Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aubameyang erkent: ‘We hopen allemaal dat hij snel weer op het veld zal staan’

Laatste update:

Borussia Dortmund heeft het dit seizoen tot nu toe zonder Marco Reus moeten doen, maar de sterspeler is op de weg terug. De Duitser, die aan het einde van het afgelopen seizoen geblesseerd raakte aan zijn lies en daardoor ook het EK moest missen, meldde zich vorige week weer op het trainingsveld. Voor Pierre-Emerick Aubameyang is het zaak dat Reus snel weer inzetbaar is.

/

“Het is een goed teken dat hij weer meetraint. We hebben Marco nodig”, vertelde hij aan de officiële website van de Bundesliga. “Ik stuurde hem niet zo lang geleden nog een berichtje en ik vertelde hem dat hij in zichzelf moest blijven geloven. Ik heb hem ook persoonlijk verteld hoe belangrijk zijn terugkeer is voor het team.”

“Niet alleen ik, maar het team, de club, iedereen staat achter hem. We hopen allemaal dat hij snel weer op het veld zal staan”, sluit Aubameyang af. Dortmund kent met een zesde plaats in de competitie een tegenvallende start van het seizoen. Grote concurrent Bayern München staat inmiddels al zes punten voor.

Denk jij dat Borussia Dortmund het Bayern München moeilijk kan maken dit seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het lijkt er steeds meer op dat Reus te blessuregevoelig is, soort gevalletje Robben. Fantastisch als hij speelt, maar dan moet hij wel kunnen spelen

28 oktober 2016 om 10:08

Daar lijkt het niet op hoor, dat is gewoon zo. Hij is inmiddels ook gewoon 27 alweer.
Hij heeft minder zware blessures, maar veel kleine pijntjes. Een teen ofzo.
62 wedstrijden gemist door blessures waar de langste blessure 17 wedstrijden was (momenteel nog is). 45 wedstrijden gemist door kleine dingetjes.

28 oktober 2016 om 11:35

Maar toch elk seizoen in de dubbele cijfers qua goals en meestal ook nog eens qua assists, over alle competities gerekend. Dit is gewoon net als Robben een speler die zodra hij fit is direct belangrijk is voor het team. Dan neem je de blessures maar voor lief. En het is ook niet alsof hij echt nauwelijks wedstrijden speelt, want hij komt vaak gewoon op 40+ wedstrijden per seizoen over alle competities. Dat is niet weinig vind ik.

Toen Reus kwam, speelde hij echt uitstekend. Was zo bepalend, met zijn afstandsschoten. Gun hem ook echt een beker, want toen hij de transfer voltooide was het geen ''bvb aan top'', maar ''bayern aan top''. CL finale heeft hij nog wel meegemaakt.. Daarnaast vind ik hem ook steeds minder spelen, zal dit komen door zijn blessures... dat kan. Ben benieuwd hoe het nu gaat.

BVB heeft nu zoveel jonge spelers onder de 20, dat je zou denken dat het over een jaar of drie jaar(?), het spel enorm zal verbeteren.

28 oktober 2016 om 09:54

Al is het probleem van BVB dat ze toch geen absolute top zijn en als die jongens die nu veelbelovende talenten zijn over een paar jaar echt heel goed worden. Zullen ze snel weggekocht worden, zoals je deze transferperiode zag met Hummels, Mkitharyan en Gundogan.

28 oktober 2016 om 14:14

Vergeet niet dat Hummels, gewoon langer bleef.. voornamelijk in zijn beste periode, waarin hij gespeeld heeft, samen met Subotic. Naar mijn inzien, zijn beste seizoen. Gundogan speelde eerst bagger, dan goed en nog is beter. Wilde vetrekken, maar kreeg een blessure en dus een kans van Bvb. Bleef volgens een seizoen onder een slecht seizoen onder Klopp. Mkitharyan is gekocht als topper om kagawa en goetze te doen vergeten, heel eerlijk gezegd heb ik henrikh onder Klopp, altijd heel zwak gevonden. Pas onder Tuchel deed hij het beter na alle vertrouwen van coach Klopp en Tuchel. En weg is hij, heb eerlijk gezegd nooit iets gehad met hem, een snel technische speler maar totaal niet bepalend. Vergeet nooit hoeveel kansen, belangrijke(!), deze man gemist heeft.

Ik zie het wel goed komen met deze talenten en Bvb, vergeet niet de seizoenen, die achter elkaar gewonnen werden, kwam door: het inkopen van talent, die na een seizoen echt uitstekend begonnen te spelen. Dit was dan gemengd met oudere spelers.

Nu heeft BVB ook, maar (denk ik) met veel groter talent! Dembele, mor, passlack, ginter (nog?) en weigl! Heb er wel een goed gevoel bij

28 oktober 2016 om 10:15

Het aantal spelers onder de 20 is toch niet zo bijzonder. Zitten er 5 in de selectie.
Mor, Dembele en Paslack vind ik persoonlijk wel zeer grote talenten.

28 oktober 2016 om 10:28

En het grootste talent: Weigl. Of noem je hem niet omdat die ouder dan 20 is?

28 oktober 2016 om 12:57

Jup. Dat is een topper, maar was inderdaad 20+

28 oktober 2016 om 12:22

Marco reus is er niet minder op geworden dat lijkt alleen maar door al die blessures. Het komt vooral doordat reus het beste is in een counter ploeg. Dortmund speelt nu op balbezit. Maar ook dat beheerst reus goed kijk maar naar de wedstrijd liverpool vorig jaar.

Reus is precies hetzelfde als Robben. Vaak geblesseerd en zodoende kan hij nooit een heel seizoen spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren