Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Arsenal heeft nu absoluut de beste selectie sinds 'the Invincibles''

Laatste update:

Arsenal deed afgelopen seizoen mee in de top van Engeland, maar de landstitel bleef buiten bereik voor de ploeg van trainer Arsène Wenger. De Franse oefenmeester slaagde er echter in om keeper Petr Cech van Chelsea naar het Emirates Stadium te halen en oud-speler Ray Parlour is van mening dat the Gunners in jaren niet over zo’n sterke spelersgroep hebben kunnen beschikken.

/

“Dit is absoluut de beste selectie sinds the Invincibles”, doelt Parlour in de Engelse media op het team dat in 2004 ongeslagen kampioen van Engeland werd en waarvan hij zelf deel uitmaakte. “Ze moeten nu gevrijwaard blijven van blessures. Als de blessurelijst vorig seizoen op bepaalde momenten wat korter was geweest, dan hadden ze al een stuk dichterbij kunnen komen”, meent de voormalig middenvelder.

De komst van Cech is hoe dan ook goed nieuws voor Arsenal, vindt Parlour. “Hij is ervaren; hij heeft alles al gewonnen en heeft belangrijke wedstrijden gespeeld, dat is belangrijk. Hij is 33, dat is een goede leeftijd. Ik kijk naar Edwin van der Sar, die was 35 toen hij bij Manchester United kwam en je dacht: ‘Kan hij het nog?’ Maar hij heeft er nog drie of vier jaar fantastisch gespeeld.”

Denk je dat Arsenal komend seizoen landskampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze selectie herbergt idd een hele hoop kwaliteit, maar toch is die nog niet volledig in balans. Verdedigend, vooral centraal achterin en qua diepte op het middenveld mag er wat bij en eigenlijk ook wel in de punt van de aanval. We hebben het geluk dat er heel veel scorend vermogen aanwezig is, waardoor die echte killer voorin niet per se nodig is. Mocht die er echter komen dan is het ook meteen een kandidaat voor de prijzen, nu is het een goede outsider.

27 juli 2015 om 09:44

Verdedigend en op het middenveld staat alles juist super denk ik, met name Coq is daar verantwoordelijk voor geworden, dit word Arsenal haar jaar en ik denk dat er een hele grote hoofd rol is weg gelelgd voor onze chileense aanvaller Sanchez, eerste jaar Engeland is toch vaak wennen ook al heeft hij het meer dan goed gedaan, verwacht ik dat hij dit jaar echt voor vuurwerk gaat zorgen.

27 juli 2015 om 11:02

The coq kan niet alle wedstrijden spelen en gisteren was heel duidelijk dat arteta niet mee kan op dit niveau.

27 juli 2015 om 10:33

Zonder echte topspits is het zelfs geen outsider, sorry.. Met Giroud ga je de oorlog niet winnen

27 juli 2015 om 10:55

Misschien komt Walcott er wel te staan zoals in de cup finale en laatste PL wedstrijden.
Daarnaast hebben de aanvallende middenvelders van Arsenal stuk voor stuk veel scorend vermogen. Ramsey, Alexis, Cazorla, Walcott. En Ozil Wilshere en Ox kunnen ook doelpuntjes maken

Vind dat Arsenal een tamelijk smalle selectie heeft een een minder sterke bank dan United, City en Chelsea. kampioenskandidaat? Mits alles en iedereen fit en in vorm is zeg ik ja, is dat niet dan zeg ik nee.

27 juli 2015 om 09:39

Geen sterke bank? Arsenal kan dalijk gewoon een bank hebben met Chambers, Mertesacker, Ospina, Wilshere, Gnabry, Welbeck, Giroud/Walcott, Debuchy, Gibbs etc. En dan noem ik nog niet eens spelers als Rosicky etc die wss niet eens bij de selectie zullen zitten

27 juli 2015 om 09:48

Dat is een redelijk sterke bank maar niet zo sterk als de banken van united chelsea en city zoals hij hierboven al zei

27 juli 2015 om 09:52

Wilshere op de bank? Mits hij fit blijft kan hij eindelijk zijn potentie gaan benutten. Het zijn vooral Ospina en Mertesacker die ik middenmoot vind en daarbij twijfel of Arsenal kan gaan concurreren met de top. Als je al ziet wat Chelsea op de bank heeft zitten, de top onder de ultieme top...

27 juli 2015 om 10:32

Middenmoot? Dan heb jij vooral Ospina niet zien spelen hij is gelijkwaardig of beter dan Romero, Caballero of Begovic die back-up zijn bij Man U, City en Chelsea. Mertesacker is ook beter dan middenmoot, maar ik snap je punt zijn hij is niet de snelste. Hij kan nog prima spelen tegen de houthakkers van de PL zoals Crouch, Jelavic, Fletcher etc. Dus hij heeft wel zijn nut.

27 juli 2015 om 10:58

Valt ook wel mee. Of je moet Mikel, Remy, Falcao Ramires allemaal wereldtop vinden. Maar dan deel ik die mening niet met jou

29 juli 2015 om 08:00

lezen is niet je sterkste punt of wel? ik heb nergens gezegd dat Arsenal geen sterke bank heeft, ik heb alleen gezegd dat Arsenal een minder sterke bank heeft dan een aantal andere teams, dat is iets heel anders.

27 juli 2015 om 17:10

Mwoah, een bank met Ospina, Bellerin, Chambers, Gabriel, Gibbs, Arteta, Rosicky, Wilshere, Oxlade, Walcott, en Welbeck vind ik toch niet verkeerd. De enige positie die te zwak is bezet is de DM, Arteta krijgt dat niet meer aangelopen en Flamini heeft niet genoeg inzicht, als Le Cocq weg is dan hebben we tegen de betere teams een probleem, tegen een team als pakweg West Brom kan dat wel, maar tegen Chelsea kan dat absoluut niet.

De selectie mag dan goed zijn, met een coach die de moed al opgeeft bij een onterechte inworp tegen, ga je geen kampioen worden.

Prachtig deze quote, maar bij Arsenal moeten we aankomend jaar gewoon maar zien wat het wordt. Ieder jaar wordt er veel tam tam gemaakt omtrent transfers, en "nu worden we zeker kampioen". We weten allemaal wat het de laatste jaren was. Arsenal speelt mooi en dynamisch voetbal, maar lijkt mij nog niet opgewassen tegen een barcelona, bayern etc.

27 juli 2015 om 11:10

Je hebt zeker gelijk, voor de echte top komen we nog ( structueel ) tekort, daar staan op elke positie spelers van wereld klasse, maar met een beetje geluk ( blessure vrij ) kunnen we misschien dit jaar al wel hoge ogen gooien.

27 juli 2015 om 12:02

Kampioenschap zal niet lukken maar in de CL kunnen ze hoge ogen gooien. Als ze op de juiste wedstrijden aanwezig zijn kunnen ze van iedereen wel winnen. Ze hebben met cech echt een stabielie fundering.

Arsenal groeit steeds meer weer vanuit subtop naar top toe. Denk dat Wenger nog aast op een topper, zoals hij vorige jaren ook ineens met Ozil en Sanchez op de proppen kwam. De gedroomde spits is natuurlijk Benzema, maar die zal Real niet snel laten gaan. Cavani is hetzelfde verhaal. Dan kom je uit bij mannen als Higuain, Zlatan (begint wel op leeftijd te raken) en Dzeko. Daarnaast is een concurrent voor Coquelin als voetballende breker ook gewenst.

Cech
Debuchy
Koscielny
Gabriel
Gibbs
Ramsey
Coquelin
Cazorla
Sanchez
Walcott
Ozil

Ik heb het al vaker gezegd. Maar Gonalons is dé man die Arsenal nog nodig heeft. Arsenal kan niet een heel
seizoen alleen op Coqelin vertrouwen voor CDM, wat vaak de achilleshiel van Arsenal is.
Gonalons moeten ze halen omdat hij niet blessure gevoelig is, een leider, redelijk ervaren en lang is. Kortom de ideale CDM voor Arsenal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren