Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Arsenal moet FA Cup winnen, dat is belangrijk voor Wenger en fans’

Laatste update:

Arsenal won slechts twee van de laatste acht competitiewedstrijden en lijkt hierdoor geen kans meer te maken op de eerste landstitel sinds het seizoen 2003/04. Toch is het voetbaljaar van the Gunners volgens Martin Keown niet mislukt als zij de FA Cup winnen en zich plaatsen voor de Champions League. Dat zegt de oud-verdediger van Arsenal tijdens een vragenvuur van lezers in de Daily Mail.

/

Keown wijst bovendien op de positieve ontwikkeling die een aantal spelers van Arsenal dit seizoen heeft doorgemaakt. “Aaron Ramsey is op de voorgrond getreden, net als Theo Walcott. Alex Oxlade-Chamberlain laat goede dingen zien en de centrumverdedigers en doelman zijn volwassener geworden. Op het veld gebeuren positieve dingen en het is belangrijk om je daaraan vast te houden”, vertelt Keown.

Arsenal won in 2005 met de FA Cup voor het laatst een prijs. De Londenaren staan nu in de halve finale van dat toernooi en treden daarin volgende week aan tegen Wigan Athletic. De overige halve finalisten zijn Hull City en Sheffield United en Arsenal lijkt dan ook de favoriet te zijn. “Het winnen van de FA Cup is ontzettend belangrijk voor de manager en de fans. Arsenal moet hem winnen”, weet Keown.

De 47-jarige Engelsman, die tegenwoordig als scout aan Arsenal verbonden is, won als verdediger tussen 1993 en 2004 in totaal drie landskampioenschappen met de roodhemden. Hij denkt te weten hoe het komt dat Arsenal de laatste jaren steevast naast de titel grijpt: “Ze missen, vooral in uitwedstrijden, vertrouwen. Je moet de arrogantie van een kampioen hebben en met toewijding spelen. Je hebt overal op het veld leiders nodig, anders win je niet.”

Denk jij dat Arsenal de FA Cup wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Arsenal die niet wint..

3 april 2014 om 18:22

Dan is dat natuurlijk helemaal geen verassing.

ze missen geen vertrouwen, ze missen gewoon wat kwaliteit.

3 april 2014 om 15:49

Ja precies. Hij zeg daarna wel, je moet overal leiders hebben en ja zo'n types heeft Arsenal ook niet echt. Mensen die erop knallen als het écht moet. Allemaal maar mooi weer voetballertjes op Flamini na.

3 april 2014 om 16:17

En Mertesacker, als is hij niet het type speler dat de kar zal trekken. Hij heeft wel echt leiderschap. In vind hem onze aanvoerder. Nu hebben we in de spits gewoon een echte killer nodig en dan speel je al een stuk makkelijker. Dan hoef je minder vaak 90 minuten lang te knokken.

Een spits maakt voor ons echt een wereld van verschil.

Daarnaast zou ik nog graag een dynamische stofzuiger zien komen (type Pogba/Matuidi)
Een rechtsback die echt kan concurreren met Sagna en misschien zelfs wint.

Een stand-in voor Mertesacker/Koscielny.

Een buitenspeler is voor mij niet echt nodig, maar ik zou er zeker niet minder blij van worden als die ook kwam.

3 april 2014 om 17:19

Ja klopt, maar het is ook zo dat hij achterin staat en op het middenveld missen we meestal zo'n strijder.
Wat je opnoemt is ook hetgene wat we nodig hebben. Een goede verdedigende middenvelder, al hoeft die niet perse dynamisch te zijn. Pogba en Matuidi zijn ook weer te aanvallend en dan loop je nog het gevaar dat je wordt overlopen. Al vind ik Matuidi echt geweldig en hij zou echt perfect in het plaatje passen, hij kan ook goed wat minder naar voren en stofzuigen op dat middenveld.
Een buitenspeler vind ik wel best belangrijk. We hebben diepgang nodig en als je dat niet hebt, dan heb je een groot probleem. Het is al vaker gebleken dit seizoen dat als er geen diepgang is, Arsenal zich vastloopt. Elke speler trekt naar het centrum en zo komen ze er amper door. Daarbij is Ozil een stuk beter als er lopende spelers voor hem staan. Als je kijkt naar Walcott, die doelgerichtheid en die diepgang, dat is zo ontzettend gevaarlijk met Ozil erachter. Vind dat we nog wel zo'n type mogen hebben.

3 april 2014 om 17:23

Wat vind je van Markovic? Hij wordt imo even goed als Draxler en kost heel wat minder. Of is zijn clausule enkel geldig voor Chelsea?

3 april 2014 om 17:28

Dat is die van Benfica toch?
Ook wel een gok denk ik..

3 april 2014 om 18:35

Volgend seizoen zal hij het nog niet doen, maar daarna wordt hij wereldop. Ik vdenk echter dan zijn clausule van £12,5 miljoen enkel voor Chelsea geldt dus dan zou Benfica aan ons een miljoentje of 35 vragen. Dat moeten we dan ook niet doen.

3 april 2014 om 19:19

Hmm.. Dat is wel jammer dat Chelsea die optie heeft.
Maar los daarvan, we hebben iemand nodig die er direct staat eigenlijk.

3 april 2014 om 22:34

Ze zouden reus kunnen halen!

4 april 2014 om 14:53

Dat zou zeker een goeie zijn, maar weet niet of hij zou willen. Aan de andere kant, er zitten al wat Duitsers en die kunnen wel een goed woordje doen.

4 april 2014 om 18:28

Arsenal heeft nu toch veel meer te besteden dan vrorig seizoen met die nieuwe puma deal. Arsenal moet gewoon proberen Diego Costa voor 35 miljoen halen Reus voor 45 miljoen halen en Garay voor 10 miljoen en piszcheck voor 15 miljoen dan ben je weer een titelkanidaat volgend seizoen.

1
Szcezcney
3 4 6 28
Piszcheck Per Koschielny gibbs
16 10
Ramsey Wilshere
19 11 21
Cazorla Ozil Reus

29
Diego Costa

Bank:Begovic,Garay,Arteta,walcott,
Roscicky,Chamberlain, Giroud

Als deze spelers haalt heb je een sterke selectie en kan veel rouleren wanneer er blessures vallen.

4 april 2014 om 18:42

Ramsey en Wilshere centraal? Dan wordt je weer zo hard afgemaakt in de topwedstrijden als dit jaar. Ook weer eentje die teveel fifa speelt.

Ramsey óf Wilshere en daarnaast een Bender/matuidi. Reus zou wel een goede aankoop zijn, maar die staat op links en op rechts moet sws Walcott staan. Cazorla, Reus en Ozil afwisselen voor links en centraal en dan kom je er wel. Diego Costa zou ook geweldig zijn, mja het moet wel allemaal kunnen.

3 april 2014 om 16:14

De kwaliteit is geblesseerd idd, jammer maar helaas.

BTW Ramsey weer fit voor Everton!

On: FA cup en 1-3e plek had ik voor getekend aan begin van seizoen. lekker doorbouwen en volgend seizoen vlammen voor titel/cl!!

Edit: ze zitten weer bij de selectie.

3 april 2014 om 16:21

Op de site staat dat Ramsey en Monreal weer trainen. Niet dat ze het halen. Er wordt gehoopt dat ze zondag halen.

Ook Diaby traint weer.

Koscielny wordt van gehoopt de wedstrijd van volgende week te halen.

Ozil hopen ze die week erna bij te hebben.

En over Wilshere en Walcott staat dat ze goed herstellen. Er wordt geen datum geprikt. Al is het seizoen voor Walcott natuurlijk voorbij.

3 april 2014 om 16:31

lol Diaby. een zuchtje wind en hij scheurt zijn kniebanden weer aan flarden.

Ik gun het Arsenal echt Heel erg. Ik vind het een mooie club met een mooi beleid.

Arsenal hoort natuurlijk te winnen maar wigan is zeker geen slechte club, tegen city speelden ze nog zonder hun beste speler. (Nick Powell)

Ik gun Arsenal deze prijs van harte! Zou inderdaad geweldig zijn voor Wenger en de fans om na zoveel jaar weer eens wat te winnen. Voor welke club je ook bent, je liefde voor voetbal is uiteindelijk toch groter dan de haat richting een team.zou ook een boost geven aan de spelers denk ik.

Eigenlijk moet Arsenal die ook gewoon winnen. Wigan is een goede ploeg en kan verassen maar als Arsenal die wint zou het wel heel erg zuur zijn om te verliezen tegen een Hull City of Sheffield United. Verder heeft Theo Walcott helemaal niet op de voorgrond getreden dit seizoen. Ik kan me amper een wedstrijd van hem herinneren dit seizoen.

3 april 2014 om 15:43

City

3 april 2014 om 15:44

Arsenal moet dit gewoon winnen, met wat er nu nog inzit en na jaren niks gewonnen te hebben is dit ene gouden kans, er is geen enkel excuus als je die prijs niet pakt terwijl je torenhoog favoriet bent. Tuurlijk het is de fa cup en er gebeuren wel eens gekke dingen maar dit mogen ze niet uit handen geven nu.

3 april 2014 om 15:48

Walcott is samen met Ramsey de belangrijkste speler geweest, voor de blessures dan. Walcott is sws enorm belangrijk en laat een Ozil ook beter spelen. Zijn diepgang, zijn doelgerichtheid en zijn snelheid is zó belangrijk.
Maar klopt idd, het is al een tijd geleden. Verschil is wel dat het toen ook echt goed ging en sinds de 2e seizoenhelft is het gewoon stukken slechter geworden.

Pak je uiteindelijk cl voetbal en de FA cup is het gewoon al een beter jaar geweest, volgende zomer een paar goede aankopen zodat die onzinnig hoge uitslagen niet meer voorkomen.

Arsenal gaat die wel winnen. Ik snap dit gehele bullshit niet met uitwedstrijden. Zijn mensen vergeten dat we een clubrecord vestigden met aantal overwinningen buitenshuis? We hadden op een gegeven moment van de 14 uitwedstrijden er 13 gewonnen.

Arsenal heeft genoeg vertrouwen, maar men mist daar vechtlust en passie..

Arsenal die de FA cup wint maar wel buiten de boot valt voor plek 4? Ik denk dat geen enkele Gooner hier mee akkoord zal gaan, of wel?

3 april 2014 om 15:50

Voor Arsenal is de wedstrijd tegen Everton(die zwaar in vorm is) aanstaande zondag, het belangrijkste van het seizoen. Als ze die verliezen bestaat er een kans dat ze niet in de top 4 zitten. En dan is de FA niks meer dan een trieste troost prijsje.

3 april 2014 om 15:50

Jij lijkt wel de enige die serieus denkt dat Arsenal de top 4 niet haalt.

3 april 2014 om 15:55

Als de Arsenal-fan nou eens realistisch zijn voor een keer, dan beseffen ze ook dat die kans bestaat.

3 april 2014 om 15:59

Everton heeft het gewoon volledig in eigen hand, en het zou naief zijn om te denken dat het niet mogelijk zou kunnen zijn. De kans is klein, dat klopt, maar hij is er.

3 april 2014 om 17:30

@ Franklfc....

Serieus? Je weet toch wel dat Everton nog tegen de clubs uit Manchester moeten?! Die gaan ze niet winnen. Dus Arsenal zal sowieso in de top vier eindigen. Het is juist meer de vraag of ze FA Cup pakken. Wigan is een lastige ploeg om tegen te voetballen, want ze zijn titelverdediger en wisten voor 2 keer achter elkaar Man city te verslaan in FA Cup. Mocht Arsenal de finale halen, is nog de vraag of ze niet in herhaling vallen van de afgelopen finale (carling cup) toen ze tegen Birmingham moesten.

3 april 2014 om 15:51

Nou in onze fantastische periode waar we alle uitmatchen wonnen (zoals in Dortmund) hadden we wel heel wat meer vertrouwen.
Maar we missen inderdaad ook vechtlust, we hebben mannen nodig die voorop gaan in de strijd, met wie je naar de oorlog kunt, die hun voetje niet terugtrekken. Niet allemaal ballerina's zoals Cazorla en Rosicky.

Uiteraard willen we die 4e plaats niet kwijt, maar dat zal niet gebeuren. Maar me mogen niet verliezen in Everton en daarna hebben we allemaal eerder 'makkelijke' matchen. En als we de FA niet winnen, nou, dan staat er iets te gebeuren...

3 april 2014 om 17:23

Nee echt niet.
Everton heeft het ook nog in eigen handen, al hebben zij wel een lastiger schema. Neemt niet weg dat, wanneer Everton zondag wint, Arsenal echt nog moet gaan strijden. Ik denk dat Arsenal wel 4e wordt, maar het is weer zo onnodig lastig allemaal. Everton is trouwens ook echt in goede vorm, dus ik denk niet dat Arsenal wint zondag.
Fa cup en 4e is wel een goed seizoen.

3 april 2014 om 18:19

Ik vind dit een lastige. Met die FA Cup ben je verlost van het gezeik, de druk en de kritieken, maar zonder Champions League onderbreek je een prachtige reeks en ga je bij voorbaat al een teleurstellend seizoen tegemoet. Om maar te zwijgen over het proberen aan te trekken van spelers.

Ik weet wel dat het gezeik mij tot hier zit *houdt hand boven hoofd* en niet zozeer de prijs an sich.

Als Arsenal de FA cup nu nog niet wint....

slechts twee van de laatste 8 wedstrijden? Poeh, was erger dan ik dacht.

Maar ja, hopen dat Arsenal hem wint.. Ze moeten hem winnen, het moet gewoon. Daarnaast nog 4e worden en dan is de Cl ook weer behaald. In de zomer dan 2/3 zeer goede aankopen en daarmee doel ik op een topspits, een verdedigende middenvelder en een winger. Arteta mag dan van mijn part wel weg, of als back up van Ramsey/wilshere aangezien er toch wel weer een geblesseerd raakt.
Achterin even kijken, denk dat een groot verdedigend talent erg fijn zou zijn als 3e/4e centrale verdediger en dan even kijken wat Sagna doet.
Het geld is er, hopelijk besteed Wenger het ook goed en zegt die niet dat de spitsenpositie en het middenveld al goed bezet zijn, want het moet gewoon versterkt wroden!

3 april 2014 om 15:57

Wat Sagna ook doet, we moeten een RB halen (en als hij vertrekt 2). Jenkinson is te zwak, en je hebt toch zeker 1 vervanger nodig als je beste RB geblesseerd/geschorst is. Nog een vervanger voor Vermaelen inderdaad, en ook voor Podolski.

De 2 absolute prioriteiten zijn een spits en een cvm. Vooraan liefst Costa, al wordt dat een moeilijke zaak. Anders proberen bij Mandzukic of Cavani. Of Benzema, als Real misschien Suarez/aguëro aantrekt.
Het is jammer dat Matuidi verlengd heeft, we kunnen wel nog Lars Bender weghalen. Ik had graag Matic gezien, maar dat gaat uiteraard niet meer..

3 april 2014 om 17:24

Ja oke, dat is zeker waar.
Costa zou idd perfect zijn, maar zoals je al zegt zeer moeilijk. Cavani is ontzettend duur, Mandzukic zou zeker wel kunnen denk ik. Ligt er allemaal aan wat er gaat gebeuren.

Bender lijkt me ook de beste optie. Weet niet veel anders..

3 april 2014 om 17:46

Ik ook niet, er zijn niet veel haalbare cvm's van topniveau.
Ik bedenk me net wat betreft Mandzukic, die oogt wel heel traag en we hebben een spits nodig die toch een beetje een versnelling heeft, om de steekballetjes van Özil te benutten

Succes Wenger voor je eerste prijs in 8 jaar. Maar geen nood, als je hem niet wint staat nog iedereen achter jou... Tenminste de Arsenal fans

3 april 2014 om 15:58

Nee hoor, als hij de fa cup en top 4 niet haalt moet er iets groot veranderen voor mij, kan zomaar wengers plaats zijn

3 april 2014 om 16:42

Moest eigenlijk al lang gebeurd zijn, als je eerlijk bent...

3 april 2014 om 17:27

Tuurlijk niet.
Jij bent weer zo iemand die geen flauw idee heeft hoe het allemaal zit bij Arsenal. Was nooit genoeg geld beschikbaar om mee te gaan ,dus topaankopen gingen niet. Nu is het geld er wel en Ozil is al gekomen. Natuurlijk had hij meer mogen doen, dat ben ik met je eens. Hij houdt te lang vertrouwen in spelers die al een heel seizoen bewijzen dat ze tekort komen, maar vooruit. Wat hij voor de club heeft betekend, dat is ongelooflijk.

3 april 2014 om 17:34

Nee hoor, nu worden de verwachtingen weer naar boven bijgesteld omdat er weer meer mogelijkheden zijn. Eerst was dit niet het geval en dan is het onzinnig om Wenger te ontslaan. Als we dat gedaan hadden waren we net zo diep gezonken als Inter.

3 april 2014 om 18:17

Ik weet niet of jullie het tegen mij hebben of hem, maar ik doe niets af aan het feit dat hij ongelovelijk veel heeft betekend.
Wat er ook gebeurt, wenger blijft een legende. Maar ik vind hem de afgelopen 2 seizoenen niet zo sterk, als je dit combineert met het prijzendroogte ( dat ondanks het project, nog steeds schandalig is) dan moet je misschien aan verandering denken als hij dit seizoen faalt. Maar hij blijft een uitstekende trainer

on Aaron Ramsey…
Aaron and Nacho Monreal are back training with the squad, so that is good news. Hopefully they will be available for Sunday. Diaby is back on the pitches, so that is good news.

Ramsey kan mogelijk spelen zondag. Ik zou hem toch liever bewaren voor de FA Cup, als hij zondag nog niet helemaal fit is.

Arsenal komt simpelweg tekort tegen de top en dit zie je ook in de Cl.
Er moeten gerichte aankopen gedaan worden.

Diaby is terug en zoals Wenger al zei dit kunnen we zien als een nieuwe aankoop, ik hoop dat hij sterk genoeg is, dan hebben een beest van een Dm.
Voor de rechtsback positie Richards van City ophalen, hij is een gummer fan en sterk en kan ook als CV uit de voeten. Daarnaast Draxler ophalen en een topspits: Balotelli, Jackson martinez, Benzema.
Arsenal kampioen 2014/2015!!

Als Arsenal de FA niet wint kan Wenger beter t eerste vliegtuig nemen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren