Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal reserveert vijftig miljoen euro als dekmantel voor titelechec

Laatste update:

Arsenal gaat een poging wagen om Marc Guehi los te weken bij Crystal Palace, zo melden verschillende Engelse media. De centrale verdediger is aan een uitstekend seizoen bezig, verdiende eerder dit jaar een oproep voor de nationale ploeg van Engeland en kan zijn carrière nu een nieuwe boost geven met een toptransfer. Tottenham Hotspur hoopt de aartsrivaal dwars te zitten en mikt eveneens op de handtekening van de 22-jarige mandekker.

De pijnlijke vormdip waar Arsenal momenteel in verzeild is geraakt kan niet los worden gezien van de blessure van William Saliba. De 22-jarige Fransman moest het verloren Europa League-duel met Sporting Portugal vroegtijdig staken en zag zijn ploeg in de strijd om de landstitel vervolgens negen punten morsen in zes wedstrijden. Gevolg is dat Manchester City nu de beste papieren heeft voor het kampioenschap. Om het gemis van Saliba op te vangen zijn de pijlen nu gericht op Guehi.

Rob Holding heeft, mede door elf tegendoelpunten in de laatste vier wedstrijden, de clubleiding van Arsenal nog niet volledig weten te overtuigen van zijn kunnen. Zijn contract loopt volgend jaar zomer af, terwijl de van Spezia overgekomen Jakub Kiwior slechts drie keer in actie kwam sinds zijn komst in januari. Guehi werd in de zomer van 2021 voor ruim 23 miljoen euro door Palace overgenomen van Chelsea, dat een flinke doorverkooppercentage wist te bedingen.

The Blues hebben bovendien de eerste mogelijkheid om een bod op de verdediger te evenaren, maar de kans is klein dat dat gebeurt met de huidige bezetting in de achterhoede. Arsenal krijgt in de strijd om Guehi stevige concurrentie van stadgenoot en aartsrivaal Tottenham Hotspur. The Spurs raken de gehuurde Clément Lenglet komende zomer weer kwijt aan Barcelona en ook aan de toekomst van Davinson Sánchez wordt sterk getwijfeld.

Is Marc Guehi een aanwinst voor Arsenal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met Saliba, Gabriel en White heb je in principe al 3 verdedigers die het gewenste niveau aankunnen, en ze hebben ook nog die Poolse speler uit de Serie A gehaald (kan even niet op zijn naam komen). Denk dat er andere punten zijn die versterkt moeten worden. Een middenvelder en rechtsback zouden de hoogste prioriteit moeten hebben, voor de rest een paar breedte aankopen misschien, afhangend van wat er allemaal vertrekt. 50 miljoen is veel te veel voor een rotatiespeler op een positie die al dubbel bezet is.

2 mei 2023 om 17:04

Hij is de vervanger voor Holding. Ik zie hem graag komen. White speelt al een tijdje niet meer op CV. Een rechtsback zie ik graag komen maar dan als backup voor White.

2 mei 2023 om 17:15

Maar wil je 50 miljoen uitgeven voor een vervanger van Holding? Ik snap dat Arsenal die diepte nodig heeft maar dat zou ik besteden aan andere posities. White is van origine geen rechtsback en Tomiyasu is gemaakt van glas. Als ik de TD was van Arsenal zou ik een jonge rechtsback halen die met Tomiyasu kan rouleren zodat White centraal kan rouleren met Saliba en Gabriel, die anders volgend jaar een enorm druk schema tegemoet zullen komen.
Ik zeg niet dat jullie geen CV moeten halen maar 50 miljoen voor een backup is wel erg veel.

2 mei 2023 om 17:28

Ik denk niet dat White nog veel minuten gaat maken als CV. Je ziet dat hij wat spieren heeft ingeleverd om als rechtsback te kunnen spelen. Hij is wat meer wendbaar en heeft de positie zijn eigen gemaakt. Hem af en toe daar neer zetten is een groot risico.
Een jonge rechtsback zie ik graag komen. Denk dat Arsenal genoeg geld overhoud voor andere posities.
Vier Cv's van een goed niveau is essentieel. Kiwior, Gabriel op LCV en Saliba, Guehi op RCV.

2 mei 2023 om 17:54

Ik zie Guehi dan toch meer als een serieuze concurrent voor Gabriel, gezien Guehi meestal als linker centrale verdediger speelt ondanks hij rechtsbenig is. Mocht Guehi komen zou het mij niet verbazen als hij Gabriel uit de basis speelt. Op zich is Saliba-Gabriel een uitstekend duo, maar waar ik Saliba nog verder zie groeien denk ik dat Gabriel niet veel beter meer gaat worden. Zeker een meer dan uitstekende verdediger, maar net onder echte wereldtop. Saliba-Guehi als duo zou mij erg bekoren, die twee kunnen echt verder groeien tot absolute wereldtop. En tegelijkertijd is Guehi dan ook soort van de vervanger voor Holding omdat hij bij gemis van Saliba kan schuiven naar rechter centrale verdediger met Gabriel naast hem. En uiteraard kan je veel rouleren met die drie en daarachter nog Kiwior. Duidelijk is in ieder geval dat er een extra centrale verdediger moet komen. Maar ik moet wel bekennen dat toen ik de bovenstaande foto in combinatie met de titel zag dat ik eigenlijk dacht dat het over Toney zou gaan. Ook iemand die ik graag bij Arsenal zou willen zien eigenlijk.

2 mei 2023 om 17:14

Als je mee wilt doen om de titel heb je wel wat meer nodig hoor. die poolse speler heeft 3x meegedaan die zal dus niet het niveau hebben dat vereist is bij Arsenal. Daarnaast is een middenvelder natuurlijk wel vereist maar ik denk ook een betere linksbuiten als Trossard in de spits gaat concurreren met Jesus. Ik denk dat Arsenal het beste voor Kvara of Leao kan gaan ik vind ze beide beter dan Martinelli. Martinelli doet het niet onaardig maar voor Leao is wel een jongen die het verschil kan maken ik zie hem met Saka op de flanken wel schitteren.

En aangezien Mazraoui op de bank zit bij Bayern ik denk dat hij ideaal is voor het systeem van Arsenal als reserve rechtsback of concurrent van White.

2 mei 2023 om 17:19

Martinelli is op dit moment niet de zwakke plek in het team. Daarnaast een extreem talentvolle speler. Met Trossard daarachter is die positie toch echt wel sterk hoor. Balogun komt volgend jaar terug van zijn huurperiode dus die kan eventueel wel als 2de spits spelen. Een back-up rechtsbuiten zou geen overbodige luxe zijn, aangezien Saka vrijwel alles moet spelen en dat kan niet goed blijven gaan. Maar 100+ miljoen voor een speler in de voorhoede is een onnodige investering.
Mazraoui zou wel een ideale versterking zijn.

2 mei 2023 om 17:33

Extreem talentvol valt toch wel mee? Vinicius is toch ook gewoon verder dan hem? hij heeft wel wat maar is meer een type overmars vind ik. Leao is echt een speler die alles heeft scorend vermogen kracht snelheid en techniek. Ik vind Gabriel vaak ook een beetje wild en trossard is natuurlijk ook een goede speler maar vind hem in de spits ook wel goed bij arsenal. Die balogun komt echt te kort voor Arsenal, hij doet het niet onaardig in Frankrijk maar als je de premier league wilt winnen heb je iets beters dan dat nodig.

2 mei 2023 om 17:59

Wat verwacht je precies van Martinelli? Hij is 21 en heeft al 20 G/A in de PL. Heeft voorlopig nog meer G/A in de competitie dan Leao en is 2 jaar jonger. Daarnaast is de PL een betere competitie. Als dat al niet extreem talentvol is wat dan wel? Moet hij er daarvoor eerst 40 maken?

2 mei 2023 om 20:45

Je vergelijkt hem met Vinicius, de beste buitenspeler van zijn leeftijd. Mogelijk is alleen Haaland een betere speler van dezelfde leeftijd. Martinelli is zelfs nog jonger en is dit jaar al super belangrijk voor Arsenal. Denk dat als je een X bedrag te spenderen hebt dat dat nou net een positie is waar je niet naar hoeft te kijken.

2 mei 2023 om 17:17

Wat is dan eigenlijk het gewenste niveau van Arsenal? Saliba, Gabriel en White zijn geen wereldtop, moet je als Arsenal zijnde niet willen groeien in kwaliteit? Niet dat deze Marc Guehi grootst is, maar je snapt wat ik bedoel.

2 mei 2023 om 17:22

Saliba kan naar mijn mening zeker naar wereldtop toe groeien. Gabriel en White niet maar beide zijn solide spelers voor een top 4 club. Ik denk dat het niveau dat Arsenal nastreeft het halen van Champions League voetbal is voor nu. Het gaat namelijk nog wel even duren voordat je dit Manchester City evenaart, dat zagen we in de onderlinge wedstrijd wel. Daar zijn meerdere transferperiodes met goed beleid voor nodig. Gelukkig voert Arsenal dat nu, dus dat zou in 2-3 jaar wel moeten lukken.

2 mei 2023 om 17:48

Welke wereld cv is er dan? City heeft ook alleen Dias, terwijl die lang nirt alles speelde. Denk dat je met Saliba en Gabriel goed zit hoor, alleen Holding is een enorm stap terug.

2 mei 2023 om 18:33

Akanji en Aké spelen dit seizoen gewoon beter dan Dias, ook Stones begint nu zijn waarde af te lossen. Dias heeft ook best vaak op de bank gezeten omdat het niet zo lekker ging en paar kleine blessures. Maar ik ben wel van mening dat Gabriel niet goed genoeg is als je echt bij de wereldtop wilt horen als Arsenal zijnde.

2 mei 2023 om 20:22

Dias is natuurlijk andere koek vergeleken met die 2. Akanji en ake met alle respect allebei geen wereldtop natuurlijk.

2 mei 2023 om 18:00

Kiwior, en je hebt gelijk. Vrij veel voor een wissel. En Tomi is er ook nog, als hij fit is

Dit zou natuurlijk een mooie aanwinst voor Arsenal zijn en weer een enorme smak in het gezicht van iedere Chelsea supporter.. Deze jongen zou tot in lengte van jaren met Colwill en Tomori in de Chelsea verdediging hebben moeten spelen..Maar helaas werd hij geslachtofferd voor enkele spelers die nu niet meer bij Chelsea spelen..

2 mei 2023 om 17:20

Deels eens, maar ik vind het altijd wel lastig. Het zure is vooral dat hij in de opleiding gezeten heeft. Echter wil het niet zeggen dat ze ook echt zoveel zouden hebben toegevoegd aan Chelsea. Nu is het wat makkelijk praten aangezien er waardeloos beleid gevoerd is en word. Dan is iets al snel een betere optie.

2 mei 2023 om 17:37

In het geval van Guehi was duidelijk dat hij een enorm talent was en echt een toevoeging zou zijn. Zo hebben we er meer laten gaan he..

Wat mij betreft hebben we de afgelopen 3 flink geschutterd door Gilmour, Tomori, Livramento, Lamptey en Guehi te laten gaan. Iedereen die Chelsea volgt zal je zeggen dat we deze spelers ten onrechte nooit de kans hebben gegeven!

Abraham is achteraf, met de kennis van hoe de transfer van Lukaku gelopen is, ook een verkeerde inschatting geweest..

2 mei 2023 om 18:58

@yoericfc Met je eens hoor, maar ik kan me herinneren dat jij en ik ten tijde van de geruchten omtrent de Lukaku-transfer het er hier al over hadden en volgens mij was ook jij toen al vrij sceptisch over het laten gaan van Abraham ten faveure van Lukaku. Geheel met de kennis achteraf is het dus niet, zeker gelet op het bedrag dat betaald moest worden voor Lukaku was het beleid risicovol.

2 mei 2023 om 19:12

@Tulius, nou ik was het er 100% mee eens om Abraham te verkopen en met een terugkoopclausule naar Roma te laten gaan. Lukaku leek “terug naar huis te willen komen” en aangezien hij de topscorer van de Serie A was zag ik hem maar wat graag komen!

2 mei 2023 om 19:32

Haha, ik bedacht me net dat dat gesprek inderdaad niet over Lukaku ging, maar volgens mij ergens rondom de periode dat Tomori definitief vertrok.

Kunnen ze bij Arsenal zich niet beter richten op een nieuwe rechtsback. White is met alle respect een centrale verdediger en ook Tomiyasu was dat. Denk dat een wat betere rechtsback ook al veel kan schelen.

2 mei 2023 om 17:07

Tomiyasu is vaak geblesseerd en White speelt op de rechtsback positie. Voor de RCV positie hebben we een speler nodig. Holding voldoet niet meer.

2 mei 2023 om 17:14

Je onderschat White nogal. Die is echt geweldig bezig dit seizoen. Tomi is minder dit seizoen maar was vorig seizoen heel goed. Het kan zijn dat Fresnada nog komt als back up maar een extra cv is echt wel nodig. Dat zie je nu weer heel goed met Holding.

2 mei 2023 om 17:14

Ik denk dat Arsenal wel wat meer nodig heeft. Ze hebben het natuurlijk uitstekend gedaan dit seizoen gezien de relatief smalle ploeg, maar ik vraag me ook wel af of ze het kunstje volgend jaar kunnen herhalen. Het collectief staat er wel, maar echt uitzonderlijke kwaliteiten lopen er ook weer niet rond buiten misschien 2 spelers.

De concurrentie onder de top 2 was dit seizoen ook wel pover, al haalt Arsenal wel gewoon veel punten binnen dit seizoen. United is er nog lang niet, terwijl Liverpool toch wel een baggerseizoen heeft. Dan zwijgen we nog maar even over Chelsea die werkelijk een rampseizoen hebben. Ik denk eerlijk gezegd dat die ploegen eigenlijk alleen maar sterker gaan worden. Met name Liverpool en Chelsea zullen volgend seizoen ongetwijfeld beter voor de dag komen.

2 mei 2023 om 17:47

Arsenal presteert dit met het jongste team in de PL. Waarom zullen ze dat niet nog een keer kunnen? Ze halen in de zomer een paar verdedigers, middenvelders en een aanvaller op. Dan heb je nog is een flinke kwaliteitsinjectie gekregen in de breedte. Vertel mij dan waarom het niet kan? De selectie barst van het talent. Arsenal is nog altijd in opbouw en dat vergeten veel mensen nog.

2 mei 2023 om 17:50

Je mist alleen spelers van wereldklasse zoals City die wel heeft. Saka, Martinelli, Odegaard en Saliba zijn jongens die er kunnen komen, maar zijn er nog niet. Ervaring is hierin natuurlijk ook enorm belangrijk. Als je Xhaka kan vervangen door een geweldige cm die ook aanvallend sterk is ben je al een heel eind.

2 mei 2023 om 21:31

@gooner4 - Daar doelde ik ook op. Arsenal heeft misschien talenten die daar naartoe kunnen groeien, maar op dit moment zijn ze dat (nog) niet.

Dat zou natuurlijk top zijn voor een club als Arsenal. Een uitstekend seizoen maar de diepte van de selectie kost ze uiteindelijk de titel. Als ze dit op orde krijgen kunnen ze zowel meedraaien in de championsleague, FA-cup en de premier League!

Ze hebben ook Kiwior nog gehaald afgelopen winter daar hoor of zie je ook niks van. Heb hem geloof ik maar 2 keer zien invallen. Wel mooi dat er aan vervaning achterin gedacht word. In de breedte moet er echt wat bij.

2 mei 2023 om 17:29

Kiwior is linksbenig, die komt niet in aanmerking voor de RCV positie. Arteta is een trainer die niet graag speelt met twee linksbenige op de Cv's posities.

2 mei 2023 om 18:06

Dit wist ik niet eens blijkt dus wel dat die nooit speelt

Ik zie hem graag komen. Arsenal heeft dan eindelijk vier goede centrumverdedigers die iets kunnen met de bal en met een hoge lijn kunnen spelen. Kiwior speelt weinig maar dat komt door Gabriel en omdat Arsenal al een poosje maar 1 wedstrijd per week speelt ongeveer.
De backposities maak ik me niet erg druk om. Mocht Tierney vertrekken dan los je dat op door Tomiyasu die eerder in het seizoen af en toe op linksback speelde. Tomiyasu wil ik nog niet afschrijven voor komend seizoen wat anderen al doen. Zijn laatste blessure is domme pech en verwacht dat zijn spierblessures beter gehanteerd kunnen worden.

Ik hoop wel dat er twee middenvelders erbij komen. Een concurrent voor Xhaka en Partey. Rice is een droomversterking. Het doet me geen deugd dat Mount ook in de belangstelling staat. Vind hem geen vervanger voor Xhaka en denk niet dat Chelsea mee gaat werken. Een extra vleugelaanvaller is een prioriteit. In de spits hoef je niemand te halen naar mijn mening. Nketiah deed het zeer goed en verwacht niet dat Jesus komend seizoen(afkloppen) opnieuw voor lange tijd geblesseerd raakt. Anders zit je met een 3e spits die amper minuten maakt.

2 mei 2023 om 17:51

Nketiah moet je zo snel mogelijk verkopen voor een miljoentje of 30. Dan kun je een goede back up spits halen die ook een plan B kan zijn. Een type Toney, mits hij niet geschorst wordt.

Mount lijkt mij juist de perfecte vervanger van Xkaka. Mount wordt altijd hangend op links gezet of op 10. Geef hem de kans op 8 en hij zal veel toevoegen. Ben ik van overtuigd. Heeft zich al ruimschoots bewezen in de PL en Europees. Is daarnaast ook nog maar 24

2 mei 2023 om 18:00

Nketiah vind ik voldoende. Welk ander spits van 22 in de PL heeft nou net zo goed gedaan als hem? En als je hem vervangt ben je het dubbele kwijt voor misschien iets meer kwaliteit.

Ik ben er niet op tegen om Nketiah te vervangen voor Toney maar ik vind dat geen echte prioriteit. Trossard kan in nood ook spelen als een centrumspits. Heb veel liever een nieuwe rechtsbuiten omdat Nelson waarschijnlijk niet gaat bijtekenen als Arsenal gaat voor een aanvaller.
Mount vind ik niet echt passen als vervanger voor Xhaka. Heeft de verdedigende kwaliteiten niet zoals Xhaka dat heeft bij afvallende ballen. We gaan er aanvallend op vooruit maar niet defensief. Ik laat me graag verassen mocht hij komen.

2 mei 2023 om 18:04

Nketiah is 1 bak matig. Heeft de kans gehad en bakt er gewoon helemaal niks van. Krijgt daarvoor echt teveel salaris. Mij boeit het niet hoe een andere spits het doet, ik zie Nketiah spelen en hij bakt er gewoon niks van.

Toney is een type spits dat Arsenal mist. Trossard is ideaal maar is hetzelfde type als Jesus. Iets meer variatie is belangrijk. Dat ze een rechtsbuiten moeten halen ben ik het mee eens. Heeft wat mij betreft minder haast dan een back up spits. Gnarby mag ook vertrekken bij Bayern en kan overal voorin spelen. Is wat mij betreft ook een prima optie.

3 mei 2023 om 00:18

Persoonlijk zie ik het liefst Balogun de plek van Nketiah overnemen en dan inderdaad iemand als Toney erbij. Balogun doet het gewoon erg sterk in Frankrijk en heeft daar meer laten zien dan Nketiah in zijn leenperiodes en ook constanter over een heel seizoen nu bij Reims dan dat Nketiah bij Arsenal heeft laten zien..

Wat mij betreft zijn een vervanger van Holding, basisconcurrent voor Xhaka/Partey en een vleugelspeler prioriteit.

En wat mij betreft ook afscheid nemen van bepaalde spelers. Nu Jorginho er is kan Elneny weg wat mij betreft. Nelson ook laten gaan. Nketiah bij een mooi bod verkopen. Holding dus verkopen. Lokonga verkopen.

3 mei 2023 om 07:26

Maar voorin wordt het dan wel erg vol. Je hebt dan 3 spitsen en Trossard kan daar ook nog spelen. Kans dat Balogun wordt verkocht is ook aanwezig. Ik denk als je Jesus/Trossard hebt en dan iemand als Toney als back up spits je al goed bent voorzien.

4 a 5 spelers lijken gehaald te worden. 2 middenvelders, een buitenspeler, cv en misschien wel een rechtsback of linksback indien Tomi of Tierney weggaan.

Inderdaad het is tijd om door te selecteren. Hoe leuk Nelson het ook doet je moet daar gewoon een kwalitatief sterke speler hebben. Ze willen zijn contract wel verlengen eveneens Elneny

Laat maar komen! Beter en jonger dan Holding. 50 miljoen is veel voor een backup maar dat moet soms helaas wel als je mee wilt doen voor de titel, kijkend naar wat er bij city op de bank zit. Die betaalde ook iets van 60 miljoen voor Laporte die als back up dient.

Arteta had wat beter om moeten gaan met de blessure van Saliba. Ik had zelf White naast Gabriel gezet, Zinchencko op links en Tierney op rechts. De enige die dan uit zijn positie speelt is Zinchecnko, maar die is veelzijdig. Alles beter dan Holding, staat al meerdere keren aan de basis van het vergooien van je seizoen en niet alleen onder Arteta.

Met zulke aankopen wordt het erg lastig om aankomend seizoen bij de top 4 te eindigen.

3 mei 2023 om 07:27

Net zoals een Akanji zeker?

3 mei 2023 om 09:17

Nee net zoals een Ramsdale, Tomiyasu, White etc.

De meesten hier spreken hun hoop uit alsof het al vast staat. Kijken niet naar profielen maar hebben wellicht een speler een keer een fout zien maken of nog nooit zien spelen.

Rice zou de perfecte vervanger van Xhaka zijn. Kan dan niet volgens hen want hij speelt altijd dm. White was een cv en is nu 1 vd betere rb's. Maar dat kan helemaal niet, want daar speelde hij nooit.

Als deze mensen zouden coachen zou Henry nooit zo'n goede spits geworden zijn, want daar speelde hij nooit tot Arsene hem omvormde. Zelfde verhaal met Gakpo, kan fantastisch worden in de punt (9 of valse 9) maar mensen zien dat niet, want hij speelde altijd op de flank. Zelfde verhaal met Mudryk, is nu overschat omdat ie zoveel gekost heeft, maar als hij bij ons had gespeeld had hij al veel meer laten zien dan nu bij Chelsea. Ergens doorheen kijken kunnen een hoop mensen niet. Kunnen zich niet voorstellen hoe een speler kan verbeteren als zijn omgeving en/of positie verandert. Terwijl bij Arsenal juist wel duidelijk is dat spelers beter kunnen worden.

3 mei 2023 om 15:20

Net als dat Pepe de EPL kapot zou spelen, Aubamayang een absolute topspits was en Lacazette een top aankoop was. Sommige mensen hebben inderdaad heel veel verstand er van.

4 mei 2023 om 15:08

Auba won de gouden schoen bij ons, dan ben je een topspits idd. Bij Pepe zat ik er naast, bij Laca had ik hogere verwachtingen.

Maar blijf vooral die zaken aanhalen, blijkt voornamelijk uit dat je in het verleden leeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren