Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal kwam op goed moment voor Cazorla: 'Dit was de laatste trein'

Laatste update:

De supporters van Arsenal mogen heel wat verwachten van Santi Cazorla. Arsène Wenger brak het transferrecord van de club om de middenvelder over te nemen van Málaga en Cazorla heeft het gevoel dat hij helemaal klaar is voor de uitdaging bij een topclub in het buitenland. "Dit was de laatste trein voor me", meent Cazorla, die ongeveer achttien miljoen euro kostte.

/

De middenvelder is inmiddels 27 jaar oud en deed de nodige ervaring op in de Primera División. "Ik denk dat dit een ideale leeftijd is om naar een topclub te gaan", zegt Cazorla op de website van Arsenal. "Je hebt natuurlijk nog een hoop te leren, maar je hebt ook een hoop te bieden. Dit is een belangrijk moment in mijn loopbaan en hopelijk kan ik er het beste van maken."

"Je probeert jezelf altijd te verbeteren", vervolgt Cazorla. "Vorig seizoen maakte ik negen doelpunten in de Primera División, dus ik hoop volgend seizoen minstens tien keer te kunnen scoren. Maar we moeten zien hoe het seizoen verloopt. Ik wil de ploeg gewoon zo goed mogelijk helpen, daarvoor ben ik gehaald." Na Lukas Podolski en Olivier Giroud is Cazorla de derde grote zomeraankoop van Arsenal.

Santi Cazorla maakt minstens tien goals in het nieuwe seizoen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij zegt dus eigenlijk dat hij zijn loopbaan bij Arsenal gaat beëindigen... Laat van Persie alsjeblieft Santi volgen en een nieuw meerder jarig contract tekenen!

8 augustus 2012 om 00:48

nee hij bedoelde daarmee dat Arsenal de juiste keus is die hij heeft gemaakt en over Van Persie ik denk echt dat die weg gaat maar het zou wel mooi zijn als Van Persie vertrekt en opeens Arsenal de titel pakt

8 augustus 2012 om 00:54

"dit was de laatste trein voor me" quote uit het stukje hierboven, ik denk toch echt dat hij hiermee wil zeggen dat dit zijn laatste halte is en dus zijn carrière bij Arsenal zal eindigen...

8 augustus 2012 om 00:59

Misschien pakt hij ooit nog het vliegtuig om terug te keren naar Spanje dus zeker is dit niet!

8 augustus 2012 om 01:19

Dat zou echt te gek zijn dat moet dit in de engelse kranten komen te staan.

Arsenal grabs Title without Rvp

Arsenal
Robin van Persie;

8 augustus 2012 om 01:26

Ach, ik mis ook wel eens de laatste trein naar huis. Dan neem ik gewoon de eerste trein van de volgende dag. Moet je wel even wachten, maar je komt er wel. Blijkbaar had Cazorla geen zin om te wachten.

8 augustus 2012 om 01:32

ik denk dat er meer mee wordt bedoeld, als arsenal het toch niet had gedaan was er niet echt iemand die 18 miljoen wil betalen voor mij.

8 augustus 2012 om 01:55

Hoe je dit ooit verzonnen krijgt is voor mij een raadsel. Dat dit de laatste trein is wil trouwens niet zeggen dat Arsenal zijn laatste halte is ;

8 augustus 2012 om 01:55

Edjahh17,

Je kan het ook van de andere kant bekijken en opvatten dat dit z'n laatste kans was om bij een echte topclub te gaan spelen, aangezien er verder geen interesse was. Zeker als je dan het stukje leest van 'dit is de ideale leeftijd om de overstap naar een topclub te maken'.

8 augustus 2012 om 04:09

Daarmee zegt hij gewoon dat dit zijn laatste kans was op een topclub. Als ie 30 wordt komt zo'n club (trein in dit geval) echt niet meer langs.

8 augustus 2012 om 08:51

Daarmee bedoelt hij dat dit zijn laatste/enige kans op een transfer was.. Is een spreekwoord geloof ik

8 augustus 2012 om 10:20

Er was verder wel interesse hoor. Cazorla heeft al meerdere malen Real Madrid afgewezen.

8 augustus 2012 om 12:01

Hij is deze zomer aangeboden bij Real Madrid maar die wilden hem niet, afgelopen seizoenen was er inderdaad vaak interesse voor hem van Real

Prima aankoop.
Maar weer geen echte echte topaankoop voor Arsenal deze zomer.
Als ze kampioen willen worden zal dat toch echt moeten.

8 augustus 2012 om 00:33

Ze hebben de topscorer van de ligue 1 en podolski!
Ik vind het 2 mooie aankopen en dan ook nog eens de kers op de taart met cazorla

8 augustus 2012 om 00:38

Wie heeft wel een topaankoop gedaan dan?

Utd met Kagawa? Die heeft zich 1 jaar onderscheiden in Duitsland en 1 jaar goed meegevoetbald. Op CL niveau en met zijn land nog nauwelijks ervaren.

Chelsea met Hazard? Die heeft nog niks laten zien buiten Frankrijk. Of Oscar? Enorm talent, begrijp me niet verkeerd, maar niet de ervaring die een Cazorla heeft.

Cazorla is een grotere zekerheid dan die 3.


8 augustus 2012 om 00:40

1 woord: Hype!

8 augustus 2012 om 00:47

Heb je daar een mes voor nodig ?, voor je kletskoek

Kagawa is niet na 1 'hype' seizoen getransfereerd. Sterker nog, Saf, heeft zijn tweede seizoen bij Dortmund goed gevolgd om te zien hoe hij zijn sterke prestaties van het eerste seizoen zou doortrekken. Op basis daarvan besloot United Kagawa te kopen.


8 augustus 2012 om 00:53

Hazard is wel degelijk een topaankoop hoor, messi heeft zich ook nog niet buiten spanje bewezen dus dat zou dan ook geen topaankoop zijn? Over oscar en kagawa heb je wel gelijk.

8 augustus 2012 om 00:55

Dat weet ik wel, ik zeg toch ook dat Kagawa nu 2 seizoenen meetelt. Maar waarom wordt dat wel als een topaankoop gezien (wat het ook is) en Cazorla niet. Alle 4 de spelers die ik daar noem zijn top-aankopen en ik vermoed dat de duurste het nog het zwaarst gaat krijgen.

8 augustus 2012 om 00:56

@ mancaniun
Ik vind Kagawa een geweldige speler en een geweldige aankoop.

Je moet alleen wel realiseren dat hij niet gehaald is om direct te imponeren. Deze man is gehaald omdat:
1. Hij een Aziaat is, zeer belangrijk voor United commercieel gezien
2. Fergie een heel jaar heeft gezocht naar de ideale opvolger van Scholes. Hij denkt hem in Kagawa te hebben gevonden, maar niet op korte termijn. Hij zal nu waarschijnlijk worden gebracht als AM. Maar dit past niet helemaal in het systeem van United dus het is afwachten of hij het eerste seizoen kan presteren (of zelfs of hij speelt).

8 augustus 2012 om 01:05

Kagawa is een fantastische speler, ik heb hem gevolgd gedurende de pre season tour van United en daarin heeft ie bij vlagen mooie dingen laten zien. Hij is technisch, balvaardig en heeft een fantastische inzicht. Natuurlijk is hij commercieel erg lucratief, maar believe me, deze speler gaat verassen.

8 augustus 2012 om 01:24

@ Persiangooner

Ik moet eerlijk bekennen dat ik Kagawa ook beter vind dan Cazorla. Daarbij is Kagawa nog een stuk jonger. Die heeft mij bij Dortmund echt overtuigd, in het 2de jaar echt een bepalende speler.

Cazorla is ook een goede voetballer, maar is nog nooit bij een grote ploeg bepalend geweest. Ik ben benieuwd of hij de stap kan maken en Arsenal bij de hand kan nemen.

8 augustus 2012 om 01:27

makalele-4

Hoezo Messi heeft zich niet bewezen buiten spanje? Hij is hard op weg om de CL topscorer aller tijden te worden en is daar jaarlijks de uitblinker. In elk Europese land hebben ze al kennis met hem gemaakt. Dat is andere koek dan Hazard die echt enkel in de Ligue 1 gepresteerd heeft, een competitie die nog altijd onder doet voor de Europese top.

8 augustus 2012 om 01:46

@ Iedereen

Nogmaals, Cazorla, Hazard, Kagawa en Oscar zijn allemaal top-aankopen.

@ Hen_nie

Kagawa is niet beter dan Cazorla, tenminste niet zover ik kan inschatten. Beiden hebben een sublieme techniek maar Cazorla heeft daar bovenop ook nog eens een belachelijke traptechniek. Ik geloof dat hij zelfs de vrije trappen met beide benen kan nemen. Kagawa heeft wel betere loopacties in de 16, iets meer diepte in zijn spel.

Beide spelers hebben spelverdelende kwaliteiten en ook een work-ethic die relatief zeldzaam is onder de betere vooruitgeschoven middenvelders.

Cazorla kon in 2008 trouwens al naar Real Madrid.

8 augustus 2012 om 01:55

Wel waar, Champions League.

8 augustus 2012 om 02:30

Neemt hij werkelijk de vrije trappen van links en rechts? Dat is wel erg apart en uniek.

Het zijn allemaal stuk voor stuk aanwinsten, maar Cazorla is verder in zijn ontwikkeling en beschikt over verschillende kwaliteiten. Dat komt ook deels door zijn leeftijd en hij zal de komende drie jaren veel toevoegen aan Arsenal, daar twijfel ik niet aan.

8 augustus 2012 om 09:24

Zit in jou bloed he..

Wat van jou is, is goed he!

8 augustus 2012 om 10:21

Cazorla is technisch beter dan Kagawa en Hazard, zeker weten. Enige nadeel is dat hij ouder is en dus op langere termijn zullen Kagawa en Hazard hem voorbij gaan.

8 augustus 2012 om 00:40

Wat versta jij onder een topaankoop? Je moet naast de naam ook kijken naar het totaal plaatje. Hij moet passen in het spel, beschikbaar zijn en ook heel belangrijk betaalbaar zijn. Noem jij maar eens een paar spelers die aan die criteria voldoen, dan vind ik dat Cazorla wellicht de beste optie is die aan deze criteria voldoet en daarom betalen ze ook de hoofdprijs.

8 augustus 2012 om 00:44

Scouten is tegenwoordig zo makkelijk, je start PES of Fifa maar op en je kan ze zo aanwijzen, toch?

8 augustus 2012 om 00:48

Hoofdprijs? 18 Miljoen is een koopje voor een speler van dit kaliber. Hij had een clausule van 45 miljoen in zijn contract en Arsenal mag van geluk spreken dat Malaga in de financiële problemen is gekomen! Hij werd een jaar geleden nog voor 21(?) miljoen overgenomen van Villareal

8 augustus 2012 om 08:35

Nouja in fifa vonden ze blind ook sneller dan vertongen en alderweireld dusja zegt niks zijn maar spelletjes

Een versterking voor Arsenal. Is snel, behendig, heeft een actie en maakt behoorlijk wat goals voor een middenvelder en vooral komt veel dreiging vanaf. Hoop eigenlijk dat die aan de rechterkant komt te spelen. Links Poldolsie, in de punt Giroud er achter Van Persie en Cazorla op rechts.

Geweldige aankoop van Arsenal. Heerlijke speler die Arsenal écht nodig had, een creatieveling. Hij is nu ook op z'n top en kost slechts 18 miljoen! Hoop dat Arsenal volgend jaar zo zal spelen:

En dan hebben ze ook nog eens een hele sterke bank met Wilshere (die pas later in het seizoen terugkomt), Diaby, Gervinho (sterke voorbereiding), AOC en Rosicky. En als Sahin komt wordt het al helemaal mooi voor Arsenal, denk dat ze hoge ogen gaan gooien, ze hebben eindelijk een brede selectie.

Sczesny
Sagna
Koscielny
Vermaelen
Gibbs
Song
Arteta
Walcott
Cazorla
Podolski
van Persie
8 augustus 2012 om 01:09

Goed zo, iemand die snapt dat Song en Arteta onmisbaar zijn. Ik zie overal opstellingen langskomen met 1 van beiden of zelfs allebei buiten de basis. Onbegrijpelijk.

On:
Cazorla is natuurlijk fantastisch. Hoe het er volgend seizoen uitziet is totaal afhankelijk van komende weken. Iedereen heeft het (begrijpelijk) over het wel of niet blijven van Van Persie. Ik vind het echter ook belangrijk wat er met Walcott gebeurt (contract tot 2013) als hij namelijk weggaat dan zal Cazorla of Oxlade die plek moeten invullen. Er gaat sowieso nog wat gebeuren de komende weken, maar gelukkig hoef ik hem niet zo te knijpen als vorig jaar.

8 augustus 2012 om 01:19

Haha en ook ik vind eindelijk iemand die het met me eens is! Arteta speelde vorig jaar een ijzersterk seizoen en Arsenal speelde veel slechter als hij niet speelde. Song speelde vorig jaar ook heel goed, en verbeterde zich vooral op aanvallend vlak, maar liet qua verdediging af en toe z'n steekjes vallen. Dat komt (denk ik dan) omdat Arteta vorig seizoen altijd CAM stond, maar Arteta is meer een CM dan een CAM en is dus wat verdedigender ingesteld. Daardoor ging Song meer opschuiven, en dit leverde talloze prachtige assists op, maar ook vaak balverlies.

Als Cazorla op CAM komt (wat ik hoop), dan wordt Arteta de aanvallendere van de 2 Cvm's, en Song de verdedigende. Want Song is natuurlijk een rasechte balafpakker, en die kwaliteit moet natuurlijk benut worden!

8 augustus 2012 om 23:50

Arteta heeft nooit CAM gestaan hoor.

Goede speler hoor. Technisch zeer goed; uitstkende paser en heeft een goede trap. Fantastische vrije trappen en is zeer vaak de beslissende man. Juiste man op de juiste tijd.
Zal zeker een aanwinst zijn voor Arsenal

Ik vind Cazorla beter dan Mata van Chelsea.

Als Van Persie blijft dan heeft Arsenal echt een leuke elftal. Met van Persie erbij hebben ze de killer die in vorm is.

Cazorlaenrosicky
Walcott, Aoc, Podolski
Song,willshire,arteta,diaby
Giroudenpersie

Daarbij is er een kans dat Sahin bij komt(goede speler voor Arsenal!)

Dan heb je nog Gervinho en Ryo die het nog moeten bewijzen. Beiden zijn technisch zeer goed en enorm snel alleen bij Gervinho is de eind-paas/actie nooit goed genoeg, dat moet beter en zal ook wel beter zijn ga ik ervan uit.
Ryo kan ook worden verhuurd want als iedereen fit is en hij geen eerlijke kans krijgt dan krijgt hij geen minuten.

Arshavin heb je ook nog alijd; in vorm is het een zeer bruikbare speler.

Fenomenale aankoop van Arsene Wenger! Deze jongen heeft een karrevracht aan talent, en is niet bang om die te gebruiken. Al een aantal jaar één van de beste middenvelders van de Primera Division, en kan de rol van Cesc Fabregas heel goed invullen. Misschien zijn deze topaankopen misschien wel genoeg voor Robin van Persie om te doen besluiten te blijven. Ik hoop het althans van harte, want met zo'n team draai je gewoon mee voor de prijzen.

8 augustus 2012 om 00:30

Mijn opstelling die ik had toegevoegd is op één of andere mysterieuze wijze verdwenen, dus zal ik hem nog maar eens toevoegen. Arsenal hoort gewoon in de top van Engeland te spelen, en met deze aankopen zie ik dat ook gebeuren. Wat betreft de opstelling heb ik nog wel wat twijfel. Santi Cazorla wordt vaak beschreven als winger, terwijl hij dat absoluut niet is. Ik zie hem meer als creatieveling op het middenveld. Zelfs als controleur kan hij goed uit de voeten. Of hij samen met Wilshere en Song centraal kan spelen, moeten we nog maar afwachten. Kan Wilshere eigenlijk wel op links spelen? Ik weet het niet precies.

Sczcesny
Sagna
Koscielny
Vermaelen
Gibbs
S. Cazorla
Alex Song
Wilshere
Walcott
van Persie
Oxlade-C.
8 augustus 2012 om 01:03

Waar is Podolski dan?

Podolski vind ik altijd nog beter dan Walcott en Oxlade

8 augustus 2012 om 01:08

Podolski is een goede voetballer, maar hij zal zich echt opnieuw moeten bewijzen bij Arsenal. Misschien is hij wel beter dan Walcott, maar dan zal hij dat wel moeten laten zien. Voor nu zet ik hem liever op de bank, maar ik laat me natuurlijk graag verrassen.

8 augustus 2012 om 01:16

Ik vraag me eerder af waar Arteta is. Die zou je sowieso eerder moeten noemen dan Wilshere. Na een jaar blessure leed van Wilshere hoor je dit seizoen vertrouwen te hebben in Arteta, zeker na zijn prestaties van vorig seizoen, hij was ongekend belangrijk. Wilshere mag dit seizoen rustig de tijd nemen terug te komen, maar pas op volle fitheid kan hij de concurrentiestrijd voor een basisplek weer echt aan.

8 augustus 2012 om 01:26

Kijk, die vraag vond ik een meer logische vervolgvraag. Mikel Arteta heb ik inderdaad buiten de basiself gelaten, en je hebt ook eigenlijk helemaal gelijk. Jack Wilshere is al zeer lang geblesseerd en moet gewoon de tijd nemen om volledig op zijn niveau terug te keren. Maar laten we wel eerlijk zijn, als je zou moeten kiezen tussen een Wilshere in topvorm, of Mikel Arteta in zijn huidige topvorm zou ik altijd kiezen voor de Engelsman. Maar oké, voor de eerste tien (?) wedstrijden zal Arteta natuurlijk in de basis starten.

8 augustus 2012 om 01:32

Ik dacht meer hieraan. Arteta heeft een goed jaar achter de rug en Cazorla speelt sterk in een vrije rol achter spits. Verzorgd de aanval en heeft zelf een actie in huis. Verder zou ik een aankoop als Podolski snel laten wennen en veel inzetten want ik denk dat hij meer voor Arsenal kan betekenen dan Walcott.

Szcesny
Sagna
Koscielny
Vermaelen
Gibbs
Arteta
Song
AOC
Cazorla
Podolski
Persi/Giroud
8 augustus 2012 om 01:38

Ik vond Cazorla bij Málaga juist sterk in zijn controlerende rol, van waaruit hij de aanval kon bedienen en kon inschuiven wanneer nodig. Met hem heb je een uitsekende middenvelder die complementair is aan Song en Wilshere/arteta. Als ik Wenger was geweest, had ik niet eens in een 4-2-3-1 gespeeld, maar juist in mijn 4-3-3. Met Song heb je een uitstekende verdedigende middenvelder, en ook het centrale duo staat goed. Voorin kan je dan kiezen tussen Walcott en Podolski, dat maakt eigenlijk niet zoveel uit. Persoonlijk vind ik Walcott het niet eens onaardig doen, en zou hem dan ook nog een keer de kans geven.

8 augustus 2012 om 09:28

Podolski gaat winnen van Oxlade.. Podoslki komt altijd van rechts speelt ook daar bij Duitsland dus.

Sczesny
Sagna
Koscielny
Vermaelen
Gibbs
Song/Arteta
Walcott
Santi Cazorl
Podolski
Giroud
Robin Van Pe
8 augustus 2012 om 09:57

Je wil met twee middenvelders gaan spelen, en daarmee Wilshere en Arteta passeren? Als Robin van Persie blijft, komt Giroud gewoon op de bank te zitten.

8 augustus 2012 om 11:17

Joost,

We gaan zien wat Wenger ervan maakt. Vind in ieder geval Walcott na al die jaren nog steeds wat beperkt en ik snap niet dat er geen stijgende lijn te bespeuren is. Hij kan met snelheid veel compenseren maar qua techniek en overzicht is het echt helemaal niets.

Notoracisme

Podolski staat vaak genoeg op links, ook bij Duitsland en ook afgelopen EK. Vind hem daar een sterke indruk maken. Denk aangezien je opstelling dat je diezelfde positie bedoelde. Maar goed gezien zijn tweebenig-heid moet het niet zo heel veel uitmaken waar hij staat.

8 augustus 2012 om 00:31

Hoop het wel dat hij blijft inderdaad. Zeker als Sahin ook nog komt heb je gewoon een kampioenswaaridg team hoor. Cazorla is een onderschatte speler door velen. Hele goede aankoop inderdaad.


Edit:

Zou wel Podolski verwisselen met Walcott

8 augustus 2012 om 01:03

Ik heb het niet zo op Lukas Podolski, maar dat is natuurlijk mijn persoonlijke mening. Hij is wel een geweldige voetballer, en zal zich opnieuw bij een topclub willen bewijzen. Ik laat me graag verrassen, maar persoonlijk geef ik nog steeds de voorkeur aan Walcott.

8 augustus 2012 om 01:59

Walcott boven Podolski? Je laat je inderdaad teveel leiden door je afkeer jegens hem.

Arsenal moet echt Konoplyanka halen, die echt een pracht van een EK speelde met het Oekrainse elftal. Wat een dribbelkoning~ http://www.youtube.com/watch?v=p8b8kd8tg7u

Lijkt me dat hij wel wat voor Arsenal kan betekenen en dat het andersom een mooie ervaring voor hem zal zijn om eens in de Premier League te kunnen spelen. Het is gewoon een ondergewaardeerde topspeler die het net aflegt tegen de Silva's en Iniesta's van deze wereld, maar zeker een van de betere aankopen van Arsenal van de afgelopen jaren is. Jammer dat hij al 27 is en voor Arsenal-begrippen prijzig was maar verder kan elke Gooner hier toch zeer tevreden mee zijn. Sowieso handelt Arsenal voor het eerst in jaren eens wat professioneler op de transfermarkt. Geen 'beloftes' die de supporters op het laatste moment aan diggelen zien gaan door paniekaankopen (omdat de sterren laat vertrokken), geen onbekende talenten uit Frankrijk en geen net-niet spelers. De afwachtende en bijna koppige handelswijze maakt plaats voor een assertieve en haast agressieve houding zonder dat de financiën een probleem hoeven te vormen. Goed werk. Gewoon drie spelers die de club werkelijk beter kunnen maken en die met z'n drieën wel degelijk van Persie kunnen doen vergeten. In plaats van een targetman/absolute vedette in de vorm van v. Persie en daarvoor Cesc of Henry, nu wellicht een meer uitgebalanceerde team waar ieder zijn verantwoordelijkheden neemt en er meer variatie in het spel kan zijn.

8 augustus 2012 om 02:54

die het net aflegt tegen de Silva's, Iniesta's en Ozil's.
Ozil heeft in zijn eentje evenveel assists gegeven dan die 2 bijelkaar.

8 augustus 2012 om 03:20

Vanwaar de drang om Özil erbij te vermelden? Ik noemde gewoon twee willekeurige spelers van een hoger kaliber en kwam bij Silva en Iniesta uit. Bovendien stond Silva evenals Cazorla vroeger op de flank, een positie waar ook Iniesta nog meer te vinden is dan Özil. Maar vooruit, speciaal voor jou: Özil is erg goed en geeft veel assists.

9 augustus 2012 om 00:49

Ozil stond bij Werder ook geregeld op de flank.

Ik noemde Ozil, omdat mijn neus wel verder kijkt dan Spanje of Spaanse voetballers en hij is beter dan die 2 die jij opnoemt.

9 augustus 2012 om 02:22

Ja, want Ozil speelt inderdaad niet in Spanje.

8 augustus 2012 om 09:27

Die drie hoeven Van persie niet te laten vergeten. Van Persie blijft gewoon bij Arsenal.

Alle clubs zijn afgehaakt om hem en eerlijk te zijn denk ik dat hij gewoon besloten heeft om bij Arsenal te blijven, vertrekken naar andere clubs weegt niet op tegen de vele voordelen die hij heeft bij Arsenal.

Voor de rest mee eens.

8 augustus 2012 om 11:22

Snap wat je bedoelt maar al blijft hij nog even, hij passeert spoedig de dertig en zal niet heel lang meer iets voor Arsenal kunnen betekenen denk ik. Hij is nu belangrijk nu hij in topvorm verkeert maar als zijn blessures weer terugkeren en hij het simpelweg niet meer kan belopen door de leeftijd dan hoop ik dat deze drie samen met Aoc, Wilshere, Arteta en Ramsey eindelijk eens een team zonder een absolute smaakmaker kan vormen.

8 augustus 2012 om 13:25

Ik denk dat Van Persie nog wel even door kan blijven gaan. Uiteraard wordt elke voetballer wat minder naarmate hij ouder wordt maar iemand zoals Van Persie speelt op techniek en ik denk dat hij nog wel 3 à 4 jaar door kan.

Waar ik eerlijk gezegd maar over nadenk is wat hij gaat doen als hij volgend jaar transfervrij is. Hij heeft nog niet bijgetekend en mochten ze dit jaar een prijs winnen dan tekent hij wel bij maar zal de misèrie doorgaan dan vertrekt hij, maar dat is dan mijn gevoel.

Eerlijk gezegd betwijfel ik of Ramsey ooit nog op niveau zal komen. Aoc, Wilsere, Afobe, Aneke, Diaby zijn de mensen die ik een belangrijke rol zie spelen later in de toekomst.

Heel goede aankoop, maar ben ik de enige die zie dat wenger alleen maar spelers koopt voor op de vleugels die al vol bezet waren, ze hebben nu wallcot, chamberlain, gervinho, podolski, die koreaan en cazorla voor 2 posities. En dan misschien nog miamichy. lijkt mij verstandiger om te investeren in de verdediging.

8 augustus 2012 om 00:27

Cazorla is denk ik gehaald voor de nummer 10 positie. Daar heeft hij een sterke indruk achtergelaten bij Malaga en op die positie kan Arsenal nog wel iemand gebruiken.

Gaan jullie nou serieus uit een enkel interview 4 artikelen toewijden?

8 augustus 2012 om 00:38

Ach, zo krijgen ze 4 keer zoveel lezers voor hetzelfde interview, en jij reageert er ook nog eens op.

8 augustus 2012 om 00:43

Uiteraard, ik vind het wel leuk om te lezen hoor, daar niet van.

Even aanvullen dan maar:

"you still have loads to learn but quite a lot to offer. It is an important moment in my career. I think it is a perfect age and hopefully I will be able to make the most of this opportunity.

"one always dreams of playing for a big club and now I am going to have the chance to do so. Everyone has told me that I am going to see a difference from the clubs where I have played before and Arsenal.

"you feel this a big club by the way they behave and treat you, for the facilities and for everything around the Club. I am very lucky to have this chance."

You always want to get better. I scored nine goals in La Liga last season, so I want to exceed that," he said.

"it is always positive to do that. But we’ll see how the season goes. Hopefully I will be able to score a lot to help the team and have a good season. That is what we all want."

Even vertalen VZ, heb je weer een artikel.

Wat een transferrecord zeg, 18 miljoen...
18 miljoen is natuurlijk niks vergeleken met wat andere (top)clubs uitgeven voor een speler.
Geweldige speler die Cazorla. Het is dan ook normaal dat er veel van hem wordt verwacht.
Arsenal eindigd denk ik wel in de top 3 onder de clubs uit Manchester en met een paar punten boven Chelsea.

8 augustus 2012 om 01:25

Het is juist fantastisch om met zo een 'laag' transferrecord mee te strijden in de Engelse top. Dat is niet weggelegd voor iedere club, vooral niet in 2012. Daarom mag Wenger en diens beleid wel vaker erkend worden.

On: Cazorla is een enorm onderschatte speler met exceptionele kwaliteiten. Hij gaat het absoluut waarmaken, mits er geen blessures en andere problemen zich voordoen. Wenger heeft een ervaren en vrij gearriveerde speler binnen en dat zal de druk in London verlichten. Topaankoop!

Ik denk juist dat Chelsea de grootste kans heeft op de titel dit jaar en dan te bedenken dat ze nog niet zijn uitgewinkeld..

Fraaie aankoop. Van Persie heeft de versterkingen die hij wilde wel gekregen. Bijtekenen jnu!

Overigens als RvP blijft hebben we voor beide kanten een vrije trappen specialist.

Wat kan deze kleine man hard en accuraat trappen zeg, zijn cross-passes zijn van de buitencategorie.
Hier gaan we veel plezier aan beleven!

8 augustus 2012 om 01:51

Arteta is ook een goede rechtsbenige vrijetrappenspecialist

8 augustus 2012 om 01:54

Klopt ja, sowieso zie ik die twee een goed tandem vormen, zijn dacht ik ook goede vrienden.

8 augustus 2012 om 02:13

Moet ook wel. Cazorla kan geen woord Engels, denk dat Arteta hem goed moet begeleiden totdat hij het taal begrijpt. Zelfde geld bij Podolski die geholpen word door Mertesacker.

Goed gedaan door Arsenal, hij is een geweldige speler en geen net-niet zoals sommige mensen dat zeggen. Ik zie Arsenal nu weer helemaal meedoen om de titel. Podolski, Giroud, Cazorla en misschien ook Sahin.

Een fitte Arsenal doet niks onder voor Man.u, Chelsea vind ik kwalitatief iets sterker en Man.city daar weer iets sterker van.

Sczescny(ofso) is een talentvolle keeper en hij wordt steeds beter
Sagna 1 van de betere RB, Alves, Lahm zijn alleen beter
Koscielny, onderschat, vind ik zeker 1 van de betere verdedigers van de wereld, hij heeft Messi tot tweemaal toe in de pocket gehad, hele goeie mandekker en behoorlijk snel
Vermaelen, is voetballend heel goed, gevaarlijk met hoekschoppen, pakt regelmatig een doelpunt mee en is gewoon een uitstekende verdediger. (geweldig duo die elkaar goed aanvullen)
Gibbs/santos, beiden zijn degelijk
Wilshere, jammer van de blessures, een Toptalent die er nu al staat
Song/arteta, beiden vind ik zeer nuttige krachten, Arteta iets meer de spelverdeler, Song defensief sterker en heeft een verrassend goede steekpass in huis
Cazorla, technische snelle speler, gelijkwaardig aan een Mata
Walcott/the Ox, beiden extreem snel, Walcott kan ik me soms aan ergeren maar levert toch veel assists af en The Ox is een supertalent
Van Persie, spreekt voor zich, uitstekend bij Arsenal, ik acht de kans groot dat hij alsnog blijft
Podolski, altijd goed in die Mannschaft, uitstekend bij Koln, liet het afweten bij Munchen, maar ik denk dat hij er nu wel klaar voor is

al met al een goede team, alleen in de breedte is het dunnetjes. Giroud, Ox, Arteta als enige echte goede vervangers, Ramsey (is echt blijven hangen in zijn ontwikkeling), Mertesacker (vind ik een slechte verdediger) met 2/3 blessures heb je al een heel veel zwakker team

Sczesny
Sagna
Koscielny
Vermaelen
Gibbs
Song/Arteta
Sahin
Wilshere
Cazorla
Van Persie
Podolski

ik vind het wel jammer wanneer mensen beginnen over koop clubs dat ze meteen beginnen over chelsea mancity en psg, maar je kan nu gerust arsenal er aan toevoegen
chamakh , gervinho, mertensacker ,arteta , poldolski ,cazorla, giroud,

8 augustus 2012 om 09:22

Verschil tussen de clubs die jij noemt en Arsenal is dat bij Arsenal geen rijke oliesjeik of Rus er miljoenen in steekt. Verder is het zo dat elke club spelers koopt. Ik ben daar niet op tegen zolang er maar een goede prijs kwaliteits verhouding is maar als clubs als Psg, Chelsea en City mee gaan bieden is die verhouding er niet. Hazard en Oscar zullen zonder twijfel goede voetballers zijn maar of ze echt de betaalde bedragen waard zijn. In mijn ogen op het moment niet.

8 augustus 2012 om 09:28

Misschien is Arsenal wel een koopclub ja, maar het verschil met CFC is dat Arsenal zelf gegenereerd geld gebrruikt geen injectie oliegeld.
Er wordt ook meer jeugd in AFC gebruikt dab=n bij Chelsea. Wanneer gaan we die Mceachran zien? Arsenal heeft Wilshere en Gibbs die normaal gezien gewoon spelen, enige jeugdproduct bij Chelsea is Terry.

we weten allemaal wel wie er kampioen gaat worden

cech
Ivanovic
Luiz
Terry
Ccole
Ramires
Mikel
Mata
Oscar
Hazard
Torres
8 augustus 2012 om 09:29

Je zit er naast, die ploeg is nu een zooitje individuen, het gaar cker een half seizoen duren voordat de automatismen top zijn.
Manu denk ik kampioen.

Erg leuke aankoop...

Hopelijk brengt hij het ook in grote wedstrijden

Kan iemand mij uitleggen waarom voetbalzone schrijft dat Cazorla Arsenals recordaankoop is? Reyes kostte toch 35 miljoen euro in het seizoen 2003/04 dus moet hij toch de duurste speler ooit zijn?

8 augustus 2012 om 10:28

Hij kostte 10.5 miljoen pond, wat tot 17 miljoen pond kon stijgen.

8 augustus 2012 om 14:11

Dat is nog altijd meer dan 18 miljoen euro hé.

Wie heeft wel een topaankoop gedaan dan?

Utd met Kagawa? Die heeft zich 1 jaar onderscheiden in Duitsland en 1 jaar goed meegevoetbald. Op CL niveau en met zijn land nog nauwelijks ervaren.

Chelsea met Hazard? Die heeft nog niks laten zien buiten Frankrijk. Of Oscar? Enorm talent, begrijp me niet verkeerd, maar niet de ervaring die een Cazorla heeft.

Cazorla is een grotere zekerheid dan die 3

Moet je vooral trost op zijn dat je een stuk of 8 spelers uit de jeugd hebt
die op hun 22/23 verhuizen naar een betere ploeg om prijzen te pakken ,
ik denk dat tegenwoordig iedereen een koopclub is , real madrid , barca , acmilan,bayern arsenal chelsea mancity psg , dat hoort er gewoon bij als je in de top wil mee
maar ik denk dat de haat er meer in zit dat de ene club meer heeft te besteden dan de ander

Ik denk dat rvp blijft want hij heeft zeker geen goed ek gespeeld. Ik vind cazorla een leuke speler maar het is net als arteta geen speler die arsenal waar terug naar de absute top kan brengen. Daarentegen vnd ik podolski echt een top transfer vind dat een geniale voetballer

Sczesny
Sagna
Koscielny
Vermaelen
Gibbs
Arteta
Wilhere
Cazorla
Chamberlane
Van Persie
Podolski

Ik denk dat een perfecte aankoop is voor Arsenal hij voegt wat extra's toe aan een elftal en heeft een heerlijke vrije trap. Deze man kan gewoon goed voetballen is fantastisch.

Haha en ook ik vind eindelijk iemand die het met me eens is! Arteta speelde vorig jaar een ijzersterk seizoen en Arsenal speelde veel slechter als hij niet speelde. Song speelde vorig jaar ook heel goed, en verbeterde zich vooral op aanvallend vlak, maar liet qua verdediging af en toe z'n steekjes vallen. Dat komt (denk ik dan) omdat Arteta vorig seizoen altijd CAM stond, maar Arteta is meer een CM dan een CAM en is dus wat verdedigender ingesteld. Daardoor ging Song meer opschuiven, en dit leverde talloze prachtige assists op, maar ook vaak balverlies.

Als Cazorla op CAM komt (wat ik hoop), dan wordt Arteta de aanvallendere van de 2 Cvm's, en Song de verdedigende. Want Song is natuurlijk een rasechte balafpakker, en die kwaliteit moet natuurlijk benut worden!

Ik moet eerlijk bekennen dat ik Kagawa ook beter vind dan Cazorla. Daarbij is Kagawa nog een stuk jonger. Die heeft mij bij Dortmund echt overtuigd, in het 2de jaar echt een bepalende speler.

Cazorla is ook een goede voetballer, maar is nog nooit bij een grote ploeg bepalend geweest. Ik ben benieuwd of hij de stap kan maken en Arsenal bij de hand kan nemen.

Ik vond Cazorla bij Málaga juist sterk in zijn controlerende rol, van waaruit hij de aanval kon bedienen en kon inschuiven wanneer nodig. Met hem heb je een uitsekende middenvelder die complementair is aan Song en Wilshere/arteta. Als ik Wenger was geweest, had ik niet eens in een 4-2-3-1 gespeeld, maar juist in mijn 4-3-3. Met Song heb je een uitstekende verdedigende middenvelder, en ook het centrale duo staat goed. Voorin kan je dan kiezen tussen Walcott en Podolski, dat maakt eigenlijk niet zoveel uit. Persoonlijk vind ik Walcott het niet eens onaardig doen, en zou hem dan ook nog een keer de kans geven.

Het is juist fantastisch om met zo een 'laag' transferrecord mee te strijden in de Engelse top. Dat is niet weggelegd voor iedere club, vooral niet in 2012. Daarom mag Wenger en diens beleid wel vaker erkend worden.

On: Cazorla is een enorm onderschatte speler met exceptionele kwaliteiten. Hij gaat het absoluut waarmaken, mits er geen blessures en andere problemen zich voordoen. Wenger heeft een ervaren en vrij gearriveerde speler binnen en dat zal de druk in London verlichten. Topaankoop!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren