Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Assistkoning' Feyenoord straalt: 'Twee jaar lang een lastige periode gehad'

Laatste update:

Bilal Basacikoglu had donderdagavond een groot aandeel gehad in de 1-0 overwinning van Feyenoord op Zorya Luhansk. De aanvaller bereidde met zijn vijfde assist van het seizoen de doorslaggevende goal van Nicolai Jorgensen voor. Giovanni van Bronckhorst gaf na afloop al aan dat hij te spreken is over diens ontwikkeling.

/

Basacikoglu joeg zijn tegenstander op, veroverde de bal en gaf de beslissende voorzet op Jorgensen. "Zo zie je maar dat je altijd moet blijven geloven dat je een bal kan onderscheppen. Zo kan je een wedstrijd kantelen", vertelde de aanvaller na afloop, in gesprek met FOX Sports. Twee jaar geleden speelde Bilal ook tegen Zorya. Het is sindsdien met vallen en opstaan gegaan. "Ik heb twee jaar lang een lastige periode gehad, ik zie nu ook dat dingen stap voor stap beter gaan, dat dingen lukken."

Basacikoglu zit inmiddels lekker in zijn vel en straalt veel zelfvertrouwen uit in zijn acties. "Natuurlijk hoop ik dat ik er de rest van het jaar in blijf staan. Ik heb altijd gezegd dat ik die basisplek wilde veroveren, dat heb ik nu gedaan. Nu is het ook aan mij om dat vol te houden."

Denk jij dat Bilal Basacikoglu de rest van het seizoen zijn basisplaats behoudt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bilal,... je hebt zeker toekomst en je speelt de laatste weken leuk en frivool, maar blijf asjeblieft met beide benen op de grond staan en denk asjeblieft niet dat je al een basis plek veroverd hebt, kijk het wedstrijd voor wedstrijd ajb.

21 oktober 2016 om 07:48

Ik heb het idee dat hij fysiek veel sterker is geworden. Hij maakte voorheen altijd zo'n fragiele indruk.

21 oktober 2016 om 09:18

Hij maakte een onrustige indruk. Rende als een kip zonder kop en remde nooit af. Daardoor had hij vaak te veel snelheid om de bal te controleren. Dat leidde in slechte schoten en voorzetten en zijn goede techniek kwam niet uit de verf. Hij doet het nu wat rustiger aan en kan temporiseren en versnellen. In wedstrijden waar je wat meer vanuit de omschakeling speelt is hij heel nuttig. In wedstrijden waar je in de kleine ruimte voetbalt (zoals tegen Nec) is Berghuis beter met zijn verfijning en vermogen om kort te combineren.

21 oktober 2016 om 09:58

Dat gaf hij zelf ook aan in een interview bij Feyenoord TV. Dat hij 2 jaar geleden echt nog een klein dun mannetje was.

21 oktober 2016 om 09:41

Bilal was gister degene die mij opgevallen is. Speelde goed en liet eindelijk weer eens iets zien van zijn tijd bij Heerenveen. Stak er wat mij betreft met kop en schouders bovenuit. Feyenoord maakte namelijk niet al te veel indruk op mij en creëerde niet ontzettend veel. Dit terwijl Bilal nu en dan nog wel dreigend was. Nu heb ik het wel zijdelings gevolgd, maar hij viel mij zeker positief op.

21 oktober 2016 om 18:21

Klopt doet de meest bizArre dingen soms. Deze jongen moet gewoon voorzetten geven en niet de Messi uithangen want dat kan die niet. Bizar soms wat ik hem op het veld zie doen. Gelukkig staat daartegenover paar belangrijke assists anders was het Jupiler niveau.

Bilal is op de goede weg maar hij is er nog niet.talent heeft hij zeker en nu laat hij ook goede arbeidsethos zien. Hoop dat hij het volhoud en zich blijft ontwikkelen. Ook wanneer het even iets minder gaat bij Feyenoord.

21 oktober 2016 om 09:03

Vorig seizoen werkte hij ook al hard, alleen toen had hij 00,00 rendement en kwam hij zijn man niet voorbij. Nu heeft hij juist wel rendement, naast het feit dat hij nog steeds hard werkt!

21 oktober 2016 om 09:19

Vorig seizoen werkte hij te hard. Rende zichzelf voorbij.

Hij doet het prima de afgelopen weken. Ik had de hoop toch al een beetje opgegeven. Benieuwd of hij deze lijn door kan trekken. Kan toch dreigend zijn met zijn snelheid. Alleen de eindpass is soms wat beroerd.

21 oktober 2016 om 09:05

Tegen NEC kwam hij heel vaak zijn man voorbij, gaf hij een voorzet voor de goal, alleen stond er niemand? Bedoel je dat met zijn eindpass? Ik denk namelijk ook dat het komt door het feit dat Jorgensen veel de bal haalt op het middenveld en zich terug Laat zaken... Die staat vaak niet voor de goal als Bilal zijn voorzet geeft.

21 oktober 2016 om 09:39

Onder andere. Maar waarom geef je de bal voor als er (nog) niemand staat. Kan je net zo goed wachten totdat er iemand de 16 in komt.

22 oktober 2016 om 09:10

Omdat hij vaak op snelheid was en anders over de achterlijn holde met bal en al !

Ik schrok gisteren van zijn leeftijd ..21 jaar pas! .. Er komt nog wel veel moois uit die jongen ik dacht werkelijk dat hij 25/26 was ..

Bilal, in z'n acties en uitspraken niet altijd succesvol. Het feit dat mensen over z'n kapsels vallen vind ik bullshit, dat is gewoon z'n eigen smaak. Maar 1 ding kan je hem nooit verwijten, en dat is werkethiek. Verzaakt nooit om z'n verdedigende taken. Wint verrassend veel kopduels voor zijn lengte.

21 oktober 2016 om 09:17

Dat valt me al op sinds zijn debuut, wint heel veel kopduels, vaak ook van aardige koppers. daarentegen is zijn kopbal niet goed, hij had er voor Feyenoord al 5 kunnen maken met zijn hoofd. Een geweldige timing, goede sprongkracht, maar helaas nog niet de juiste controle om de bal te plaatsen. Maar hij is nog jong, dat kan je aanleren. zeker met types als Botteghin, Jorgensen, Kuijt, Van Beek, Kongolo en Kramer in je selectie.

Hij heeft het zwaar gehad ja, maar hij heeft nooit lopen zeiken en is met zijn kop omhoog hard blijven werken. En daarom is hij nu een stuk beter dan twee jaar geleden en staat hij nu ineens in de basis. En dat terwijl de concurrentie alleen maar is toegenomen. Ik zie wel toekomst in die gozer. Talent heeft hij, en de juiste mentaliteit ook. Zit nog veel rek in. Van Geel: verleng zijn contract maar.

Ontwikkeld zich nu toch goed, hoe staat hij eigenlijk tegenover het NL elftal of Turkse elftal? Iemand enig idee?

21 oktober 2016 om 13:41

Hij heeft voor het Turks elftal gekozen. Ik betwijfel wel of hij dat ook ooit echt gaat halen. Doet het nu leuk, maar veel beter zal het ook niet worden ben ik bang.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren