Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Aubameyang wekt irritatie bij Bosz en medespelers met eigen camerateam’

Laatste update:

Pierre-Emerick Aubameyang speelt vrijdagavond niet voor Borussia Dortmund tegen VfB Stuttgart, omdat de spits wegens disciplinaire redenen buiten de wedstrijdselectie is gehouden door de club. De Gabonese aanvaller, die zelf niets begrijpt van de uitsluiting, zou volgens BILD het bloed onder de nagels van trainer Peter Bosz vandaan halen.

De Duitse boulevardkrant meldde, net als onder meer Kicker, al dat Aubameyang verschillende keren te laat op de training zou zijn verschenen, waardoor hij de korte preken van Bosz aan het begin van iedere oefensessie mist. Aubameyang is aangesproken op zijn gedrag, maar zijn strapatsen hebben onlangs wederom tot irritatie geleid bij de Nederlandse oefenmeester.

Aubameyang zou volgens BILD namelijk woensdag met een camerateam op het trainingsveld van die Borussen zijn verschenen voor een commerciële shoot, iets waar de goaltjesdief geen toestemming voor had. Bosz staat het niet toe dat Aubameyang zijn eigen regels erop nahoudt en kon naar verluidt niets anders doen dan zijn pupil straffen.

De shoot, die in totaal drie uur duurde, was met vriend en freestyler Sean Garnier, die met zijn Red Bull-pet indirect reclame maakte voor RB Leipzig, de hoofdsponsor van de concurrent van BVB. Dortmund kon dit niet waarderen en naar verluidt hebben verschillende spelers intern geklaagd over de aanvaller, die afgelopen donderdag ruim een halfuur te laat was voor de afsluitende training.

Borussia Dortmund heeft juist gehandeld aangaande Aubameyang, mits de geruchten kloppen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sta 100 procent achter de actie van Bosz maar na vanavond is die geen coach meer van bvb Dortmund. Bosz gaat echt niet winnen vanavond, let op mijn woorden. Vind het best zonde want de start was heel goed maar de laatste 2 maanden halen ze amper punten!

17 november 2017 om 14:41

Bij Dortmund ontslaan ze echt niet zo snel een coach hoor.

17 november 2017 om 15:02

Dortmund heeft gewoon een behoorlijk jonge selectie voor een topploeg en daar hoort wisselvalligheid bij. Ook heeft hij nog geen geluk betreft blessures. Bosz krijgt nog wel even om de boel op de rit te krijgen, anders getuigt dat van een slecht beleid.

Verder staat Dortmund nog steeds derde met 6 punten achter Bayern en 2 punten achter Leipzig. Alles is dus nog mogelijk, al denk ik niet dat ze kampioen gaan worden. Het moet natuurlijk niet nog 3 weken zo slecht presteren, maar ik denk dat de druk bij Bosz momenteel nog wel meevalt.

Aubameyang doet maar waar hij zin in heeft als dit verhaal klopt. Niet iedereen kan omgaan met vedettes. In dat geval is het waarschijnlijk al maanden geleden mis gegaan bij Bosz.

17 november 2017 om 15:11

Natuurlijk heeft Aubameyang meer aanzien, maar Ziyech is ook beslist geen makkelijke jongen voor trainers. Bosz had Ziyech wel onder de duim, dus ik denk dat Bosz geen problemen met vedettes heeft. Aubameyang begint zo langzamerhand onhoudbaar te worden voor Dortmund en op zo'n moment kan geen enkele coach iets uitrichten tegen dit soort capriolen. Het enigste wat je dan kunt doen is zo'n speler bestraffen als hij te ver gaat en zorgen dat het niet weer gebeurt.

Het wordt eens tijd dat ze Burki vervangen bij Dortmund. Wat een onzekere doelman is dat. Een aardige lijnkeeper, maar hij oogt zeer onrustig. Het doet me qua type denken aan een betere versie van Marsman.

Dortmund is en blijft gewoon een jonge ploeg en daar hoort wisselvalligheid bij. Het helpt natuurlijk ook niet dat Reus telkens geblesseerd is. Bosz heeft tot op heden nog weinig geluk met blessures en dat zullen ze ook vast wel weten bij het bestuur.

Verder hoor je dit seizoen wel erg veel verhalen betreft het gedrag van Aubameyang. Zolang die jongen wordt betaald door de club, moet hij zich gewoon 100% inzetten en geen rare trekjes vertonen. Mocht dit gerucht waar zijn, is het terecht dat hij buiten de wedstrijdselectie is gehouden.

17 november 2017 om 15:34

Gelijk heb je die burki bakt er niks van, zwakste schakel bij dortmund.

Aubameyang presteert tog niet dit seizoen en het zegt al genoeg dat er geen enkele Ploeg zich voor hem melde afgelopen transferperiode ,. Vind het een beetje smerig gedrag van iemand die is grootgebracht bij de club nadat hij was uitgespuugd door Milan.

17 november 2017 om 15:37

10 doelpunten en 1 assist in 11 wedstrijden. Dan loop je gewoon 1 op 1. Momenteel zijn veel topclubs al in bezit van een goede eerste spits en Aubameyang kost natuurlijk behoorlijk wat. Hij is denk ik alleen haalbaar voor topclubs en daarom speelt hij nog bij Dortmund. Ik denk dat Aubameyang kwalitatief gewoon bij elke club kan slagen. Zijn gedrag is inderdaad niet altijd even goed, maar hij presteert gewoon prima.

Waarom klagen die spelers daar intern over, in plaats van hem gewoon in de kleedkamer erop te wijzen dat hij geen diva is? Zelfde met Neymar bij PSG, als je hem met fluwelen handschoenen moet aanpakken had ie wat mij betreft een extra tikkie gekregen in de duels. Kom op zeg, misplaatst verwaand gedrag van die gastjes.

Ja dat krijg je met die verwende ezels , werken voor je geld kennen ze niet aleen maar diva gedrag en zelfzuchtigheid.
Laten ze maar een maand of 6 ruilen met het loon van een stratenmaker of hovenier kijken of ze dan n og zo uit de maat lopen .
Gewoon verkopen en geen minuut langer laten spelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren