Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal loopt blauwtje bij City in zoektocht naar vervanger voor Timber

Laatste update:

Arsenal verkent de markt in de zoektocht naar een vervanger voor Jurriën Timber. De van Ajax overgekomen verdediger heeft letsel opgelopen aan zijn voorste kruisband en is maandenlang uitgeschakeld. Aymeric Laporte was in beeld om de afwezigheid van Timber op te vangen, maar Manchester City is niet van plan om hem naar Arsenal te laten gaan, weet Fabrizio Romano.

Arsenal gaf deze zomer ruim 200 miljoen pond uit met de transfers van Timber, Kai Havertz en Declan Rice, maar liep bij de start van het nieuwe Premier League-seizoen meteen tegen een zware domper aan met de blessure van de voormalig Ajacied. Het ging mis voor Timber in de thuiswedstrijd tegen Nottingham Forest (2-1), toen hij vijf minuten na rust moest afhaken.

Eerder deze zomer keek Arsenal naar een meer 'traditionele' centrale verdediger. Iemand die niet net als Timber op alle posities in de verdediging uit de voeten kan. Laporte kwam al snel in beeld, maar de Spanjaard krijgt geen toestemming om naar de concurrent te gaan. The Citizens geven de voorkeur aan een club elders. Er bestaat een kans dat Arsenal het gemis van Timber intern gaat opvangen.

The Gunners sloegen vorig jaar zomer twee keer toe bij City met Gabriel Jesus en Oleksandr Zinchenko, die beiden een belangrijke rol speelden in de titelstrijd. Uiteindelijk verloor Arsenal de strijd met een achterstand van vijf punten, maar het laat zien dat City serieuze dreiging voelt uit het noorden van Londen. Laporte, die nog een contract heeft tot medio 2025 bij City, hoeft onder Josep Guardiola niet op veel speeltijd te rekenen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou Real Madrid sla je slag dan maar als ze Laporte alleen willen verkopen aan een buitenlandse club. Desnoods kan je kijken of je hem kan huren met optie tot koop. Met Dias, Gvardiol en Aké zitten ze wel goed daar op die positie. Zou ontzettend handig zijn omdat je weet dat Alaba wel geblesseerd gaat raken.

15 augustus 2023 om 11:46

City speelt nu wel met veel centrale verdedigers en wilt de plekken dubbel bezet houden. Verwacht dat ze alsnog een miljoen of 50/60 gaan vragen

Die hebben gezien wat Jesus en Zinchenko voor impact hebben gehad op Arsenal en hebben daardoor bijna het kampioenschap verloren. Die willen Arsenal niet nog een keer versterken hahaha.

15 augustus 2023 om 11:21

En Arteta natuurlijk ook.
Uiteindelijk was Arsenal mede daardoor inderdaad ineens de meest geduchte concurrent voor City zelf, wat ze waarschijnlijk niet voor mogelijk hadden gehouden.
En aan je directe concurrent moet je geen spelers verkopen of verhuren, dan maak je het ze wel heel makkelijk om er sterker van te worden.

15 augustus 2023 om 11:38

Zinchenko valt wel mee.. jesus natuurlijk wel al is hij erg blessure gevoelig dus de grootste impact is nog wel Arteta die ook bij City/Pep heeft gewerkt

15 augustus 2023 om 11:46

Zinchenko valt niet mee hoor. Het alternatief was Tierney en dat is opzich wel een oke back, maar totaal niet in de rol die Arteta aan Zinchenko heeft gegeven. Heeft voetballend heel veel bijgedragen, wat zijn vervangers niet zouden kunnen. Grootste impact is inderdaad Arteta. Noemde hem niet omdat hij geen speler is maar verdient uiteraard ook alle credit.

15 augustus 2023 om 11:47

Zinchenko valt wel mee? Jesus wel?
Jesus is langer geblesseerd geweest.

Aanvallend opzich heeft Zinchenko echt een enorme bijdrage gehad aan het spel van Arsenal.
Tuurlijk, defensief is hij kwetsbaar en maakte hij ook wel foutjes hoor, maar aanvallend als inverted LB heeft hij echt wel een ''revolutie'' bij Arsenal te weeg gebracht in de defensie.

15 augustus 2023 om 12:20

Dat bedoelde ik dus. Defensief kwetsbaar en heeft dus ook wat tegengoals gekost. Hij heeft bijdragen maar Arsenal heeft in mijn ogen het zelfde kunnen bewerkstelligen met een hoop andere backs, als vervanging van Tierney. Vandaar dat ik het wel mee vind vallen.

15 augustus 2023 om 12:39

Het valt alleen niet mee. Zinchenko heeft met zijn leiderscapaciteiten en voetballende vermogen een hele belangrijke rol gespeeld.

Beste zou een huur zijn voor een verdediger. Anders heb je er straks wel heel veel als Timber weer fit is.Edit: nu Holding en Tierney er nog zijn als die gaan moet er sowieso wat bij.

Was de interesse in Laporte serieus? Ik dacht dat er meer interesse was in João Cancelo. Beide namen zou ik maar al te graag bij Arsenal zien.

Nu iedereen (bijna) fit is moet je deze blessure toch intern oplossen. Op links is Zinchenko fit verklaard (al zat die niet bij de selectie). Tierney wordt volgens geruchten waarschijnlijk verkocht. Op rechts hebben ze White en Tomiyasu. Laatstgenoemde heeft zelfs ook nog enkele wedstrijden op links gestaan.

15 augustus 2023 om 11:13

Holding en tierney gaan waarschijnlijk nog weg. Dan heb je White, Tomi op rechts. Saliba, Gabriel en Kiwior centraal en Zincenko links. Das is wel mager hoor. Liefst iemand die zowel centraal als links kan.

15 augustus 2023 om 11:14

In de voorbereiding zag ik ook Kiwior op links. Hoe deed hij het daar? Arteta kennende gaat hij Partey daar ook een keer uitproberen dat deed ie al aan de rechterkant haha..

15 augustus 2023 om 11:48

Kiwior is goed in de crossbal en aardig rap voor een CV. Voor zijn lengte is hij ook aardig wendbaar in mijn ogen. Hij kan er wel spelen, alleen vult hij het voetballend wel minder in dan een Timber en zeker Zinchenko.
Defensief is hij dan weer stukken beter dan Zini.

Gok dat Tomiyasu en Kiwior daar kansen krijgen. Tierney lijkt totaal nie meer te spelen bij Arteta, helaas.

Ik zou graag een inverted LB zien, maar ook een Tierney die je kan brengen die er over heen dendert. Iets anders kunnen brengen!



Toch wel opmerkelijk dat de grootste concurrent van Manchester City in dit geval Arsenal het moet hebben van overbodige spelers van City (eerder al Jesus en Zinchenko) en nu dus interesse in Laporte. Dit doet me denken aan de tijden dat Bayern spelers als Rode en later weer Gotze en Hummels liet vertrekken naar Dortmund en nu weer met een Sabitzer. Het geeft in feite de verschillen aan tussen de nr 1 van de PL en de 2. City heeft een monstergat geslagen.

15 augustus 2023 om 11:15

Klopt helemaal ik zie dit ook helemaal niet graag al die rejects halen. Kijk dan is Frankrijk of Italie ofzo daar is vast een verdediger te vinden.

15 augustus 2023 om 11:22

Het zijn dan wel de overbodige spelers bij City maar dat komt ook gewoon doordat ze zo'n grote en kwalitatief goede selectie hebben.
De bank bij City is beter dan wat veel andere PL ploegen in de basis hebben staan.

15 augustus 2023 om 11:53

Toch vind ik de bank van City minder dan een paar jaar geleden.de verdediging is top al denk ik dat Cancelo vertrekt en daarmee City nog maar 1 goede echte back heeft. City heeft 5 middenvelders en 4 aanvallers in de selectie. Als het beste team speelt heb je dan Alvarez, Phillips en Foden op de bank zitten. Voorheen waren dat Gundogan, Sane, Jesus, Mahrez en Rodri. Dan heb je een basis met David Silva-Fernandinho-De Bruyne op het middenveld en Sterling-Aguero-Bernardo als aanvallers

15 augustus 2023 om 14:14

Eens was mij ook al opgevallen. City heeft bredere selecties gekend. Ze hebben ook tijden gehad van 4 topspitsen (aguero, Balotelli, Dzeko, even vergeten wie de 4de was).

15 augustus 2023 om 14:20

DerKaiser123

Zat Tevez er destijds niet nog? En ik geloof dat Jovetic er rond die tijd ook nog eens zat.

15 augustus 2023 om 14:28

Tevez inderdaad die zocht ik, Jovetic kwam later. Dat was een ijzersterk City, in de CL bakte ze er nooit wat van toen trouwens.

15 augustus 2023 om 17:04

Het was Balotelli, Aguero, Dzeko, Tevez. Balotelli en Tevez vertrokken waarna Negredo en Jovetic voor in de plaats kwamen onder Pellegrini

15 augustus 2023 om 11:37

City heeft dan ook de breedste selectie van de wereld. Dat spelers voor hun overbodig zijn wil het niet zeggen dat ze niet goed genoeg zijn.

15 augustus 2023 om 14:11

Achterin hebben ze heel veel keuze, maar op zich valt het toch wel wat ze voor topspelers op de bank hebben? Gundogan en Mahrez zijn vertrokken als daar jongens als Laporte en Cancelo bijkomen houd je Foden, Alvarez, Kovacic en wat verdedigers over. Bayern heeft bijna alle posities dubbel bezet, daar zitten Coman (of Sane), Muller, Tel/choupo, Goretzka, Gravenberch, Guaerrerio, Pavard (of Mazraoui) en De Ligt (of Upa) op de bank. Die vind ik nog wel een wat bredere ploeg hebben.

15 augustus 2023 om 15:02

Bij City zitten Gvardiol, Cancelo, Laporte, Foden en Alvarez op de bank. Dat zijn gewoon stuk voor stuk toppers. Dat noem ik een betere bank van Bayern ja.

15 augustus 2023 om 15:46



Gvardiol op de bank?? Die spelers noemde ik toch al. Als je Cancelo en Laporte laat gaan is de bank helemeaal niet zo heel breed. Die van Bayern is dubbel bezet, die van City duidelijk niet.

15 augustus 2023 om 17:07

@arsenal Cancelo zit op de tribune. Die lijkt voorlopig niet te mogen spelen (zal wel een Pep dingetje zijn helaas). Achterin heeft City opties, maar voorin is de spoeling dun met Foden en Alvarez als back-up voor 3 posities. Op het middenveld heeft City alleen Phillips nog achter de hand

15 augustus 2023 om 11:54

Arsenal heeft bij Chelsea hetzelfde aantal spelers gehaald. Havertz en Jorginho. Kan jij hetzelfde zeggen over Chelsea en Arsenal?
PL clubs verkopen aan elkaar soms omdat competities als de Bundesliga en de Serie A financieel niet kunnen strijden.
Chelsea verkocht ook aan City en Man United.
Volgens jouw beredenering heeft Chelsea een monster gat geslagen.

15 augustus 2023 om 12:44

Dat hebben we vorig jaar ook gedaan, alleen de verkeerde kant op.

15 augustus 2023 om 14:12

Chelsea had een monster gat kunnen slaan ja met al die investeringen. Probleem is dat ze heel veel middelmaat gehaald hebben.

15 augustus 2023 om 12:00

Klopt deels maar Jesus en Zinchenko hoefden niet perse weg bij City. Zijn ook gewoon twee jongens die nog redelijk jong zijn. Daarnaast komt Arsenal van ver en zijn dit gewoon twee topspelers voor Arsenal.. Cityhaalt ook Akanji en Kovacic. Zou niet zeggen dat dat twee fundamentele spelers waren voor Dortmund en Chelsea..

15 augustus 2023 om 14:15

Dat waren wel basisspelers bij die desbetreffende clubs. Al heeft vooral Akanji mij verbaast dat die zon ontwikkeling heeft doorgemaakt.

15 augustus 2023 om 14:07

City heeft al tien jaar de beste selectie, maar toch worden ze niet elk jaar kampioen - het is moeilijk om jaar in jaar uit scherp te blijven.

Liverpool en Arsenal zaten er in 2022 en 2023 heel dicht bij, dus een slippertje is zo gemaakt.

15 augustus 2023 om 14:12

Ik ontken ook nergens dat er geen andere club kampioen kan worden.

15 augustus 2023 om 17:17

Dat een speler ergens overbodig is, kan meerdere oorzaken hebben. Dit wilt niet zeggen dat een speler aan het einde van zijn latijn is.
Bergkamp kwam ook niet tot zijn recht bij Inter, dat werd ook gezien als een reject. Heeft het verder prima gedaan!

Ik zou toch echt gaan voor het huren van Cancelo. Tierney wordt waarschijnlijk toch verhuurd of verkocht dus dan zou ik Cancelo huren.
Barcelona is wss persoonlijk al zo goed als rond met Cancelo alleen willen ze hem dus huren met optie tot koop.
Denk dat wij ook even bij City moeten aankloppen, ze zullen misschien eerder geneigd zijn om Cancele naar Barca te laten vertrekken, maar proberen kan geen kwaad.

15 augustus 2023 om 11:20

Als City al Laporte niet laten gaan naar een concurrent waarom zouden ze dan Cancelo daar naar toe laten gaan haha.

15 augustus 2023 om 11:23

Cancelo en Pep liggen elkaar niet goed meer, daarom ging hij ook naar Bayern. Maar he lijkt me inderdaad uitgesloten dat ze hem naar Arsenal zullen laten gaan.

15 augustus 2023 om 11:31

Ik denk dat Cancelo zeker wel weggaat ja maar dan wel naar een club buiten de PL. Die gaan geen spelers verkopen naar concurrenten. Barcelona lijkt de enige club te zijn die echt concreet is.

15 augustus 2023 om 12:06

Nee het klopt dat ze al lastig doen om Laporte, maar het ging mij meer om het feit dat Pep en Cancelo al niet meer echt door een deur kunnen. (dus proberen kan geen kwaad)
Geef ook aan dat ze eerder geneigd zullen zijn om hem naar Barca te laten gaan dan Arsenal.

Tsja, ik snap het wel. Arsenal moet ook zo handelen.
Balogun fijn naar AS Monaco laten gaan. niet naar Spurs (al zie ik Spurs momenteel niet als concurrent).
Maar ook een Tierney niet naar Newcastle laten gaan, tenzij ze flink betalen.

Ik bedoel: Livramento kost hun een godsvermogen. Barnes ook. Dan mogen ze voor een topper als Tierney (die gewoon minder past in het spel van Arteta) ook gewoon direct geld neerleggen. Niks huren met optie tot koop...
Arsenal moet ook een vervanger kunnen halen.

Snap wel at City hem niet laat gaan. Jesus en Zinchenko hadden een verpletterende impact op Arsenals groei afgelopen jaar...

Jammer dat ze beiden zo veel geblesseerd zijn zeg...

Laporte is een prima speler. Vind hem af en toe wat ''lompig'', maar denk dat hij best een rol zou kunnen spelen. Al vind ik hem qua type speler wel relatief vergelijkbaar met Kiwior. Kiwior heeft veel minder bewezen ofcourse, maar is ook een wat stevigere linksbenige CV met een goede pass.

Ik zou eerder Cancelo proberen of Fresneda.

Dat Arsenal het intern wilt oplossen lijkt mij de beste manier. Schuif Walters naar voren van de jeugdopleiding en zorg dat Tomiyasu backup rcv en backup rechtsback wordt. Kiwior de backup lcv en backup linksback.
Als je een speler gaat halen dan moet je hem een langdurig contract geven. Een verdediger huren heeft niet de gewenste kwaliteiten.
Vorig seizoen veel pech gehad omdat Tomiyasu en Saliba tegelijkertijd geblesseerd raakten en Kiwior kan naast Gabriel spelen. Het is niet prettig maar het is beter dan Holding minuten geven.

15 augustus 2023 om 11:50

Eens. Al zou ik Cancelo of Fresneda ook toejuichen hoor. Dan kan je White ook als back-up centraal gebruiken.

Fresneda - White / Saliba - White - Tomiyasu - Holding / Gabriel - Kiwior - Tomiyasu / Zinchenko - Tomiyasu - Kiwior

15 augustus 2023 om 12:14

Tegen Cancelo zeg ik geen nee natuurlijk. Fresneda is een talent en zal tijd nodig hebben bij Arsenal. Cancelo zou in principe meteen kunnen starten voor Arsenal en zijn rol goed kunnen vullen als valse back dat doorschuift naar het midden.

Snap die coaches niet,hij wordt gehaald voor crv of rb gaat hij hem lb zetten iets wat onnatuurlijk voor hem is,die coaches zijn de oorzaak van die blessures. Laat hem spelen op zijn favoriete positie waarvoor je hem hebt gehaald punt.

heb ook gehoor dat azedine ounahi van olympic marseile nauwlettend in de gaten houden en misschien willen halen voor het zwakke middenveld

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren