Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Arne Slot krijgt er na Engelse interesse ook een optie in de Bundesliga bij

Laatste update:

Arne Slot is een optie voor de trainersvacature bij Eintracht Frankfurt. Dat meldt het Duitse Sport1. De oefenmeester van Feyenoord staat er goed op in het buitenland, daar hij dit seizoen met Feyenoord kampioen van Nederland gaat worden en vorig jaar ook al de finale van de Conference League wist te halen. Het is niet duidelijk of Slot de belangrijkste kandidaat is voor Frankfurt.

Sport1 schrijft dat Frankfurt, waar Oliver Glasner deze week uit zijn functie werd ontheven, een aantal trainers op het lijstje heeft staan en dat Slot er daar een van is. De coach uit Bergentheim wordt gezien als een man die 'teams tactisch kan verbeteren en zijn spelers ontwikkelt'. Verder worden Dino Topmöller, die assistent-trainer bij Bayern München onder Julian Nagelsmann was, en Salzburg-coach Matthias Jaissle genoemd. Het binnenhalen van Toppmöller zou financieel gezien het interessantst zijn, omdat die nu clubloos is.

Het is voor het eerst dat er sprake is van Duitse interesse voor Slot. Vanuit de Premier League wordt er al langer getrokken aan de trainer van Feyenoord, die eerder al een aanbieding van Leeds United afwees. De laatste weken wordt Slot voornamelijk gelinkt aan Tottenham Hotspur, dat nog een nieuwe trainer voor het komende seizoen zoekt. Daar zou de Nederlander een van de twee overgebleven kandidaten zijn, samen met Nagelsmann.

Onlangs werd ook bekend dat Feyenoord alles op alles gaat zetten om Slot in Rotterdam-Zuid te houden. Dat gaf Dennis te Kloese te kennen in gesprek met 1908.nl, naar aanleiding van opmerkingen van Wilfred Genee over het eventueel langer aanblijven van de voormalig middenvelder. Een forse verhoging van het salaris van Slot, die nog tot medio 2025 vastligt, behoort tot de mogelijkheden. Er wordt echter pas na het kampioenschap van Feyenoord, dat komende zondag definitief binnengehaald kan worden, duidelijkheid verwacht.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me niet interessant voor Slot. Echt subtop, kan hoger. Flinke klus ook terwijl Feyenoord CL gaat spelen. Wel een mooie club dat Eintracht overigens.

11 mei 2023 om 12:12

Zou dit niet passen in de weg der geleidelijkheid die Slot lijkt te kiezen (al lijkt het me wel dat hij iets hoger mikt)? Niet het beste team maar wel potentie en natuurlijk een veel betere competitie waar je nog meer opvalt.

11 mei 2023 om 12:14

Daarom juisr bij clubs als Spurs en Chelsea moet je meteen presteren. Daarnaast heeft Frankfurt gewoon een selectie om mee te doen voor een CL ticket. Daar valt echt nog wel winst te behalen (voornamelijk in de competitie).

11 mei 2023 om 12:25

Je vergeet dat Feyenoord ook nog een ongebruikelijk hoge transfersom gaat vragen voor Slot. Ik denk niet dat veel Duitse clubs dat over hebben voor een trainer.

11 mei 2023 om 12:28

Dan is Frankfurt een vele stabielere club waar je naar alle waarschijnlijkheid een stuk meer tijd krijgt om je team te smeden en te presenteren. Spurs en Chelsea zijn een kerkhof voor managers.

11 mei 2023 om 12:39

Een stabiel matige club ja. Ja ze hebben de EL gewonnen, maar ze hebben het dit millennium ook nog maar één keer voor elkaar gekregen in de top 5 van de Bundesliga te eindigen. Verder vaker in de 2. Bundesliga gespeeld dan Europees gespeeld.

11 mei 2023 om 12:48

De laatste jaren presteren ze gewoon goed. Winnen in ieder geval meer prijzen dan Spurs haha.

11 mei 2023 om 12:51

Frankfurt is wel een prachtige club, maar lijkt mij toch een beetje van het kaliber "kan altijd nog". Een ontslagen coach van Chelsea of Spurs lijkt mij nog steeds interessant voor Frankfurt. Als je dan ziet dat Feyenoord vd Belt, Zerrouki en Szymanski al heeft weten te strikken voor de CL komend jaar ga je toch liever de CL in met een Feyenoord wat je zelf hebt vormgegeven lijkt me.

11 mei 2023 om 12:52

@bram welke geleidelijkheid dan? die van 1 stap achteruit om dan 2 stappen vooruit te doen? Dit zou een stap omlaag zijn in mijn ogen. Leuk als je van uitdagingen houdt maar dan kan hij ook trainer van Fc Utrecht worden (van harte welkom Arne overigens als je meeleest)

11 mei 2023 om 13:00

Nu is de bundesliga natuurlijk wel een competitie waar je meer opvalt dan de eredivisie, maar de champions league is dat natuurlijk nog veel meer, en de europa league opzich ook wel. Waarom zou je dan nu een club waar je al een paar jaar aan het bouwen bent en daarmee ver kan komen in de europa league en kan vechten om de titel, inruilen voor een club waar je weer helemaal opnieuw moet bouwen en dan nog lastig zal zijn om die bovenste plekken mee kan doen. Dan kan je echt beter nog een jaar of 2 bij feyenoord blijven, met de nieuwe tickets moet minimaal cl voorronde elk jaar wel lukken en dan wel echt een stap omhoog doen, dit is meer een stap opzij.

11 mei 2023 om 13:10

Wat is goed? Een 9e plek in de competitie? In de Premier League misschien zou dat voor Frankfurt goed zijn, maar een 9e plek in de Bundesliga stelt echt niet zoveel voor hoor. Verder zou Spurs ook wel een aantal prijzen hebben gewonnen als ze in Duitsland zouden voetballen. Kom vooral met meer van zulke enorm inhoudelijke en onweerlegbare argumenten.

11 mei 2023 om 13:21

Bayern betaalde een jaar geleden 25 miljoen om Nagelsmann binnen te halen.
Dus het gebeurt wel degelijk.

11 mei 2023 om 13:38

Niet veel clubs.... en Bayern is dan echt de uitzondering in Duitsland. De huidige trainer gaat ook weg omdat hij vraagt om versterkingen van 10+ miljoen euro om net dat extra stapje te zetten. Dat kan of wilt het bestuur niet! Dan gaan ze dat echt niet aan een nieuwe trainer uitgeven.

11 mei 2023 om 13:40

Ze wonnen ook een Europese prijs. Ook dat lukte Spurs niet. Vind het een beetje gelul van je. In Engeland heb je nog een extra bekertoernooi ook.

11 mei 2023 om 13:44

Ben het met je eens hoor Spursfan. Klopt, Frankfurt heeft een Europese prijs gewonnen en eerlijk, dat is geweldig!
Alleen een Spurs zou in Duitsland 9 vd 10 x zich plaatsen voor de CL en dus niet de kans krijgen om EL te veroveren (tenzij ze derde worden in een poule natuurlijk).

Frankfurt vergelijken met Spurs en dan punten proberen te scoren omdat Frankfurt een prijs heeft gewonnen is wel echt triest eigenlijk.

11 mei 2023 om 14:29

Maar van de zomer verliezen ze ws Ndicka en Muani en dat scheelt nogal. Verder wel een relatief jonge selectie waar veel mee te doen is. Maar structureel om de prijzen speel je er niet mee in Duitsland.

11 mei 2023 om 15:20

Zeggen dat Spurs in Duitsland 9 van de 10x plaatst voor CL is makkelijk roepen omdat hetnooit te bewijzen valt, voorlopig had Spurs net zoveel kans om een Europese prijs te winnen als Frankfurt, maar het is ze nog nooit gelukt, dat kan dan wel triest zijn, maar wel als een triest feit.

11 mei 2023 om 15:26

Structureel speelt Frankfurt nooit om de prijzen mee in Duitsland. Hebben nu een exceptioneel elftal voor hun doen en staan nog steeds 9e, wat voor Frankfurt eigenlijk gewoon gemiddeld is. Zou me verbazen als zij zich de komende 5 jaar via de Bundesliga plaatsen voor de CL.

11 mei 2023 om 15:42

Dat is dus niet waar. Spurs hebben ooit de EC II gewonnen, en Frankfurt de Europa League. Feit is dus dat ze allebei evenveel Europese prijzen hebben gepakt. Wat triest is is dat dit topic gaat over Slot die wellicht naar Frankfurt gaat, ik aangeef dat Frankfurt qua prestaties helemaal niet zo goed is, en dat Derkaiser dat niet kan hebben en dus maar af gaat geven op mijn gebruikersnaam. Wat mij betreft is Frankfurt een hartstikke mooie club, waar Slot zeker naam kan maken. Sportief gezien zie ik het vooralsnog niet als een enorme stap vooruit, maar qua budget zeker wel, en je kan je in de Bundesliga natuurlijk beter in de kijker coachen dan in de Eredivisie. Ik zou als Slot zijnde wat hoger mikken, maar dit zou ook een prima stap zijn.

11 mei 2023 om 17:35

Ja zo kan je ook dus niet zeggen dat Manchester City kampioen wordt in de eredivisie omdat het niet bewezen kan worden..

11 mei 2023 om 18:00

Met Bayern, Dortmund, Leverkusen en Leipzig heb je alleen al 4 clubs waar in het huidige Spurs niet van zie winnen.

11 mei 2023 om 20:13

Jij niet, de rest van de wereld wel.

11 mei 2023 om 21:53

Haha ja jij wel inderdaad slimmerd

11 mei 2023 om 12:50

Feyenoord haalt spelers die slot graag wil dan lijkt het me ook dat hij blijft

11 mei 2023 om 12:51

En slot wil geen derde keus zijn bij een club

11 mei 2023 om 13:13

En wat precies zegt dat CL spelen volgend seizoen dan? Denk niet echt veel.

11 mei 2023 om 16:11

Slot heeft geen gelimiteerde transfersom deze zomer. Gaat dus nooit weg.

11 mei 2023 om 16:46

Ik zou ook hoger mikken dan Eintracht als ik Slot was

Frankfurt is een prachtige club, maar dan kan Slot beter nog een seizoen bij Feyenoord blijven. Frankfurt gaat geen CL spelen en Feyenoord wel. Als Tottenham aanklopt dan zou ik wel 2 keer nadenken als Slot zijnde.

11 mei 2023 om 13:09

Wat een onzin, alsof Feyenoord een stempel gaat zetten in de CL, Frankfurt is een prachtige stap voor Slot.

11 mei 2023 om 13:15

excedo, voor zijn ontwikkeling als trainer wel goed. Hij is pas kleine 4 jaar hoofdcoach, ten Hag was iets van 10 jaar hoofdcoach voordat hij naar het buitenland vertrok (tweede elftal Bayern niet meegenomen).

11 mei 2023 om 14:19

We gaan het zien excedo. Aan het begin van dit seizoen had ook niemand verwacht dat Feyenoord kampioen werd. Feyenoord gaat nog prachtige stappen de komende jaren verwacht ik.

11 mei 2023 om 13:26

Psvchelseaboy, Spurs weet ik niet hoor. Die voorzitter is een controlfreak en heeft nogal wat trainers versleten. Slot houdt er nogal van om meer in de organisatie te staan zodat alles perfect rondom het team loopt.

11 mei 2023 om 13:44

Spurs zou ik ook echt niet doen. Weliswaar talentvolle selectie maar in verhouding niet een die bij de beste 4 van Engeland hoort, en de ambitie om daar naartoe te groeien lijkt er bij Levy ook niet te zijn idd. Daar valt nul eer te behalen.

Lijkt me niet de stap. Kan wel wat hoger mikken denk ik, en anders nog lekker een jaartje bij Feyenoord CL spelen (hoop ik, als Ajax fan, niet)

11 mei 2023 om 13:06



Ik hoop juist wel dat Slot blijft omdat je in de eredivisie gewoon kwaliteit wilt hebben rondlopen. De eredivisie is veel interessanter met een goed Feyenoord, Goed PSV, Goed Ajax, Goed Az, een sterk Twente, een gezond Vitesse en een goed presterend Sparta.

Persoonlijk zou ik het jammer vinden als slot zou vertrekken maar als hij dat doet dan heeft hij het maximale met feyenoord gepresteerd. Meer valt er niet te halen in Nederland.

ik denk dat een stapje lager niet interessant is voor slot

11 mei 2023 om 16:58

Lager?? Absoluut niet.

Downgrade gaat Slot niet doen. Feyenoord is in alles beter en groter.

11 mei 2023 om 12:13

Nou nou EL winnaar en overwinterd in de CL en nu weer in de Duirse beker finale. Jongens als Kamada, Kolo Muani, Lindstrom, Ndicka, Sow en Trapp zouden moeiteloos bij Feyenoord in de basis staan. Daarnaast veel grotere competitie.

11 mei 2023 om 12:19

Zou het ook niet eens zo raar vinden ook wel een volksclub net zoals Feyenoord. Maar ik denk wat Jason nu bedoelt is dat Feyenoord in de cl gaat en Frankfurt waarschijnlijk niet eens in Europa.

Slot blijft nog een jaartje denk ik en dan waarschijnlijk naar Engeland

11 mei 2023 om 12:20

Haha een downgrade? Wat Kaiser hierboven al zegt, absoluut niet. Je kunt je wel afvragen of Slot misschien hoger kan mikken. Maar de stap van AZ naar Feyenoord was ook niet heel hoog, dus wellicht dat dit voor hem een mooie optie is. Genoeg mogelijkheden, en bij clubs als Chelsea en Spurs redden zelfs de grootste trainers het de laatste jaren niet.

11 mei 2023 om 12:21

Lol. Jason zeg me dat je nul verstand van de bundesliga hebt zonder te zeggen dat je nul vertand ervan hebt.

11 mei 2023 om 12:23

Kom op Jason, niet zo arrogant doen. De supportersschare van Eintracht Frankfurt is echt wel groot.

11 mei 2023 om 12:34

Wat zeg jij nou? In alles beter? Make that the cat wise..

11 mei 2023 om 12:41

Behalve in prestatie in EU en salaris en geld om te besteden maar verder….

11 mei 2023 om 12:55

Haha, toch wel weer een lachwekkende reactie. Ik denk niet dat Slot voor Frankfurt kiest, maar ga niet net doen of Feyenoord zoveel beter is dan Frankfurt.

11 mei 2023 om 13:00

Feyenoord speelt CL en Frankfurt niet..
Maar kom op zeg, je kijkt nooit BL waarschijnlijk.
Frankfurt is een grote club met een enorme aanhang in een grotere en betere competitie.

11 mei 2023 om 13:11

Feyenoord speelt CL omdat ze in de Eredivisie een goed seizoen draaien. Simpel. Zegt werkelijk helemaal niks.

11 mei 2023 om 13:20

Hou toch op met dit onzin. Frankfurt is echt geen downgrade!

Misschien is juist de Bundseliga iets voor hem, ipv PL.

Ik hoop dat hij nog wel minimaal 1 seizoen blijft.

De Premier League kan ik heel goed begrijpen als volgende stap, maar Eintracht Frankfurt is toch niet persé een stap vooruit. Qua competitie misschien wel, maar met Feyenoord strijden om de titel en Europees je wedstrijden meepakken doet daar toch niet voor onder imo.

Mooi club met.mogelijkheden, maar denk dat slot hoger mikt of anders bij Feyenoord blijft.

Hoewel Frankfurt op het eerste oog niet een stap voorwaarts is, is het na twee keer denken tóch echt een stap omhoog. Feyenoord is groot in Nederland en ook wel daarbuiten, maar de Eredivisie kan (nog) niet tippen aan de Bundesliga. Letsch verliet ook Vitesse voor een kans bij VfL Bochum, terwijl je niet gelijk zou denken dat Bochum beter is dan Vitesse. Maar dat is het in vrijwel alle facetten wél.

Ik denk dat Slot met de prestaties van Feyenoord echt aan de max zit. Dit seizoen is buitenaards en zal waarschijnlijk volgend seizoen niet worden geëvenaard. Het beste is, ook om jezelf niet teleur te stellen, een kans te wagen bij een Frankfurt of andere club uit de Europese subtop.

11 mei 2023 om 12:13

Als ik dit Feyenoord zie voetballen dan zie ik eigenlijk alleen nog maar ruimte voor verbetering als ik bijvoorbeeld kijk naar de vleugelspelers. Met de financiële mogelijkheden die er komen zie ik Slot er nog wel meer uit halen. Al zal het vertrek van Kokcu wel een aderlating zijn. Wat een geweldenaar is dat.

11 mei 2023 om 12:15

Als er paar steunpilaren wegvallen moet nog maar blijken of Feyenoord zo kan presteren. Je hebt het gezien bij Ajax en Ten Hag toch.

11 mei 2023 om 12:25

Ten Hag verloor Frenkie de Jong en De Ligt maar het eerste halfjaar na hun vertrek speelde Ajax misschien wel het beste voetbal onder Ten Hag. Die shows tegen Lille, Valencia en uit bij Chelsea... In de competitie de vernedering van Feyenoord en echt bizarre galavoorstellingen tegen onder meer Utrecht. Alleen een dramatische beslissing van de scheidsrechter keerde dat hele seizoen en een blessuregolf later kwakkelde Ajax enorm. Maar voor mijn gevoel liet Ten Hag toch zien dat het mogelijk is om met een ingespeelde selectie nog meer kwaliteit te tonen. Want oprecht, het Ajax-spel van de eerste seizoenshelft van 19/20 was betoverend. Misschien nog wel leuker dan 18/19. Slot zal Kokcu verliezen, maar de vleugels kunnen doorselecteren. Dus er ligt zeker ruimte voor verbetering. Maar ik snap je punt uiteraard, er is ook een afbreuk risico

11 mei 2023 om 12:51

En war is er naar afgelopen seizoen gebeurd dan? Antony, Martinez, Haller, Gravenberch en Mazraoui weg. Niet goed geïnnoveerd in ieder geval.

11 mei 2023 om 13:05

Met andere coaches en andere scouts/beleidsbepalers. Bij Slot gaat dat niet op.

11 mei 2023 om 12:15

@cancellara

Als Slot afgelopen seizoen de stap richting Frankfurt zou zetten dan zou het wellicht wél een stap vooruit zijn, maar dit seizoen zeker niet. Feyenoord gaat de Champions League in, is na zondag landskampioen, krijgt met de verkoop van o.a. Kokcu en de CL-gelden een financiële injectie die Slot naar hartenlust kan uitgeven en hij heeft een selectie die hij al naar zijn hand heeft gezet.

Frankfurt staat momenteel 9e en gaat hoogstwaarschijnlijk niet eens Europa in. De Bundesliga staat veel hoger aangeschreven, maar een 7e plaats is veel minder waard dan het landskampioenschap wellicht prolongeren met Feyenoord en/of (nogmaals) overwinteren in Europa.

11 mei 2023 om 12:16

Ze zijn bekerfinalist dus ze gaan sowieso Europa in.

11 mei 2023 om 13:12

Hou toch eens op alsof Feyenoord een hele stempel gaat zetten in de CL… Het is echt naar de bol gestegen hé.

11 mei 2023 om 14:04

Excedo...jij snapt het punt niet helemaal. Niemand verwacht dat Feyenoord de CL kapot gaat spelen,maar mochten ze het onverwacht goed doen dan staat Slot er helemaal goed op bij grotere clubs. Dat nog naast de opgedane ervaringen voor Slot

11 mei 2023 om 15:49

excedo, wie heeft het erover dat Feyenoord een stempel kan zetten in de CL? Volgens mij niemand. Feyenoord speelt groepsfase CL, voor een trainer die amper 4 seizoenen hoofdcoach is en jong qua leeftijd, is dat natuurlijk goed voor zijn bagage. Valt het tegen dan kan je met de juiste resultaten altijd nog instromen bij de Europa League. Slot is erbij gebaat om zoveel mogelijk te groeien bij Feyenoord, want zoals bij de Spurs verwacht men dat hij gelijk en altijd presteert.

11 mei 2023 om 15:30

Enerzijds best eens met je verhaal, alleen de vergelijking met Letsch vind ik wat mank lopen. Naast de vergelijking om de clubs zelf, wat best zou kunnen kloppen, zat Letsch natuurlijk ook op op het randje van ontslagen worden. Het kunstje was uitgewerkt, het voetbal werd steeds slechter en het publiek was er al langere tijd klaar mee. Al met al was het ook gewoon gelukkig dat ze op dat moment langskwamen, want dat bespaarde vitesse een ontslagpremie en Letsch gezichtsverlies (na toch een sterk begin).

Ook geen verkeerde club voor Slot om coach te zijn lijkt me! Slot staat toch wel voor een lastige keuze deze zomer.

Frankfurt? Het schijnt dat Emmen ook interesse heeft, wellicht dat zij ook contact op kunnen nemen met het management van Slot.

Ik mag aannemen dat Slot geen stap opzij (of zelfs omlaag?) zet richting Frankfurt maar Feyenoord alleen gaat verlaten voor een stap richting de top. Het salaris is hoger en de competitie is mooier, maar verder zijn er weinig verbeteringen te bedenken als hij Feyenoord zou verlaten voor Frankfurt.

11 mei 2023 om 12:17

Frankfurt is echt geen stap opzij of naar beneden. Zij hebben de EL gewonnen, staan in de finale van de duitse beker, en spelen in een veel grotere competitie dan Feyenoord. Er is met Frankfurt veel meer te behalen en zichzelf in de picture te zetten dan met Feyenoord.

11 mei 2023 om 12:23

@voetbalhumor

Ze hebben inderdaad afgelopen jaar de EL gewonnen (en Feyenoord de finale van de CL gehaald), maar staan momenteel op een 9e plek in de Bundesliga. Dit betekend dat ze volgend jaar geen Europees voetbal spelen en ondanks dat de Bundesliga hoger staat aangeschreven, is het geen abc-tje dat hij daar zomaar even 3e gaat worden. Tel daarbij op dat hij de complete selectie naar zijn hand moet zetten en dat dat tijd nodig gaat hebben.

Momenteel heeft hij een selectie die hij compleet zelf heeft samengesteld, komt er een financiële injectie die hij naar hartenlust kan uitgeven én heeft hij de mogelijkheid om zich op het hoogste podium te bewijzen met Feyenoord.

Frankfurt is momenteel dus zeker wél een stap opzij.

11 mei 2023 om 12:18

Stap omlaag? De selectie van Frankfurt is dubbel zobeel waard man. Feyenoord heeft 1 topseizoen en meteen denken jullie bij de Europese top te horen. Een club die de EL vorig jaar won en overwinterd in de CL is echt niet minder dan Feyenoord. Dat laatste is Feyenoord nog nooit gelukt. Meestal is het een fiasco in de CL.

11 mei 2023 om 12:28

@derkaiser123

"feyenoord heeft 1 topseizoen en meteen denken jullie bij de Europese top te horen."

Ik wist niet dat het je zo erg zou raken dat ik Frankfurt niet als Europese top zou bestempelen en Feyenoord als degradatiekandidaat in de Eredivisie. Ik heb het genoteerd en zal er voortaan rekening mee houden.

De kampioen van Nederland die volgend jaar Champions League gaat spelen kun je toch prima vergelijken met een Duitse subtopper die volgend jaar geen Europees voetbal speelt? De Bundesliga staat veel hoger aangeschreven en de mogelijkheden zijn groter bij Frankfurt, maar hij heeft géén Europees voetbal en de complete selectie moet naar zijn hand worden gezet. Dit in tegenstelling tot Feyenoord waar hij de selectie al zelf heeft samengesteld en waar de concurrentie met Ajax, PSV en AZ flink minder is dan Bayern, Dortmund, Leipzig, Leverkusen etc.

"en overwinterd in de CL is echt niet minder dan Feyenoord. Dat laatste is Feyenoord nog nooit gelukt."

Feyenoord heeft nog nooit overwinterd in de Champions League? Moet ik hier nog serieus op ingaan?

11 mei 2023 om 13:42

Ze hebben nooit in de CL overwinterd. Tenzij je de Europacup 1 gaat meerekenen.

11 mei 2023 om 15:00

Frankfurt heeft ook één topseizoen gehad en denkt ook dat het een topclub is. Een prachtige club met een geweldige achterban. Maar niet meer dan een middenmotor in de Bundesliga. Sinds de jaren 2000 vaker in de 2. Bundesliga gespeeld dan Europees. Vorig jaar een weergaloze EL winst. Dit jaar met wat mazzel met de loting overwinterd in de CL. En net wel net niet rechter rijtje Bundesliga. Om vervolgens de trainer die dit gepresteerd heeft eruit te bonjouren.

11 mei 2023 om 12:20

Een hoger salaris, een beter team en een betere competitie is niet genoeg reden om over te stappen?

11 mei 2023 om 12:55

Deze misplaatste arrogantie past zit zo in de lijn der verwachtingen, het lijkt te maken hebben met een chronisch minderwaardigheidscomplex waar Feyenoorders helaas al jaren mee kampen. Frankfurt is toch geen stap omlaag t.o.v. Feyenoord jongens. Even realistisch blijven. Overwinterd in de CL, een paar spelers in de selectie waar wij in Nederland enkel van kunnen dromen en daarnaast één van de drie sterkste competities ter wereld. En dit is een stap omlaag t.o.v. Feyenoord?

Feyenoord heeft het dit jaar uitstekend gedaan, dat valt niet onder stoelen of banken te steken. En een groot deel van dit succes mag op het conto van Arne Slot worden gezet.

11 mei 2023 om 13:07

Na je eerste twee zinnen weet je al genoeg over jouw subjectieve mening over beide teams.

Ik zou dit niet doen. De Premier League is het walhalla voor topcoaches tegenwoordig en ik zou Slot daar graag willen zien. Want Slot is een topcoach in spe.

Zijn toch wel matige clubs die interesse hebben. Zo zie je maar weer dat Feyenoord er Europees helemaal niet zo sterk op staat. Als ik Slot was zou ik naar Ajax gaan om echt te bewijzen dat ie een goede trainer is en dan daadwerkelijk zoals een Ten Hag de stap naar de echte top/subtop kan maken.

11 mei 2023 om 12:18

Tottenham matig?

Daarnaast stond Manchester United ook niet direct voor Erik Ten Hag op de stoep, maar kwam dat pas nadat hij meerdere jaren achter elkaar mooie resultaten had geboekt. Als je kijkt naar de interesse in Ten Hag voordat hij zijn contract verlengde dan zie ik het volgende bericht:

"de oefenmeester stond volgens diverse buitenlandse media in de belangstelling van meerdere clubs. Tottenham Hotspur en Eintracht Frankfurt leken het meest concreet, maar ook RB Leipzig zou de Nederlander op het lijstje hebben staan. Ten Hag verlengde vrijdag echter zijn contract bij de Amsterdammers."

Tottenham Hotspur en Eintracht Frankfurt, wat toevallig. In wie hebben die nu ook interesse?

11 mei 2023 om 12:18

Haha jij bent heel grappig!

Las laatst dat Frankfurt juist van plan is een stapje terug te doen, met Europa League 1x per 2 jaar als doelstelling. Dat gebrek aan ambitie lijkt me niks voor Slot, niet doen dus.

Als een speler een overstap kan maken van Feyenoord naar Frankfurt, zou dit in het algemeen een stap vooruit zijn. Ik denk dat Frankfurt beter is dan Feyenoord (over de langere termijn) en Frankfurt speelt normaliter gewoon in de subtop van de Bundesliga. Ik snap dan ook totaal niet dat hierboven zo negatief en kleinerend over Frankfurt gesproken wordt. Frankfurt is een geweldige club die dit jaar onder hun stand leven in Duitsland. Tuurlijk zijn er grotere clubs waar je heen kan, maar voor het geleidelijke pad zou dit een geweldige stap zijn. Niet de druk van het moeten presteren (wat je bij Tottenham wel hebt bijvoorbeeld), toch een goede selectie hebben met veel mogelijkheden en vaak ook Europees voetbal.

Ik zie een overstap naar een in mijn ogen mindere club niet als een voortuitgang
Voor het eerst CL spelen met een club die geen verwachtingen heeft op dit niveau (je kan je dus geen buil vallen) is best aantrekkelijk
Bovendien heeft Slot met spelers gewerkt waarvan niemand iets had verwacht en die dan ook alles uitvoerden wat hij ze zei.
De vraag is of hij ook in staat is om met vedettes te werken, met clubs waar de lat hoger wordt gesteld.
Het antwoord hierop geven kan niemand. Dit kan pas als hij dit ook daadwerkelijk heeft gedaan.
Ik zou voor veilig gaan en bij Feyenoord blijven. Niet moedig? So what

Ik denk dat dit een betere stap is dan meteen naar een topclub gaan. 2 seizoenen goed presteren en je kan naar een topclub met meteen wat ervaring in een grote competitie op zak. En bij Frankfurt is er ook aardig wat mogelijk.

Lees vaak reacties over dat slot moet blijven vanwege champions leage. In mijn ogen (een (feyenoord fan) heeft feyenoord niks te zoeken in de champions leage. En dat weet Slot ook wel. Wat hij dit en vorig seizoen heeft gepresteerd bij feyenoord is top en kan eigenlijk alleen maar slechter gaan. Europa leage is hoogst haalbare voor ons. Tegen ploegen als city, bayern, chelsea, barca, psg en Madrid wordt je kansloos vernederd.

Slot kan nu een grote stap maken. Wanneer je komend seizoen 3e wordt in de competitie en kansloos bent in de champions leage zullen de aanbiedingen een stuk minder zijn.

11 mei 2023 om 13:01

Dit zal ongetwijfeld ook als geweldige sales pitch werken voor toekomstige aankopen deze zomer!

Joh, nog lekker minimaal één jaar hier blijven. Je eerste CL seizoen als coach ervaren, proberen de titel te prolongeren met een team dat nu hopelijk meer bij elkaar is gebleven. Nog genoeg om voor te vechten en te ervaren komend seizoen.

Slot zou denk ik ook wel een goede zijn voor Bayer Leverkusen, als Xabi Alonso vertrekt. Schijnt dat Spurs interesse in hem heeft. Wellicht dat Leverkusen dan voor een top 3 klassering kan gaan in de BL.

Prachtige club! Al zou ik hem zelf graag bij Dortmund of Leverkusen willen zien. Ik denk dat Slot hoger kan mikken dan Frankfurt momenteel. Eens bij een grotere club is het altijd weer mogelijk om bij subtoppers terecht te komen!

Frankfurt is een eventuele leuke optie voor hem. Je kan van een trainer als Slot niet verwachten dat hij een stap zal maken van Feyenoord naar Atletico, Dortmund, AC Milan of dat soort clubs. Want daar is 1 goed seizoen met Feyenoord gwn niet genoeg voor.

11 mei 2023 om 13:37

2 goede seizoenen met Feyenoord en 1 goed seizoen met AZ waarin hij gedeeld eerste eindigde met Ajax in punten. Daarnaast de seizoenen bij Feyenoord ook Europees goed gepresteerd en dat valt wel op internationaal. Slot en Atletico lijkt me een rare match trouwens.

Zou lekker bij Feyenoord blijven, CL spelen, team bijschaven, zie Slot nog wel leuke dingen doen met Feyenoord

Zou een goede trainer zijn voor Eintracht Frankfurt, maar Slot kan echt wel een stapje hoger aan. Naar Frankfurt kun je later altijd nog.

Gaat ie denk niet dat ie dit doet. Hij wil naar Engeland en kan echt wel hoger mikken dan middenmoot Bundesliga. Zelfs een degradant in Engeland lijkt me interessanter dan een stap als deze. Ja het is een sterkere competitie, maar lang niet zo goed en populair als de premier league en je doet nergens mee om de prijzen (die EL lijkt me een incident).

Arne zal een Bundesliga club als Frankfurt zeker serieus overwegen.
Mensen uit Overijssel, zoals Arne Slot , zijn opgegroeid met de Bundesliga. Elke zaterdag kijken naar das Actuelle Sportstudio. En meerdere Bundesliga clubs op een paar uur rijden.
Frankfurt is een grote club, grote spelers budgetten, trainers salarissen van meerdere miljoenen, speelt Europees en een prima tussenstap naar een topclub in Duitsland.
En privé heeft het ook een aantal voordelen. De reistijd van Zwolle naar Frankfurt maakt dat zijn gezin met pubers niet hoeft te verhuizen.
Kortom een seriuze optie

11 mei 2023 om 13:57



je weet dat het van Zwolle naar Frankfurt +- 5 uur rijden is? Ik denk niet dat Arne daarop zit te wachten.

11 mei 2023 om 14:15

Zeker, ongeveer twee uur langer dan naar Rotterdam en een halve dag korter dan naar de meeste Engelse steden

11 mei 2023 om 16:16

Ik ben vanuit Losser in 3.5 uur in Frankfurt

Lijkt me een zwaar dilemma voor een trainer. Je staat in Europa op zowat alle lijstjes en zakelijk gezien zou dit een moment zijn om de spinoff van je success met Feyenoord te effectueren. Hoe anders kan het volgend jaar zijn. Waarschijnlijk lopen er wat spelers de deur uit, bepalende ook. Hoe goed/slecht gaat het in de CL en de Nederlandse competitie. Wellicht dusdanig dat het momentum weg is. Maar juist die CL is de factor die het hem moeilijk maakt. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer Feyenoord geen CL zou spelen, maar nog wel hele goede opties overhoudt aan dat mooie Europese avontuur en zijn positieve manier van spelen, Slot volgend jaar geen trainer meer zou zijn. Dus ja, lastig.... Veel wijsheid toegewenst Arne!

Waarom moet hij vertrekken? Hij speelt deze jaar CL en waarschijnlijk ook volgend jaar want de kans is dan groter. Feyenoord kan hem toch een dikke contract geven voor nog 2 jaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren