Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AS Monaco klopt Trabzonspor; Fenerbahçe grijpt koppositie na winst

Laatste update:

AS Monaco heeft zich herpakt in Groep H van de Europa League. Na een ongelukkige thuisnederlaag tegen Ferencvaros in september werd Trabzonspor thuis in het Prinsdom met 3-1 verslagen. Wissam Ben Yedder en Axel Disasi zorgden voor de Franse doelpunten; Anastasios Bakasetas deed wat terug. Door de winst pakken de Monegasken, waar Myron Boadu in mocht vallen, de tweede plek weer over van de Turken. Fenerbahce heeft zijn tweede overwinning geboekt in Groep B van de Europa League. Thuis werd AEK Larnaca met 2-0 verslagen. Door de overwinning neemt Fenerbahçe de koppositie over van Stade Rennes.

Voordat de wedstrijd goed en wel losgebrand was, kwam Trabzonspor met tien man te staan. De Uruguayaanse spits Maximiliano Gómez werd na tien minuten ten val gebracht door Krépin Diatta, waarna de Senegalees de voet van Gómez in het gezicht kreeg. Na inmenging van de VAR kreeg Diatta de rode kaart. Drie minuten later had de thuisploeg de overtalsituatie al uitgebuit: aanvoerder Ben Yedder tikte binnen na goed voorbereidend werk van Breel Embolo. In de blessuretijd van de eerste helft werd Vanderson ten val gebracht in de zestien en kreeg Monaco een strafschop. Ben Yedder pakte dat cadeautje maar al te graag uit: 2-0.

De tweede helft leek een formaliteit. Zeker toen Axel Disasi tien minuten na de thee de 3-0 binnenkopte. Ben Yedder mocht daarna zijn rust pakken en Boadu viel voor hem in. De Nederlander had door een blessure dit seizoen pas tien minuten gespeeld voor Monaco. Toch kwam Trabzonspor enigszins terug in de wedstrijd. Bakasetas verschalkte Alexander Nübel met een schot van randje zestien, maar daar bleef het bij voor de Turken.

Fenerbahçe - AEK Larnaca 2-0
Fenerbahçe had aanvankelijk weinig te duchten van de Cyprioten. Ezgjan Alioski was als eerste dicht bij de openingstreffer en ook Diego Rossi liet zich gelden. Het was na een klein half uur spelen echter Michy Batshuayi die de score opende. Hij werd de diepte in gestuurd door Rossi, liet de bal enkel keren stuiteren en haalde hard uit. Larnaca dacht middels Rafa Lopes meteen terug in de wedstrijd te komen, maar zijn treffer ging wegens buitenspel niet door. De gasten mochten daarna keeper Kenan Piric danken dat het bij 1-0 bleef, hij hield Emre Mor van scoren af.

Ook in het tweede bedrijf was het spelbeeld hetzelfde. Fenerbahçe domineerde, maar Bright Osayi-Samuel en Mor kregen het leer niet achter Piric, die keer op keer een sta-in-de-weg bleek. Met nog een half uur op de klok, liet Larnaca zich eindelijk eens zien. Een schot van Imad Faraj ging maar net naast. Tien minuten voor tijd werd de score, door een eigen goal van Rafail Mamas, verdubbeld.

Rigas FS - Istanbul Basaksehir 0-0
In Groep A van de Conference League ging koploper Istanbul Basaksehir op bezoek bij nummer laatst Rigas FS. De Turken kwamen niet verder dan een bloedeloze 0-0. Voor rust had Basaksehir een enorm overwicht, maar gebeurde er verder weinig in Riga. Bertrand Traoré, Danijel Aleksic en Mahmut Tekdemir maakten het keeper Pavels Steinbors weliswaar lastig, maar hij hield zijn doel in het eerste bedrijf schoon. In de tweede helft was het spelbeeld hetzelfde en zelfs nadat Tomas Simkovic met zijn tweede gele kaart kon inrukken, kwam Basaksehir niet tot scoren.

Sivasspor - FC Ballkani 3-4
In groep G van de Conference League kwam Sivasspor tegen FC Ballkani al na 32 seconden op voorsprong door een lage schuiver van Fredrik Ulvestad. De Kosovaren rechtten echter de rug en kwamen na twintig minuten langszij. Na geklungel in de defensie van Sivasspor was Armend Thaqi met een geplaatst schot van ruim twintig meter trefzeker. Tien minuten later kwamen de gasten op 1-2. Na een goede rush bracht Ermal Krasniqi de bal voor en de instormende Arber Potoku trof doel. Na rust verging het Sivasspor niet veel beter. Op jacht naar de gelijkmaker waren het de gasten die via Meriton Korenica op 1-3 kwamen. Dankzij twee goals van Erdogan Yesilyurt kwamen de Turken echter langszij. Maar ver in blessuretijd ging het alsnog mis voor Sivasspor. Krasniqi was wederom trefzeker en kroonde zich tot matchwinner.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat ben ik blij dat Trabzonspor Maxi Gomez voor onze neus heeft “weggekaapt”. Ohnee wacht was vergeten dat als je iets over Trabzonspor zegt je een week ban krijgt. Trabzonspor is de beste en het had vandaag zonder de rode kaart 3-10 gewonnen. Ugurcan Cakir is de beste keeper in de geschiedenis van voetbal.

6 oktober 2022 om 21:06

Nedir bu kin ve nefret? Ik als Trabzonspor fan steun elke Turkse club in Europa, maar dat kunnen we van de meeste FB fans niet zeggen. Waarom zo’n haat vriend?

6 oktober 2022 om 21:29

Het heeft niks met jou te maken maar om een selectief persoon die momenteel niet aanwezig is. Hij kan geen kritiek verduren over de spelers van Trabzonspor destijds terwijl ik objectief elke speler van elke club had gevloerd.

6 oktober 2022 om 23:02

Alsnog kom je wel als een kleuter over, just for that 'one guy'
Gefeli met de winst vandaag.

6 oktober 2022 om 23:16

Hoezo weer niet van de meeste fener fans? Heb je het onderzocht ofzo? Op basis van 1 reactie de meeste fener fans erbij betrekken.. ook knap

6 oktober 2022 om 23:25

Je hebt gelijk ik zeg je eerlijk ik ben voor FENER dus al speelt Trabzon finale hoop ik dat ze verliezen #echtesupporter heb je ooit gezien dat een Barca fan Real support bij een wedstrijd?😂

6 oktober 2022 om 23:37

Er is ook geen hond van PSV die hoopt dat Ajax een Europese Finale wint, maar voor de coefficienten is het toch wel lekker als ze gedurende het seizoen genoeg meepakken

Zo denkt nu dus ook Diegolugano. En voor de Turke competitie zou dat niet heel erg zijn, want die zijn al jaren in een soort vrije val.

6 oktober 2022 om 23:47

Waarom moeten de supporters daar rekening mee houden? Dus als ik vandaag achter trabzon sta komen we in een keer op nummer 10 te staan ipv 19? Gaan ze opeens beter spelen ofzo?

6 oktober 2022 om 23:49

Nergens staat dat ik het Trabzonspor misgun. Ik heb tijdens de nationale elftal wat spelers van o.a. Trabzonspor de grond in geboord waar de andere clubsupporters niks zeide moest een Trabzonspor supporter mij opeens hierover aanspreken. Krijg ik nog een ban ook omdat ik citeerde dat hij niet tegen kritiek op hun spelers kan.

6 oktober 2022 om 23:50

Omdat de Turkse competitie dan 2 (voorronde) UCL tickets behoudt en daarmee 5 clubs in europa ipv 4. Dat je als nummer 2 ook een kans krijgt op Champions League (en verzekerd van europa league als voorronde 3)

Dat je meer geld en meer kwaliteit daardoor je competitie in gepompt krijgt ook

Dat gaat je eigen club op lange termijn ook helpen, maar dat moet je wel inzien

6 oktober 2022 om 23:54

Die tijden zijn geweest en hebben de over the hill spelers allemaal meegenomen van onze clubs zonder resultaat. Dus laten we maar erop houden dat de clubs nu gedwongen worden om meer te investeren in jeugd ipv overbetaalde vedettes.

7 oktober 2022 om 00:01

Ik heb het dan ook niet over de vedettes. Investeren in de jeugd is een goed iets. Meer geld zou echter ook kunnen helpen om talentvolle jongens uit het buitenland te halen.

Dat Turkse clubs geneigd zijn van dat geld 38-jarige zo-goed-als-ex-voetballers te halen is slecht beleid. Niet bewijs dat geld niet kan helpen

7 oktober 2022 om 00:01

Ik begrijp je wel maar wat jij niet begrijpt is dat het niet gaat helpen. Eerst moet er een reorganisatie komen, scheidsrechters moeten de juiste cursus krijgen. Daarna moet er een bepaalde strategie, bepaalde doel zijn. Geef Turkse clubs 1 miljard euro ze zouden die 1 miljard meteen de zelfde dag opmaken aan 35+ spelers. Wij verdienen het niet eens om die tickets te krijgen. Welke Turkse speler is er in de afgelopen 10 jaar echt echt doorgebroken? Wat hebben Turkse clubs nou bereikt? Ik praat vooral over mn eigen clubbie he is gewoon een schande.

7 oktober 2022 om 00:22

Ja het is allemaal wel wat triest. Vind het erg zonde, want vind het Turkse voetbal heel veel moois hebben.

Maar ze zijn wel allergisch voor beleid zoals je al aangeeft.

Vertel een beter huwelijk dan Turks voetbal en slecht spelen in de Europese competitie?

Fair play naar Monaco die speelde Trazbanspor helemaal kapot. Die centrale verdediger Badiashile is ook een topper in the making.

Voor de rest cool voor Unuvar dat hij mocht invallen. Hopelijk kan hij een carrière krijgen net als zijn mede Moslim broeder Franck Ribery. Die via Galatasaray de Europese top bereikte.

6 oktober 2022 om 21:53

Haal dat " moslimbrieder" weg of ik geef je aan. Kijk nr Iran

6 oktober 2022 om 21:55

Huh? Ik bedoelde het op een vriendelijke manier hoor, je hoeft niet boos te zijn. En je hoeft ook niet alle Moslims op één kam te scheren.

6 oktober 2022 om 22:13

Wat is de reden dat je hier komt provoceren kerel? Als het je niet bevalt ga je toch gewoon naar een ander nieuwsbericht.

6 oktober 2022 om 23:14

Brieder

6 oktober 2022 om 23:17

Lolll.. de link met ribery begrijp ik ook niet, maar hoe jij dan weer reageert... Hmmmm?

7 oktober 2022 om 08:36

Ga toch weg man, Monaco speelde Trabzon helemaal niet kapot. Ondanks de rode kaart in de 10e minuut, heeft Trabzon gewoon degelijk gespeeld. Ook een aantal goeie kansen gecreëerd. Nu roep je gewoon wat om te roepen

Helaas een slechte start vandaag van Trabzon en Sivas. Hopen dat Fener en Basaksehir het beter doen.

🏆🃏🃏🃏🃏🃏

Na de vroege rode kaart was Trabzon gewoon kansloos. Avci en Europa gaan niet samen. Tja, wat moet je over Sivasspor zeggen, thuis verliezen van een club uit Kosovo, dan moet je je echt schamen.

Motm Piric mooie reddingen vandaag we hadden er zeker minimaal 2 meer moeten maken. Emre Mor uitblinker vandaag jammer dat zijn mentaliteit zo laag was voor dat die naar Fener kwam, je ziet echt aan hem dat hij weer plezier in voetbal heeft. ARDA GULER 17 jaar en is zo een intelligente voetballer hij begrijpt het hele spelletje, Arda doet VWO vergeleken met de rest (bijv mert hakan vmbo basis, serdar dursun praktijk onderwijs enzo.) ik hoop echt dat hij meer de kans krijgt. Eerste in de poule voor nu dus ja wa moe ik nog meer segge hoop dat we blijven winnen en ver komen zo kunnen we de punten weer effe omhoog gooie voor onze mooie land want de rest hebben we ook niet veel aan.

7 oktober 2022 om 01:04

Arda hoort gewoon elke wedstrijd basis te staan. Is een mega talent en die moet gewoon spelen, hoe meer die speelt hoe meer zijn potentie eruit zal komen. Minimaal 45 minuten per pot hoort hij te spelen!!!

7 oktober 2022 om 01:07

Bro rustig waarom schreeuw je ik ben het met je eens!

7 oktober 2022 om 01:33

Las Jesus maar mee. Ik irriteer me er elke wedstrijd aan. Fener publiek moet zijn naam meer en harder scanderen misschien dat die dan luistert..

Wat ben ik blij met Jesus. Het is heerlijk om weer een dominant Fenerbahçe te zien. Emre Mor verdiende echt een goal, en wat werkte hij ook nog eens keihard. Volkan Demirel heeft die jongen echt weer op de rails gekregen. Ismail moet je eigenlijk altijd basis laten starten. Arao is degelijk maar dat hoeft niet ten koste van Ismail te gaan. Rossi krijgt wekelijks een shitload over zich heen maar die jongen is altijd betrokken bij een goal, vandaag weer twee assists. Batshuayi schiet die bal er (tot mijn verbazing) heerlijk in en ging vervolgens wel weer ouderwets door met alle ballen de tribunes in bossen. Alles gaat meer dan prima de laatste weken. Enige me wat gewoon stoort is dat Zajc en Arda veel te weinig minuten krijgen. Denk dat Zajc helaas wel einde verhaal is en verkocht gaat worden in de winter, een negatieve interview tolereert Jesus echt niet. Jammer dat de rest punten is misgelopen. Trabzon was natuurlijk al kansloos na die domme rode kaart. Sivas ook zonde, eerst heel goed terugkomen en dan het in de laatste minuut weggeven. Zullen bij Balkania zeker wat spelers zitten die we volgend seizoen bij Konyaspor ofzo gaan zien.

7 oktober 2022 om 01:10

Rossi liet zien een echte B-speler te zijn. Twee hele dikke kansen dramatisch afgerond, dat mag niet op dit niveau. Die bal van Michy haha, ik hield ff mn adem in want ik zag dat die wilde gaan poeieren. Gelukkig raakte hij hem goed en vloog die erin.

7 oktober 2022 om 08:03

Rossi is een aparte. Zijn afwerking is dramatisch, loopt zichzelf vaak helemaal vast in zijn dribbels maar geeft vandaag wel een geweldige assist. Besef ff dat hij assistkoning van de EL is momenteel. Op de één of andere manier heeft hij altijd wel een goal of assist. Ik erger me ook vaak kapot aan hem maar Jesus is blijkbaar fan van hem, waarschijnlijk ook door het druk zetten voorin wat Rossi wel uitstekend uitvoert.

7 oktober 2022 om 08:35

Ik begrijp ook niet dat Arda zo weinig minuten krijgt. Grootste Turkse talent in tijden (en misschien wel ooit), maar krijgt veel te weinig minuten. Ik kan me voorstellen dat je hem voorzichtig wil brengen, maar zo voorzichtig hoeft ook niet wat mij betreft.

Er is nog een speler die dit seizoen te weinig speeltijd heeft gekregen bij jullie: Crespo. Die hoort er eigenlijk altijd in te staan. Lijkt de afgelopen wedstrijden wel een basisplaats veroverd te hebben, maar voor jullie te hopen dat het zo blijft

7 oktober 2022 om 15:18

Het is dat Jesus heel veel rouleert, maar ik ben het met je eens dat Crespo eigenlijk altijd in de basis moet staan. Ik herinner me nog zijn eerste wedstrijd vorig seizoen, het zag er zo dramatisch uit en die man werd door iedereen uitgelachen en afgemaakt. Nu een jaar later heeft hij heel veel monden gesnoerd waaronder de mijne. En de situatie Arda wordt wel heel pijnlijk zo. Het is duidelijk dat Jesus niet mee wilt gaan in de Arda-hype en nu krijg je steeds invalbeurtjes van max 10 minuten waar Arda allemaal acties gaat proberen om aan de torenhoge verwachtingen te voldoen. Totaal geen gezonde situatie. Ik ben echt bang dat die jongen voor een veel te lage som gaat vertrekken volgend jaar..

7 oktober 2022 om 16:31

Fenerbahce heeft eigenlijk zelf een probleem gecreëerd door weer vooral het middenveld te versterken. Ze hebben volgens mij 8-10 spelers (exclusief jeugd) op het middenveld voor de 3 posities. Dat is gewoon teveel.

Ik denk dat je voor Arda sowieso niet moet wachten op absurde bedragen, simpelweg omdat hij in Turkije voetbalt, maar 20+ miljoen is wel logisch. Voor het Turkse voetbal hoop ik dat hij zsm vertrekt. Een mooie club in Spanje of Duitsland zou hem goed doen denk ik.

7 oktober 2022 om 18:12

Valt wel mee je hebt Crespo, Ismail, Zajc, Arao, Mert Hakan die op de 2 middenvelder positie kunnen spelen waarvan alleen Arao dit seizoen is gekocht. Dan heb je eigenlijk ook nog Irfan maar die speelt vaak op de flanken terwijl hij op 10 moet spelen maar die positie is er niet in het spel van JJ. Van deze moeten eigenlijk Crespo en Ismail altijd starten en zou je Zajc en Arao voor ze kunnen wisselen waar nodig is.

Een zakelijke overwinning naar mijn inzien. Fener speelde oke, maar vond het slordig en zenuwachtig aan de bal. Met meer flair had hier meer goals geweest. Maar goed, eerste in de groep, volgende wedstrijd Larnaka uit en dan Rennes thuis. Uitgangspunt om 6 punten te pakken en eerste te worden. Hiermee sla je ook een ronde over en kan je 2 weken beter focussen op de competitie. Fener moet kampioen worden dit jaar anders is het gewoon weer een mislukt seizoen (ja tenzij de Europa League wordt gewonnen maar dat zie ik dus echt niet gebeuren).

We begonnen op zich prima aan de wedstrijd. Het leek erop dat we gecontroleerd en zorgvuldig zouden voetballen, maar dan krijg je in de 11e minuut al een rode kaart. Daarna was het wel gedaan. Ik moet wel zeggen dat we ondanks 10 man best wel wat kansen hebben gecreëerd en op zich ook niet slecht hebben gespeeld. Dat gezegd hebbende, vind ik nog steeds dat Avci weg moet. Los van een paar (delen van) wedstrijden spelen we al een lange tijd geen goed voetbal.

Gefeliciteerd Fener fans. Goed dat in ieder geval zij wel punten hebben binnengehaald voor Turkije. Ik hoop ook dat ze gewoon ver komen. Als Trabzonspor fan kan ik niet genieten van successen van andere clubs, maar dat betekent niet dat ik ze het niet gun in Europa

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren