Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Arsenal pakt na komst Pépé direct door met transfer van dik 25 miljoen’

Laatste update:

Arsenal lijkt door te gaan pakken op de transfermarkt. De Engelse grootmacht zal deze week vrijwel zeker de komst van Nicolas Pépé voor ongeveer tachtig miljoen euro afronden en daar blijft het waarschijnlijk niet bij voor the Gunners. De Daily Mail meldt dinsdagavond dat Arsenal nu namelijk ook dicht bij de komst van Kieran Tierney is.

Celtic en Arsenal onderhandelen al enige tijd over een transfer van de linksback, maar de vraagprijs van de Schotten bleek de Londenaren vooralsnog te gortig. Celtic veegde eerder deze maand een bod van 27,9 miljoen euro al van tafel, omdat Arsenal naar verluidt een bonusconstructie had voorgesteld waar de Schotse club geen fiducie in zag. Een deel van de 27,9 miljoen euro zou pas worden overgemaakt als de ploeg van Unai Emery zich zou kwalificeren voor de Champions League. Celtic was er niet van overtuigd dat dat een realistisch scenario is.

Arsenal lijkt vastberaden om Tierney nog deze zomer te strikken en zou inmiddels een verbeterd bod hebben uitgebracht op de 22-jarige verdediger. De Londenaren willen nog steeds een vergelijkbaar bedrag betalen voor Tierney, maar hebben hun bod geherstructureerd. Het bod zou Celtic nu een stuk beter zinnen, waardoor een transfer van de linkerverdediger naar het Emirates Stadium steeds dichter bij lijkt te komen.

De Engelse transferperiode eindigt volgende week, maar Arsenal lijkt nu eindelijk op stoom te raken. Vorige week bereikte men al een akkoord met Real Madrid over een verhuurperiode van Dani Ceballos in Engeland, en de komst van Pépé van Lille OSC is volgens onder meer de BBC ook al in kannen en kruiken. De Braziliaanse belofte Gabriel Martinelli werd in een eerder stadium al ingelijfd, terwijl William Saliba voor dertig miljoen euro werd opgepikt bij Saint-Étienne. Saliba werd vervolgens wel weer direct verhuurd aan de Franse club.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat zou een goede aankoop zijn voor Arsenal. Het is een talentvolle Brit die onmiddellijk nuttig kan zijn in het eerste team, maar nog veel belangrijker is het qua persoonlijkheid een teamspeler en echte winnaar. Arsenal heeft het laatste decennium karakter gemist. Deze Schot heeft dat karakter.

31 juli 2019 om 00:02

Een talentvolle Brit uit Schotland. Oprechte vraag; heet je een Brit als je uit Schotland komt..?

31 juli 2019 om 00:04

Ja, heb het na mijn bericht voor de zekerheid even gecheckt 😂.

31 juli 2019 om 00:04

Omdat schotland misschien in Groot-Brittannië ligt? Gast...

31 juli 2019 om 00:14

Topografie is niet mijn sterkste vak...

31 juli 2019 om 00:32

Ja, een Schot is een Brit. Een Engelsman en een Welshman is ook een Brit. Bij Ierland weet ik het nog steeds niet zeker.

31 juli 2019 om 00:39

Noord-Ieren wel, Ieren niet.

31 juli 2019 om 05:50

@ the shins

Ieren, zelfs uit Noord Ierland zijn geen Britten.

Je ben pas een Brit als je geboren ben in Groot Brittannië, kortom Engeland, Schotland en Wales, bij het verenigd koninkrijk hoort noord Ierland wel bij, net als man, Gibraltar en de Falklandeilanden.

Kan zijn dat ik nog paar eilanden ben vergeten voor het verenigd koninkrijk.

Wauw Arsenal is echt goed op dreef! Mochten ze Rugani nog weten te strikken, spelen ze gewoon om de derde plek. Hopelijk keert Bellerin weer snel terug want dan heb je samen met Tierney echt twee heel goede backs. Een duo Rugani - Holding lijkt mij ook stabiel genoeg. Opstelling: Leno; Tierney, Holding, Rugani, Bellerin; Ceballos, Torreira, Maintland-Niles; Aubameyang, Lacazette, Pépé (4-3-3)

31 juli 2019 om 00:03

Eens ze doen niet veel onder voor de Spurs dan. Maar het moet snel gebeuren er zijn nog maar 2 weke .

31 juli 2019 om 00:17

Van Pépé is al een filmpje gelekt met hem in een Arsenal shirt, dus dat is een zekerheid. De transfer van Tierney is dus blijkbaar ook afgerond. Dan hoeft alleen Rugani nog afgerond te worden en er staat een erg sterk team. Moet prima kunnen in 2 weken. Ik denk dat die (terechte) heksenketel tegen Kroenke wel iets los hebben gemaakt bij hem.

31 juli 2019 om 00:27

Arsenal heeft met spelers als Reiss Nelson, Nketiah, Özil, Guendouzi en Xhaka sowieos wel aardig wat kwaliteit op de bank.

31 juli 2019 om 00:30

Ik zou het wel extreem bizar vinden als Juve ook nog Rugani laat gaan. Het zou wel passen in de uitverkoop van Italiaans talent (Kean, Cutrone) deze transferperiode. Voor Arsenal een goede zaak, ook een winnaar en een echte verdediger.

31 juli 2019 om 00:31

Vind je? Op Nelson na en wellicht Guendouzi zie ik niemand die van de bank impact zou hebben op een moeizame wedstrijd bijvoorbeeld.

31 juli 2019 om 01:15

Even een sneer uitdelen aan Ozil, zielig...

31 juli 2019 om 01:33

Nee, ik heb Özil persoonlijk zelden een wedstrijd als invaller positief zien beïnvloeden bij Arsenal. In moeizame duels vind ik hem sowieso de eerste die zijn kop laat hangen en dan heb je letterlijk niks meer aan hem.

31 juli 2019 om 01:53

Als Arsenal een doelpunt nodig heeft en tegen een hechte defensie moet spelen dan kun je ozil best gebruiken.

31 juli 2019 om 07:13

Nketiah legt ze er vrij makkelijk in. Tevens kan Nelson ook een impact hebben en Saka die the meastro vergeten was erbij te zetten.

31 juli 2019 om 09:06

Maitland-Niles ipv Ozil?
Sws zou ik een 4231 pakken met dezelfde spelers als jij maar dan Ozil ipv Amn. Ozil gaat zijn vorm van Real 2013-2014 benaderen met zulke snelle spelers voor hem. Zo blij met Pepe.

Ik zie veel geruchten hoop dat het allemaal snel officieel wordt. Het mooiste gerucht wat ik hoorde is dat Mustafi verkocht wordt aan AS Monaco. Als dat zo is moet Arsenal zeker 2 nieuwe CV's halen denk ik, aangezien er oom harde geruchten zijn over een vertrek van Koshelny.

31 juli 2019 om 00:19

Als je Holding en Rugani hebt en daarachter Sokratis en Chambers is dat prima toch? Dan komt daar volgend jaar nog Saliba bij.

31 juli 2019 om 01:07

Chambers is niet goed genoeg, Holding is nog niet gelijk fit voor het nieuwe seizoen en met Sokratis weet ie dat hij paar wedstrijden door schorsing zal missen.

31 juli 2019 om 01:36

Vergeet mavropanos niet en monreal kan ik nood ook spelen op cv. Dus dan heb je rugani, holding, sokratis, mavropanos en chambers. In nood monreal. Kos en mustafi weg.

31 juli 2019 om 01:40

Mavropanos is er echt niet klaar voor en Monreal is echt te oud. Reageert echt overal te laat op, ik ben fan van hem maar het is genoeg geweest, hij kan niet meer.

31 juli 2019 om 01:54

Het gaat meer op dat ze back up zijn en in die rol zijn ze wel prima. Ervan uitgaande dat holding-rugani het duo wordt en daarachter sokratis.

Arsenal moet Mustafi betrekken bij een deal met Henrichs. Daarnaast zou ik Jonathan Tah halen, een zeer snelle sterke intelligente verdediger die een lvl meer aankan dan Bayer (met respect).

GK: Leno LA: Tierney CV: Koscielny CV: Tah RA: Henrichs CM: Xhaka CM: Cebellos LAM: Aubameyang CAM: Ozil RAM: Pepe SP: Lacazette.

31 juli 2019 om 00:20

Ik denk dat Torreira wel een basisplaats gaaf krijgen.

31 juli 2019 om 00:32

Dat verdient hij imo ook, alleen moet je balans hebben tussen creatief en betrouwbaar op het middenveld.

31 juli 2019 om 00:33

Een RB is geen prioriteit, we hebben daar nog altijd Bellerin.

31 juli 2019 om 00:48

Oo, dacht dat Bellerin verkocht werd aan n Spaanse club.

31 juli 2019 om 00:47

Ik denk dat Jonathan Tah dit seizoen liever Champions League speelt met Bayern Leverkusen! Maar dat zou wel een klasbak zijn voor de CV positie van Arsenal.

31 juli 2019 om 01:55

Als het gaat om CL spelen kun je net zo goed spelen hij rode ster. Het gaat erom dat je uiteindelijk naar een grotere club wil toch?

31 juli 2019 om 07:03

Kijk dit is eindelijk een goede opstelling en lekkere spelers Tah en Henrichs zijn perfect voor Arsenal., Koscielny mag wel weg btw haha

Op internet circuleert al een foto van Pepe in Arsenal shirt! Gefeliciteerd Gunners, het is jullie Gegund 😀

31 juli 2019 om 01:14

Zijn rechterbeen leek wel heel dun...Ik wacht nog even af op de officiële bevestiging.

31 juli 2019 om 09:17

Komt door de schaduw.

Tierney juich ik zeker toe, nog wat waardeloze spelers zoals Elneny lozen voor wat geld en dan nog een CB halen en ik ben met deze transferperiode prima tevreden.

31 juli 2019 om 09:07

Prima tevreden... Het is de beste window in jaren als we ook nog een CB erbij krijgen.

31 juli 2019 om 11:03

Nu eens snel zorgen dat Koscielny, Mustafi, Monreal, El Neny en Mhiki verkocht worden. Weer 50/60 mln binnen en dan kun je direct een ijzersterke cv halen. Alleen bang dat het niet gaat gebeuren. Het verkopen van die spelers iig niet.

31 juli 2019 om 11:13

Zei dit in een ander topic ook al. Mustafi lijkt naar Monaco te gaan voor rond de 30 miljoen, Kos naar Rennes maar waarschijnlijk krijgen we daar maar heel weinig voor. Bielik is verkocht voor 10 miljoen. El Neny is vandaag ook op de transferlijst gezet, hopelijk ook 15. Monreal en Mkhi hoor ik niks over. Blijven duimen, nog een week....

31 juli 2019 om 18:49

Zou mooi zijn. Is toch nog even 60mln, ook al blijven Monreal en Mhiki. Hopen dat er echt nog een cv komt dan die er staat en klaar. Rugani ben ik eigenlijk niet zo overtuigd van, maar wie weet. Volgend jaar dan nog maar even 4/5 spelers lozen, 3 toppers terug en kampioen worden. Lekker 😏

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren