Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Arsenal biedt vijftien miljoen euro en is dicht bij akkoord’

Laatste update:

Sokratis Papastathopoulos moet de eerste aanwinst van Arsenal voor volgend seizoen worden. Kicker meldt dat de club uit Londen met Borussia Dortmund in onderhandeling is over de verdediger en dat een akkoord nabij is.

Arsenal heeft een bod van vijftien miljoen euro uitgebracht op de 79-voudig international van Griekenland, maar Borussia Dortmund hanteert een vraagprijs die drie miljoen hoger ligt. Desondanks lijkt dit verschil overbrugbaar en heeft het er alle schijn van dat Sokratis aan de slag gaat in het Emirates Stadium.

Heel veel opties heeft sportief directeur Michael Zorc ook niet, want het contract van Sokratis loopt nog maar een seizoen door. Bij Arsenal kan hij herenigd worden met Henrikh Mkhitaryan en Pierre-Emerick Aubameyang, die eerder voor die Borussen speelden.

Een geschikte speler voor Arsenal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Echt weer classic Arsenal dit.

27 mei 2018 om 23:48

Wie moet Arsenal halen dan? Ben benieuwd naar jouw lijstje met namen. En bedenk wel; dit is geen FIFA of FM.

28 mei 2018 om 01:10

Weet ik het. Zoeken ze zelf maar uit. Lukt de rest ook. Overal weten clubs jaren lang killers vast te leggen maar een club als Arsenal legt jaar in jaar uit pure middelmaat vast. Ook weer met Lichtsteiner. Die is 35 jaar. Wat willen ze bereiken daar in Noord-Londen? Solide subtopper worden?

28 mei 2018 om 05:05

Geen FM? Arsenal heeft zelfs toegang tot betere databases dan FM. Een spelers als Laporte had Arsenal ook al jaren kunnen halen. Een speler als Sanchez was ook voor Arsenal haalbaar geweest. Een speler als Dijks hadden ze ook kunnen halen van Celtic. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

28 mei 2018 om 08:14

Lichtsteiner is echt een goede back. Was back-up bij juve dus kan dat ook prima bij Arsenal. Het doel is bij hem km bellerin een beetje druk te geven. Sokratis is gewoon een meer dan goede verdediger, beter dan Mustafi en wss ook beter dan Kos

Zeer sterke verdediger haalt arsenal hier binnen ! Top aankoop, 15 miljoen is een prikkie

28 mei 2018 om 02:19

Topaankoop? Deze man rendeert natuurlijk bij Dortmund voor wat daar nodig is. Maar dit is simpelweg weer zo’n net niet aankoop a la Mertesacker. Arsenal is echt opweg naar de steevaste subtop. Triest. Emery (speelt geen voetbal om met dit Arsenal prijzen te pakken), Lichtsteiner (serieus?) en Sokratis dus, wat een wanbeleid. Lekker begin voor de Arsenal fans zo. Ik hoop echt voor ze dat t wat word maar wie heeft hier vertouwen in? Haal eens n keer iemand als Godin of kijk op zn minst verder dan Sokratis. Dieptriest dit.

28 mei 2018 om 02:41

Wel leuk dat je net beweert dat Liechtsteiner te oud is en dat Sokratis ook niet top is, maar wel Godín aanraadt, die ook al 32 is.

28 mei 2018 om 02:47

Godin is van het kaliber Ramos dus snap niet zo goed wat je bedoelt.

28 mei 2018 om 04:44

Godin is 10x zo duur en tevens 10x zo moeilijk om binnen te halen. Van Dortmund naar Arsenal is een leuke stap, ongeveer gelijkwaardig. Van Atletico naar Londen is toch anders. Daarnaast is Godin voor Simeone wat Pepe voor Mourinho was.

28 mei 2018 om 07:04

Het is maar een voorbeeld, Bonucci ging ook naar Milan. Punt is dat je met Sokratis gewoon weer aangeeft waar je wilt staan als Arsenal zijnde. Subtop dus.

28 mei 2018 om 09:04

Ik ben het volstrekt met je oneens. Lichtsteiner is gewoon een hele nuttige aankoop voor de breedte van de selectie. Bellerin is onomstreden en mocht hij een keer rust nodig hebben of een blessure oplopen, dan is Lichtsteiner een ervaren alternatief.

Sokratis vind ik ook een goede aankoop, simpelweg omdat het een verbetering is ten opzichte van wat er nu staat. Arsenal kan geen spelers halen als Godin, Chiellini of Vertonghen, want die willen niet naar Arsenal toe. Die spelen liever voor de prijzen en in ieder geval in de CL. Dit betekent dat Arsenal het in eerste instantie moet gaan doen met de 2e garnituur die bij Real, Barcelona, Bayern, Manchester, PSG en Juventus niet in beeld zijn. Dat is een heel stuk lastiger shoppen!

28 mei 2018 om 09:13

Als AC Milan Bonucci kan halen zonder CL te spelen dan moet Arsenal zoiets ook kunnen. Je moet wel een keer met honderden miljoenen gaan smijten anders wordt t nooit meer wat aan de hand van jouw redenatie. Het bestuur daar zal wel hetzelfde redeneren als jij. Nooit meer kampioen op deze manier. Chapeau.

28 mei 2018 om 11:08

Maar zo goed is Bonucci niet zonder zijn kompanen Chiellini en Barzargli. Dat is nou juist het probleem. Bonucci zou bij Arsenal ook weinig potten breken waarschijnlijk, omdat hij ook iemand is die een sterke partner nodig heeft. Dat hebben ze allemaal. Koscielny, Mustafi, om over Holding en Chambers nog maar te zwijgen, ze hebben allemaal een leider naast hen nodig. Dan is deze Sokratis wel een verbetering in mijn ogen, want naar wat ik heb gezien is Sokratis wel iemand die rust uitstraalt en wat meer aanstuurt.

28 mei 2018 om 11:24

Ik snap je punten op zich wel, al is de manier waarop je hebt brengt een beetje overdreven. En over het geld smijten...jouw club heeft 100en miljoenen uitgegeven en daar 1 EL en 1 CS mee gewonnen. Prima als je daar blij mee bent, Arsenal won zonder die 100en miljoenen uit te geven de FA Cup een paar keer op rij.

28 mei 2018 om 14:46

Het gaat hier in deze kwestie om Arsenal, niet Man Utd. Als Arsenal op deze manier blijft aanklooien komt t echt niet meer goed. Dat ziet iedereen toch? Gaat Wenger de laan uit, maar zo wordt t natuurlijk geen steek beter..

Ik word nou nog niet echt enthousiast van de versterkingen die Arsenal lijken te doen met Lichtsteiner en Sokratis. Beide degelijk spelers die redelijk goedkoop gehaald kunnen worden, maar worden ze er echt beter van is de vraag. Maar ja voor 15-18 miljoen kan je Sokratis er best bij hebben.

27 mei 2018 om 23:11

Vooral de breedte achterin was een enorm probleem de laatste jaren. Ik juich deze geluiden dus van harte toe

27 mei 2018 om 23:49

Als hij voor de breedte wordt gehaald dan heb ik niks gezegd, maar Arsenal kennende zal hij gewoon het centrale duo vormen met Mustafi/Holding denk ik en dan blijft de defensie in mijn optiek nog steeds een probleem.

27 mei 2018 om 23:18

Achja je bent jarenlang voor de gek gehouden met verhalen over wereldtoppers waarna ze toen puntje bij paaltje kwam Mavropanos haalde voor 2 miljoen of eigen jeugd a la Chambers de kans gaven. Dan lijken me spelers als Lichtsteiner en Sokratis een verademing. Beide ervaring bij Europese topclubs waar ze gewoon stabiele krachten waren. Zullen zeker wat toevoegen aan dit Arsenal.

27 mei 2018 om 23:52

Ik had eerlijk gezegd echt een renovatie verwacht, maar deze aankopen geven mij dat gevoel gewoon niet. Jaren lang is de defensie verwaarloosd en met Sokratis en Lichtsteiner heb ik ook niet het gevoel dat ze er echt alles aan willen doen om het op te lossen.

28 mei 2018 om 00:30

Ik denk dat het 2 goede versterkingen zijn. Bellerin krijgt concurrentie en meer ervaring achterin. Met Liechtensteiner papa mustafi en kolas heb je een degelijke verdediging.

28 mei 2018 om 00:31

Vrij negatief als je bedenkt dat 31 augustus nog erg ver weg is.

28 mei 2018 om 02:11

Ik dacht dat de transfermarkt eindigde voor de eerste speelronde dus dacht mid-augustus?

28 mei 2018 om 06:14

Zou idd ook goed kunnen, maar mijn punt is dat het nog lang is.

28 mei 2018 om 11:37

Dat klopt, alleen als ik dit kaliber spelers zie dat Arsenal probeert te halen op het moment, begin ik steeds meer te gaan geloven in het budget van 50-70 miljoen. En als dat waar is dan verwacht ik alleen maar spelers van subtop niveau.

27 mei 2018 om 23:21

Met die twee wordt Arsenal dus echt wel beter hoor. Momenteel ligt Koscielny er lang uit en dus heb je alleen Mustafi, Holding en Chamber. Sokratis is beter dan alle drie dus die zie ik er graag bij.

En Lichtsteiner is denk ik meer omdat die momenteel nog niet echt op is en Bellerin gewoon helemaal geen concurrent heeft. Die speelt echt alles en het maakt ook niet uit of die nou goed of slecht speelt in de toppers staat die er 100% omdat er geen vervangers zijn. Die moet echt een concurrent krijgen maar tegelijkertijd zie ik hem wel doorgroeien en een topper worden dus een Lichtsteiner is goed.

27 mei 2018 om 23:47

Begrijp me niet verkeerd. Het zijn degelijke spelers die je erbij kunt hebben, alleen als Arsenal zijnde hebben ze spelers nodig die de lijnen uitzetten en dat zie ik in Sokratis niet. Ik schat hem ongeveer van hetzelfde niveau als Mustafi. Lichtsteiner vind ik ook prima als reserve hoor, maar toch had ik bijvoorbeeld liever gezien dat ze Sidibe zouden proberen van Monaco, om maar wat te noemen.

28 mei 2018 om 00:20

Ik denk dat je dan Mustafi enorm overschat, die heeft echt een rampseizoen achter de rug. Je zou denk ik niet heel veel betere spelers kunnen halen, tenzij je 80 miljoen voor een Koulibaly wil betalen. Lichtsteiner is vooral gehaald omdat van Bellerin nog steeds verwacht wordt dat hij de absolute top haalt. Lichtsteiner gaat 1 of 2 seizoenen mee en tegen die tijd komt Bellerin op een leeftijd waarop hij begint te pieken.

28 mei 2018 om 00:31

@daviddein

Je zegt precies wat ik al vertelde over Bellerin en Lichsteiner dus dat stukje laat ik maar achterwege.

Verder overschat ik Mustafi echt helemaal niet, ben hem liever kwijt natuurlijk. Die is gewoon helemaal geen stabiele factor en ik vind zelfs dat hij een van de oorzaken is dat Koscielny ook minder speelt. Maar het is gewoon niet realistisch als Arsenal zijnde om 2 nieuwe Cb's te halen voor de basis. Kan me niet eens herinneren wanneer dat gedaan werd maar ik zou het zeker toejuichen.

28 mei 2018 om 00:34

@giodinho7

Ik denk dat Sokratis toch een stuk beter is dan Mustafi hoor. Die is echt niet iemand waarop je kan vertrouwen. Sidibe is wel een topper ja maar ik denk toch dat Bellerin niet snel echt vervangen zal worden. Zie hem ook graag slagen daar niet van.

28 mei 2018 om 02:17

Ik vind hem niet beduidend veel beter. Mustafi heeft dit seizoen gewoon een waardeloos seizoen gekend, waardoor men dat alleen nog op hun netvlies heeft. Een goeie Mustafi is minstens van hetzelfde niveau als Sokratis. Wat Bellerin betreft, ik hoop ook dat hij slaagt hoor maar een seizoen als de vorige hoort een speler bij Arsenal zich niet te kunnen permitteren. Vandaar dat ik een speler als Sidibe echt als concurrent had gezien of desnoods die Pereira die nu naar Leicester is gegaan. In Liechtsteiner zie ik alleen een ervaren kracht die zo af en toe Bellerin kan ontlasten, maar niet iemand die ervoor zorgt dat hij echt voor zijn plaats moet vechten.

Lijkt me niet dat Emery veel te zeggen krijgt wat betreft aankopen, dit zie ik hem namelijk niet doen.

27 mei 2018 om 23:51

Dit is voor Arsenal toch gewoon een goeie speler. Hij is idd geen topper maar Arsenal is ook geen topploeg. Subtop verdediger voor een subtop club. Voor Arsenal en Sokratis een prima transfer.

28 mei 2018 om 00:29

Dat is inderdaad zo, maar als club wil je toch vooruit lijkt mij? Dan zul je daar ooit eens mee moeten beginnen in mijn ogen, en dat betekent dat je geld gaat neerleggen. Leg maar lekker 60 miljoen voor Koulibaly neer ofz. Pas dan ga je stappen maken. Ik vind Sokratis en Lichtsteiner geen verkeerde aankopen omdat ze beter zijn dan sommige spelers die nu bij ons spelen, maar als zij de enige versterkingen blijken te zijn dan ben ik niet tevreden.. Om stappen te maken zul je of gearriveerde toppers moeten halen of spelers met meer potentieel.

28 mei 2018 om 01:01

Met Sokratis zet je i.m.o. wel een goeie stap vooruit. Hij is beter dan Mustafi en Koscielny. Er moet zeker nog wel een CV bij, maar ik kan zo snel niet bedenken welke topper er haalbaar is. Koulibaly zou absoluut een top versterking zijn maar heb al op meerdere sites gelezen dat Napoli meer dan 100 miljoen pond wil hebben voor hem. Dat is toch wel te veel voor een CV.

Iemand die de Bundesliga actief volgt die mij meer zou kunnen vertellen over deze speler? Hoor vaak redelijk positieve dingen maar daarnaast ook weer vaak negatieve dus weet niet zo goed wat ik er van moet vinden. Denk helaas niet dat dit de speler is die de verdediging van Arsenal naar een (veel) hoger niveau gaat tillen. Had toch liever een Koulibaly of Manolas gezien maar het is absoluut wel een versterking (tov Holding, Chambers en evt. Mustafi).

27 mei 2018 om 23:31

Zou je niet een gedetailleerd beeld van Sokratis kunnen geven. Maar was zeker een vd lichtpuntjes bij Borussia afgelopen seizoen, speelde nooit echt slecht. Ik denk dat hij misschien zelfs beter is dan wat Arsenal nu achterin heeft staan. Kan de vele twijfels die ik hier in de comments lees dan ook niet helemaal begrijpen.

28 mei 2018 om 00:34

Dat zei ik hieronder ook al. Heel BVB was redelijk en Sokratis was toch stabiel, dat kunnen we sws al gebruiken als je af en toe die comedy capers achterin zag.

Zou leuk zijn voor Mkhitaryan was zijn beste maatje samen met Pierre destijds bij Dortmund, is tevens ook een goeie verdediger maar of hij beter is dan Mustafi of Koschielny?

27 mei 2018 om 23:13

De fouten die ons veel tegengoals gekost hebben waren simpele fouten. Sokratis had geen sterk seizoen, maar is vrijwel niet te betrappen op zulke fouten of maakt er iig een heel pak minder dan Mustafi, die ik wel zie vertrekken overigens.

27 mei 2018 om 23:17

Sokratis een stabiele betrouwbare verdediger ja maar hij zal niet opvallen of de verdediging van Arsenal beter maken. Arsenal heeft een leider nodig een type Van Dijk.

28 mei 2018 om 00:29

Klopt, maar dit is een flinke upgrade tov Mustafi en met Kos er ook uit is dit 15m die je kunt missen.

28 mei 2018 om 00:29

Overigens maakt hij de verdediging wel beter, want hij is beter dan Mustafi.


Is dit de man die arsenal defensieve zekerheid moet bieden?is toch qua niveau vergelijkbaar met mustafi of zie ik dat verkeerd?
Lichsteiner met zijn ervaring als gratis versterking erbij kan ik nog begrijpen als concurrentie voor bellerin maar als dit de aankopen zijn die we kunnen verwachten weet ik al wat voor seizoen het gaat worden..

27 mei 2018 om 23:14

Ja dat zie je zeker verkeerd. Sokratis zou meteen met afstand de beste verdediger zijn bij Arsenal. Oerdegelijke stopper die nauwelijks fouten maakt. Voor dit geld een koopje.

Hier ben ik als Arsenal fan echt wel tevreden mee 100% een aanwinst voor Arsenal.

15 miljoen voor een topper als Papastathopoulos is wel een koopje zeg. Aangezien Arsenal echt nieuwe Cb's nodig heeft zou ik dit wel aanmoedigen. Koscielny ligt er nog lang uit en is toch echt minder aan het worden. Mustafi is toch niet echt wat ik ervan verwacht had maar die gaat waarschijnlijk dan toch een koppel vormen met Papastathopoulos. Holding zie ik nooit op Arsenal niveau komen en Chambers, tja als selectiespeler mag die wel blijven van mij. Dan ga je het nieuwe seizoen in met 3 Cb's tot dat Koscielny weer fit is. Al moeten we nog zien of die uberhaubt wel op niveau terug kan komen.

Dit is gewoon goed gedaan door Arsenal. Een speler met veel ervaring en voor 15 miljoen is het een koopje. Alleen vraag ik me af wie er dan gaat banken. Ik ga er dan van uit dat Mustafi weggaat, of heb ik het fout?

27 mei 2018 om 23:22

Koscielney zie ik niet al te snel weer op niveau komen. Als hij uberhaupt ooit weer op hetzelfde niveau geraakt, dat is niet iedereen gegeven op die leeftijd na zo'n blessure

27 mei 2018 om 23:24

Denk het niet, Koscielny is zwaargeblesseerd en Per is gestopt. Er moet dan nog een CB worden aangetrokken als Mustafi weggaat want Emery is echt niet gek. Die gaat nooit een Chambers, Holding of Mavropanos een basisplaats geven.

27 mei 2018 om 23:47

Helemaal vergeten dat Koscielny geblesseerd is. Bedankt jongens!

27 mei 2018 om 23:29

Deze Sokratis en nog een verdediger erbij, dan kan je Mustafi erbij houden voor de bank

Topper! Enorm goede aankoop van Arsenal, zeker voor deze prijs.

Ja voor erbij is het handig maar het is niet het niveau waar je naar moet streven om mee te doen in de top. Maar toch typische Arsenal aankoop gewoon net niet materiaal

Hij is niet de snelste maar wel zeker een prima verdediger! als ik Arsenal was ook kijken voor Diop of Eric Bailly! alleen wel beetje jammer van zijn blessure gevoeligheid.
Lichsteiner - Sokratis- Lafont/Donnarumma-Nzonzi/Seri (beide nog beter)-Fekir-Malcom-Martial en misschien niet zo jong meer maar Angel Di maria!
Emery kent hem en hij kan zeker wat toevoegen aan onze vleugels! Dit zouden stuk voor stuk hele sterke aankopen zijn, maargoed we blijven dromen.

28 mei 2018 om 00:04

Zo een vreemdelingen legioen wens je je club toch niet toe? Hou aub Ramsey etc gewoon

Iedereen die deze aankoop afkraakt heeft de laatste seizoenen niet naar de Bundesliga gekeken. Na Hummels en Boateng is deze Sokratis toch echt de beste verdediger. Beer van een vent, enorm kopsterk, heeft een uitstekende pass en is daarbij nog eens verassend lenig en snel.
Dat je zo’n speler in deze tijd voor 15 miljoen kan oppikken is voor Arsenal een weergaloze deal.

Wat een rampzalige aankoop zeg. Wat heb je hier nou aan? 30 jaar, geen restwaarde, is al over zijn piek heen en dat is niet leeftijd-gebaseerd, maar prestaties-gebaseerd, pure korte termijn-aankoop terwijl je weet dat je op de korte termijn niets gaat bereiken. Zo herbouw je een team niet.

Hopen dat dit niet waar is.

28 mei 2018 om 01:31

Je koopt een voetballer toch ook niet perse voor zijn restwaarde. Anders kan je net zo goed alleen maar spelers van 21 kopen..

28 mei 2018 om 08:15

In de situatie waarin Arsenal zit, kan je beter alleen maar dat doen.

Is ook handig in een voetbalwereld waarin clubs zoals Man. City, Barcelona, Real Madrid en PSG bestaan.

Wat een koopje voor Arsenal. Afgelopen seizoenen toch uitgegroeid tot een van de betere CV's in Duitsland.

Sokratis is een hele goede aankoop voor Arsenal. Maakt soms kleine foutjes, maar dat hebben alle verdedigers.

Ik snap Arsenal/Wenger niet wat ze in al die jaren in Koscielny zien (ook in mijn omgeving) Wauw...kan echt niet hoor. Echt één van de zwakste schakel achterin. Onbetrouwbaar! Staat vaak als een koekebakker te verdedigen met zijn concentratie verlies. Halve finale EC tegen Atletico is er een van. Ben blij dat Sokratis is gekomen .

28 mei 2018 om 04:52

Ik hoop dat je Mustafi bedoelt en niet Koscielny? Laatstgenoemde is een prima verdediger die bovendien goed bij de fans ligt. Moest veel vuil werk opknappen omdat zijn kompaan stond te slapen, maar is op dit moment gewoon een zeer solide verdediger. Als hij een goede buurman naast zich krijgt, zoals de nieuwe aankoop, zie ik dat wel positief in. Het is alleen wachten hoe hij terugkomt van zijn huidige blessure. Lichtsteiner snap ik niet, overbodig maar ach. Redelijke speler die niet klaagt als hij wissel staat. Misschien kan Arsenal inzetten op David Luiz, die speelt nu nauwelijks volgens mij ..?

28 mei 2018 om 21:43

Bellerin heeft backup/concurrent op rechtsback, dus Lichtsteiner is zeker niet overbodig. En zoals je zegt is een redelijke speler en klaagt niet.

Kom op hier kun je niet over gaan zeiken. Dit is een prima aankoop en maar voor 15miljoen is niks tegenwordig. Het is een zeer goede verdediger.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren