Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Arsenal moet eens goed spelen als het écht moet, niet als alles vergeven is'

Laatste update:
/

Arsenal sloot het afgelopen seizoen af met de winst van de FA Cup en kende ook in de Premier League een sterkte eindsprint. Typisch voor het elftal van Arsène Wenger, vindt voormalig Gunner Paul Merson. "Arsenal speelt pas goed als de druk van de ketel is", stelt hij in de Daily Mail.

De Londenaren wonnen al sinds 2004 geen landstitel meer en moesten ook vorig seizoen genoegen nemen met een klassering bij de beste vier. Landskampioen Chelsea was al vroeg in het jaar ver uit beeld. "De tijden dat Arsenal de broekriem moest aanhalen door de verhuizing naar het nieuwe stadion zijn voorbij", stelt Merson. "Ze moeten nu mee gaan doen om de titel. Vorig jaar lukte dat niet, niet één keer zelfs."

"Iedereen verkondigde dat Arsenal zo goed voetbalde", vervolgt de oud-international, die negen jaar lang onder contract stond bij de club. "Maar ze speelden pas goed toen de druk van de ketel was. Arsenal moet eens goed gaan spelen als het écht moet, niet als alle prijzen al zijn vergeven."

Is Arsenal volgend jaar een serieuze kanshebber voor de Engelse titel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ze naast Cech nog een goede aankoop doen zie ik ze wel meedoen om de titel, anders niet. Chelsea blijft een ijzersterk team hebben. City heeft ook een goed team en gaat zich nog flink versterken. En dan heb je nog Manchester United dat eraan komt. Die gaan nog vlammen op de transfermarkt.

Met alleen deze selectie zie ik het dus niet gebeuren.

23 juni 2015 om 15:09

Laat ik ook maar eens een opstelling voor Arsenal maken die misschien de titel kan winnen. De backs zijn misschien nog te licht. Maar Debuchy en Gibbs kunnen Bellerin en Monreal vervangen als ze uit vorm zijn.

Cech, Mascherano en Huntelaar lijken me van toegevoegde waarde.

Cech
Bellerin
Koscielny
Mascherano
Monreal
Ramsey
Wilshere
Walcott
Özil
Alexis
Huntelaar
23 juni 2015 om 15:12

Mascerano gaat niet komen, die is een van de sleutelspelers van dit huidige barca.

23 juni 2015 om 15:21

Huntelaar is een mindere voetballer dan Giroud, daar schiet je dus niets mee op. Je moet een duidelijke upgrade kopen, Benzema, Cavani, Jackson, Lewandowski of wie dan ook.. geen 2e garnituur a-la Huntelaar. Die is goed genoeg voor Schalke.

23 juni 2015 om 15:24

Mascherano komt niet, overigens zit Gabriel op de bank en dat joch kan enorm goed verdedigen!

De backs zijn prima, Bellerin breekt nu echt door en de linksbacks zijn oke.

Verder een cvm voor concurrentie met Coq-block, die ook perfect past als aanjager op het middenveld en vooral geen gekke dingen doet in balbezit.

Middenveld, tja niks aan doen. Komen we bij de spits, Huntelaar?! Never nooit niet, je moet echt een aanspeelpunt zijn of heel goed in de combinatie/kleine ruimte. Jackson Martinez? Droom kandidaat is natuurlijk Benzema!

Benzema en Cech en ik zie ze echt serieus tot de laatste rondes meedoen! Wie weet gaan ze wel all the way want de basis die er nu staat is ook niet misselijk.

23 juni 2015 om 15:58

?? Zijn nog wel meer spelers zoals Coquelin maar dit lijkt mij een goed team.

Cech
Bellerin
Koschielny
Gabriel
Monreal
Ramsey
Özil
Sterling
Cazorla
Sanchez
Dzeko
23 juni 2015 om 16:04

Larsafca10, eerder Ozil en Cazorla omdraaien. Ook misschien Coquelin voor Ramsey. Verder zou ik Sterling niet halen, aangezien Ramsey, Chambo en Wilshere afwisselend rechts staan.

23 juni 2015 om 16:11

Coquelin moet altijd spelen. Helemaal in de grote wedstrijden wordt je anders weggespeeld. Sterling moet je niet halen voor 60 miljoen als je Chamberlain hebt die niet veel minder is, en in mijn ogen zelfs beter maar goed dat zal wel niet helemaal objectief zijn. Verder is Dzeko een goede spits maar moet je dat niveau niet nastreven. Giroud is niet veel slechter dan hem. Zoals hierboven al gezegd werd, moet je bij de spits gaan voor de echte top. Niet wat daar net onder zit want daar hoort Giroud gewoon bij.

23 juni 2015 om 16:31

Nou als ik Wenger was dan had ik Dzeko zeker gehaald. Die maakt er gewoon 20 a 25 als je hem heel het seizoen laat staan en ik vind hem op een of ander manier minder fragiel overkomen als Giroud. Met nog Bender ofzo erbij en nog een vervanger van Per erbij met Chech op doel doe je gewoon mee voor de titel.

23 juni 2015 om 17:37

Higuain misschien een optie?

23 juni 2015 om 17:44

Huntelaar bij Arsenal, wat een grap. Mascherano hoeft ook niet te komen. Liever Howedes.

23 juni 2015 om 19:18

Volgens mij werd Mascherano bedoeld als VM. Zou perfect zijn lijkt mij en een betere spits in de 16 dan Huntelaar krijg je volgens mij niet voor Arsenal.

Ben alleen bang dat zolang Wenger daar blijft zitten, Arsenal geen kampioen wordt.

23 juni 2015 om 19:56

Ze hebben niet per se een extra spits nodig. Ze speelde de laatste wedstrijden met Walcott in de spits en ook Sanchez kan hier spelen. De verdedigers van de tegenstander hebben veel moeite met zoveel bewegelijke spelers.

Daarnaast speelt Wilshere als hangende rechtsbuiten heel goed. Dan komt hij naar binnen, net als Sanchez op de andere kant. De backs moeten het veld dan breed houden.

Arsenal heeft ten slotte alleen nog een centrale verdediger nodig, want ik weet niet hoelang Mertesacker nog meegaat...

Cech
Bellerin
Koscielny
Aankoop
Monreal
Coquelin
Cazorla
Wilshere
Özil
Alexis
Walcott
23 juni 2015 om 20:03

Huntelaar, da's die kerel die zo'n 1000 minuten lang droog stond in de Bundesliga...
Mascherano is wel een topper, maar onhaalbaar.

23 juni 2015 om 20:30

Wat wil je als je een coach hebt die betonvoetbal speelt? Gelukkig is Di Matteo daar weg. Bovendien is 1000 minuten ongeveer hetzelfde als 11 wedstrijden, jij wilt het gewoon erger laten klinken dan het is.

23 juni 2015 om 19:38

Arsenal moet zich alleen nog versterken met een spits en een cv, ik zie graag Benzema, lewandoski of martinez, daarnaast nog een goede cv zoals hummel, chielinie, benatia. Dan kunnen ze zeker de pl winnen

24 juni 2015 om 01:30

Jackson Martinez is helaas naar Atletico , als Arsenal die spits zou halen zou het echt gevaarlijk worden zeg ze zouden dan volop meedoen in de titel race!

Helemaal mee eens. Ze hebben zo hun wedstrijden, maar het is vaak net niet. Is eenmaal de druk eraf, dan komen ze met resultaten die ze eigenlijk al veel eerder hadden moeten behalen. Erg zonde, niet alleen voor de fans, maar ook voor de club zelf natuurlijk. Kunnen ze met de druk omgaan, zowel spelers als staf, dan waren er zeker meer prijzen gepakt.

23 juni 2015 om 15:00

Ze missen een voetballendeleider in het team. Zoals een Xavi of Pirlo, want het is wel de speelstijl zie ze hanteren alleen zijn de middenvelders vaak te wisselvallig. In Wilshere zag ik ooit iemand die dit zou kunnen, alleen kan je nooit op hem bouwen. En helaas voor Arsenal kende Ozil ook een zwak seizoen. Als deze twee een seizoen vol gas kunnen geven zie ik Arsenal met goed voetbal nog wel kampioen worden.

23 juni 2015 om 15:06

xavi, bijna helemaal met je eens. Ozil had geen zwak seizoen, alleen kon geen vol seizoen meedoen.

23 juni 2015 om 17:48

Ik vond Ozil anders zwak spelen het eerste seizoenshelft, uitermate zwak bij tijden. Dat hij een goede tweede seizoenshelft heeft gespeeld is erg mooi, maar zijn beste spel was net zoals Arsenal, goed toen er niets viel te winnen.

23 juni 2015 om 18:04

Knap, aangezien hij een groot deel van de eerste helft eruit lag.

23 juni 2015 om 20:30

Sterk, hij is inderdaad lang geblesseerd geweest de 1e seizoenshelft. Zal wel meevallen dus.

Dat ze een voetballeider missen is ook wel wat bizar. Zo zijn er weinig. Chelsea heeft er ook geen, noch City, nog United.

24 juni 2015 om 03:27

@belgunner

Wat bedoel je met een voetballeider? Want als je gewoon leider bedoelt heeft Chelsea Terry en in mindere mate Drogba(nu niet meer). City heeft er inderdaad ook niet echt één, Kompany faalde hard dit jaar. United heeft dan Rooney, maar die moet nog meer de kar kunnen trekken. Arsenal heeft inderdaad ook echt niemand. Koscielny zou deze taak op zich kunnen nemen of Coquelin als die wat groeit in zijn rol.

Wat zou ik het Arsenal gunnen om een keer de PL te winnen. Merson heeft hier wel gelijk, Arsenal laat het in het begin van de competitie meestal lopen, waardoor het niet meer de favoriet is.

23 juni 2015 om 14:57

Een ding moet je weten over de PL: Er is nooit een favoriet voor de titel.

23 juni 2015 om 15:04

Afgelopen jaar wel, kwam ook uit.

23 juni 2015 om 15:04

captain, Chelsea was vorig jaar overduidelijk de favoriet.

23 juni 2015 om 21:39

Klopt maar aan het begin van het seizoen zou het City of Chelsea worden, geen favoriet.

24 juni 2015 om 12:54

Je zegt geen, maar het waren er zelfs twee... dan kan je zeggen Chelsea was favoriet en City was Favoriet. Hopelijk zijn er dit jaar weer 4 favorieten!

24 juni 2015 om 13:42

Als je het zo bekijkt, maar ik ben het met je eens 4 favorieten is spannender en daardoor leuker.

Nieuwe spits, een aankoop voor in de verdediging en een seizoen met minder blessures en dan zie ik ze wel als serieuze kanshebber.

En inderdaad het vaker in de topwedstrijden laten zien en de punten pakken, zoals tegen Man City in januari.

23 juni 2015 om 17:28

En..........na nieuwjaar geen dipje krijgen.
Een ziekte wat zeker 4a5 jaar geduurd heeft.
Dit jaar is er eindelijk verbetering in gekomen.
Kans op de titel zit er dan in samen met Chelsea en City.
Ja sorry, in United geloof ik niet en zeker niet als De Gea weg gaat.

Helemaal gelijk, ze spelen elk jaar super aantrekkelijk voetbal, maar als het erom gaat zoals afgelopen seizoen tegen Monaco, kunnen ze het niet.

23 juni 2015 om 20:08

Ja, want bijv. in de kwartflnale van de FA Cup op Old Trafford speelden we om niets, een vriendenpartijtje... Monaco was een debacle, maar het was ook de enige wedstrijd vorig jaar.

23 juni 2015 om 22:01

Ja dan kun je wel leuk aankomen met een wedstrijd die jullie wel gewonnen hadden tegen een zwak United (want United was gewoon zwak), maar Arsenal kreeg de best mogelijke loting in de CL en wist dat alsnog te verkloten. Dat is exact wat hier in dit artikel wordt vermeld, presteer eens wanneer het moet.
Overigens vind ik de FA Cup een vreselijk overschatte prijs, aangezien jullie de finales tegen Aston Villa en Hull city hebben gespeeld. (en zelfs die werd nog bijna verpest).
Ik zou liever 1 CL hebben dan 20 Fa cups.

23 juni 2015 om 22:03

FA cup ligt de druk minder hoog dan CL en wekelijks presteren onder de druk van de ranglijst in de PL.

Wees eerlijk, want Merson heeft gelijk - dat Arsenal elk jaar al vroeg afhaakt voor de titelstrijd. Ik voeg daarbij toe dat Arsenal in de CL al jaren hard ten onder gaat in de knockout fases. Daarbij zeiden de fans dat de loting zo tegenviel en vorig jaar tegen Monaco was het een keer goed en dan doe je dat. Met dat bedoel ik mentaliteit beneden niveau en gigantische tactische flaters van Wenger.

Er zijn trouwens wel meer wedstrijden vorig seizoen te noemen in de PL waar Arsenal tegenviel....

Ben het met Merson eens, er zijn nu geen excuses meer. Als er naast Cech nog een speler van wereldklasse komt voor in de aanval of verdedigend op het middenveld dan moet er meegedaan worden. Zo niet, dan is de selectie nou eenmaal nog niet goed genoeg.

23 juni 2015 om 15:21

Niet mee eens. Arsenal zou nu ook al kanpioen kunnen worden.

Coquelin en Walcott zouden die posities prima kunnen invullen. Dan hangt er echter wel veel van hun fitheid af, want de spelers erachter hebben niet dezelfde kwaliteiten (Flamini/Arteta en Giroud/Welbeck).

23 juni 2015 om 15:31

iceko, Walcott kan niet in de spits als we spelen met een aanspeelpunt. Die jongen heeft een prima first touch als het op snelheid gaat, maar als hij met zijn rug naar de goal staat is hij heel makkelijk te verdedigen. Als het systeem licht aangepast wordt kan het misschien wel.

Er moet een back-up voor Coq komen, want als hij weg valt moeten we het weer doen met Flamini (die het gewoon niet meer heeft) of Arteta (die het wel heeft maar te traag is).

23 juni 2015 om 15:35

Nee we hebben een topspits nodig zie jij Walcott 25 a 30 goals maken
in de premier league volgend seizoen ik niet. En Coquelin is een
goeie speler voor op die positie maar wat als hij voor een langere
periode gebleseerd raakt doordat zouden we ook zomaar de titel
kunnen verliezen. Cech moet komen en een verdedigende middenvelder
en een absolute topspits willen een serieuze gooi doen naar de titel.

Volgend jaar wordt Arsenal gewoon 3de 4de en worden ze uitgeschakeld in de laaste 16 Cl.
Net als ieder jaar. Niet om te haten maar zo is het gewoon. Ieder jaar is het hetzelfde liedje en dat zie ik niet veranderen. Met Arsene Wenger als manager gaan jullie de titel nooit winnen.

Ben het deels met hem eens, in de competitie spelen ze idd goed maar zit er geen druk meer op. Daarnaast nu wel 2x de FA gewonnen dat vind ik geen misselijke prijs.

23 juni 2015 om 15:03

Is het ook niet, maar het is ook niet waar Arsenal op zou moeten jagen voor de start van een seizoen.. CL is gewoon buiten bereik, er zijn gewoon sterkere teams, maar Arsenal zou onderhand toch tot de laatste paar wedstrijden moeten kunnen meestrijden om de titel..

23 juni 2015 om 15:54

Jaa dat klopt, vind ik ook dat moet kunnen. Elk jaar is het zo van, volgend jaar doen we mee en toch haken ze elke keer weer af. Ben op een of andere manier dat het dit jaar niet anders zal zijn. Maar nu met mits fitte coq die er nu het hele seizoen zal zijn denk ik dat er al een beter gebalanceerd elftal staat. We gaan het zien, gaat een leuk seizoen worden!

Onzin. Arsenal speelde juist goed toen er wel druk op de ketel stond. Toen Arsenal geen eerste meer kon worden werd het stukken minder.

Wanneer heeft Chelsea voor het laatst een goede wedstrijd gespeeld? Als je kampioen wilt worden is goed spelen helemaal niet belangrijk, je moet gewoon winnen. Maar als voetballiefhebber interesseert mij dat geen hol. Kijk veel liever naar een goede wedstrijd dan naar dat zuig voetbal van Chelsea.

23 juni 2015 om 15:04

Denk dat de hele wereld, behalve Chelsea fans,er hetzelfde over denken.. Al heb ik wel genoten van Chelsea-PSG hehe

23 juni 2015 om 15:18

Hahaha meen je die? Zelfs toen ze nog tweede konden worden, presteerde ze het om het uit handen te geven en 3e te worden. Arsenal staat er jaren om bekend om te falen wanneer er druk op staat.

Ze presteerde de tweede seizoenshelft beter ja, toen Chelsea allang een dikke voorsprong had. Eerste seizoenshelft waren ze nergens te bekennen en Chelsea sleepte de punten binnen.

Ik heb niks met of tegen Arsenal, maar wat jij hier nu zegt is complete onzin. Zowat iedere EPL volger zegt dat Chelsea aantrekkelijk voetbal speelde in de eerste seizoenshelft, maar Fubar moet natuurlijk iedereen van de wereld napraten. Dus we kunnen stellen dat Arsenal eerste seizoenshelft als shit speelde en Chelsea de tweede seizoenshelft, dat trekt het weer gelijk (iets wat fans van Arsenal zelf erkennen).

Als je dan toch wil bashen op Chelsea, doe dat dan met legitieme argumenten..

23 juni 2015 om 15:40

Zola#, wat jij zegt is pas onzin (het Chelsea gedeelte dan).
"hele wereld napraten"? Ik kan niet voor iedereen spreken, maar het overgrote deel van de voetballiefhebbers vindt Chelsea vaak saai om naar te kijken. Wie ben jij dan om te zeggen dat het napraten is, als hij dat zelf kan vinden? Ik vind het namelijk ook gewoon saai om naar te kijken, vooral omdat ze zich juist zo verdedigend opstelden in de wedstrijden die op papier aantrekkelijk leken.

"aantrekkelijk voetbal in de 1e seizoenshelft." Dit betekent dus ook dat ze bijna 20 wedstrijden gewoon onaantrekkelijk hebben gespeeld, wat volgens mij Fubars mening versterkt.

"als je dan toch wil bashen op Chelsea, doe dat dan met legitieme argumenten." Wat wil je, dat hij met statistieken aan gaat komen? Hij verkondigt zijn mening, ofwel, is subjectief. Natuurlijk krijg je dan geen legitieme argumenten?

Overigens ben ik het wel volledig eens met Merson.

23 juni 2015 om 15:56

En Arsenal dan? Die hebben net zo slecht gespeeld in de eerste seizoenshelft als Chelsea of niet? Dat was ook gewoon zuigvoetbal, maar dat noemen we dan weer niet omdat het Arsenal is ?

Zeer selectief als je het mij vraagt.

En het eerste stukje heb je gelijk, maar ik zeg ook epl volgers, dus fans die wedstrijden wekelijks hebben gekeken een seizoen lang van Chelsea. Waarbij Arsenal supporters, manchester supporters (beide clubs) en liverpool supporters vonden dat Chelsea aantrekkelijk voetbal speelde.

En dan is het wel heel apart dat Fubar dan zegt, ja onaantrekkelijk voetbal, kan me niet herinneren wanneer ze een goede wedstrijd hebben gespeeld. Om zijn hele stelling dan omver te werpen, de 6-0 tegen wenger was niet goed ?

Een mening hebben is niks op tegen, maar wel als die gebaseerd is op feiten die niet kloppen. En bij Fubar heb ik het idee, dat dat het geval is.

En ja statistiek zouden inderdaad helpen, kan je tenminste onderbouwen waarom Chelsea geen goede wedstrijd heeft gespeeld voorzover hij Chelsea volgt. Of denk je dat Chelsea kampioen wordt door louter verdedigend voetbal en geluk? Genoeg wedstrijden die zijn gewonnen met 2 doelpunten verschil.

Ik kan zo doorgaan, maar ik denk wel dat je me begrijpt

23 juni 2015 om 15:58

Ik ga verder niet in op dat Chelsea gedeelte, maar toen Arsenal 10 punten achter de nummer 4 Tottenham stond (2012 dacht ik) werd er met goed voetbal alsnog hampions League gehaald.

Dat we onder druk nooit kunnen presteren is weer zo'n generaliserend iets, net zoals dat Wenger alleen Fransmannen en jonge talenten haalt.

23 juni 2015 om 17:06

@zola#, ik begrijp je zeker. Echter hoef ik het daar niet mee eens te zijn

Verschil tussen Chelsea en Arsenal afgelopen seizoen was echter dat Arsenal het wel probeerde. Op de wedstrijd tegen City en 1 andere wedstrijd (tegenstander vergeten) na hebben ze eigenlijk constant geprobeerd te aanvallen. Of ze dit lukte of niet, of ze wonnen of niet, staat hier naar mijn mening buiten beschouwing.

En over die 6-0... Het liefst vergeten de meeste Arsenal supporters dat soort uitslagen, laat staan er zelf over te beginnen, net als die nederlaag tegen Liverpool in diezelfde periode, of de 8-2 tegen United een behoorlijke tijd terug.

Ook het gebruiken van statistieken om te onderbouwen of je iemand saai vond spelen of niet vind ik een moeilijke. De een vind countervoetbal leuk, de ander rondtikken. De een vind Atletico leuk spelen, de ander Barcelona.
Wat voor statistieken zou jij dan willen zien?

Oh, en afgezien van het puntenverschil van 12, heb ik me vaak lopen ergeren aan de mazzel die Chelsea vaak had in wedstrijden
Toch vaak laat pas die winnende erin schieten, of zeer onterecht winnen. Maargoed, dat hebben andere mensen vast ook met een United, Arsenal of City.

Eens. Arsenal is een goed voetballende ploeg die altijd wint van kwalitatief mindere tegenstanders. Ze komen altijd door de voorronde van de Champions League en altijd door de groepsfase van de CL. Maar de echte topwedstrijden worden al jarenlang allemaal verloren, zowel in binnen en buitenland. Dat is geen toeval. Arsenal zal zich echt nog op een paar posities moeten versterken wil het mee gaan doen om de titel.

We zullen nooit de titel winnen zonder een topspits. als je Giroud vergelijkt met
spitsen als Rooney, Aguero en Diego Costa zie je het verschil al. Zelfs een
matige team met een Absolute topspits kan kampioen worden kijk naar Lverpool
die werden in het seizoen 2013/2014 bijna kampioen door alleen Suarez.
Alleen met Cech en een Concurrent voor Coquelin en een absolute topspits
die er 25/30 goals kan maken in een seizoen zie ik ons kampioen worden
deze aankopen niet gemaakt dan kunnen we fluiten naar de titel.

23 juni 2015 om 16:39

Ja daar heb je helemaal gelijk in. Ze moeten een betere spits als Giroud zien te regelen. Zelf vind ik Dzeko voor 2 seizoenen kunnen halen en misschien Reus proberen voor ernaast. Dan nog een goede middenvelder Bender of Witsel en dan nog een extra verdediger voor de breedte zoals Abdenour van Monaco en met Chech op doel ben je klaar om mee te doen voor het kampioenschap.

Goh. Wat had ik xavi graag in dit Arsenal willen zien! Jammer dat ik er alleen van kan dromen was echt fantastisch geweest!

chech is een geweldige keeper ! zeker in verhouding tot de meeste keepers die arsenalde laatste jaren heeft gehad.

het gene wat Arsenal mist is naar mijn mening een stille kracht. een klootzak die af en toe de tegenaanval er uit haalt en een kaartje pakt. voetballen kunnen ze allemaal bij arsenal alleen fysiek vind ik ze zeker niet sterk genoeg. ze hebben niemand die een team echt op sleeptouw neemt wanneer dat echt nodig is! iemand die laat zien dat die koste wat het koste moet een wedstrijd gaat en wilt winnen. kijk bijvoorbeeld een macherano, terry, Ramos of een gerrard.

in het verleden hadden ze bijvoorbeeld de franse middenvelder viera! een schoft van een voetballer maar zo noodzakelijk voor het team.

Arsenal heeft de selectie om volgend jaar kampioen te wordenet Cech erbij en een centrale verdediger, spits en controleur hebben ze een grote kans om de titel volgend seizoen te bemachtigen. Ik denk dat ze de pijlen op Lacazette, Laporte en William Carvalho moeten richten dat zal echt ziek zijn met zo'n XI: Cech - Bellerin, Koscielny, Laporte, Gibbs - Oezil, Carvalho, Cazorla - Walcott, Lacazette, Alexis

Arsenal heeft momenteel een selectie die eindelijk een beetje in balans lijkt en ook werkelijk met de prijzen mee kan doen. maar ik ben het volledig met Paul Merson eens dat het onderdruk bezwijkt. Enige wanneer je me afgelopen seizoen hadden verrast was de uit overwinning bij Manchester City. Daar was duidelijk te zien dat de ploeg stappen heeft gemaakt.
Als je echt die stap wil maken zullen als je posties minimaal dubbel bezet moeten zijn van top kwaliteit net als Chelsea.

1. Cech Gk
2. Ospina Gk
3 Szczesny Gk

4. Debuchy Rv
5. Bellerin Rv

6. Koscielny Cv
7. CV ** (varane, Stones, Hummels, Otamendi)
8. Gabriel Cv
9. Chambers Cv

10. Monreal LV * (ricardo Rodriguez, Alex Sandro, Jose Gaya)
11. Gibbs Lv

12. VM ** (w.carvalho, Lars Bender, Javi Martinez)
13. Coquelin Vm

14. Ramsey Cm
15. Wilshere Cm
16. CM ** (sneiderlin, Gundogan, Tielemans)
17. Arteta /rosicky CM *

18. Chamberlain AMR
19. Gnabry Amr

20. Ozil Amc
21. Carzorla Amc

22. Sanchez Aml
23. Welbeck Aml/s *

24. S ** (lacazette, J.martinez, Benzema)
25. Giroud S *
26 Akpom S

*: Vervangbare positie, spelers die niet van wereldklasse niveau zijn maar wel goed genoeg voor de breedte
**: Verplichte aankoop van Wereld Klasse om mee te doen om de titel

Verder zou ik afscheid nemen van Walcott, aangezien City toch nog naar home grown spelers op zoek is zou ik hem aan hun proberen te slijten voor een mooi bedrag.
Mertesacker heeft aangetoond een prima leider te zijn maar is geen echte wereld top.

met 20 miljoen voor wanyama of schneiderlin is arsenal wat betreft middenveld wel klaar, cech is een topaankoop en is zo goed als binnen.
Daarnaast zou ik toch een poging wagen bij benzema of lewandowski. Lewandowskis droomclub schijnt arsenal te zijn en zo goed komt die nou ook weer niet uit de verf bij bayern, met guardiola die vaak liever een 10 in de spits zet.
Over de backs twijfel ik een beetje, misschien is bellerin al zo ver in zijn ontwikkeling dat hij de basis aankan, maar vooralsnog lijkt debuchy mij beter, en van gibbs ben ik wel gecharmeerd.

Cech
Debuchy
Koscielny
Gabriel
Gibbs
Coquelin
Cazorla
Ramsey
Ozil
Sanchez
Benzema

Het lukt arsenal zonder twijfel!

Chelsea en City zijn niet in te halen die kopen gewoon nieuwe nog betere spelers. Het kan een keer meezitten met een goed jaar maar geld wint altijd kijk maar Bayern Barca Real Juventus

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren