Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal blijft zonder puntenverlies; Yusuf Yazici slacht AC Milan af

Laatste update:

Arsenal heeft ook de derde wedstrijd in de groepsfase van de Europa League omgezet in een overwinning. Na zeges op Rapid Wien (1-2) en Dundalk (3-0) waren the Gunners donderdagavond ook te sterk voor Molde FK, de enige ploeg die tot dusver ook zonder puntenverlies was: 4-1. In een andere poule, Groep H, ging AC Milan verrassenderwijs met 0-3 onderuit tegen Lille OSC. In die poule gaat Lille aan kop met zeven punten en staat Milan tweede met zes punten. Milan leed de eerste nederlaag in 242 dagen.

Arsenal - Molde FK 4-1
Molde was in de vorige wedstrijden te sterk voor Dundalk (1-2) en Rapid Wien (1-0), maar zelfs de meest optimistische fan zal niet hebben gerekend op een stunt tegen Arsenal. Toch kwamen de bezoekers halverwege de eerste helft op voorsprong: Martin Ellingsen kreeg de ruimte om op te stomen op de helft van Arsenal, vuurde vanaf circa 25 meter een laag schot af en vond de linkerhoek: 0-1. Het doelpunt was tegen de verhoudingen in, daar Arsenal sterker begon aan de wedstrijd en via Eddie Nketiah al bijna op voorsprong was gekomen na vijf minuten.

Twee minuten voor de pauze werd een gelijkmaker van Nketiah afgekeurd omdat Joe Willock buitenspel stond op het moment van de beslissende pass; mogelijk was de arbitrage van mening dat hij het spel beïnvloedde, want Nketiah stond zelf niet buitenspel. In de blessuretijd van het eerste bedrijf kwam Arsenal alsnog langszij. In de counter stoomde Granit Xhaka op en vond hij vond hij Nketiah, die de bal vanaf de rechterkant van het strafschopgebied bij Willock bracht. Toen de aanvaller de bal wilde binnenwerken, deed verdediger Kristoffer Haugen dat onbedoeld voor hem: 1-1.

Na de pauze completeerde Arsenal de comeback. Met een eigen doelpunt zorgde Sheriff Sinyan voor de 2-1, want de invaller werkte de bal in het eigen net na een voorzet van Willock. Na de twee eigen doelpunten scoorde Arsenal ook op eigen kracht: de 3-1 kwam op naam van Nicolas Pépé, die aan de rand van het strafschopgebied de linkerhoek uitzocht na voorbereidend werk van Xhaka. Enkele minuten voor het einde van de wedstrijd bepaalde Willock de eindstand van dichtbij op 4-1, nadat hij door een splijtende pass van Pépé de ruimte had in het strafschopgebied.

AC Milan - Lille OSC 0-3
Vroeg in de wedstrijd kreeg Theo Hernández namens AC Milan een goede schietkans, die door een goed blok van Sven Botman onschadelijk werd gemaakt. Aan de overzijde kreeg Lille een vrij goedkope penalty, toen Yusuf Yazici licht in de rug werd geduwd door Alessio Romagnoli. Daarna zag Milan-spits Zlatan Ibrahimovic een goed genomen vrije trap knap gepakt worden door Mike Maignan, terwijl ook de doorgebroken Hernández even later strandde op de goalie van Lille.

Een blunder van doelman Gianluigi Donnarumma van Milan lag eraan ten grondslag dat Lille in de tweede helft zijn voorsprong vergrootte. Het schot van Yazici van een meter of achttien leek makkelijk houdbaar, maar Donnarumma liet de bal schieten: 0-2. Drie minuten later gooide de Turkse middenvelder het duel in het slot. Jonathan David stormde af op het doel van Milan en legde de bal breed op Yazici, die ijzig kalm de verre hoek vond: 0-3. Invaller Ante Rebic probeerde het nog voor de Italianen uit een moeilijke hoek, maar opnieuw was Maignan een sta-in-de-weg. Ook Rafael Leão zag een grote kans op de aansluitingstreffer stranden, doordat zijn volley van dichtbij het doel niet kon vinden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Milan weet weer wat verliezen is, en hard ook... sinds 8 maart(!) ongeslagen geweest. jammer, was zo trots op de ongeslagen reeks. Maar goed. Aan alles komt een einde. Gelukkig dat dit in de groepfase EL is, en niet in serie A. Mijn voorkeur is een blijft Serie A. En overwintering is niet in gevaar dus prima.
Maar het was niet goed; Romagnoli veroorzaakt weer penalty. Is zichzelf niet sinds zn opgelopen blessure,Tonali kreeg voetballes van Sanches,Castillejo is pure middelmaat want niet meer thuis hoort bij dit milan, imodito Krunic.
Met beide benen weer op de grond en Castillejo eens verkopen. Sanches en Tonali zijn Zelfde type speler dus was leuk om die twee tegen elkaar te zien spelen. hier leert Tonali ontzettend veel van, waren mooie duels ondanks hij te kort kwam.Mooi ploegje dat Lille, heeft net zoals Milan heel veel talenten lopen, Proficiat aan Lille.

Helaas wordt het tegen Hellas ook weer volle back, die hebben ook pas 1x verloren en dat met slechts 0-1.... dus geen tijd voor hangende koppies, gewoon weer alles geven zondag!

Nog altijd, forza Milan!

5 november 2020 om 23:05

Yazici wederom op dreef bij Lille. Vorige week ook al een hat-trick En dan ook nog te bedenken dat hij in Ligue1 wisselspeler is.

5 november 2020 om 23:08

Klopt, ik dacht dat het een ervaren oude rot was, maar is pas 23. zoals ik al zei. Lille heeft ook veel talenten staan. die kunnen ook nog jaren door met dit elftal.

Willock maakt een erg sterke indruk in de EL moet ik zeggen. Ik zou hem verhuren aan een PL club zodat hij aan minuten kan komen op niveau. De Championship is te laag voor hem. Een club als Brighton lijkt me ideaal voor hem om te spelen. Stiekem hoop ik ook dat hij bij Arsenal minuten kan maken maar denk t Niet met het 523 systeem.

5 november 2020 om 23:07

Zoveel middenvelders hebben we niet, tenminste niet een type als hem. Als we wat versterkingen halen dan vind ik het prima, maar ik denk dat hij zich ook prima kan ontwikkelen door dit soort cup matches te spelen en wat invalbeurten in de competitie. Maar mocht je hem uitlenen, ja dan vind ik Brighton een goede suggestie, Potter laat ze leuk voetbal spelen.

Willock was grandioos vanavond! Verder een leuke wedstrijd gezien. Pepe probeerde veel, maar moet soms simpeler spelen. Zoals die assist op Willock, lekker in één keer door. Ook een goaltje voor hem. Jammer van de tegengoal, we waren compleet uit formatie. Verder was het solide. Wie is de tegenstander komend weekend?

5 november 2020 om 23:03

Thuis tegen Villa

5 november 2020 om 23:07

Oja, is ook zo! Hopelijk weet Arsenal het overtuigende spel vast te houden en een winstreeks neer te zetten nu.

5 november 2020 om 23:33

Elphenomeno bashed idd vaak onnodig op de PL , maar Arsenal fans hebben er een handje van om spelers die net 2 wedstrijden gespeeld hebben te bombarderen met ''toptalent''. Nou ken ik die Willock niet hoor dus daar kan ik niet over oordelen maar is het echt een groot talent of een Iwobi geval? De ene x was ie een toptalent de andere kon die er niks van , en ik merkte ook dat de meningen verdeeld waren tussen de Arsenal fans wat betreft Iwobi.

5 november 2020 om 23:37

Als Willock op deze manier blijft spelen en zich blijft ontwikkelen zie ik in hem wel echt een goede speler. Speelt heel dynamisch, is goed in laat arriveren in de 16 en speelt met veel energie. Pakt ook geregeld een goal. Ook een speler zonder poespas. Zie in hem zeker meer dan Iwobi.

5 november 2020 om 23:45

Of Willock het gaat maken bij Arsenal weet ik niet maar hij heeft wel kwaliteiten die de andere middenvelders niet bij Arsenal hebben, zoals Petit_17 al paar heeft op genoemd. Voegt toch ff weer wat anders toe dus, en daarom wil ik hem wel vaker zien spelen. Een toptalent vind ik hem niet, maar kan wel een nuttige kracht worden.

5 november 2020 om 23:48

Kan een beetje als Ramsey die diepgaande middenvelder zijn, nét tegen het topniveau aan.

6 november 2020 om 00:05

Ramsey had wel echt een stuk meer techniek dan Willock. Maar, als Willock zijn fysiek beter mee heeft dan kan hij wel op een soort van gelijke manier nuttig zijn inderdaad. Ramsey zijn nadeel was toch altijd wel zijn vorm en blessures.

Zo, even totaal overklast door Lille. Had er meer van verwacht, onbegrijpelijk dat Pioli Krunic op de vleugel zet. Castillejo is daarnaast ook al weken matig. Maar goed, eerste nederlaag sinds januari is natuurlijk geen schande, maar volgende keer mag Pioli wel met een ander aanvalsplan komen. Motm voor mij overigens, ondanks dat Yazici een hattrick maakte, toch wel Renato Sanches. Heerste over het hele middenveld, draaide zo makkelijk weg elke keer en niet van de bal te krijgen. Botman overigens ook solide. Heel leuk team om naar te kijken!

5 november 2020 om 23:06

Klopt erg leuk ploegje. Romagnoli is uitvorm. Onze captain... en wat zal Castillejo voor chantage middel hebben? Hij stelt keer op keer telleur. Hauge,Leao,Rebic of desnoods Maldini is toch veel logischer?

5 november 2020 om 23:11

Leao misschien rust, maar die anderen hadden er gewoon in moeten staan. Je weet van te voren dat een aanval met Krunic-Diaz en Castillejo niet gaat werken, waar je dan ook calhanoglu nog bij mist.

5 november 2020 om 23:14

Castillejo heeft het een tijdje aardig gedaan, speelde uiteindelijk Suso uit de basis maar de afgelopen tijd doet hij werkelijk niets goed. Snap wel dat Pioli roteert met het drukke schema, maar had inderdaad veel liever Hauge gezien op Castillejo zijn plek. Romagnoli heeft drie maanden niet gespeeld en moet er nu elke wedstrijd weer staan omdat er geen alternatief is. Vind het sowieso een fout dat Milan geen extra CB heeft gehaald, dat is voor de januari-window echt een must. Kjaer heeft volgens mij alles gespeeld. Als hij wegvalt hebben we echt een probleem.

5 november 2020 om 23:20

Tja Gabbia en Mussachio geblesseerd en Duarte op de bank. Met je eens dat Kjaer rust moet krijgen! Samu werkt meestal hard maar daar is alles mee gezegd.. Ik had ook Hauge gehoopt!

Nu hopen op 3 punten dit weekend.

5 november 2020 om 23:26

ja maar dat was een kleine opleving van Castillejo. daarvoor heeft hij een (half)jaar net zo bout gespeeld.moet zeggen dat ik dacht dat hij zich zou doorontwikkelen na zijn opleving a la Kessie en Canhanoglu, maar sinds hij weer wedstrijden achterelkaar slecht, niet matig, maar Echt slecht speelt. ben ik er wel klaar mee, wordt nooit meer wat. je ziet ook dat hij de enige is met zoveel slechte passing, aannames en treuzelingen. vooral de laatste 2 erger ik me aan. Milan kan nu tegenwoordig relatief en op automatische piloot, spelen. Samu niet. hij blijft zover achter.

Eindelijk weer wat lichtpuntjes voor het Turkse voetbal. Basaksehir en Sivasspor winnen, Yazici en Kokcu scoren, Under met weer een assist. Bij Rapid Wien heb je ook een heel groot talent die scoort, dat wordt reden voor een strijd tussen Oostenrijk en Turkije.

5 november 2020 om 23:10

Een Yusuf Demir van Rapid (die zowel als 10 als spits uit de voeten kan) en een Ali Akman van Bursa die nu weer lekker op dreef is zijn potentiële spitsen voor Turkije mochten ze hun potentie waarmaken. Vreemd hoe er soms onverwachts talenten zich presenteren waar we ons lang zorgen maakten om de spitspositie in het Turkse Nationale elftal. Maar goed Demir moet nog maar blijken wat hij gaat kiezen. Ze zullen na wat er met Müldür is gebeurd wel harder aan ‘m trekken bij de Oostenrijkse bond.

On: Yazici is nu doodleuk topscorer in de EL met 6 doelpunten. Hopelijk krijgt hij het in de Ligue 1 ook op de heupen. Hij is hard nodig tijdens het EK.

5 november 2020 om 23:19

Je hebt bij Rapid nog een spits die aardig kan voetballen, Ercan Kara. Ik hoop dat Ali Akman net als Enes Unal zo snel mogelijk naar het buitenland vertrekt. Met Akman en Kutucu achter de hand vind ik het niet erg als Yusuf voor Oostenrijk kiest.

5 november 2020 om 23:20

Ik denk dat Yusuf demir voor turkiye zal kiezen als die uitnodiging krijgt.
Hij kreeg eerder uitnodiging voor u17 en was blij.
Hij wou voor turkiye uitkomen maar die familie verwacht hulp van tff voor zijn carrière.

5 november 2020 om 23:21

Ik denk dat Yusuf demir voor turkiye zal kiezen als die uitnodiging krijgt

5 november 2020 om 23:24

Veel Turkse doelpunten deze ronde van Uefa ja. Alleen jammer dat ze nooit zo scoren in het Turkse elftal lol. Denk dat ik hier Senol maar de schuld van moet geven.

Lille heeft echt een heerlijke ploeg. Ik zie ze echt om de titel strijden dit jaar in Frankrijk. Buiten PSG en Lille is iedereen matig in Frankrijk(OM, OL, Monaco, Bordeaux, Saint-Etienne)

5 november 2020 om 23:18

Ik volg Lille met een schuin oog vanwege de Turkse spelers daar, is een leuk ploegje inderdaad, en zal waarschijnlijk gemakkelijk 2e worden in Frankrijk dit seizoen, omdat de overige grote ploegen wel erg af zijn gegleden. Maar Lille is absoluut geen concurrent voor PSG, veel te inconsistent. Dat er een echte uitdager voor dit PSG gaat opstaan in Frankrijk, dat zal nog wel een aantal jaren duren.

Yazici wederom op dreef bij Lille. Vorige week ook al een hat-trick En dan ook nog te bedenken dat hij in Ligue1 wisselspeler is.

Verdiend voor Lille dat wel, maar wat een geflatteerde uitslag zeg. Een domme penalty en een blunder van Donnarumma. Pioli maakte overigens een paar keuzes vandaag waarbij je vraagtekens kunt plaatsen. Waarom zet je Krunic op linksbuiten als je jongens als Leao, Rebic en Hauge hebt? Ik snap dat rouleren nodig was maar had dan gewoon Hauge daar gezet? Romagnoli doet het ook niet bepaald goed de laatste tijd, geeft nu voor de tweede keer in twee wedstrijden een penalty weg. Benieuwd hoe Milan reageert tegen Hellas binnenkort.

Eerste helft matig, tweede al een stuk beter. Willock doet het goed in de wedstrijden die hij krijgt, goed voor die jongen, hoop ook dat hij wat meer minuten kan maken in de PL. En Saka maakte ook indruk toen hij inkwam, heerlijke speler. Ceballos was ook goed bezig. Pepe na het doelpunt een stuk beter. Kolasinac was wel weer heel slecht, echt ging die deal met Leverkusen maar door.

Wow 0-3 en dat uit tegen A C Milan! 😄
Wat een seizoen van LOSC tot nu toe, veelbelovend.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren