Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arturo Vidal komt met bizar oordeel over Ten Hag: ‘Kale mensen zijn ingewikkeld’

Laatste update:

Arturo Vidal heeft geen hoge pet op van Manchester United-manager Erik ten Hag, zo heeft hij laten blijken in een interview met journalist Pablo Girat. Met name de manier waarop Ten Hag met Cristiano Ronaldo is omgesprongen, kan de Chileense middenvelder niet bekoren.

“Hoe kan je Ronaldo op deze manier wegsturen?”, vraagt Vidal zich hardop af. ”Ten Hag is zo slecht binnengekomen bij United. Ronaldo was de doelpuntenmaker van dat elftal en dat ga je op deze manier met hem om, onbegrijpelijk", stelt Vidal in het interview. Ronaldo vertrok afgelopen winter naar Saudi-Arabië, nadat zijn contract bij United in goed overleg werd ontbonden.

De voormalig middenvelder van onder meer Bayern München, FC Barcelona en Juventus heeft wel een verklaring voor de in zijn ogen opmerkelijke keuzes van Ten Hag. “Kale mensen zijn nu eenmaal ingewikkeld. Zo zitten zij nou eenmaal in elkaar.” Ten Hag werd na het wegsturen van Ronaldo derde met zijn ploeg en legde beslag op de Carabao Cup door in de finale op Wembley Newcastle met 2-0 te verslaan.

Eerder in opspraak
Vidal kwam eind augustus onder vuur te liggen na een uitspraak over Robert Enke. Enke kampte met depressie en pleegde in 2009 zelfmoord. In een livestream op Twitch ging het over de hoogtepunten uit de carrière van Vidal. De inmiddels 36-jarige middenvelder vertelde hoe hij zijn eerste doelpunt maakte in Europa. Vidal stond destijds onder contract bij Bayer Leverkusen en scoorde tegen Hannover ‘96, waar Enke onder de lat stond. “Het was mijn eerste doelpunt dat ik scoorde in Europa. Na een tijdje raakte de doelman in een depressie en pleegde zelfmoord”, zei Vidal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laat hem het absoluut niet hebben over andermans haardracht...

25 september 2023 om 12:40

Nee ik snap m wel: als Ten Hag net zo'n mohawk had gehad als Vidal, dan had hij minder problemen met Ronaldo gehad.

Aldus de man die meerdere keren is opgepakt voor rijden onder invloed, dat vind ik dan weer een beetje ingewikkeld.

25 september 2023 om 11:57

Gelukkig is het meestal niet moeilijk om hem te pakken, aangezien hij z’n Ferrari zelf tegen een lantaarnpaal parkeert

25 september 2023 om 13:29

Vind ik juist ongekend simpel. Man kan niet nadenken.

Haha, helaas begin ikzelf ook steeds kaler te worden. Misschien ben ik dan ook ingewikkelder dan ik voorheen was.

Even alle gekheid, kan me voorstellen dat Ten Hag een eigenwijze persoon zou kunnen zijn, maar op basis van haardracht is dat natuurlijk bijzonder

25 september 2023 om 13:42

Ach Prem, ik zeg altijd maar: Als er geen haar groeit, groeien de hersens extra goed.

En Vidal hoeven we sowieso niet serieus te nemen, gezien zijn beperkte zelfreflectie.

25 september 2023 om 15:52

Kan niet wachten op je comments zodra je helemaal kaal bent Prem

Wat!? Kale trainers zijn onze beste trainers! Bizar slechte mening! Ik denk persoonlijk dat wanneer Steijn zn haar eraf scheert Ajax weer gaat lopen.

Vidal, meerdere keren dronken achter het stuur gezeten en op andere manieren in opspraak geraakt en denkt anderen de maat te moeten nemen met zo'n bizarre uitspraak die tegelijkertijd past bij de persoon die hij is... Kwiebus.

25 september 2023 om 14:21

Nou ja precies. Nooit iets aangetrokken van wat er om hen heen gebeurt en aan regels geldt en daar gaat ie nu openbaar wel iets van vinden. Deed t m toch wat dus. Al die grootdoenerij maar wordt achteraf gezien dan toch op z’n tere ziel geraakt door zulke zaken

25 september 2023 om 16:09

@samcro

Hypocriet zijn er allemaal een beetje, maar dat betekent niet dat een crimineel niet kan aangeven dat iemand een crimineel is.

Hij kan dus zeker aangeven dat Ten Hag verkeerd omgesprongen is met Ronaldo, ondanks dat hij zijn morele kompas niet altijd op orde gehad heeft en daar gewoon gelijk in hebben als dat zo zou zijn.

Op deze manier mag niemand van ons iets zeggen, want we hebben allemaal wel een moralistische fout begaan.

25 september 2023 om 16:52

Ik doelde vooral toch wel op zijn uitspraak over kale mannen.

Ik heb dat dus altijd meer met volwassen mannen die een platina geverfde hanenkam hebben, maar goed, dat soort generaliserende teksten slaan ook dan nergens op.

25 september 2023 om 11:23

Vreemd, ik heb ze altijd ervaren als bijzonder stabiele, voorspelbare mensen met een heel evenwichtig humeur.

wat een domme opmerking zeg. Zielig ventje die goedkoop wil scoren bij Ronaldo.

Of hij heeft er gewoon verstand van. Hij staat met die kale kop wel in een rijtje met Guardiola en Zidane en we kunnen nog wel even doorgaan. Nu de trainers met een hanenkammetje..

Tjah iemand als Vidal die als dertiger met zo'n kapsel rondloopt, zal ook vast niet door iedereen serieus worden genomen? En dan heb ik het niet over de andere dingen waar hij allemaal in opspraak door is geraakt.

Echt, van veel van die voetballers is het maar goed dat ze een balletje kunnen trappen want vraag me echt af wat er anders van ze terecht zou zijn gekomen... Wat een domme gasten heb je er toch tussen zitten. En dat harkt dan miljoenen binnen.

Maar moet zeggen, hij onderbouwt het tenminste wel sterk. "het is nou eenmaal zo."

Ja, weinig tegenin te brengen... solide argumenten.

Die Vidal heeft serieuze issues. Was als voetballer al een losgeslagen idioot, maar toen kon ie het nog aardig camoufleren omdat ie ook best leuk kon ballen.
Beter nemen ze die gek tegen zichzelf in bescherming.

Haha wat is dit nou voor een uitspraak?! Die Arturo moest denk ik weer even laten blijken wat een rare vogel dat ook is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren