Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Atlético passeert Sevilla dankzij fantastische redding Jan Oblak in minuut 93

Laatste update:

Atlético Madrid is met een overwinning uit de winterstop gekomen. In het eigen Wanda Metropolitano won de formatie van trainer Diego Simeone met het kleinst mogelijke verschil van middenmoter Levante: 2-1. Atlético komt door de zege op 35 punten uit 19 wedstrijden en heeft de derde plaats in LaLiga op doelsaldo overgenomen van Sevilla. Jan Oblak voorkwam in de 93ste minuut een late gelijkmaker met een spectaculaire redding.

Sevilla kwam gisteravond in eigen huis tegen Athletic Club niet verder dan een remise (1-1), waardoor Atlético de derde plaats voor het grijpen had. Het elftal van Simeone wist zich uiteindelijk te ontdoen van Levante, de huidige nummer negen van LaLiga, maar eenvoudig ging het niet. De eindstand was reeds bereikt na achttien minuten voetballen.

Nadat Ángel Correa Atlético in de dertiende minuut een vroege voorsprong had geschonken, wist Levante vrijwel onmiddellijk weer op gelijke hoogte te komen. Roger Martí haalde uit na een vrije trap en zag de bal uiteindelijk via een verdediger van Atlético in het doel belanden: 1-1. Atlético had daarna echter weer slechts drie minuten nodig om te antwoorden: Felipe groeide uit tot matchwinner door raak te koppen uit een voorzet van Renan Lodi.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een redding van Oblak in de 93ste minuut! One man army. Man man man, al een tijdje de beste ter wereld.

4 januari 2020 om 20:31

100% mee eens wat een keeper

4 januari 2020 om 20:38

Klopt helemaal het is maar dat Alisson de Champions League heeft gewonnen en meer aandacht krijgt. Maar Oblak is al dik een jaar de beste keeper terwereld. Ter Stegen en Alisson komen daarna.

5 januari 2020 om 11:26

helemaal mee eens, Alisson is ook echt een topper maar Oblak heb ik net iets hoger staan. Wel opvallend dat Atletico al een heel aantal jaar echte toppers in het doel heeft staan. Net als dat ze eerder altijd weer een topper in de spits hadden staan.

Eigenlijk is het spel zo slecht nog niet sinds het verlies tegen Barca. Wat Atletico mist is iemand die er over een heel seizoen meer dan 20 maakt. Costa is niet meer de oude Costa, als hij überhaupt fit is tenminste. Morata vind ik best redelijk, maar hij mist iets te veel kansen. En tja Felix... Er wordt genoeg over hem gezegd. Naast het feit dat het geen pure spits is, helpt het natuurlijk ook niet dat Atleti er 126 miljoen voor heeft betaald. Voor een 19-jarige speler die uit de portugese competitie komt doet hij het uitstekend, hij is alleen een beetje ongelukkig in de afronding. Als hij in de 2e helft die 2 kansen afmaakt staat heel deze website meer vol met reacties over wat voor talent het wel niet is, nu is het een enorme miskoop en een overschat talent. Overigens was die laatste redding van Oblak weer eens van wereldklasse, ik ben er zelf niet eens zo verbaasd meer over maar dat zegt meer over hoe goed deze keeper is.

4 januari 2020 om 20:55

Ze zijn allemaal ongelukkig in de afronding rond die leeftijd, Real heeft ook zo iemand rondlopen.
Maar talent heeft deze jongen zeker wel. Er gebeurd altijd wat als hij aan de bal is. Het komt helemaal goed met hem.

4 januari 2020 om 20:59

Mochten jullie Cavani, mogelijk nog deze winter, binnen halen. Dan zie ik jullie zeker meer doelpunten maken en nog zeker uitzicht houden op de titel, ondanks de huidige achterstand

4 januari 2020 om 21:24

Ik denk dat de achterstand iets te groot is om noch echt mee te doen voor de titel. Ook hebben we maar 1 pure linksback in de selectie en hadden we, toen Gimenez geblesseerd was, geen centrale verdediger op de bank zitten voor meer dan een maand. Er is best wel wat kritiek op Barca en Real de laatste tijd, maar vooral Real vind ik toch vrij makkelijk de punten binnen harken de laatste wedstrijden. Vandaag waren ze ook niet overtuigend maar winnen ze wel met 0-3 in éã©n van de moeilijkste uitwedstrijden. Een bekersucces zit er misschien wel in als Cavani (en misschien iemand anders) nog komt.

5 januari 2020 om 11:29

Ik vind Cavani ook echt zo'n type spits voor Atletico. Hoorde laatst wel Rio Ferdinand zeggen dat Manchester United voor hem moest gaan, maar zo slim zullen ze wel niet zijn in de bestuurskamer van united.

4 januari 2020 om 21:45

Ik sluit me hierbij aan. Het is even afwachten hoe dit seizoen verder verloopt, maar ik ik ben bang dat de formule van Diego Simeone is uitgewerkt. Een nieuwe, frisse trainer kan wonder doen. Talent heeft Atleti zat met spelers als Saúl, Félix & Lemar. Toch komen veel spelers momenteel niet goed uit de verf. Ik hoop eigenlijk dat we Pochetinno kunnen inlijven. Dan kunnen we ook gaan kijken naar spelers die binnen het systeem passen. Ik denk dat Timo Werner een uitstekend toevoeging zou zijn aan deze selectie. Overigens hebben we met Giménez, Felipe, Hermoso & Savic genoeg goede verdedigers. Het was meer een beetje pech dat Savic & Gimenez hetzelfde moment gebaseerd waren. Nu Vrsjalko weer fit is hebben we ook weer een back-up voor Renan Lodi.

4 januari 2020 om 22:45

Het probleem is echter dat Simeone een langlopend contract heeft en 25 miljoen per jaar verdient. Die kan jer niet uitgooien en helemaal niet als je 'gewoon' derde staat en door bent in de Champions League. Ik ben het er mee eens dat hij er niet alles uit haalt, maar prijzen pakken gaat ook niet lukken met dit team (champions League en competitie) dus laat hem maar lekker zitten. Voor de rest ben ik het niet helemaal eens over Savic en Gimenez, deze twee zijn erg blessuregevoelig dus het was een risico om Perez en Montero uit te lenen.

Ik ben nog steeds niet overtuigd van Felix, misschien de stap te snel gemaakt naar Spanje en dat belachelijke bedrag helpt natuurlijk ook niet mee. De 2 na duurste transfer ooit, voor een speler die een leuk jaartje bij Benfica heeft gespeeld. Ik blijf het lastig vinden hem goed te beoordelen.

4 januari 2020 om 21:40

Mooi dat er toch nog mensen realistischer over die dure transfers kunnen praten. Pépé werd volledig afgemaakt, beiden hebben een ‘leuk jaartje’ gehad voor hun komst.

4 januari 2020 om 21:50

In principe als bestuurder is het risico veel te groot, dan betaal je liever iets meer voor een gevestigde naam of in deze situatie iets minder voor een gevestigde naam. Het was goedkoper om Griezmann te houden en die was al helemaal in de ploeg geslepen bijvoorbeeld.

4 januari 2020 om 22:07

Iets meer? Dat bedrag betaal je juist voor een gevestigde naam. Komop zeg. Zoveel had Felix nu ook weer niet laten zien.

Dit Atletico kan ook echt niet meer. Amper 40% balbezit in eigen huis tegen Levante. Atletico probeert letterlijk tegen ongeveer elke tegenstander het busje te parkeren en te counteren. Belachelijk als je ziet wat er de laatste jaren in de selectie is gestoken. Wat mij betreft wordt het toch eens tijd voor een frisse wind daar qua trainer.

4 januari 2020 om 23:34

Helemaal met je eens. En dan wilt Simeone Lemar verkopen omdat hij gefaald heeft (zijn woorden). Hoe kunnen zulke sierlijke voetballers triomferen in dit systeem?

4 januari 2020 om 23:45

Door in champions league, 3e in laliga, 5 punten achter koploper. En dan te bedenken dat deze man 8 jaar geleden een team trof dat tegen degradatie vocht. Meteen ontslaan zou ik zeggen...

Oblak is echt een geweldenaar. Vind het nog steeds bizar dat hij dit jaar niet de prijs voor beste keeper gewonnen heeft. Alleen omdat Alisson de CL won, krijgt hij die prijs. Heel krom in mijn ogen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren