Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘AS Roma wacht op vertrek Iturbe voor toe te slaan bij FC Twente’

Laatste update:

FC Twente hoopt Hakim Ziyech voor een flink geldbedrag te verkopen en de aanvallende middenvelder wordt al weken in verband gebracht met AS Roma. Er zit echter geen schot in de zaak en de krant Il Sussidiario weet waarom dat is.

/

De komst van Ziyech wordt geblokkeerd door Juan Iturbe, die de weg naar de uitgang nog altijd niet heeft gevonden. Iturbe wordt begeerd door Málaga, dat wil huren met een optie tot koop. Pas als Iturbe is vertrokken is er ruimte voor Ziyech, weet het dagblad. Directeur Walter Sabatini hoopt spoedig vol voor Ziyech te kunnen gaan.

Il Sussidiario maant AS Roma tot spoed, omdat Fenerbahçe en PSV ook klaar zouden staan om toe te slaan voor Ziyech. De beste speler van FC Twente moet circa vijftien miljoen euro kosten. FC Twente staat volgens Voetbal International ook open voor een spelersruil, zodat trainer René Hake direct nieuwe spelers en ervaring aan zijn selectie kan toevoegen.

AS Roma is een mooie club voor Hakim Ziyech

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou een goede aankoop zijn. Ik denk dat hij wel genoeg speelminuten zou kunnen maken. Met Strootman, De Rossi & Nainggolan heeft Roma niet echt een nummer 10. Perotti kan daar wel spelen maar die speelde vorig jaar vaker als een soort valse spits. Totti kan er spelen maar speelt telkens minder.

Oud nieuws. Dit werd een paar dagen terug al gemeld.

Dit is toch geen nieuws? Afgelopen weekend ging ditzelfde gerucht al en dat het afhankelijk was van het vertrek van Iturbe. Vervolgens heeft FC Twente al gereageerd dat het gerucht onzin was en dat AS Roma niet een van de clubs waarmee gesproken is.

Ben achteraf zeer blijf dat Iturbe niet naar Juventus is gekomen. Blind extreem snel renpaard die alleen kan renderen in een counterteam en dat zijn vaak laag geklasseerde teams. Roma gaat volgens mij ook Paredes verkopen voor 23 miljoen, tenminste dat heeft Leicester kennelijk al geboden. Erg zonde dat Roma dit soort talenten moet verkopen, omdat hun beleid gewoon debiel is. Al dat geld wat ze hebben verspild Dzeko, Doumbia, Ibarbo, Falque, Ljajic etc. moet natuurlijk ergens vandaan komen.

Hopelijk beginnen ze binnenkort beter/slimmer te investeren in spelers. Ziyech lijkt me overigens wel een goede keuze, nu Pjanic weg is lijkt de creativiteit op het middenveld toch wel te zijn verdwenen en Spaletti speelt graag met een aanvallende middenvelder.

Door de FFP heeft Fenerbahce maar momenteel 2,5 miljoen euro. Volgens geruchten is er een bod gekomen op Souza uit China (5-6 miljoen). Mocht dit waar zijn snel verkopen en 5-6 miljoen + Stoch betalen voor Ziyech.

11 augustus 2016 om 12:07

ik hoop en denk dat dit niet gebeurd. 6 en stoch is niet genoeg.

11 augustus 2016 om 13:06

8 miljoen + stoch is realistischer. Waarschijnlijk zal Fener dan ook een groot deel van de salaris van Stoch op zich moeten nemen.

11 augustus 2016 om 14:20

Stoch zie ik graag komen, maar dan moet er meer geld bij.

11 augustus 2016 om 15:46

Fener gaat vast niet een jaar of 3 a 4 het salaris van stoch betalen. En die gaat hier echt niet voor minder dan 4 ton ballen, helaas.

ongelofelijk dat ziyech nog niet verkocht is. 15 miljoen is niks met in deze tijd voor zo'n unieke speler.

11 augustus 2016 om 12:51

Misschien zijn clubs toch niet zo overtuigd...

15 miljoen? daś 10 miljoen teveel. Leuke speler, maar heeft nog niets bereikt. Geen internationale ervaring. En wil alleen op 10 spelen.... Gaar het niet worden.

11 augustus 2016 om 12:36

Ja duidelijke reactie van een Heracles supporter. Hij is minstens 12 miljoen waard.

11 augustus 2016 om 12:47

Heb er liever een paar goede spelers voor terug en een klein bedrag.
Onderaan de streep houden we er anders netto niet veel aan over.
Plus cat2 is ook zonder de inkomsten van de transfer al ingedekt. Dus liever een paar spelers dan de portemonnee van derden spekken

11 augustus 2016 om 13:33

speelde met marokko zijn eerste wedstrijd was gelijk goed en gaf een assist en scoorde een goal. en iedereen heeft vertrouwen in die jongen. nog jong internationale ervaring komt wel. maar bij marokko moet hij de strijd aan gaan met vele jongens die in betere competities spelen en het ook niet slecht doen. als hij zich blijft onwikkelen dan komt het wel goed.

11 augustus 2016 om 13:47

Zyech is alleen al meer waard dan de hele Heracles selectie of Heracles begroting

Gaat noit 15 miljoen opbrengen. Ik denk 10 en dan wil ik nog zien of hij daar gaat spelen.

Ik zie Iturbe wel graag vertrekken voor Ziyech dan te kunnen halen, zou denk ik wel een goede vervanger zijn voor Pjanic.

11 augustus 2016 om 13:43

ziyech wil moet naar een betere competitie. hij is de eredivisie ontgroeit en krijgt hier alleen maar geziek over zich heen gegoten door de media. en bij de marokaanse elftal moet hij concureren met jongens die in grote competities spelen en die het ook niet slecht doen. daarom als hij op meer speeltijd wil rekenen dan is het belangrijk dat hij in een groter competitie speelt. rome zou dan een hele goede stap zijn.

Malaga wil Iturbe huren, maar wellicht niet gratis en op voorwaarde dat zijn loon volledig overgenomen wordt. (La Gazzetta dello Sport)

Olympique Lyon, Malaga en Villarreal hebben zich bij AS Roma gemeld om Iturbe te huren, meldt L'equipe.

twente kan speler beter behouden ze hebben geen beste ploeg verliezen van nummer 15 van vorige seizoen. kans is reëel dat ze degradatie voetbal spelen .tegenstander weten dat dit niet twente is van vorige seizoen is .geld voor versterking is er niet en heeft geen goeie jeugd spelers .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren