Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aursnes speelt zondag waarschijnlijk laatste wedstrijd voor Feyenoord

Laatste update:

Benfica en Feyenoord zijn bezig met het afronden van de laatste formaliteiten voor de transfer van Fredrik Aursnes, zo meldt 1908.nl zaterdagochtend. De clubs zijn al weken bezig met onderhandelingen over de Noorse middenvelder, maar lijken er inmiddels uit te zijn. Volgens het doorgaans goed ingevoerde medium speelt Aursnes zondag tegen RKC Waalwijk waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord.

Aankomende week zal de Noor vervolgens naar Lissabon vertrekken voor het afhandelen van de transfer en het zetten van zijn handtekening. De naam van Sivert Mannsverk valt nog steeds als opvolger van Aursnes. “Het is afwachten op welke naam het uit zal gaan draaien, maar de deal van Aursnes naar Benfica is een kwestie van dagen en wellicht uren”, aldus 1908.nl.

Afgelopen maandag meldde transfermarktexpert Fabrizio Romano al dat het niet lang meer zou duren voor Aursnes definitief overstapt naar Benfica. "De deal gaat er komen", zo benadrukte Romano in een video-interview bij VTBL. "Er wordt gewacht tot Benfica Julian Weigl heeft verkocht. Daarna kan de transfer van Aursnes afgerond worden. De speler heeft al zijn jawoord gegeven aan Schmidt en Benfica. De clubs zijn klaar om de deal nu af te ronden."

Romano meldde verder dat het transferbedrag niet op vijftien miljoen euro ligt, zoals onlangs werd gemeld. "Het gaat om dertien miljoen euro, plus bonussen." Daarmee maakt Feyenoord in een jaar tijd flinke winst op Aursnes. De 26-jarige Noor kwam vorige zomer voor slechts 450.000 euro over van Molde FK en bleek een absoluut koopje. Mannsverk, die wordt genoemd als opvolger, speelt ook voor Molde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Echt complimenten hoe Feyenoord afgelopen transferperiode heeft gehandeld. Veel spelers verkocht voor een groot bedrag en veel talentvolle spelers ervoor teruggekocht. Natuurlijk moet je er niet vanuitgaan dat ze allemaal slagen maar als er 2 of 3 toppers bijzitten zit je al heel goed.

20 augustus 2022 om 11:25

Ja alleen leren iets sneller doorpakken. Snap ze moeten met bepaald budget werken, maar een Gnoto hadden ze op moeten doorpakken. We zijn nu onderweg en team nog niet compleet, zie linksbackpositie.

Dat zal volgende stap zijn. Want op verschil van paar mil hebben zij (en gierige AZ) iemand als Veerman laten lopen. Deze man had die clubs kunnen helpen stap hoger te zetten.

Maar zeker complimenten. Erg benieuwd naar al die onbekende aankopen.

Vooral die Pool is echt een stunt.

20 augustus 2022 om 11:31

Pooltje viel vorige week wel heel erg tegen, zou het nog even afwachten. Al lijkt het een erg leuke voetballer.

20 augustus 2022 om 11:46

@MrKrillin

Als het geld er nog niet is, kan je ook niet doorpakken. Los van het feit dat er twijfels waren over Gnonto (hij is 4-4-2 gewend als spits en het mandaat van Sebastián Arnesen), had Feyenoord de financiële middelen toen niet om door te pakken. Die kwamen pas zodra er verkocht werd. Vervelend, maar het is simpelweg niet anders. Liever op deze manier dan dat je overhaaste beslissingen gaat maken, wat dit jaar niet noodzakelijk was ivm geen voorrondes voor Europees voetbal. Anders had je overhaast 10 mil voor Hancko neer kunnen leggen, terwijl je die nu voor 6 excl bonussen binnenhaalt.

Hetzelfde geldt overigens ook voor Veerman: Feyenoord had simpelweg het geld niet om, itt PSV, door te pakken en het juiste bedrag op tafel te leggen. Het was dus geen kwestie van ‘niet willen’, maar ‘niet kunnen’.

20 augustus 2022 om 13:43

Op de linksbackpositie zal voorlopig niets meer bijkomen. Met Lopez, Hartman en in het ergste geval Hancko of Rasmussen heb je meer dan genoeg goede opties.

20 augustus 2022 om 13:06

Als er 2 of 3 toppers bij zitten, en de rest flopt zit je alles behalve goed. Dan heb je dus nog, mits Aursnes vertrekt, een stuk of 6 basiswaardige spelers. Dat moet je als Feyenoord zijnde niet willen. Slagen er 5, dan zit je goed, en dat zal ook wel gebeuren.

Niet opstellen dus...
Timber kokcu szymanski!

20 augustus 2022 om 11:46

Waarom niet. Gewoon je beste spelers opstellen als ze beschikbaar zijn.

20 augustus 2022 om 12:13

Ach.. tegen RKC? Zorgen dat dat nieuwe middenveld op elkaar ingespeeld raakt. Zoals Rh1908 zegt met die 3.

20 augustus 2022 om 12:28

Lekkere onderschatting van rkc. Rkc laat zien thuis een goede voetballende ploeg te zijn. Feyenoord wint niet zomaar in Waalwijk. Vooral een team wat nog niet goed op elkaar is ingespeeld.

20 augustus 2022 om 12:32

Wanneer moeten ze het dan wel doen? Heeft niets met onderschatting te maken maar compleet logisch dat je nu zsm je nieuwe team in moet spelen.

20 augustus 2022 om 12:38

Het gaat meer om zijn reactie van ach rkc. Ik zou rkc niet onderschatten. Maar ik zou altijd de best mogelijke opstelling gebruiken. Je kan moeilijk spelers gaan sparen die in verband worden gebracht met andere clubs. Dan kan je kokcu ook wel op de bank zetten of Geertruida. Want daar zou ook wel interesse in zijn. Zolang een speler nog niet verkocht is zou ik hem altijd opstellen.

20 augustus 2022 om 13:22

Blijft een risico… als hij een spier blessure oploopt kan je fluiten naar de 13 miljoen.

20 augustus 2022 om 13:24

Er zit een verschil in interesse en in de afrondende fase zijn.

20 augustus 2022 om 13:32

@kali. Dan kan je beter gewoon helemaal niemand op stellen. Want die kunnen ook geblesseerd raken. Als het in een afrondende fase zit, dan zit hij toch niet meer bij de selectie lijkt mij.

Zonde zonde zonde als het maar 13 miljoen is.. Aursnes is veel meer waard, wat een geweldige speler.

20 augustus 2022 om 11:50

Je zou toch denken dat feyenoord genoeg heeft binnen gehaald. Ik vind 13 ook wel wat aan de lage kant. Ik vind aursnes de beste speler van feyenoord.

20 augustus 2022 om 12:02

Zeker als het in de laatste week van de transfermarkt is. Snap ook niet dat Feyenoord niet hoger in de boom gaat zitten zo op het laatste moment. 13 miljoen was de prijs 3 weken geleden, nu is het 17. Gewoon ballen tonen.

20 augustus 2022 om 12:28

Die 13 miljoen komt van Fabrizio Romano. Hij krijgt vooral info uit Portugese hoek. Volgens mij zijn de geluiden rondom Feyenoord wat anders.

20 augustus 2022 om 13:23

Mwaaaa gedeeltelijk eens, klinkt laat maar hij is ook al wel 26 jaar. Niet waanzinnig oud maar ook weer een speler die voor Benfica misschien niet heel veel marge heeft om door te verkopen. Tenzij die natuurlijk na 1 jaar daar vertrekt…

20 augustus 2022 om 14:20

En daarnaast gehaald voor rond de 450.000eu. Haast een te groot risico om niet te accepteren. Krijg je straks een Jorgensen-scenario.

20 augustus 2022 om 15:04

Zeker niet, hij komt over voor 0.450, speelt een seizoen goed en is zekers 13 waard, maar meer zou niet kunnen in 1 seizoen

Dan mag ik dus wel hopen op een hoger bedrag dan de genoemde 13 miljoen. Ook ben ik benieuwd wie de vervanger word. Zerrouki niet, de Noor waarschijnlijk ook niet omdat Slot meer een ervaren speler wilt.

20 augustus 2022 om 13:16

Misschien Ruud Vormer???
Voor 2 jaartjes daarna een jeugd speler

20 augustus 2022 om 13:36

Haha echt niet. Totaal andere speler en komt natuurlijk flink tekort voor dit Feyenoord.

Zou erg jammer zijn, maar zat er natuurlijk wel aan te komen. We hebben veel sterke middenvelders, maar slechts één verbindingsspeler als Aursnes. Juist om die reden moet je hem ook alleen om een niet te weigeren bod laten gaan. En dat is geen 13 mln plus bonussen. Ik denk eerder aan 15+ mln dat met bonussen op kan lopen tot 20+ mln.

Aderlating op het veld, maar een prachtige winst natuurlijk! Is menig crypto-investeerders jaloers op haha!

20 augustus 2022 om 11:25

Mensenhandelaar bedoel je ;-)

Feyenoord is echt lekker bezig, finale europees, goede spelers gekocht/gehuurd vorig jaar en goed aan het verkopen dit jaar, goede inkopen aan het doen!
Fijn om te zien dat Nederlandse clubs in opwachting naar meer CL plekken weer echt mee gedaan.
In dat perspectief wel echt jammer dat er verkocht wordt aan de concurrent, maar wij als NL hebben conceicao gehaald en zij krijgen een 26 jarige middenvelder met 1 goed seizoen in de benen voor het 3 voudige bedrag.
NL - Portugal 1-0 zou ik zeggen

Feyenoord profiteert echt maximaal van die Conference League. Bizar, echt hun redding geweest. Er wordt voor hun spelers betaald alsof ze de EL finale hebben gehaald. De toekomst zal leren wat een Conference League finale nu écht voorstelt.

20 augustus 2022 om 11:40

De Conference League wordt dus gewoon als goede graadmeter gezien door clubs anders komen ze niet bij die spelers uit. Voor Nederlandse clubs is het gewoon een mooie competitie waarin we competitief kunnen zijn dus dikke prima wat mij betreft.

20 augustus 2022 om 11:45

Kijk ook tegen wat voor teams Feyenoord heeft gespeeld in de knock-out fase en finale.

20 augustus 2022 om 11:53

Ja en dat verbaast me wel. Buiten Marseille heeft Feyenoord geen serieuze tegenstander verslagen. Clubs kunnen de Conference League nog niet goed op waarde schatten (ik ook niet). Zal de komende jaren moeten uitwijzen, hoe serieus clubs het nemen en wat voor clubs hem gaan winnen.

20 augustus 2022 om 12:19

Hahaha, Slavia Praag was recentelijk nog voor de top 3 een hele zware kluif.
En Feyenoord heeft toch gewoon laten zien dat het spelers heeft die op een bepaald toneel kunnen spelen.
Zoals tegen Marseille, die nu gewoon CL gaan spelen.

20 augustus 2022 om 14:24

De basis van de conference leage is gewoon zeer laag en dat zien de meeste clubs ook wel. Het wordt door top clubs dan ook niet gezien als een goede graadmeter. Voor wat kleinere clubs is het een ander verhaal.

20 augustus 2022 om 11:55

Na de kwartfinales zijn de EL en Conf.l aardig gelijkwaardig, tenminste afgelopen seizoen. In de groepsfase is het gewoon een kwestie van punten behalen voor de coëfficiëntielijst.

20 augustus 2022 om 12:07

Ben ik absoluut oneens met je. Natuurlijk konden de clubs die in de halve finale stonden ook wel mee in de europa league maar voor hetzelfde geld vlogen ze er in de groepsfase al uit daar. Het is echt stukken moeilijker om in de europa league zo ver te komen dus ik dicht die ploegen dan ook meer kwaliteit toe.

20 augustus 2022 om 12:00

Vind het allemaal wel meevallen ze verkopen 3 spelers voor ongeveer 15 miljoen Malacia, Senesi en Aursnes en dan Sinisterra nog voor 25 miljoen. Dat zijn mooie bedragen maar heb nou niet echt het idee dat ze zonder die finale veel minder opgeleverd hebben.

Denk dat je ook teveel waarde hecht aan die conference league. Het is gewoon een c competitie.

20 augustus 2022 om 12:05

Oh ik zeg juist dat de clubs er aan de bedragen te zien veel waarde aan hechten. Mij verbaast het, ze hebben alleen Marseillie verslagen. En vraag niet hoe. Dat hadden ze er normaal nooit voor gekregen joh, verbreken 2x hun eigen record.

20 augustus 2022 om 12:15

Waarom niet? Malacia linksback van het Nederlands elftal en een talentvolle speler dan vind ik een bedrag van 15 miljoen niet heel raar. Sinisterra was misschien wel een van de betere spelers in de eredivisie en nog vrij jong vind het ook geen heel gek bedrag.

Misschien komt er wat meer de picture op Senesi en Aursnes door die finale maar 10-15 miljoen is tegenwoordig ook niet meer zoveel. Vind het ook geen hele gekke bedragen dus. Zie ook de bedragen die voor spelers als Jahabaksh, Propper, Locadia, Til, Stengs, Boadu, Koopmeiners, Idrissi etc is betaalt.

Ik vind het dus eigenlijk wel meevallen wat Feyenoord heeft opgehaald. Wel vind ik dat ze goede stappen maken.

20 augustus 2022 om 12:28

Aursnes, een 26 jarige noor die 3e is geworden in de eredivisie was zonder die finale voor 3 miljoen naar Stuttgart ofzo gegaan, dat denk ik echt. En Sinisterra voor 15 naar een club als Nice. Maar goed, misschien heb jij gelijk. Is mijn gevoel.

20 augustus 2022 om 14:43

In deze bijdrage staat dus echt precies niets wat iets over z'n kwaliteiten zegt.

20 augustus 2022 om 12:33

Dat is nu al duidelijk toch wordt gewoon gezien als een grote internationale finale en terecht vindt ik.

20 augustus 2022 om 12:51

Wordt nu inderdaad zo gezien. Of het terecht is moet nog blijken.

20 augustus 2022 om 13:49

Waarom weer onnodig neerbuigend doen? Feyenoord heeft gespeeld tegen Union Berlin, Partizan Belgrado, Slavia Praag (4x), Marseille, Roma. Gewoon clubs die in de Europa League ook heel ver zouden komen. Deze teams zijn zelfs redelijk vergelijkbaar met de tegenstanders van Ajax in de Champions League.

20 augustus 2022 om 14:26

De enige tegenstander die in de buurt komt van de CL tegenstanders van Ajax is Beşiktaş. De rest totaal niet.

20 augustus 2022 om 14:28

Haha ga toch weg man. Union Berlin en Partizan vergelijken met clubs als Dortmund. Marseille is normaal EL ploeg, Roma wel een goede club. Die waren dan ook een paar maatjes te groot.

20 augustus 2022 om 14:44

Maccabi Haifa werd kansloos laatste in de poule van Feyenoord en gaat nu waarschijnlijk CL spelen.

20 augustus 2022 om 15:23

Marseille gaat de CL in net als Maccabi Haifa waarschijnlijk. Dortmund was het slechtste Dortmund in 10 jaar. Union eindigde slechts 2 of 3 plekken lager in de competitie. De Portugese competitie stelt ook geen reet meer voor. Zeker Sporting Portugal was vorig seizoen niet beter dan een Slavia Praag die al 2 jaar bijna ongeslagen waren.

Je kan als opvolger een poging wagen bij Manssverk en anders zou ik het seizoen ingaan met een middenveld van Timber, Kokcu en Szymanski.

Als back up kan je een poging wagen bij die Reijnders van AZ, lijk mij een prima speler om erbij te hebben.
Sowieso zou ik Dermane overhevelen naar het 1e en de nodige minuten geven.
Maakte in de voorbereiding een zeer goede indruk.

Die Zerrouki moet je niet doen, ik was al niet onder de indruk van zijn kwaliteiten en afgelopen donderdag tegen Fiorentina is die gigantisch door het ijs gezakt.
Die komt zwaar te kort voor Feyenoord.

20 augustus 2022 om 13:51

Ik vind het wel aandoenlijk om te merken dat je denkt dat Huiberts de telefoon opneemt wanneer Arnesen belt. Feyenoord mag 5x de hoofdprijs betalen voor een AZspeler.

20 augustus 2022 om 13:52

Met Toornstra, Bullaude, Wieffer en wat jeugdspelers heb je goede back-ups. Maar 1 basiswaardige concurrent erbij zou wel fijn zijn natuurlijk.

20 augustus 2022 om 14:44

Reijders heeft zich er juist net ingeknokt. Az verkoopt ook niet snel de laatste week van de transferperiode. Zie het dus niet gebeuren.

Toch wel een bedrag wat aan de lage kant is voor iemand die nog twee jaar vast ligt en een sterkhouder is.

20 augustus 2022 om 12:15

Dit gaat we hoger uitvallen. Zo niet is het een zeer slechte deal aan onze kant. Zeker omdat de transfermarkt bijna klaar is.

Ik denk zelf dat het meer is dan 13 miljoen Romani heeft het vaak goed als het gaat om naar welke club iemand moet gaan niet om de transferprijs. 1908 stelt zelf ook dat het niet om 13 miljoen zou gaan.

Feyenoord hoeft niet rouwig te zijn, als ze tevreden zijn met het bedrag. Men heeft daar al volop voor vervangers gezorgd

20 augustus 2022 om 12:51

Tuurlijk wel, geen van de aangetrokken middenvelders speelt op zijn positie.

20 augustus 2022 om 12:59

Ow, dat wist ik niet, maar je kan wellicht op een andere manier gaan ballen.
Raar dat Slot dit niet zag/ziet
Toornstra kan op alle posities op het middenveld en hangend aan de rechterkant.

Ben ik de enige die 13 miljoen plus bonussen erg weinig voor hem vind. Een speler die het bewezen goed heeft gedaan. En dan haal je bijna voor hetzelfde geld timber die enorm getalenteerd is maar het nog maar moet laten zien. Ik vind het weinig maargoed

Ik zeg Ruud vormer voor de korte termijn.
Alle tijd om een jeugdspeler klaar te stomen voor het grotere werk.

20 augustus 2022 om 13:33

Ik heb geen flauw idee hoe goed Vormer momenteel nog is. Iemand een idee? Hij heeft wel veel ervaring en heeft ook veel prijzen gepakt.

Balen dat ie gaat, maar je zou dom zijn het niet te doen! Snel een vervanger halen en anders Geertruida voorlopig daar.....alhoewel Timber in meeste Eredivisie potjes dat ook wel kan

De bron is een doorgaans echt goed geïnformeerd medium, dus moet wel waar zijn.

Eeuwig zonde maar voor een bedrag tussen de 15 en 20 miljoen kan ik het wel begrijpen.De keuze voor Slot word zo wel weer iets eenvoudiger:Timber - Szymanski - Kokcu is voorlopig het middenveld. Bullaude, Toornstra, Wieffer, de jeugdspelers en de vervanger voor Aursnes zullen zich in de basis moeten knokken. Vooral de strijd tussen Szymanski en Bullaude gaat een mooie worden.

Ben ik de enige die 13 miljoen plus bonussen erg weinig voor hem vind. Een speler die het bewezen goed heeft gedaan. En dan haal je bijna voor hetzelfde geld timber die enorm getalenteerd is maar het nog maar moet laten zien. Ik vind het weinig maargoed

20 augustus 2022 om 13:55

Romano heeft vaak scoops maar qua bedragen zit hij iedere keer te laag bij Feyenoord. Dit bedrag is ook al van enkele weken geleden, nog voor de transfer van Senesi. Dus er zal zeker een hoger bedragen uitkomen anders hoeft er niet zoveel onderhandeld te worden en was het al lang rond geweest.

Hoop wel dat Feyenoord een fatsoenlijke vervanger haalt want Aursnes is in verhouding net zo belangrijk voor Feyenoord als Alvarez voor Ajax en Sangare voor PSV. Met twee centrale middenvelders als Timber en Kokcu en dan met de punt naar voren spelen met Szymanski op 10 hebben ze geen fatsoenlijke defensieve kracht op het middenveld staan. Dat maakt een gigantisch verschil tegen betere ploegen. Tegen de zwakke broeders van 90% van de Eredivisie kan Feyenoord daar wel mee wegkomen maar in topwedstrijden en in Europa niet. Aangezien die Zerrouki te duur is kan je je afvragen of Feyenoord daadwerkelijk met iets fatsoenlijks op de proppen komt als CVM, zeker zo kort voor het einde van de transferperiode.

Er worden 3 bedragen genoemd. 13, 18 en 22 miljoen.

Goed gedaan Feyenoord, trots op mijn cluppie.
En nu Zerouki verlossen van Twente voor 6mj

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren