Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal zoekt naar Premier League-club voor moeizaam scorende spits

Laatste update:

Arsenal is op zoek naar een oplossing voor Yaya Sanogo. De aanvaller kwam in de afgelopen maanden niet verder dan drie competitiewedstrijden en nu Olivier Giroud weer fit is, hoeft hij niet op veel meer kansen in het eerste elftal te rekenen. De BBC heeft begrepen dat Arsenal Sanogo in januari wil verhuren: het liefst aan een andere club uit de Premier League.

/

De 21-jarige Sanogo is bezig aan zijn tweede seizoen bij Arsenal, dat de Fransman in de zomer van 2013 transfervrij overnam van Auxerre. Sanogo kwam in zijn eerste seizoen niet verder dan acht invalbeurten in de Premier League en dit voetbaljaar staat de teller op drie duels, waarvan twee als basisspeler. Arsène Wenger denkt dat zijn landgenoot elders ervaring moet gaan opdoen.

Het is niet bekend of er al clubs zijn geweest die interesse hebben getoond in Sanogo, die nog niet scoorde in de Premier League, maar wel een goal maakte in de Champions League-wedstrijd tegen Borussia Dortmund. Zijn beste moment in het Arsenal-shirt beleefde Sanogo in augustus, toen hij in de oefenwedstrijd tegen Benfica liefst vier keer scoorde.

Denk je dat Yaya Sanogo gaat slagen bij Arsenal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Please liverpool doe dit niet, ik zie het ze zo doen met hun beleid

19 december 2014 om 16:56

Waar haal jij uit dat Liverpool interesse zou hebben?

19 december 2014 om 16:59

Met blessure van Sturridge en probleemkind Balotelli is het wellicht niet vreemd dat zij op zoek zullen zijn naar een spits extra voor na de winterstop.

19 december 2014 om 17:19

Veel te slecht voor Liverpool. Ik zie hem eigenlijk bij geen enkele PL club in de basis geraken.
Gewoon verkopen aan een Franse club.

19 december 2014 om 21:32

Ik zie Liverpool eerder Torres terug halen

19 december 2014 om 21:44

@belggunner hij is een prima talent geef hem tijd zeg hij is pas 20/21 hij wordt nog wel goed tegen dortmund beweesde hij al dat ie een goeie spits kan worden

20 december 2014 om 15:59

Volgende maand wordt hij inderdaad nog maar 22, maar hij staat nog niet echt ver, hij wordt nooit beter dan een Giroud, die al geen topper is.

19 december 2014 om 16:57

Ik denk dat Arsenal hem het liefst ook bij een degradatiekandidaat stalt, daar is de kans speeltijd namelijk het hoogst, en mocht hij toch opeens gaan scoren dan maak je een concurrent er niet sterker mee.

19 december 2014 om 18:17

@JaapLFC,

Liverpool kan toch Origi terughalen van Lille? Dan lijkt Sanogo niet nodig lijkt mij dan.

Als geen Premier League club hem wilt huren dan moet Feyenoord het maar proberen. Past wel bij Feyenoord

19 december 2014 om 17:05

Feyenoord? Die willen geen kampioen worden als ze dat doen. Van Pelle naar Sanogo?

19 december 2014 om 17:37

Beter dan die tjap die er nu loopt hoor. Ik denk dat Sanogo nog best wat kan fixen daar in Rotterdam.

19 december 2014 om 18:11

Hmmm... zegt inderdaad wel genoeg dat je niet eens weet wie die 'tjap' is, ik weet zijn naam ook niet Maar dat komt omdat ik geen Eredivisie volg.

19 december 2014 om 20:02

Die "tsjap" is nu erg goed bezig. 6goals al en is goed voor het spel. Niet minder dan die bij Arsenal spelen.

19 december 2014 om 20:10

@kondogbia

Precies, Kazim is een sterk aanspeelpunt en dat is wat Feyenoord nodig heeft, doet het gewoon aardig hoor.

19 december 2014 om 21:39

Wat is een tjap dan??

19 december 2014 om 23:02

Sanogo scoort in de eredivisie in een seizoen wel +18 goals maar voor de premier league is die gewoon op dit moment niet goed genoeg net als altidore.

Als je het mij vraagt ook gewoon een speler die tekort komt. Vind het nog gekker, dat Campbell geen minuten krijgt......

19 december 2014 om 17:07

Nadat ik Campbell tegen Galatasaray heb gezien, snap ik wel waarom hij nauwelijks speelt. Ik wilde gewoon dat hem een kans gegeven werd, die kreeg hij tegen Galatasaray, maar indrukwekkend was hij niet.

19 december 2014 om 17:12

Jaa echt jammer. Was op het wk en het hele seizoen bij z'n club erg goed. Ging er vanuit dat hij zeker een toegevoegde waarde zou zijn, maar valt dus tegen..

19 december 2014 om 17:18

In de beker tegen Southampton vond ik hem ook slecht, maar we kunnen hem niet beoordelen op die 2 matchen he... Hij zit zonder ritme en was waarschijnlijk zo enorm gemotiveerd bij die ene kans dat hij blokkeerde.

Misschien wat voor Crystal Palace,burnley en Leicester om maar wat clubs te noemen.

Is gewoon een matige spits, en absoluut niet van het niveau dat Arsenal nastreeft. Ik ben benieuwd of er een club in de Premier League is die hem eventueel zou willen huren. Het voordeel is wel dat hij nog jong is, dus misschien kan hij nog wel wat beter worden.

Mijnheer Van Geel, probeer het nou maar eens. Sanogo is jarenlang gezien als een van de grootste talenten van Frankrijk. Voor hetzelfde geld zit het er nog in en komt het eruit.

20 december 2014 om 00:54

Helaas wil Wenger hem alleen verhuren aan een Engelse club.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren