Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Arsenal wil toptransfers voorkomen; sterspelers eisen voorlopig te veel’

Laatste update:

De onderhandelingen tussen Arsenal en sterspelers Alexis Sánchez en Mesut Özil zijn in volle gang. Het tweetal staat nog maar achttien maanden onder contract, maar Arsenal wil de verbintenissen graag openbreken en verlengen. Het is echter de vraag of the Gunners bereid zijn om te voldoen aan de eisen van het duo, schrijft de London Evening Standard maandagavond.

/

De afgelopen weken werd Alexis nog in verband gebracht met Manchester City, terwijl Özil een terugkeer bij Real Madrid niet uitsloot. Arsenal probeert die transfers te voorkomen en volgens de krant uit Londen wil de grootmacht een kleine 200.000 pond per week, ofwel 237.000 euro, aanbieden aan de seizoensuitblinkers. Alexis en Özil hebben echter gezien dat Paul Pogba een contract ter waarde van ruim 340.000 euro op weekbasis heeft gesigneerd bij Manchester United en naar verluidt aast het tweetal van Arsenal op een soortgelijk salaris.

Op dit moment zou Özil 166.000 euro per week kunnen bijschrijven; zo'n 11.000 euro meer dan zijn ploeggenoot uit Chili. Arsène Wenger bevestigt in gesprek met Engelse media dat de onderhandelingen zijn geopend. Op specifieke details gaat de oefenmeester niet in. "Het gaat in het voetbal niet alleen om geld. Ze verdienen bovendien toch al goed en dat zullen ze overal doen", aldus Wenger. Alexis en Özil waren zaterdag nog de twee uitblinkers op bezoek bij West Ham United (1-5): de vleugelaanvaller maakte drie doelpunten en gaf één assist, terwijl de Duitser eenmaal assisteerde en ook tot scoren kwam.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Begrijpelijk van beide kanten, maar wil Arsenal echt top worden (zijn ze echt nog niet) dan moeten deze twee zeker behouden blijven.

5 december 2016 om 22:25

Elke club boven Arsenal. Barcelona, Real, Bayern, Juve en Atletico. Binnen de BPL beschouw ik persoonlijk United, City en Chelsea hoger in.

5 december 2016 om 22:30

United qua status en begroting wel, maar sinds Fergie is gestopt zijn de prestaties een stuk minder. Dan zou Dortmund daar qua recente Europese prestaties ook nog boven staan. Net als PSG.

Helemaal mee eens als ze özil en sanchez laten gaan dan kan je als wenger direct ontslag gaan nemen het word dan toch niks meer.

Tuurlijk moeten ze proberen te behouden maar zou het hierbij laten, 200.000 pond en niet meer. Wat Paul verdient is absurd.

5 december 2016 om 20:15

334000 is absurd maar 237000 is best oke?

5 december 2016 om 21:06

Als je het vergelijkt met andere spelers van die klasse is het een normaal loon. Pogba verdiend echter abnormaal veel voor zijn kwaliteiten en dat komt deels door de mega hype die rondom hem hangt. Heeft kwa prestaties nog lang niet zoveel bereikt als Ozil (en in mindere mate Sanchez). Natuurlijk wel meer gewonnen maar individueel drukken Sanchez en Ozil veel meer een stempel op het spel bij hun clubs. Pogba is ook erg goed, maar heeft weinig pre-assists/normale assists of doelpunten (laatste twee zijn niet waar hij op dient afgerekend te worden)

Ozil heeft toch laatst een huis gekocht van een paar miljoen. Die zie ik wel blijven. Maar Sanchez zie ik zomaar wel is vertrekken als het dit jaar weer moeizaam gaat.

5 december 2016 om 20:41

Maak van een paar maar het tienvoudige. Zo'n 20 miljoen op 200 meter van het trainingscomplex.

6 december 2016 om 00:38

Alles kan verkocht worden. Als hij ergens anders veel meer kan gaan verdienen dan zien ik hem zeker vertrekken. Of het huis 20 milj kost of niet, zoals hier vermeld werd.

Je kunt geen vervanger vinden voor beide spelers. Gewoon betalen. Arsenal heeft het geld toch.

5 december 2016 om 20:25

Gaat niet zozeer om het geld. Meer om de scheve verhoudingen. Als Ozil en Alexis het dubbele verdienen van de andere ' grootverdieners' dan is dat wel heel extreem. Maar ik geloof ook niet dat het beide spelers gaat om het geld. Die willen waarschijnlijk gewoon een duidelijke visie zien en de CL afwachten

Als je spelers aan wilt trekken en behouden dan zul je zulke salarissen moeten gaan betalen. Ze hebben het geld.
En 200.000 per week ten opzichte van het huidige salaris is netto (procentueel gezien) niet een hele grote vooruitgang. Sanchez is de absolute ster die zeker een topsalaris daar mag vragen.

5 december 2016 om 20:41

166.000 naar 200.000 is een opslag van 34.000. Procentureel gezien zit je dan rond de 18% verhoging. Jij wil zeggen dat het weinig is?

6 december 2016 om 07:36

Het is te weinig om absolute sterren te behouden of aan te trekken. Dat weten de spelers ook. Zeker in de PL.

Iedereen is te vervangen zelfs, Alexis en Ozil ! Hoe geweldig en belangrijk ze ook zijn is het geven van het zelfde salaris als Pogba (€340.000) absurd. Denk dat max 275000 tot 300.0000 per week prima is voor hun kwaliteit.
Pogba is een een fantastische speler is een super slecht team, met een manager die zijn teams al tijden niet aan de praat heeft gekregen.
Vervanging momenteel vinden voor beide spelers is momenteel lastig, dus ik ben bang dat Arsenal toch echt diep in hun zak zal moeten gaan om ze niet kwijt te raken.

Als ik ozil en alexis was zou ik maar eens dankbaar zijn!!

Natuurlijk js arsenal afhankelijk van hun en ze hebben arsenal nu beetje bij de tang maar niemand is groter dan de club.
Deze 2 moeten beseffen dat ze niet onbetwist waren bij hun vorige club en dat ze nu de status super ster hebben en gedragen worden door hun supporters!!.
Hecht je hart eens aan een club ipv in de wolken gaan lopen.

Je ziet pogba 340 krijgen maar wat presteert die helemaal niks t.o.v wat hij verdient
Hoe draai united ook stroef dus
Wat krijg je als je lekker veel salaris betaald dan gaan spelers naast hun schoenen lopen en maar een beetje lantafanteren.

Ja misschien ben ik de enige maar als ik voetballer was en een goede voetballer en arsenal bood me contract aan dat deed ik meteen en als ik verhoging verdien zou ik dat waarderen maar ik zou het nooit eisen.

Of ik nu 10 miljoen perjaar krijg of 20 miljoen.dat geld krijg ik toch nooit meer op maar ik speel wel bij een mooie club en dat is me meer waard!

6 december 2016 om 00:41

Status van superster hadden ze voor ze bij Arsenal tekende. Als jij meer kon verdienen bij een andere werkgever. Wat zou jij doen???

6 december 2016 om 09:52

In de voetbalwereld?
Ik zou voor arsenal altijd blijven voetballen.
Is een super team helaas niet wereldtop maar ik zou nooit geld gaan eisen.
Wat moet ik met 3 miljoen meer die 10 miljoen krijg ik toch niet meer op.

Ik snap niet dat die spelers altijd zoveel liggen te janken.
Als die toch 200.000 per week er door heen draaien mag je mij eens vertellen hoe ze dat voor elkaar krijgen....

In onze wereld tjaa dan ga je naar een ander werkgever.
Maar in de voetbal wereld krijg je bij een topclub al genoeg
Mij zou de fans en de liefde voor de club meer tellen dan 50k meer verdienen bij een nieuwe club omdat ik dan een huisje extra kan betalen...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren