Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal onthult resultaten van onderzoek naar ‘horrorblessure’ Bernd Leno

Laatste update:

Bernd Leno staat ‘slechts’ minimaal een maand aan de kant, zo meldt Arsenal dinsdag via de officiële kanalen. De knieblessure die de doelman afgelopen weekend in het uitduel met Brighton & Hove Albion (2-1 nederlaag) opliep, is minder ernstig dan verwacht. Het lopende seizoen zit er desondanks op voor de 28-jarige Duitser.

Neal Maupay ging zaterdagmiddag tien minuten voor rust, bij een 0-0 stand, achter een diepe bal aan, en kwam daarbij in botsing met Leno. De doelman plukte de stuiterende bal weliswaar uit de lucht, maar landde door het contact met Maupay helemaal verkeerd op zijn rechterbeen. Het geschreeuw van Leno ging door merg en been in het lege stadion en hij moest het veld per brancard verlaten, maar had nog wel de kracht om Maupay uit te foeteren.

Uit onderzoek blijkt dat Leno ‘lichte schade’ heeft opgelopen aan zijn kniebanden, waar aanvankelijk voor een scheur en een absentie van een half jaar werd gevreesd. Hij kan over vier tot zes weken de training hervatten, zo valt op de website van Arsenal te lezen. Dat betekent dat het seizoen van Leno voorbij is, daar de Premier League eind volgende maand ten einde is. Emiliano Martinez zal zeer waarschijnlijk de komende weken onder de lat van the Gunners staan.

Met nog acht duels te spelen staat Arsenal op een tiende plaats en is het maar de vraag of het team van Mikel Arteta zich zal plaatsen voor Europees voetbal. De achterstand op een plek die recht geeft op Europees voetbal, bedraagt zes punten. Pablo Marí, Gabriel Martinelli, Cedric Soares, Lucas Torreira en Calum Chambers zitten eveneens in de ziekenboeg.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geluk bij een ongeluk dan maar. Nog steeds een belachelijke actie van die Maupay. Niet eens de eerste keer dat we bij Arsenal op zo'n manier een blessure oplopen (Arnautovic op Debuchy) en ik heb vaak genoeg kritiek gezien op andere spelers die het leuk vinden iemand een duw te geven wanneer diegene uit balans is om te zeggen dat je daar gewoon een straf voor mag geven. Verder is het niet allemaal goed nieuws, Martinelli is maanden uitgeschakeld met een knieblessure.

23 juni 2020 om 20:41

Martinelli ook lang uit... and the tradition continues: elk seizoen 2-3 belangrijke spelers of spelers die zich goed ontwikkelen langdurig kwijt. Kan niet wachten tot Arsenal komt aanzetten met pakweg Lingard om gemis van Martinelli op te vangen... Nu ja, Arteta maakte toch geen gebruik van Martinelli dus veel verschil zal het niet uitmaken.

23 juni 2020 om 21:07

Blijkbaar waren er 3 Arsenal spelers die in contact zijn geweest met mensen die het coronavirus hadden en daarom hebben ze niet meegetraind vorige week. De spelers die genoemd worden zijn Sokratis, Ozil en Martinelli. Verklaart de afwezigheid van alle 3.

23 juni 2020 om 22:51

Behalve dan dat Martinelli nu maanden out is schijnbaar? Waar heeft hij dan opeens die blessure opgelopen?

24 juni 2020 om 07:38

Arteta zei gister dat Martinelli in de allerlaatste actie op de training van zondag een keiharde tackle van iemand kreeg op z’n knie. Ons geluk houdt nooit op.

25 juni 2020 om 01:04

David Luiz ? Is toch te ridicuul voor woorden als je een tackle op iemands knie inzet op training...

Gelukkig. Martinez kan wel keepen de komende tijd en Macey als reservekeeper. Hopelijk geen Joe Hart binnen krijgen of Neto. Na dat geschreeuw van Leno bij de blessure schrok ik toch wel even. Achja seizoen zit er nu toch al op. Auba zal vertrekken, Saka zie ik ook wel weggaan.

23 juni 2020 om 20:42

No problem, we halen wel even Lingard op bij United en Andy Carroll bij Newcastle. En het deprimerende is dat dit zo maar zou kunnen realiteit worden...

Thank Jesus.
Nu kan Martinez het seizoen afmaken en hopelijk is Leno daad er weer bij. Hoeven we ook niet een contract te geven aan Joe Hart

Dit seizoen mooi afmaken, en dan volgend jaar bouwen aan nieuw team.

Ik zie dit als opstelling voor komend seizoen.
Leno, bellerin, saliba, upemacano, tierney/Saka, partey, guendouzi, grealish, martinelli, aubameyang, pepe

23 juni 2020 om 20:38

‘Bouwen aan een nieuw team’... als trouwe Arsenal fan hoor ik dit nu al zo ongeveer 3-4 seizoenen! Probleem is dat Arsenal op de transfermarkt de slagkracht van een amoebe heeft en meestal ligt te slapen als er interessante spelers beschikbaar zijn. Daarnaast Upa, Partey en Grealish binnenhalen in een window? Misschien met Football Manager maar not in real life en al zeker niet bij Arsenal.

23 juni 2020 om 20:57

Partey is zo goed als rond! En de geluiden rond upemacano zijn goed.
En we hebben met guendouzi, Saliba, Saka en Martinelli echt grote talenten!

23 juni 2020 om 21:02

De kans dat partey en upamecano komen lijkt mij erg klein. Ik hoop het echt van harte maar volgens mij heeft Arsenal dat geld totaal niet. Vooral omdat ze geen Europees gaan halen.

23 juni 2020 om 21:21

Dan zal Arsenal moeten proberen om op een of andere manier die FA cup te gaan winnen, dan zit er misschien nog wel wat in het vat. Maar verwacht dat ze zondag in Sheffield al sneuvelen helaas. Het is de laatste jaren behoorlijk deprimerend om een Arsenal fan te zijn.

23 juni 2020 om 22:44

Er zullen ook een aantal spelers verkocht worden. Maar denk dat arsenal met verkoop van spelers rond een budget van 90/100 miljoen uit komt. Daar kun je Partey en Upemacano voor halen

23 juni 2020 om 23:49

Partey en Upamecano zijn beide toch wel wat overschat. Ik zou als Arsenal zijnde alleen portemonnee trekken voor Alaba en anders niet. Salisu en Ake zijn beide beter dan Upamecano en veel minder duur dan Upa. Sangare of Roca zijn ook beter dan Partey en veel goedkoper. Ze spelen alleen bij wat mindere clubs. Het zijn dus verborgen parels. Sangare en/of Roca zijn dus betere versterkingen dan Partey en Salisu/Ake beter dan Upamecano.

23 juni 2020 om 23:27

Arsenal gaat never nooit 80 miljoen betalen voor Grealish. Ik zie ze héél misschien 80 neerleggen voor Upamecano, maar echt geen 80 (vraagprijs van Aston Villa volgens mij) voor Grealish en al zeker niet 160 miljoen voor beide.

23 juni 2020 om 23:53

Als Aston Villa degradeert, is Grealish wel voor 45 miljoen op te halen, echter zal Coutinho een betere optie zijn als creatieve linksvoor. Zeker als je hem kan huren met optie tot koop. Upamecano is voor slechts 40 miljoen euro te halen, vanwege z'n 1 jarig contract. Leipzig heeft gezegd hem te willen verkopen.

24 juni 2020 om 08:11

Upemacano is eerder rond 40. Heeft een afkoopclausule van 60 maar nog een jaar contract dus is goedkoper te halen.

Dit seizoen mooi afmaken, en dan volgend jaar bouwen aan nieuw team.

Ik zie dit als opstelling voor komend seizoen.
Leno, bellerin, saliba, upemacano, tierney/Saka, partey, guendouzi, grealish, martinelli, aubameyang, pepe

Ik heb het filmpje nu 3 x bekeken maar ik zie het "schandalige" van die aanvaller even niet. Hij springt toch gewoon tegen Leno aan? Of zie ik iets over het hoofd?

23 juni 2020 om 21:16

Douwt hem in de lucht met het idee dat Leno buiten de 16 zou kunnen vallen. Keepers hebben hun handen niet vrij en kunnen zichzelf niet opvangen en kunnen heel makkelijk verkeerd terecht komen. Valt in hetzelfde rijtje als een verdediger tegen een keeper aanduwen om een fout te forceren of iemand tegen de boarding aanduwen. Het gebeurt zo vaak dat men er niet van opkijkt, maar als je bedenkt hoe makkelijk dat fout kan gaan, is het raar dat men er niet meer aandacht aan besteed.

23 juni 2020 om 22:59

Leuk, maar let even op de timing. Leno is in de lucht en heeft de bal al, en dan pas springt Maupay. Voor een rode kaart is dit nodig: Een tackle of fysiek contact wat de veiligheid van de tegenstander in gevaar brengt, grof is of buitensporig geweldadig is. Hierbij neemt een scheidsrechter als het goed is de intentie, snelheid, hoogte, hoek en timing van het contact mee, in combinatie met de positie van de bal. Als aanvaller gaat er sowieso contact zijn als je ervoor gaat. Je weet dat de keeper nooit zijn balans kan houden als je hem raakt. In dit geval kan je weten dat de keeper de bal al heeft voordat je zelf uberhaupt springt. Volgens de regels heeft Maupay minstens 4 van de 6 relevante dingen fout gedaan, en daarmee zijn tegenstander in gevaar gebracht. Het kan zijn dat het niet met opzet is, maar dit is gewoon zwaar gevaarlijk spel. Ik heb de regels uit het Engels vertaald en geparafraseerd, want ik weet niet in hoeverre de regels in Engeland precies hetzelfde zijn als in Nederland.

Wat een geluk... Het komt heel slecht uit, maar volgend seizoen is hij er gewoon weer. Leek zoveel ergens te zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren