Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Atlético boekt soepel vierde zege op rij en is helemaal klaar voor PSV

Laatste update:

Atlético Madrid probeert in de slipstream van koploper Barcelona te blijven en vooralsnog gaat dat de club goed af. Een paar uur nadat Barcelona thuis Getafe van de mat veegde (6-0) pakte Atlético zelf voor eigen publiek drie punten tegen Deportivo la Coruña. Dankzij treffers van Saúl, Antoine Griezmann en Ángel Correa eindigde het zaterdagavond in 3-0. Atlético kan zich nu gaan prepareren voor het weerzien met PSV in de Champions League.

/

Atlético won zes van de laatste acht ontmoetingen met Deportivo in de Primera División en verloor op 21 november 2009 voor het laatst van de Galiciërs. Het goede gevoel van los Colchoneros was meteen zichtbaar en Luciano Vietto en José Giménez werden in het eerste kwartier allebei gevaarlijk zonder te scoren. Kans nummer drie was wel raak: Filipe Luis zette vanaf de linkerflank voor en Saúl spurtte door het midden naar voren om via de grond raak te koppen (1-0).

Daarna probeerde Yannick Ferreira Carrasco er vlot 2-0 van te maken, maar hij moest het afleggen tegen Gérman Lux. Het zou ook bij die ene goal blijven in de eerste helft, ondanks een dot van een kans vlak voor de onderbreking. Griezmann presteerde het om in goede omstandigheden toch nog over te schieten en spaarde Deportivo zo nog even. In de tweede helft zou hij alsnog zijn gram halen en de wedstrijd op slot gooien, maar eerst was het nog de beurt aan Carrasco om weer voor dreiging te zorgen.

/

De Belg haalde van afstand verwoestend uit, maar zag zijn schot op de lat uiteenspatten. De man die vorige week nog tot scoren kwam in Mestalla tegen Valencia had geen geluk en pikte geen goal mee. Wie wel scoorde was dus Griezmann: na een uur spelen in het Vicente Calderón kreeg hij de bal met de rug naar het doel aangespeeld van Koke en schoof hij ‘m met links in de verre hoek langs Lux. Bijna deed het bezoek wat terug via Federico Cartabia, maar goed verdedigend werk voorkwam de 2-1.

In de laatste tien minuten werd de score zelfs nog uitgebreid via invaller Correa, die Vietto was komen aflossen en voor het eerst sinds 30 december weer een doelpunt meepakte in de Spaanse competitie. De jonge Argentijn nam een goede pass van Gabi aan, ontweek de buitenspelval en mikte raak langs Lux. Atlético staat nu op 67 punten, acht minder dan Barcelona en zeven meer dan stadsgenoot Real Madrid. Real gaat zondag echter nog op visite bij Las Palmas en zal het verschil dan weer willen herstellen naar vier punten.

Denk jij dat Atlético Madrid erin slaagt Real Madrid tot het einde voor te blijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Atletico is in topvorm op dit moment. Vrees voor weinig kans op overleving komende week.

12 maart 2016 om 22:42

Atlético verslikt zich.. door die 4 overwinningen komt er onderschatting

12 maart 2016 om 22:49

Atletico is echter een vechtelftal met simeone aan de zijkant, ik denk niet dat zij aan onderschatting doen

13 maart 2016 om 10:54

Griezmann had wel een gigantische misser gisteren, hopen op hetzelfe overmorgen.

Psv heeft 10-20% kans tegen dit Atletico, denk ik.

13 maart 2016 om 01:24

Overschatting

Als PSV met dezelfde lef en concentratie speelt dicht ik ze wel een kansje toe. Maar je gaat toch krachten en focus moeten verdelen over twéé finales

12 maart 2016 om 22:51

Van mijn part houden ze het dicht en counteren. Als ze dan verliezen maakt het me niet uit. Ajax zondag is vele malen belangrijker, uit tegen atletico verliezen is geen drama, thuis tegen Ajax wel.

12 maart 2016 om 23:18

Natuurlijk ga je counteren in Madrid, daar op de aanval gaan spelen staat gelijk aan zelfmoord.

@origami niet slecht he xD?

12 maart 2016 om 22:42

Was wat de uitslag betreft een goede voorspelling. Echter speelde depor allesbehalve aanvallend. Vrijwel het gehele duel stonden ze met de linies kort op mekaar vlak voor de eigen goal om zo de diepgang van Atleti tegen te gaan.

In de tweede helft schoven ze de verdediging één keer naar voren en prompt scoort Correa.

Lullig feitje was dat depor aanvoerder Manuel Pablo door een blessure moest wisselen en zijn vervanger in de eerstvolgende aanval buitenspel opheft waardoor de 2-0 viel.

Verder terechte overwinning van Atleti. Due zijn klaar voor Psv.

Ik weet niet of je er op ingezet hebt, maar bij de volgende voorspelling van je, doe ik het in ieder geval wel.

12 maart 2016 om 23:17

Haha, gek was het niet dat ze niet te aanvallend speelden aangezien ze uit waren, maar goed, voor zover ik ze tegen de topclubs zie spelen is het meestal wel aanvallend of ik ben ik de war met Rayo Vallecano. Ik haal beide altijd door elkaar.

En over de inzet, nee, gek genoeg hoe vaak ik ook live wedstrijden kijk ik heb nog nooit erop ingezet. Was puur geluk gewoon ^^.

13 maart 2016 om 00:34

Ik denk dat je Rayo bedoelt. Die spelen altijd vol op de aanval. Depor speelt meer vanuit de omschakeling.

PSV vertrekt niet met het lekkere gevoel naar Madrid lijkt me. Enige houvast is dat ze niets te verliezen hebben, en een uitgoal van grote waarde kan zijn.

Tegen dit Atletico mag je niks verwachten van PSV. Met het resultaat in Eindhoven mag je wel hopen op een klein wonder. Hoe mooi zou het zijn om Atletico uit te schakelen..

PSV gaat daar niet winnen, Atlético geeft uit én thuis helemaal niets weg.

Wat een team zeg. 12 doelpunten tegen in 29 wedstrijd, ongeëvenaard zou ik bijna willen zeggen. Buiten de wedstrijden tegen Barca zijn dit 8 doelpunten in 27 wedstrijden.

atletico walst er gewoon overheen verwacht ik. vervolgens walst psv over ajax heen, want ze zijn gewoon beter.

Ik geef psv weinig kans, godin is terug, carrasco is terug, griezmann is weer in vorm. Alles kan echter gebeuren dus duim ik voor het beste voor psv als ajax fan zijnde.

13 maart 2016 om 01:57

Deportivo was top en zelfs een outsider in de CL toen Emiliano Fuentes daar de spelers van bloeddoping voorzag! nu is de weg naar de subtop nog heel ver verwijderd, toch zonde!

Normaal gesproken gaat PSV een flink pak slaag van Atletico krijgen. Vrees dat ik met de rust de tv al over kan gaan zetten.

CL is geen competitie: 1 uitdoelpuntje telt voor twee nu. Nederlandse clubs kunnen, als ze een goede dag hebben, Spaanse clubs flabbergasten, zoals Ajax ook deed tegen Barcelona. Maar defensieve fouten of simpel de bal verspelen moet je vermijden.

13 maart 2016 om 08:02

Barca hoefde destijds niet echt. ...atleti nu wel... .psv heeft niet meer als vijf procent kans

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren