Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ moet vrezen voor vertrek Pavlidis: ‘Griek moet PSG-spits doen vergeten’

Laatste update:

Eintracht Frankfurt wil Vangelis Pavlidis deze winter naar Duitsland halen, zo meldt Sport1. De 24-jarige spits, die in Alkmaar nog tot medio 2025 vastligt, moet die Adler van doelpunten gaan voorzien. Transfermarkt schat de marktwaarde van Pavlidis na de update van deze week op zo’n 20 miljoen euro.

Pavlidis is fantastisch begonnen aan het huidige seizoen. In veertien officiële wedstrijden was de Griek goed voor elf doelpunten en drie assists. Met name zijn statistieken in de Eredivisie zijn indrukwekkend, daar Pavlidis in acht competitiewedstrijden tienmaal trefzeker was.

De prestaties van Pavlidis hebben een belletje doen rinkelen in Frankfurt. Eintracht was afgelopen zomer al geïnteresseerd in de 34-voudig international van Griekenland, maar kon niet meer doorschakelen na de late verkoop van Randal Kolo Muani aan Paris Saint-Germain. Nu wil de Duitse middenmoter de voorhoede alsnog van een kwaliteitsimpuls voorzien door Pavlidis te halen.

Het is onduidelijk wat AZ voor Pavlidis vraagt. De in Thessaloniki geboren aanvalsleider kwam in de zomer van 2021 voor 2,5 miljoen euro over van Willem II. Sindsdien is Pavlidis niet meer weg te denken uit de basiself van AZ. In 105 officiële duels was de rechtspoot goed voor 58 doelpunten en 24 assists. Transfermarkt is van mening dat de spits zijn marktwaarde sinds zijn komst van de Tricolores verachtvoudigd heeft in het AFAS Stadion.

Indien Pavlidis niet bereid is om AZ tussentijds te verlaten, blijft hij een optie voor de zomer van 2024. Eintracht is bereid een deel van de transfersom die het ontving voor Kolo Muani te investeren in nieuwe spitsen. Naast Pavlidis aast de Duitse club namelijk ook op de komst van Ermedin Demirovic.

De 25-jarige Demirovic is de aanvoerder en spits van FC Augsburg. De teamgenoot van Jeffrey Gouweleeuw was dit seizoen goed voor vier doelpunten en drie assists in acht wedstrijden. Pavlidis wordt gezien als droomkandidaat, terwijl Demirovic hem moet voorzien van de nodige concurrentie.

Eintracht heeft met Omar Marmoush, Jessic Ngankam, Nacho Ferri, Lucas Alario en Noel Fetku al de nodige spitsen onder contract staan, maar geen van allen kan echt worden getypeerd als doelpuntenmaker. Met Pavlidis denkt de club een spits in huis te halen die in staat is de dubbele cijfers te bereiken in de Bundesliga. De Griek moet Kolo Muani definitief doen vergeten. De Franse international was in 50 officiële wedstrijden voor Eintracht goed voor 26 doelpunten en 17 assists.

Zie jij Vangelis Pavlidis slagen in de Bundesliga?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

20% is nog voor ons dus hopelijk gaat hij weg voor meer dan 20m. Lijkt me vrij laag..

18 oktober 2023 om 13:23

Jazeker! Hebben jullie recht op. En terecht!

18 oktober 2023 om 14:12

Wordt gemeld door transfermarkt, die melden wat ze echt waard zijn, althans daar hebben zij hun stats voor, maar echte bedragen worden niet meer betaald tegenwoordig. Nergens stijgt in de inflatie harder dan in het voetbal. Tegenwoordig wordt er rond de 2x de daadwerkelijk waarde betaald: dus Pavalidis zal waarschijnlijk rond de 35-40 mil opleveren

18 oktober 2023 om 14:24

Dat gaat Pavlidis nooit opbrengen, simpelweg vanwege het feit dat hij bij AZ speelt en niet bij Ajax, PSV of Feyenoord. Heeft enkel Europese ervaring in de Conference League. De record verkoop van AZ was Vincent Janssen voor 22m en die is in Engeland gruwelijk door het ijs gezakt.

18 oktober 2023 om 14:35

Transfermarkt houd gewoon rekening met recente transfers dus die denken gewoon dat dit zijn waarde is. Met een contract duur van 1,5 jaar gaat die echt niet 40 miljoen opleveren hoor

18 oktober 2023 om 14:57

De waardes die transfermarkt aangeeft zijn de daadwerkelijke waardes. Vaak willen clubs echter meer krijgen dan de waarde, omdat ze anders de speler net zo goed kunnen houden. En terecht.

18 oktober 2023 om 15:26

Klopt wat ik ook, beetje onduidelijk, aangeef met stats. Al was ik niet op de hoogte van z’n korte contract duur, dan wordt het inderdaad geen 35-40 mil, maar mits langlopend contract zag ik hem gewoon voor rond de 35 mil opleveren. En Janssen vind ik paar niveautjes minder dan hem. Waarheid zal ergens in het midden leggen

18 oktober 2023 om 15:59

Vincent Jansen was een bonkerige spits, die klinisch was en aanvoer nodig had. Pavlidis creëert zijn eigen kansen. Absoluut niet te vergelijken, ik denk oprecht dat Pavlidis bij een topclub basisklant word. Ik vind hem echt geweldig en zijn volle potentie is er nog niet uit want als die wat klinischer word is hij gewoon topclub waardig ala Milan of Dortmund. Hij kan makkelijk een Giroud of Haller uit de basis spelen.

18 oktober 2023 om 14:22

Duits club zijn normaal gesproken niet bereid om hoge bedragen te betalen. Het is voor AZ hopen voor een club uit Engeland en/of dat een club uit Italie of Frankrijk gek genoeg zijn om 30-35m neer te leggen, dat is hij namelijk wel waard. Wat heeft Ajax hier enorm zitten slapen! Inplaats van Brobbey halen hadden ze Pavlidis aan moeten trekken.

18 oktober 2023 om 18:03

Ach jeetje, als een speler het goed doet bij een andere club heeft Ajax weer zitten slapen.Deze reacties lezen toch zeer moeizaam weg altijd, Pavlidis was toen Az hem aantrok nog bij lange na niet de speler die hij nu is, dat heeft met de persoonlijke ontwikkeling te maken en scheelt ook nog eens per club.Dit zegt gewoon heel veel over de scouting van in dit geval Az en heeft niets met het "slapen" van andere clubs te maken.

Tja, dit is niet gek. Een van de beste spitsen van de eredivisie samen met De Jong en Jimenez, schiet ze er allemaal in!
Hopelijk kan hij blijven tot aan het einde seizoen!

18 oktober 2023 om 17:06

Prem, je hebt zijn naam verkeerd geschreven gekkie (zeg ik liefkozend). Het is met een G, niet een J. Het is De Gong 😜

40 miljoen en anders behouden. AZ kan met Pavlidis maar zo bij de eerste 2 eindigen en rechtstreeks CL miljoenen vangen volgend seizoen.

18 oktober 2023 om 13:35

Sorry maat, maar Feyenoord en PSV zijn toch net een tandje beter... hebben een bredere selectie en AZ heeft aangetoond er niet te staan als het er op aan komt de afgelopen jaren. Ook onderuit gaan tegen een Bulgaars amateur team geeft aan dat ze minder zijn dan Fey/psv. Ik zou hem verkopen nu hij goed in de markt ligt.

18 oktober 2023 om 14:01

Sinds wanneer ligt Mostar in Bulgarije? Hebben ze heel Bosnië overgenomen vannacht

18 oktober 2023 om 14:32

Wat Feyenoord en PSV hebben de laatste jaren geen wanprestaties geleverd tegen clubs als Osijek, LASK, Drita, Storm Graz en Wolfsberger?

Ik denk dat iedereen kan zien dat Feyenoord en PSV momenteel een stapje verder zijn momenteel. Maar hij zegt ook niet "AZ eindigd dan gegarandeerd in de top 2." Echter zou het ook niet vreemd zijn als die clubs net wat meer moeten rouleren met net wat Europese wedstrijden op hoger niveau. En daardoor punten morsen. Het zou echt niet héél raar zijn mocht AZ eens een plek 2 pakken.

18 oktober 2023 om 15:10

Je kan wel beter zijn dan AZ, maar zo lang je eronder staat heb je daar weinig aan. Zolang Feyenoord punten verspeelt tegen de Fortuna's en Sparta's van deze wereld hoef je niet eens per se van Feyenoord te winnen om erboven te staan.

19 oktober 2023 om 07:14

Feyenoord heeft de pech dat het de eerste 2 wedstrijden niet liep (en de rode kaart). Maar uit gelijk spelen tegen Sparta is nou niet helemaal raar. En nogal naïef om te denken dat AZ niet ook nog genoeg (onverwachte) punten gaat laten liggen. Wordt een leuk seizoen iig.

18 oktober 2023 om 13:36

40 miljoen... Ik denk dat AZ blij moet zijn met 20/25. Zelfs PSV en Feyenoord die al jaren bovenin meedoen om de eerste plaats krijgen hun spelers niet eens voor die bedragen verkocht.

Daarnaast presteren spelers van AZ in het buitenland allemaal vrij matig, even Reijnders erbuiten gelaten.

18 oktober 2023 om 13:47

Feyenoord inderdaad (nog) niet, maar PSV heeft toch al lang en breeg aangetoond dat zij voor minimaal 40 miljoen kunnen verkopen? Gakpo als meest recente voorbeeld.

18 oktober 2023 om 13:56

Alleen Lozano en Gakpo

18 oktober 2023 om 14:19

Maar het klopt wel; dit jaar heeft Az echt kansen om direct CL te halen. Feyenoord en Psv zijn beter, maar als je de meeste van de andere wedstrijden wint kom je een heel eind. + dan kan je Pavlidis waarschijnlijk voor nog meer verkopen dan nu. Dus een vraagprijs van 40 miljoen (met de hoop dat ze hem niet verkopen) lijkt me een prima insteek.

18 oktober 2023 om 14:37

Madueke vergeten?

18 oktober 2023 om 14:40

Madueke en Sangare zaten er heel dicht tegenaan. Echt onzin dus.

18 oktober 2023 om 15:48

Kerkez, Koopmeiners, Beukema, Karlsson, Panti etc. doen het op dit moment ook gewoon oké bij hun clubs in de Premier League en Serie A.

18 oktober 2023 om 13:37

Az gaat echt niet boven feyenoord of psv eindigen hoor ….

18 oktober 2023 om 14:06

40 miljoen is wel extreem voor een AZ speler, zelfs een hele goede zoals Pavlidis. Denk dat je in de zelfde prijscategorie als Reijnders moet vragen, tussen de 20 en 25 miljoen.

18 oktober 2023 om 14:53

Denk dat je meer moet vragen, om in dezelfde categorie uit te komen. Al moet je er wel rekening mee houden dat je in de winter altijd net wat meer kan vragen omdat clubs dan alleen spelers kopen als de nood echt hoog is. Denk dat je echt wel minimaal 25 miljoen kan en eigenlijk moet vangen.

18 oktober 2023 om 15:04

Ik denk dat er net te weinig AZ spelers zijn die echt geslaagd zijn in het buitenland om meer dan 25 miljoen te vragen. Ik weet ook niet of Frankfurt of clubs uit die categorie meer dan 25 miljoen willen/kunnen betalen. Als AZ fan hoop ik het meeste dat hij blijft natuurlijk

18 oktober 2023 om 17:38

Ik denk dat het vrij weinig uitmaakt dat er weinig AZspelers echt geslaagd zijn in het buitenland. Die hoeven we namelijk niet te verkopen, Pavlidis wel. Verder zal Frankfurt geen 25 betalen, maar een vergelijkbare club uit de Premier League zal zomaar 30 neerleggen als ze echt een spits nodig hebben. Voor minder dan 25 gewoon absoluut niet wegdoen. Geld hebben we al zat, goede spitsen niet.

18 oktober 2023 om 14:07

Natuurlijk wilt AZ nu voor de CL proberen, aangezien Ajax (momenteel) uit de race ligt. Heb je alleen Feyenoord en PSV, die ook iets willen bereiken in huidige CL. Alleen als er goed bod komt, geen idee wat het is dan zal het wel een goede vervolg stap zijn voor hem.

Als hij blijft scoren ook in Europa dan wordt hij wel de duurste uitgaande transfer voor AZ.

18 oktober 2023 om 14:21

En dan 3e worden, geen cl, pavlidis nog 1 jarig contract. Hoppa tien(tallen) miljoenen weggegooid. Lijkt me niet dat az dat risico gaat nemen

18 oktober 2023 om 14:56

Of 2e worden, CLvoetbal, jaartje bijtekenen. Hoppa nog eens 10 miljoen op de vraagprijs. AZ kan juist risico nemen omdat ze al zoveel geld hebben verdiend aan eerdere transfers en relatief weinig uitgeven.

18 oktober 2023 om 15:14

Kans dat AZ 2e wordt lijkt me niet bijster groot met PSV en Feyenoord als concurrenten.

18 oktober 2023 om 15:23

Met die logica waren er heel wat spelers die je van de zomer dan beter had kunnen houden en voor de 2e plek gaan. Jongens met nog lange contracten. Reijnders had net bijgetekend, 4 jarig contract nog. Lijkt me echt stug dat dat az dan het dubbele gaat vangen voor pavlidis die nog maar 1,5 jaar contract heeft en eigenlijk van de zomer al weg wilde

18 oktober 2023 om 17:39

Daarom neem je ook niet met alle spelers dat risico, naast het gegeven dat je gewoon afspraken hebt met spelers en er spelers zijn die koste wat het kost weg willen. Met jouw logica kan je maar beter elke speler zsm verkopen, want als er iets misgaat ga je er niks meer aan verdienen.

18 oktober 2023 om 15:11

En jij denkt dat AZ die luxe heeft? Geen club gaat namelijk 40 miljoen euro neertellen en je kunt een sterkhouder niet zomaar tegen z'n zin in ten koste van alles behouden. Zoiets gaat eigenlijk altijd mis.

Mooie stap voor Pavlidis. Frankfurt is de afgelopen jaren ook een mooie springplank gebleken voor de Europese top!

Zie Pavlidis zeker 15 goals per seizoen maken in de Bundesliga.

Pavlidis is gewoon een erg complete spits. Hij is bewegelijk, fysiek sterk en vooral z’n afwerking is top!

18 oktober 2023 om 14:41

Dat denk ik ook wel. Frankfurt heeft wel behoefte aan een echte aanjager in de spits. Pavlidis kunnen ze gerust zijn gang laten gaan, en zal dan ook zijn doelpunten meepikken.

Hopelijk zet AZ een beetje hoog in met hem. Karlsson is echt voor veel te weinig verkocht dit seizoen en Pavlidis is toch wel de beste spits die we in lange tijd hebben gehad. Alhoewel ik vind dat Pavlidis heel erg schommelt ieder seizoen met zijn prestaties gaat hij nu weer goed en pakt iedere wedstrijd zijn doelpuntje mee. Voetballend toch wel een minder seizoen. Had vorig seizoen een mooie actie in huis en was altijd gevaarlijk. Laten we hopen dat ze hem ook pas in de zomer laten gaan, anders moet je dit nog gaan opvangen in de winter. Op dit moment hebben we alleen Odgaard en Meerdink. Beiden niet goed genoeg.

Hele matige spits, kan amper een bal aannemen. Scoort wel veel, maar vrees voor een flop in een competitie op hoog niveau.

18 oktober 2023 om 13:31

Dan kijk je weinig wedstrijden van hem, juist het tegenovergestelde. Zeg niet dat hij 100% zeker zal slagen, maar vind hem juist heel handig met de bal.

18 oktober 2023 om 13:52

Als je Pavlidis een matige spits vindt dan heb je geen verstand van het spelletje, helaas..

18 oktober 2023 om 13:54

Idd. Vind het juist een balvaste spits. Kan de bal goed vasthouden, zodat de rest aan kan ssluiten.En dan heb ik het nog niet eens over zijn scorende vermogen.

18 oktober 2023 om 13:52

Zijn aanname en techniek in de kleine ruimte zijn juist heel sterk, hoe vaak kijk je AZ?

18 oktober 2023 om 13:53

Nikos Machlas, Flemminx, die Deen van oa Roda.. Allemaal te goed voor de ED en te slacht voor andere competities

18 oktober 2023 om 14:04

Als je Bjorn Vleminckx bedoelt, die was absoluut niet te goed voor de Eredivisie. Hij was juist hier op zijn niveau. Idem Junker (ik ga er vanuit dat je hem bedoelt met de Deen van Roda). Pavlidis staat daar echt wel boven hoor, hij had bij Willem II al bewezen beter te zijn dan die spitsen.

Misschien wel de beste spits in de eredivisie en dan zou je die kunnen ophalen voor 20 miljoen. Dat is voor Frankfurt wel een goede deal. Maar als het ging om een spits van dezelfde kwaliteiten bijvoorbeeld bij Ajax zou het al snel richting 40 of 50 miljoen gaan. Dat is het nadeel van AZ, desondanks blijft 20 miljoen voor een club als AZ wel verschrikkelijk veel geld.

18 oktober 2023 om 15:17

Top 5 op zijn positie denk ik

20 miljoen mooi prijsje, want goed scorende AZ spitsen in de Eredivisie zeggen niets in sterkere competitie. En voor de Grieken is het ook niet bijzonder wat hij doet. Zijn invalbeurtje maandag was ronduit klunzig. En als AZ er blij mee is lekker houden joh, schiet ze makkelijk binnen tegen de kleinere teams.

Duitsland zou ik hem wel van de top 5 ligas de meeste kans geven overigens.

Eintracht zou een mooie stap voor hem zijn. Stabiele middenmoter die lijkt uit te groeien tot prima subtopper in de Bundesliga. Ga er wel vanuit dat dit pas in de zomer weer een mogelijkheid is, we laten eigenlijk nooit sterspelers gaan in de winter. Kan Pavlidis hopelijk sterk uitzwaaien bij ons en de club een mooi bedrag van boven de 20 miljoen vangen. Na dit seizoen is hij hoe dan ook onhoudbaar denk ik, misschien alleen bij het behalen van groepsfase CL.

Ik was verbaasd dat hij afgelopen zomer al niet vertrok. Mede gezien zijn leeftijd is dit voor hem en Eintracht toch een mooie transfer.

Zou voor AZ echt aderlating zijn. Brengt naast goals Assists ook veel ervaring mee. Zie ze dat lastig opvangen. Minimaal 15-20 miljoen vragen.

Zou een prachtige stap zijn, als ze hem maar niet in de winter laten gaan

Schenen eerst interesse te hebben gehad in Gimenez, maar die moet 50 miljoen kosten. Pavlidis is een goedkoper alternatief, denk dat hij voor 20 a 25 miljoen wel los te weken is.

Hij is bovendien opgegroeid in Duitsland toch? Lijkt mij een mooie stap voor hem.

Prima spits voor AZ en dat is het wel zo'n beetje in mijn ogen. Komt met AZ al tekort in de knockout rondes van de Conference League. Wanneer je tussen de 15 en 20 miljoen kan vangen als AZ zijnde moet je dit maar meteen doen met het feit dat geen enkele AZ speler het in de top 5 competities direct laat zien, Reijnders daar gelaten natuurlijk.

18 oktober 2023 om 14:57

Wat een onzin. In beide wedstrijden tegen Lazio trefzeker en twee keer gescoord tegen Anderlecht, dat was toch echt in de knockoutfase van de conference league, je weet wel die waar AZ halve finalist was mede dankzij Pavlidis. Daarnaast is Kerkez wekelijks basisspeler in de Premier League, Koopmeiners basisspeler bij Atalanta en zijn Beukema, Karlsson en zelfs Hatzidiakos vaste krachten in de Serie A. Als Pavlidis vertrekt is dat meer dan waarschijnlijk voor een bedrag van boven de 20 miljoen, zeker als het een wintertransfer betreft.

18 oktober 2023 om 15:45

Vergeet Reijnders niet! Doet het geweldig bij AC Milan en Oranje. Geneuzel dat geen speler van AZ het hogerop aan kan is wel een beetje achterhaald…

18 oktober 2023 om 16:00

Je bedoelt diezelfde Pavlidis van AZ die een 3-0 voorsprong weggaf tegen een Bosnisch amateurteam in diezelfde Conference League? Leuk dat een Kerkez basisspeler is in de PL maar vergeet niet dat Bournemouth ''gewoon'' een degradatieteam is. Zelfde geldt voor Beukema, Karlsson en Hatzediakos die naat clubs als Bologna en Cagliari gaan, Met alle respect totaal geen hoogvliegers in de serie A.

Wanneer AZ Pavlidis verkoopt mogen ze denk ik blij zijn met 20 miljoen wat gewoon een goed bedrag is voor zon jongen.

18 oktober 2023 om 16:16

@weszol ook diezelfde Pavlidis die nu 8 wedstrijden op rij heeft gescoord (waaronder een mooie tegen Ajax) en nu al op 10 doelpunten in de Eredivisie zit. Beetje goedkoop om alleen de slechtste wedstrijd van het seizoen eruit te lichten in plaats van alle goede punten te negeren.

18 oktober 2023 om 16:39

Niet goedkoop om de slechtse wedstrijd eruit te halen of moeten we die dan maar blind vergeten? Net als zijn waardeloze invalbuert tegen Oranje van afgelopen maandag?
Knappe prestatie om 8 wedstrijden op rij te scoren in de Eredivise tegen de lamme en de blinde maar welke weerstand hebben ze nou gehad?

18 oktober 2023 om 16:44

@alckmaar, Reijnders noemde hij al als uitzondering.

18 oktober 2023 om 17:41

Ah ja, het is Pavlidis z'n schuld dat AZ er 4 om de oren kreeg. Hij is spits, geen verdediger.

18 oktober 2023 om 18:07

Dus al zijn eredivisiegoals tellen niet want dat is de 'lamme en blinde" maar de wedstrijd tegen Mostar waar het achterin niet goed zat doet meteen al zijn kwaliteiten teniet? Wat een bizar scheve gedachtegang. Ook hoor ik je niet meer over die goals in de knockoutfase. En dat groepje wat ik noem speelt inderdaad niet bij de topclubs maar je begint zelf over top 5 competities. Daar spelen zij dus allemaal.

18 oktober 2023 om 18:12

@Alckmaria, zoals The Jump al zegt liet ik die achterwege omdat WesZol die nog wel wist te benoemen. Verder gaat het inderdaad de goeie kant op met slagende spelers. Al klopte dat naar mijn idee sowieso al niet erg. Net als bij de meeste eredivisietransfers haalt een deel het niet maar over jongens als Elm, Wernbloom, Gouweleeuw, Moreno en Bizot hoor je niemand. Spelers die jarenlang meedraai(d)en in top 5 competities/het buitenland maar simpelweg niet bij de absolute top.

Zou het een mooie stap vinden en ook wel een club en competitie die bij hem past

Qua niveau een prima stap. Hogere competitie, beetje een middenmotor. Ideaal voor Pavlidis. Denk ook niet dat hij veel hoger moet mikken.

vrezen?
Elke keer als een buitenlandse club belangstelling heeft lees ik vrezen, al jaren.
Het is dan ook geen vrees, maar blijdschap. Vreugde dat je aandacht krijgt van grotere buitenlandse clubs
Je moet juist vrezen als ze niet komen, als je moeders laatste hoop bent

Typisch zo'n spits a la Haller of Weghorst. Doorgaans renderen die spitsen nog wel goed in de Bundesliga, maar daar ligt vaak het plafond ook wel. Vaak komen ze enorm tekort voor de Premier League. Toch gaat hij AZ vast een mooi bedrag opleveren.

Het is altijd makkelijk te zien wie er supporters zijn van de club van desbetreffende speler.

Supporter: 100 miljoen!
Niet-supporter: een pak vla!

Liefst met zo veel mogelijk uitroeptekens. Hilarisch!!

On-topic. Ik kan me zo voorstellen dat Vangelis een keertje verder wil gaan kijken, maar AZ gaat altijd erg hoog in de boom zitten, dus we zullen zien wat er gaat gebeuren.

Alles blijft natuurlijk mogelijk en scorende spitsen zijn al jaren lang "hot-items".
Blijft dat winterse transfers altijd erg dure opties zijn en, zeker gezonde clubs, niet zomaar halverwege afstand doen van hun targetman.
Ga er daarom ook vanuit dat Pavlidis pas aankomende zomer vertrekt, voor ergens tussen het hierboven genoemde pak vla en het andere uiterste onrealistische 100 miljoen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren