Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal zonder kleerscheuren verder, Gladon en John scoren niet

Laatste update:

Arsenal-manager Arsène Wenger staat erom bekend het tweede bekertoernooi te gebruiken om andere spelers dan gebruikelijk op te stellen en dinsdagavond was het niet anders. Het elftal van the Gunners was hoe dan ook sterk genoeg om Nottingham Forest afgetekend te verslaan en door te bekeren naar de volgende ronde van de EFL Cup.

/

Nottingham Forest - Arsenal 0-4
Bij Nottingham Forest zal een speler in het bijzonder gebrand geweest zijn om goed te spelen: Nicklas Bendtner. De cultspits van de thuisclub kon geen potten breken, al kreeg hij na een kwartier spelen wel de eerste gele kaart van de wedstrijd. De doelpunten werden gemaakt door Arsenal: Granit Xhaka knalde raak van afstand (0-1), Lucas Pérez benutte een strafschop (0-2) en diezelfde Pérez omspeelde de keeper voor de 0-3. Arsenal speelde het duel simpel uit en het slotakkoord was voor Alex Oxlade-Chamberlain.

Newcastle United - Wolverhampton Wanderers 2-0
Wolverhampton Wanderers trad aan met Paul Gladon in de basis, terwijl Ola John na rust mocht invallen. De Nederlanders konden the Wolves niet aan doelpunten, laat staan een overwinning, helpen. Matt Ritchie zette de thuisclub na een halfuur op voorsprong en Yoann Gouffran breidde de marge twee minuten later uit. John viel daarna dus nog in, maar hij kon de score niet veranderen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed voetbal bij de jonkies. Als Xhaka ook in de PL loskomt kan het nog tot heel mooie dingen leiden, wat een heerlijke voetballer. Perez van de 0 af en zelf de 0 gehouden. Ox gaat t moeilijk krijgen als hij zo blijft spelen trouwens.

20 september 2016 om 22:59

Op t eind speelde chamberlain best wel oke maar hij moet het indd 90 min vasthouden, wat hem zelden lukt.

Jeff speelde goed. Hij lijkt veel op Iwobi. Qua postuur, handelingssnelheid, dribbel vaardigheden en kan goed passen. Stuurde Akpom heerlijk weg waardoor Akpom viel en een penalty kreeg.

Xhaka met een geweldige knal. Moet wel toegeven dat Nottingham best slecht was maar we hebben vaker verloren van dit soort teams in de League Cup. Het was vandaag een leuke wedstrijd om naar te kijken.

21 september 2016 om 00:05

Volgens mij kwam de pass naar Akpom van Lucas Perez. Die speelde overigens wel prima.

Ik heb niet eerder de jonkies zo goed samen zien spelen. Akpom deed vandaag alles goed aan de linkerkant. Reine Adelaide is supersterk aan de bal en moet vooral werken aan zijn eindpass. De rest beheerst hij al voldoende om mee te gaan met het eerste team. Holding en Maitland Niles waren betrouwbaar en hebben redelijk gemakkelijk de nul gehouden. Martinez liet zien dat hij een goede uittrap en lange pass heeft. Leuke wedstrijd om naar te kijken.

21 september 2016 om 00:04

Ik ben bang dat de je de jonkies niet heel vaak hebt gezien. Voorin was het niet sterk, het liep zelfs best stroef. Achterin was het niet bijzonder. Arsenal met niet al te veel inspanning door, gelukkig.

Ik heb de wedstrijd niet kunnen zien maar lees dat oxlade chamberlain weer eens slecht speelde? Hoelang gaat wenger in godsnaam nog vasthouden aan hem. Als er een bod komt van 20 miljoen + moeten ze hem gelijk van de hand doen. Hij gaat zijn belofte nooit inlossen dat zeg ik al een aantal jaar.

21 september 2016 om 02:23

Vind het ook niet echt een speciale speler. Denk dat dat een gevalletje Walcott kan worden die ook al vanaf heel jong bij Arsenal zit maar nooit een top speler is geworden

21 september 2016 om 07:40

Oxlade was echt niet slecht. Het spel liep constant via hem, en hij had een paar goede acties. Hij speelde niet geweldig maar ook absoluut niet slecht.

Belangrijk ook dat hij op het laatst nog dat rendement uit zijn actie haalt. Maar had bijboorbeeld ook weer een schitterende actie op de achterlijn die Lucas Perez vrij voor de keeper zette. Die jongen speelt sinds de voorbereiding heel dreigend. Als hij nu echt in vorm gaat komen, komt dat wel goed.

21 september 2016 om 08:03

Ja, tegen een Championshipclub... in de PL was hij bar- en barslecht.

21 september 2016 om 09:58

Ook in de PL vond ik hem tegen Watford dacht ik gewoon goed spelen. Die jongen heeft een zeldzame combinatie tussen snelheid, explosiviteit en kracht. Ik heb er nog altijd vertrouwen in.

21 september 2016 om 11:57

Iedereen praat hier elkaar ook na. Chamberlain speelde gewoon goed. Hij heeft alle kwalitieiten om voor Arsenal te spelen. Dat hij wat minder in vorm is op zijn leeftijd is maakt hem geen matige speler.
.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren