Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Asensio vertrekt transfervrij bij Real Madrid en nadert akkoord met nieuwe club

Laatste update:

Marco Asensio is in vergevorderde onderhandelingen met Paris Saint-Germain over een dienstverband in de Franse hoofdstad. Dat melden bronnen vrijdagavond aan ESPN. Eerder op de dag meldde Relevo al dat de 27-jarige Spanjaard besloten heeft zijn aflopende contract bij Real Madrid niet te verlengen, waardoor hij na dit seizoen transfervrij vertrekt. ESPN weet dat ook Aston Villa, Juventus en AC Milan geïnteresseerd zijn in de diensten van Asensio, maar PSG lijkt de meeste kans te maken.

Met het aanstaande vertrek van Asensio komt er een einde aan een dienstverband van acht jaar bij Real. De Koninklijke nam Asensio in 2015 over van Real Mallorca, waarna hij voor één seizoen werd verhuurd aan Espanyol. Sinds de zomer van 2016 speelde Asensio onafgebroken voor de club uit de Spaanse hoofdstad, maar nooit wist hij echt te overtuigen. Ook dit seizoen moet de buitenspeler het vooral doen met invalbeurten: van de vijftig officiële wedstrijden die hij deze jaargang, begon hij slechts achttien keer in de basis.

In totaal kwam Asensio namens Real tot 285 officiële duels, waarin hij 61 keer wist te scoren. De huidige nummer twee van LaLiga komt dit seizoen nog twee keer in actie: zaterdag in en tegen Sevilla en volgende week zondag in eigen huis tegen Athletic Club. Op de ranglijst voelt Real ondertussen de hete adem van stadsgenoot Atlético Madrid, dat één punt minder heeft.

In totaal won Asensio maar liefst zeventien prijzen met Real, waaronder drie keer de Champions League, drie keer LaLiga en eenmaal de Copa del Rey. In 2017 leverde hij met een doelpunt een bijdrage aan zijn eerste Champions League-winst met de Madrilenen, door vlak voor tijd de 1-4 te maken tegen Juventus. Dat werd ook de eindstand.

Mariano Díaz
Eerder meldde transfermarktexpert Fabrizio Romano al dat Mariano Díaz Real op korte termijn transfervrij gaat verlaten. De aanvaller heeft een aantal opties in beraad en gaat binnen afzienbare tijd bepalen in welk land hij zijn carrière voortzet. Díaz werd in de zomer van 2018 door Real teruggekocht van Olympique Lyon middels een terugkoopclausule van 22 miljoen euro. Ook Díaz pakte flink wat prijzen met Real.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Vind je dit een goede keuze van Marco Asensio?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind Asensio te goed voor de bank van Real

26 mei 2023 om 20:16

Maar ook te slecht voor de basis.. Ben benieuwd waar hij heen gaat. Een Milan, Inter, Dortmund, United oid lijkt mij prima bij hem passen. Wellicht dat Newcastle zich als Dark Horse nog meldt. Bayern, City, PSG etc. lijkt mij lood om oud ijzer qua speeltijd met Real.

26 mei 2023 om 23:33

Lood om oud ijzer? Heb je het middenveld van PSG gezien? Er zijn zeker 20 clubs in Europa met een beter middenveld. Laat hem maar op 10 spelen. Of anders hangend op rechts als vervanger van Messi maar op 10 vind ik Assensio op z'n best.

27 mei 2023 om 10:12

Alleen speelt hij niet op het middenveld maar op de vleugels.

26 mei 2023 om 21:03

Een soort Gabriel Jesus. Te goed voor de bank van de top, maar zou ook direct de beste, of één van, bij een Dortmund, Inter of Juventus zijn. Idem voor Asensio inderdaad.

27 mei 2023 om 00:00

Dat betwijfel ik.

27 mei 2023 om 01:33

Gabriel Jesus zou momenteel gewoon de beste bij Juve zijn maar goed... Bij Dortmund ook samen met Bellingham.

27 mei 2023 om 12:53

Maar Gabriel Jesus stelt toch wel wat teleur vind ik.
Bij Arsenal zijn Martinelli Saka en Odegaard gewoon beter dan hem.
Ook Zinchenko doet het beter dan Jesus.

Asensio zou ook bij Arsenal passen dan heb je toch iemand om te concurreren met Saka en Odegaard.
Bij PSG zal die ook direct basis staan aangezien Messi gaat vertrekken en daar win je wel elk jaar gewoon een prijs dus ik snap hem wel.

27 mei 2023 om 15:14

@protheus, kameraad begrijp me aub niet verkeerd, maar kijk aub geen voetbal, want wat je zegt staat gelijk aan de tomaat is wit.

26 mei 2023 om 21:36

Zijn oude versie (pre 2020) vond ik te goed voor de bank. Zijn huidige versie is juist perfect voor de bank. Sowieso te slecht voor de basis. Forceert altijd wel iets en kn tegen laagvliegers wel in de basis beginnen. Word ook gewoon verkeerd gebruikt bij Madrid. Veel beter in de as, eigenlijk op de 10 positie. Op rechtsbuiten is het behalve zijn uitmuntende rendement eigenlijk helemaal niet veel.

Man Utd? had vorige zomer toch ook interesse?

Hij hoort op het allerhoogste niveau te spelen, Manchester United sla je slag.

26 mei 2023 om 20:22

Na zijn blessure nooit zijn belofte ingelost, voor United basis is hij ook niet van het niveau dat je na hoort te streven.

26 mei 2023 om 20:32

Hahahaha zeker wel. Asensio is voor elke club onder de absolute elite gewoon een basisspeler. Ook bij united zal hij onbetwiste basisspeler zijn. Niet real volgens onderschatten asensio echt enorm.

26 mei 2023 om 20:53

Geen Real fan hier maar denk vooral dat hij niet constant genoeg is voor de echte top. Een beetje zoals Memphis. Ik zeg niet dat ze even goed zijn of iets maar de echte top is net te hoog. Alles daaronder lijkt me helemaal top voor Asensio en zou best leuk om hem bij Barça te zien. (Al mikken die natuurlijk ook weer hoger qua niveau maar of dat het wordt weet ik niet hoor)

26 mei 2023 om 21:00

Te goed voor united

Welke club in de Premier League zal hem binnenhalen? Of wordt het PSG?

Edit; ik hoop dat hij naar United gaat!

Dit is echt een speler die bij elke club past. Nog maar 27 jaar, prima speler en een gigantische linkerbeen

Asensio de man dat te slecht is voor de basis maar ook te goed voor de bank. Zou prima zitten bij een subtopper.

26 mei 2023 om 20:36

Dat denk en hoop ik ook Maurootje

26 mei 2023 om 21:15

Zou perfect bij jullie passen. Zie hem daar echt wel renderen Kan op 10 , links en rechts voor . Deed het helemaal niet verkeerd bij ons in Madrid maar helaas na zijn zware blessure werd Valverde of Rodrigo vaker de kans gegund .. misschien dat brahim diaz terug komt en assensio jullie kant op kan gaan

Asensio heeft mij tot voor zijn blessure echt wel weten te overtuigen, daarna niet meer zo dominant geweest in zijn spel.

Asensio geen basisspeler maar zelfs hij moet vervangen worden, ik vrees dat perez geen vervanger haalt die dicht tegen Rodrygo aan zit!

Jammer. Is niet goed genoeg om vast basisspeler te worden maar is sinds Rodrygo en Camavinga basisspeler zijn onze enige invaller, samen met Ceballos (die ook lijkt t vertrekken) die vanaf de bank iets kan forceren. Nu verlies je gratis 20g/a en moet je een dure vervanger halen.

27 mei 2023 om 08:58

Zaha, Firminio, Rabiot, Dembele, Tielemans, Gundogan... genoeg transfervrije spelers die vast wel op de bank plaats willen nemen!

Jammer dat hij gaat, een held voor de club geweest. We zullen hem hoe dan ook toch moeten vervangen, want hij maakte toch wel regelmatig belangrijke treffers komend van de bank. Hij kwam ook meer tot zijn recht komend vanaf de bank. Als hij in de basis startte was het toch allemaal net wat minder.

26 mei 2023 om 21:18

Misschien dat ze brahim diaz terug halen voor op rechts maar of hij de oplossing is .. had eerlijk gezegd niet verwacht dat hij niet zou bijtekenen. Er was genoeg interesse maar kreeg toch regelmatig minuten als invaller . Heel jammer

26 mei 2023 om 21:36

Nee, inderdaad mc, ik geloof ook niet echt dat Brahim ons beter zal maken. Gnabry van Bayern of Diaby van Bayer zou ik dan liever zien komen bij de club. Die zijn allebei rechtsbuitens die als schaduwspits of als linksbuiten kunnen spelen en het zijn ook jongens die niet vies zijn van verdedigend werk. Technisch ook behoorlijk goed en kunnen een goal maken.

26 mei 2023 om 21:49

Die is veel minder imo. Daarnaast heeft die ook aangegeven bij Milan te willen blijven en de club heeft daar meestal respect voor. Als er een degelijke som op tafel komt blijft die bij Milan.

27 mei 2023 om 00:36

@real. Laten we idd hopen dat er een mooi bedrag voor komt . Dacht dat de vraagprijs toen 21 miljoen was . Zoveel geld aan verkoop zit er helaas niet in . Mariano , asensio en ceballos transfervrij. Misschien dus alleen brahim en mendy . Hazard zie ik helaas niet vertrekken

27 mei 2023 om 00:40

@RM dat zijn 2 mooie namen of salah ? Nu Liverpool geen Championsleaque heeft gehaald . Assensio vertrekt helaas transfervrij net zoals mariano en waarschijnlijk Ceballos. Jammer had verwacht dat hij zou blijven .. al is het alleen al omdat hij Spaans international is …Denk je dat hazard vertrekt deze zomer ? Dat zou heel fijn zijn en scheelt een hoop euro’s. Zelf zie ik hem helaas niet gaan.

27 mei 2023 om 02:27

Hazard zal niet vertrekken, dat heeft hij al aangegeven. Over Salah ben ik niet zo enthousiast. Leeftijd speelt daarin een rol, maar ook dat ik hem eigenlijk zowat elk jaar tegen ons alleen maar zie falen. Hij heeft wel een reputatie dat hij veel scoort wanneer het er weinig toe doet, maar wanneer hij moet opstaan, het steeds vaker laat afweten. Of dat klopt weet ik niet hoor, Liverpool is geen ploeg die ik volg.

Pfoe dat is nog eens slecht nieuws, volgend seizoen lijkt met de dag erger te worden. Asensio lijkt sinds vorig seizoen eindelijk weer op niveau te komen, en dit seizoen zie ik zelfs weer iets van zijn snelheid terug. Vanuit zijn kant echter begrijpelijk dat hij niet wil verlengen, zit nu in zijn beste jaren en op die leeftijd hoort hij ergens in de basis te schitteren. Voor iedere club direct onder de absolute top is dit een sterspeler. Het is te hopen dat het bestuur nu durft om de portemonnee te trekken voor bijvoorbeeld Diaby als concurrent van Rodrygo, en dat Asensio niet vervangen wordt door Brahim want dan ga je er enorm op achteruit.

26 mei 2023 om 22:53

Volgend seizoen begint morgen al erg te wezen, want Vinicius, Benzema en Asensio zijn er alle drie niet bij. De aanvalskracht moet komen van Rodrygo, Alvaro en Hazard in Sevilla.

Mogelijk is het ook einde seizoen voor Benz, want die snee op zijn voet ziet er niet uit alsof dat in een paar dagen weer genezen is.

Ai.., deze doet pijn.

Voor zijn blessure was het een ballon d'or kandidaat, daarna was het minder, maar nog steeds erg beslissend de afgelopen jaren. Leek dit seizoen echt weer in de buurt te komen van het oude nieuwe niveau. Onze enige speler die ook goed tussen de linies kan spelen op 10, en het waanzinnig afstandschot heeft. We gaan hem absoluut missen.

Had al zo gevoel dat die niet zou bijtekenen. Ik zou ook me conclusie's trekken als ik zie dat een middenvelder te vaak op rechtsbuiten opgesteld wordt. Asensio is echt zo gevalletje van; te goed voor op de bank, maar ook net niet goed om constant in de basis te spelen. De perfecte wisselspeler met hier en daar in de basis tegen mindere tegenstander's. Voor zijn knieblessure, leek die echt op weg om een wereldspeler te worden. Helaas na zijn zware knieblessure nooit meer de oude geweest, al zag je hier en daar dit seizoen toch wel zijn klasse. Gaat absoluut gemist worden. Maar begrijpelijk dat die vertrekt. Is 27, heeft alles gewonnen bij Real, en wilt bij een nieuwe club iedere week spelen. Lees dat PSG op koers ligt om hem vast te leggen. Tsja, weet niet of dat een verstandige club is om erheen te gaan als je iedere week wilt spelen.

leuk weetje over Asensio. Hij heeft een Spaanse vader.

Erg jammer want hij was een uitstekende rotatiespeler. Nu wordt het wel heel krapjes met alleen Benzema, Vini, Rodrygo en Hazard die over blijven want Mariano en Asensio vertrekken deze zomer. Alvaro kan er natuurlijk bij worden gehaald maar wil je echt gaan gokken op een 18-jarige knul als Benzema weer langere tijd eruit ligt. Er moeten minimaal 2 en het liefste 3 aanvallers bijkomen. Een back-up spits en een rechtsbuiten moeten er komen. Hopelijk dat de club direct een belletje na op zijn minst Firmino doet.

PSG zou een slechte keus zijn qua speelminuten,Aston Villa ,AC Milan zou ie meer aan spelen kunnen komen,but money talks.......

Alsof hij bij PSG belangrijk wordt? Die lijkt dus voor de poen te kiezen. Overigens niets mis met die keuze.

Goed dat de bezem door de selectie gaat, Asensio is toch een net niet speler. Hij kan goed schieten met links maar dat is dan ook het enige waar hij in uitblinkt. Nu mariano ook vertrekt komt er weer extra geld vrij voor hopelijk een rechtsvoor zodat het gevaar van beide flanken kan komen en niet alleen van Vini.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren