Almelo en Teun Koopmeiners was een van de beste spelers op het veld. Het negentienjarige talent domineerde het middenveld en is blij met de kansen die hij van trainer John van den Brom krijgt. Hij speelde tegen Heracles zijn negende wedstrijd voor het eerste elftal.

“Ik heb er hard voor gewerkt, maar was soms wel wat ongeduldig”, zegt Koopmeiners in een interview met De Telegraaf. “Gelukkig had ik mijn zaakwaarnemer en zeker ook mijn ouders die me geduldig hielden. Maar ik heb altijd tegen mezelf gezegd: ‘als die kans komt, dan moet ik er staan’. Die constante mindset heeft zijn vruchten afgeworpen.”

De linkspoot staat met AZ op de tweede plaats en door menigeen worden de prestaties van de Alkmaarders al vergeleken met die van Leicester City in het kampioensjaar. Zo ver wil John van den Brom niet gaan: “Daar laat ik me niet gek door maken. Ik laat mij ook geen dingen in de mond leggen over Leicester”, zegt de trainer tegen het Algemeen Dagblad.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

AZ doet het geweldig qua doorstroom van de jeugd daar mogen ze trots op wezen. Het heeft wat langer bij hun de tijd nodig voor dat het er uit komt maar het is AZ en geen PSV of Ajax.

Onzin zo'n suggestie, al is het alleen al omdat Leicester een veel knappere prestatie was dan wanneer AZ dit seizoen kampioen zou worden. De afstand tussen de toppers en de Leicester was vele malen groter dan de afstand tussen AZ en de Nederlandse topploegen. Hoewel kampioen worden met AZ wel weer een enorme prestatie zou zijn die ik weer zou gaan vieren met een biertje of 20, net zoals de vorige keer

Koopmeiners is stiekem één van de grootste talenten van Nederland en het voordeel is dat je bij AZ redelijk in de luwte opgroeit in de jeugd.

11 december 2017 om 10:37

Ik kan hem niet beoordelen op zijn kwaliteiten. Ik weet ook niet of hij een groot talent is, wat is in jou ogen een groot talent? Ik vind Donny geen groot talent bij Ajax maar wel een nuttige speler die zich verder ontwikkeld na maten zijn kwaliteiten.

11 december 2017 om 13:41

Koopmeiners en Til zijn beiden geen grote talenten, maar wel met een enorme drive die ze tegenwoordig in de jeugdopleiding stoppen. De talenten van AZ weten dat ze, omdat ze misschien niet de meest talentvolle zijn, ze vooral inzet moeten tonen.

11 december 2017 om 15:01

Koopmeiners is echt wel een zeer groot talent hoor , heeft al meer dan 20 jeugd interlands op zijn naam. En zijn traptechniek is fantastisch, als dat geen talent is weet ik het ook niet meer. Til is wat geleidelijker gegaan maar zijn loopvermogen en het herkenen van het moment is ook puur talent. Dat ze het koppelen aan een prima mentaliteit is alleen maar des te mooier.

Hoezo worden de prestaties vergeleken met die van Leceister? Het is niet zo dat ze stonden te degraderen vorig seizoen. Kampioen zullen ze uiteindelijk toch niet worden, maar ze hebben wel een fantastische selectie met geweldige talenten. Maar ze worden maximaal derde dit seizoen, wat natuurlijk een goede prestatie is van Van der Brom en dit team.

11 december 2017 om 10:38

AZ doet het dit seizoen geweldig na behoren. Maar dat komt ook omdat zij geen Europees voetbal spelen. Hierdoor kunnen talenten zich ook wat rustiger ontwikkelen. Ik vind dat AZ een stabiele organisatie heeft en zij spelen prima in op het talent wat zij hebben in de kweekvijver. Ik hoop wel voor ze dat ze volgend jaar de EL voorrondes halen. Daarin kan je namelijk je talenten nog meer prikkelen. Anders krijg je zo Maher verhaal leuk bij AZ maar het niet door kunnen drukken bij een topclub.

11 december 2017 om 10:46

Deze groep talenten heeft naast voetbal talent ook een enorme drive en een winnaarsmentaliteit. Maher heeft altijd vooral geteerd op zijn talent. Het mooie aan Koopmeiners, Til, Ouwe Jan , Helmer is dat het allemaal VWO jongens zijn. Die ontwikkelen zich over het algemeen beter door.

11 december 2017 om 10:56

Maher heeft ook een club gekozen dat totaal niet bij hem past. Zo'n Ramselaar was toch een een mooi talent die zie je dezelfde kant opgaan. PSV speelt een spelletje waar niet iedere speler geschikt voor is. Zo kon daarintegen zo'n Lens daar wel uitstekend aarden.

11 december 2017 om 11:10

@baradona

Ik weet niet of het gerelateerd aan school niveau is, dat denk ik niet. Een speler speelt goed vanwege zijn aangeboren talent en mentaliteit vanuit het gezin en omgeving. Dat heeft niks te maken met een school niveau.

11 december 2017 om 11:20

Hoe verzamel je informatie en wat doe je vervolgens met die informatie , zijn heel belangrijke processen bij door ontwikkelen. En over het algemeen gaat dat makkelijker als je naast je talent ook over een goed stel hersenen beschikt.

11 december 2017 om 11:26

Die dingen zijn allemaal te trainen inderdaad. Maar de 1 pakt het sneller op als de ander. Maar ik geloof niet echt in school niveau. Een Ronaldo of Johan Cruijff waren geen schoolde personen. Maar wisten als geen ander heel snel te denken. Je hebt ook spelers die geleerd zijn zoals Bart Vriends maar qua voetbal kwaliteiten kunnen ze niet mee met de Eredivisie. Het is echt gewoon aangeboren talent en daar komt mentaliteit en de juiste tactiek bij kijken.

11 december 2017 om 11:46

Ben hier toch helemaal niet mee eens. Al die grootheden in maak niet uit welke sport dan ook, waren niet bepaald de hoogst opgeleide mensen op een hoog academisch niveau. Het is wel zo dat de beste atleten ter wereld in de geschiedenis bijna een onmenselijke drang hebben om te slagen. Vastberadenheid en werkethiek. Hebben ze van nature ook dat talent mee, maakt dat t verschil tussen hele goede atleet/sportman en een legende.

11 december 2017 om 11:54

"maar dat komt ook omdat zij geen Europees voetbal spelen"

Jason, je kakelt echt als een kip zonder kop. Van de huidige top 5 speelt alleen Feyenoord in Europa. Als ik jou dus goed begrijp staat PSV op 1 en Ajax op 3 omdat zij ook geen Europees spelen. Kan je nagaan waar Ajax had gestaan als ze dat wel hadden gedaan. Waarschijnlijk nog achter Feyenoord

11 december 2017 om 12:19

Voor de absolute toptalenten gaat dit inderdaad niet helemaal op, die beschikken over zoveel aangeboren talent dat ze sowieso de top halen. Maar de tijden zijn veranderd en het hele social media gebeuren, vraagt een totaal andere benadering waarbij een goed stel hersenen wel zo handig zijn.

11 december 2017 om 14:05

Wederom niet helemaal eens. Ik denk dat mentaliteit meer een vereiste is dan intelligentie. En beter dat t zo werkt. Laat degene die een hoog IQ hebben maar zich bezig houden met andere wereld zaken die belangrijker zijn. En gelukkig is dat ook t geval.

11 december 2017 om 11:01

AZ is toch niet zolang geleden met Brom 3e en daarna 4e geworden (2 seizoenen gelden?), dat is niet echt uniek voor deze club? Brom doet het gewoon goed, alleen vorig seizoen was AZ ondermaats: 3e, 4e en een keertje dan 6e.

11 december 2017 om 13:28

Hoezo kunnen ze geen kampioen worden? Ze staan nu gewoon 2e als PSV punten verspeeld en Ajax ook dan kunnen ze gewoon kampioen worden als ze zo door blijven gaan. Neemt niet weg dat de kans klein is, maar het kan gewoon zo zijn dat az net zoals jaren geleden kampioen word helemaal als ze de onderlinge wedstrijden winnen.

Wat een fantastisch talent, prachtige linkerbeen en fysiek en mentaal al zo volwassen. Alsof hij al 5 jaar Eredivisie speelt , maar is pas 19 jaar gaat AZ enorm veel plezier van hebben.

De media heeft het maar over Frenkie de Jong en gisteren ook weer over van Beek dat ie zomaar naar Manchester City kan.
Gelukkig kunnen de talenten die het echt Wekelijks laten zien zoals zo'n Koopmeiners, Til, Ouwejan in alle luwte hun ontwikkeling doorzetten.

11 december 2017 om 11:24

Dat van Van de Beek ging over de verschillende speelstijlen van die clubs, dat hij in elk systeem kan renderen, niet dat hij goed genoeg was om daar te spelen. Frenkie laat vooralsnog een uitstekende indruk achter, maar wordt inderdaad (te) veel gehypet.

En als je niet bij de top 3 speelt zit je inderdaad sneller in de luwte. Voor sommige spelers is dat prettig, andere krijgen juist een kick van de druk.

11 december 2017 om 11:29

Echt totaal niet te vergelijken wat jij hier zegt. Als iemand uit de media dit roept betekent niet per definitie dat dit ook kan.

Voetballen bij Ajax of AZ daar zit echt een wereld van verschil in. Van de media aandacht tot het aantal supporters en de doelen die elk seizoen moeten behaald worden. Een Guus Til zal bij Ajax misschien niet eens aanmerking komen voor een positie op de bank als voorbeeld. Omdat hij daar nog niet aan toe is, maar bijvoorbeeld over een jaar of 2 wel.

Je hebt ook te maken met ambities en die van AZ is heel anders als bij Ajax. AZ is allang blij als zij een keer 2e worden en Ajax ziet dat als een mislukt seizoen. Ajax wilt CL halen en AZ wilt EL halen.

11 december 2017 om 12:24

De druk bij AZ is echt niet veel minder dan bij Feyenoord. Vergis je niet. Zeker met het recente verleden in het achterhoofd zijn de fans van AZ erg verwend en worden ze echt niet warm van een 5e plek.

11 december 2017 om 14:11

Hahaha in de luwte maar je zit er blijkbaar heeel erg mee dat je het toch even moet zeggen en een vergelijking maken, top!

Heerlijke speler, kijk er naar uit om hem morgen live aan het werk te zien samen met die andere "golden boys" bij AZ op dit moment. Mooie testcase voor beide teams (PEC en AZ).

Wordt het niet tijd dat Koopmeiners wordt opgeroepen voor Oranje?

11 december 2017 om 14:18

Heeft alleen een NL paspoort dus lekker een seizoen knallen en als hij 20 is maar eens kijken of dat zinvol is.

11 december 2017 om 13:57

Tja... dat lijkt me ook niet echt een eerlijke vergelijking, wel? Ik heb ook liever Hazard dan Neres of Lozano, maar voor de eredivisie zijn Neres en Lozano hele goede aanwinsten. Net als Til en Koopmeiners dat zijn. En dat ze uit de eigen jeugd komen én in aanmerking komen voor het NL elftal (als ze zich door ontwikkelen) is dan extra mooi.

Vind het echt een hele fijne voetballer en ook nog een intelligente speler. Tenminste, in zijn eerste wedstrijden. Moest opdraven toen Vejionivoc geblesseerd raakte en speelde vanaf zijn eerste wedstrijd alsof hij er al jaren had gespeeld.

Samen met Midtjo en Til echt een geweldig middenveld (voor eredivisie-begrippen), ze vullen elkaar aan en begrijpen elkaar heel goed. En dan te bedenken dat het hele middenveld begin dit seizoen is vernieuwd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren