Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arne Slot komt met advies voor Ajax na gouden Feyenoord-weekend

Laatste update:

Arne Slot, trainer van Feyenoord, heeft na afloop van de met 5-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen Excelsior een opvallende oproep gedaan. De trainer van de Stadionclub wilde Ajax adviseren om trainer Alfred Schreuder toch zeker niet te ontslaan. Slot werkte vroeger met Schreuder samen en heeft daar goede herinneringen aan.

Slot stond na de stadsderby tegen Excelsior de pers met een goed gemoed te woord. De oefenmeester gaat met zijn Feyenoord als koploper de WK-onderbreking in en dat zorgde voor een glimlach op het gezicht van de trainer. "Ondanks alle spelers die we kwijt zijn geraakt, staan we waar we staan", verwees Slot naar de leegloop in Rotterdam-Zuid van afgelopen zomer. Zondagmiddag stonden er maar liefst zes spelers aan de aftrap die vorig seizoen nog niet in De Kuip speelden.

Feyenoord staat nu drie punten voor op Ajax, waar de aanhang roept om het ontslag van trainer Schreuder. Daar gaat Slot niet in mee. "Ajax heeft een ontzettend goede trainer waar ik mee samen heb gespeeld en waar ik afgelopen week toevallig nog samen een interview mee heb gehad. Daar waren ook nog andere spelers bij. Alfred is een hele goede trainer, dus ik zou Ajax willen adviseren om hem te houden. Als ze mijn advies daarin nodig hebben, natuurlijk.."

Voorafgaand aan de wedstrijd gaf algemeen directeur Dennis te Kloese al te kennen dat Ajax niet hoeft aan te kloppen voor Slot, mocht Schreuder ontslagen worden. Andere geïnteresseerde clubs moeten de portemonnee trekken. "Als er op een gegeven moment een mogelijkheid is voordat zijn contract afloopt, dan moet de club er ook beter van worden”, doelde de algemeen directeur op de aanwezigheid van een afkoopsom in het contract van de coach uit Bergentheim. “Of Ajax zich mag melden? Nee, zeker niet nee.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties



Natuurlijk zegt ie dat. Werkt alleen maar in zijn voordeel.

13 november 2022 om 20:52

Denk dat Slot ooit nog wel trainer van Ajax wordt hoor...maar een directe overstap lijkt me niet heel handig...

Koeman heeft zowel als speler en trainer voor Ajax, PSV en Feyenoord gewerkt en daar hoor je nooit iemand over.

13 november 2022 om 22:05

Hoezo? Volgens alle Ajacieden hier wilt hij zelf heel graag en wanneer vd Sar belt hij binnen een uur in Amsterdam staat. In dat geval zou een ontslag goed uitkomen.

13 november 2022 om 22:14

Volgens mij valt dat wel mee. Volgens nagenoeg alle Ajacieden is Ajax een stap hogerop en dat snap ik wel. Ik denk dat hij er zelf wel voor open staat, maar zolang hij prettig werkt in Rotterdam zie ik hem niet rechtstreeks overstappen. Triest maar waar, dat brengt voor hem en zijn familie teveel shit mee lijkt me

14 november 2022 om 20:55

Pfff je snapt het niet. Hi zegt dit omdat Schreuder niet echt goed werk verricht. Dat is alleen maar in het voordeel van Feyenoord.

Hahahaha, goed advies 👍

Zou ik als trainer van Feyenoord ook zeggen ja 😅
Concurrent minder voor de titel.

13 november 2022 om 20:55

Haha ja deed hij subtiel.
Maar schreuder is volgens mij een vriend iig oud ploeggenoot denkt dat het naar hem toe aardig bedoeld was.
Ik ben trouwens wel met hem eens 😉

13 november 2022 om 21:11

De enige supporters die Schreuder voor Ajax willen behouden zijn supporters van andere clubs. Zelfs de meest hartstochtelijke verdedigers van hem geven toe dat in principe iedere trainer bij Ajax hoort te sneuvelen na zo'n reeks wanprestaties. Het enige wat je nog als tegenwerping hoort is ''maar de mensen die hem eruit moeten gooien gaan ook niet vrijuit en missen mandaat''.

Ik hoop zo dat morgenochtend de kogel door de kerk is, want iedere dag langer doorgaan met Schreuder is een verspilde dag. Als we Schreuder laten zitten gaan we maximaal 3de en misschien zelfs lager eindigen. Als dat de huidige uitkomst is dan is ieder moment om door te gaan op die weg alleen maar gemiste tijd die een opvolger kan krijgen de boel nog een beetje repareren.

13 november 2022 om 21:48

Morgen is het klaar, dat kan toch niet anders? Anders maakt Feyenoord nog kans ook haha

13 november 2022 om 22:00

Je kan een boel van Feyenoord zeggen, maar in Rotterdam zie je het bewijs dat sterkhouders verliezen en nieuwe spelers inpassen best mogelijk is. En ook bij Feyenoord zitten er spelers tussen waarvan je kunt afvragen of dit werkelijk succesvolle aankopen zijn. Maar er staat een elftal wat voetbalt volgens een visie met een serieus tactisch plan.

Dat laatste is wat er bij ons aan ontbreekt, het is geen elftal maar los zand. Er is geen lijn in het spel van Ajax te herkennen en over het tactisch plan ... dat is al helemaal huilen. Ik las nu ook ergens dat Schreuder en Ajax om de tafel gaan. Ik hoop dat het gaat over de afkoopsom, want iedereen die het beste met Ajax voorheeft wil inmiddels dat Schreuder vertrekt. De supporters zijn er klaar mee, de spelers zijn er duidelijk klaar mee ... kom op bestuur, vervul je plicht.

14 november 2022 om 08:57



Adzevedo,

Ben zeker met je eens dat supporters van andere clubs willen dat Schreuder blijf haha. Maar de andere kant snap ik ook natuurlijk dat jullie willen dat hij weggaat.
Toch vraag ik me ook af of de spelers die gehaald zijn allemaal uit de koker van Schreuder komen.
Toen Bassie gehaald werd was er bij een hoop al veel twijfel die speelde in de schotste comp kick en Rush heel bijzonder dat die aangetrokken werd.
Een Bergwijn is inprincipe een prima aankoop denk ik echter pas op moment als je Tadic niet meer wil gebruiken.

Ik vraag me ook af of een Overmars dus 30 mil voor hem betaald had.

Over Feyenoord gesproken. Wij draaien ook niet optimaal.
We hebben de laatste wedstrijden redelijk mazzel met de tegenstanders waar we dan wel de punten tegen pakken.
Ik hoop echt dat wij in de winterstop met weinig wk gangers een echte vrom kunnen gaan pakken.

Volgens mij is Schreuder, net als F de Boer en Rutten, een prima veldtrainer. Heeft alleen niet de persoonlijkheid om hoofdtrainer te zijn en gaat onder die druk gekke dingen doen.

13 november 2022 om 21:56

Eens, al heeft Rutten het bij Twente echt meer dan prima gedaan. Werd met geweldig voetbal 4e en hield lastige jongens als Arnautovic en Elia in toom, wat nu zoveel jaar later echt wel een knappe prestatie lijkt.

Slot is trouwens wel echt een toppertje he. Zoveel charisma en daarnaast tactisch zo sterk. Ik vind de selecties van PSV en Ajax echt beter maar ik zie Slot jullie wel kampioen maken dit seizoen.

14 november 2022 om 13:03

@ruiz_fct - Bij Rutten gaat het ook vooral mis als hij grotere ploegen moet gaan coachen. In de subtop van de Eredivisie is hij een uitstekende coach waar spelers naar luisteren. Bovendien kan hij met moeilijke jongens omgaan, maar heeft hij moeite om een selectie vol grote jongens in de hand te houden.

Toch denk ik dat het bij Rutten ook al een tijdje op is. Hij kiest al jaren voor de veilige weg en komt daardoor juist in niet-ideale situaties terecht. Ook als coach had hij na FC Twente eigenlijk nooit meer de durf om aanvallend voetbal op de mat te leggen, iets dat achteraf misschien wel het einde van zijn carriere als hoofdcoach betekende. Daarna is het er namelijk nooit meer echt uitgekomen.

13 november 2022 om 22:30

Feye_88: Exact dat. Werd als assistent van Ten Hag erg gewaardeerd, maar hoofdtrainer zijn is toch een ander kunstje. Een kunstje waar Schreuder helaas ongeschikt voor is.

Hoe kan je nog beweren dat Ajax een goede trainer heeft.. snap dat het zijn collega is, maar dit kun je niet met droge ogen beweren. Slot, dat is een goede trainer.

13 november 2022 om 22:15

Toch niet zo moeilijk hij zij het niveau er niet bij. Schreuder is de juiste trainer voor Slot zodat Feyenoord kampioen wordt.

Dan wordt het toch eens tijd dat Schreuder dat gaat laten zien!

Alleen niet bij Ajax.

De trainer van de concurrent geeft advies om Schreuder vooral niet te ontslaan. 😂😂😂

Zou ik ook zeggen Slot! Overigens helemaal mee eens. Ajax moet zo lang mogelijk door met Schreuder.

Niks opvallends aan toch? Zo lang Schreuder aanblijft bij Ajax heeft Slot een concurrent minder…

Elke Feyenoorder adviest om Schreuder te laten zitten.

Die wil gewoon kampioen worden natuurlijk 😆Wel mooi dat ie een lans probeert te breken voor Schreuder natuurlijk. Het blijven concurrenten

Blijft toch triest hoe de media Slot naar Ajax probeert te pushen. Alsof het een hele normale stap is. Ajax is de grootste club van Nederland, maar een te beperkte stap omhoog wanneer je nu bij psv/feyenoord zit en ambitie hebt.

13 november 2022 om 20:54

Mua, het is vooral vanuit de clubs een hele lastige stap op meerdere vlakken, maar Ajax staat er natuurlijk heel wat beter op dan PSV en Feyenoord de laatste jaren en er zijn meer mogelijkheden. Het is wel degelijk een aardige stap met betrekking tot het Europese podium. Enkel in de Eredivisie is de stap relatief klein. Ajax heeft nog wel wat mindere jaren nodig voordat dat gelijkgetrokken gaat worden hoor.

13 november 2022 om 21:04

Met ajax is het niet heel bijzonder om kampioen te worden, gezien de begroting vd club ben je het eigenlijk verplicht. Met een feyenoord en psv vecht je tegen de nummer 1 en kan je toch ook Europees presteren? Daarom denk ik dat wanneer Slot echt ambitie heeft hij straks lekker naar het buitenland gaat ipv naar Amsterdam...

14 november 2022 om 12:57

Zo makkelijk gaat dat niet. Pakweg een Koeman, Van Bronckhorst e.d. staan altijd op de radar van grote clubs vanwege hun reputatie. Een seizoen goed presteren en clubs staan voor je in de rij. Slot is buiten Nederland echter volledig onbekend (al is dat vast wat veranderd sinds de Conference League finale).

Als coach van Ajax denk ik dat er een hele andere categorie clubs komt en dan hoef je misschien eigenlijk maar redelijk te presteren. Bij Feyenoord kun je uitzonderlijk presteren en de kans is groot dat er dan nog geen United, Internazionale of Dortmund langskomt. Dat is een groot verschil.

Je kunt dus niet stellen dat het verschil tussen Ajax en de rest niet behoorlijk groot is momenteel. Je staat er direct veel beter op en je staat in de schijnwerpers in Europa. Dat is bij PSV en Feyenoord (helaas) niet echt het geval op dit moment. Vergeet ook niet dat Slot als coach het beste rendeert bij relatief dominante ploegen (gezien zijn spelopvatting). Die heeft er niets aan om straks van Feyenoord naar pakweg een Frankfurt, Leicester, Villarreal e.d. te verkassen, waar je zo ontslagen wordt als het even een half jaartje niet loopt.

13 november 2022 om 20:59

Ach de media bestaan dan vaak uit een paar populisten als Hans Kraaij of Derksen. Ik denkbaar Slot dit echt meent qua Schreuder en zou dan dus zelf niet inzien waarom Schreuder niet werkt. Dan graag ook geen slot aanstellen.

Niet alleen Slot zou dit advies geven mede supporters zouden dit ook wel willen. Binnenkort een gesprek bij Ajax tussen de leiding en Schreuder ik ben benieuwd wat er uit gaat komen.

13 november 2022 om 20:55

Daar zou ik niet teveel van verwachten. Beide partijen staan flink onder druk bij de achterban, dus die gaan elkaar nog niet afvallen. Dan moet het eerst nog wat slechter gaan.

13 november 2022 om 21:03

Vakt mee. Ajax wacht gewion tot het wk in volle gang is. Em dan ontslaan ze Schreuder. Geeft ze tijd om een goede vervanger te regelen en een stuk minder media aandacht dan wanneer ze het nu zouden doen.

13 november 2022 om 21:32

Tijdens het WK ontslaan? Dat zou juist raar zijn. Als je hem wilt ontslaan moet je het uiterlijk volgende week doen. Niet op het moment dat het wk en winterstop is.

13 november 2022 om 22:03

Ik denk dat Ajax nu aan het kijken is wie ze als opvolger binnen kunnen halen. Mocht er een goede optie zijn verwacht ik wel dat ze afscheid nemen van Schreuder.

13 november 2022 om 22:19

@Sirius
Ze kunnen dankzij deze slot niet anders meer. Met zijn hoe bedoelde poging zijn collega en mogelijk vriend ye beschermen heeft hij zijn vonnis getekend. Als bij de aartsrivaal gezegd wordt om mensen vooral aan te houden is het klaar. Geloof maar dat de RvC direct ingrijpt want je bent al je geloofwaardigheid kwijt als je hetgeen doet wat je rivaal adviseert.

14 november 2022 om 07:16

Ja, en wat begint er sit weekend al? Precies......... Het WK. Kont een verhaal bij dat ze in de afgelooen week een aantal gesprekken gehad hebben en dat daar uit voort gekomen is dat er geem basis meer was voor een verdere samenwerking. En dat ........................... Het over gaat nemen tot het einde van het seizoen of .............. Getekend heeft voor 2,5 jaar

Grappig wat iedereen van het advies vind.

Moet je echt elk jaar succes hebben om een goede trainer te zijn? Koeman, vgaal zijn toch ook goede trainers ook hun hebben weleens een klote jaar om het maar zo te zeggen. Ik geloof wel dat hij wat kan, het materiaal wat de vertrokken spelers zou moeten opvangen, is gewoon niet goed genoeg gebleken. En de meeste spelers zijn gewoon zwaar uit vorm.

13 november 2022 om 20:53

Is het niet de bedoeling dat je je team scherp houdt als trainer? Lijkt me een wezenlijk onderdeel van je werk. 1 speler kan best uit vorm zijn. Een heel elftal niet. Dan is er iets structureel mis.

13 november 2022 om 20:56

Maar niet met een ploeg drie keer zo duur als dat van de directe concurrent(en). Er is echt wel meer uit te halen en de man staat aantoonbaar te stuntelen.

Schreuder laat meer mensen van Ajax genieten dan Ten Hag deed, dus ik zou hem daar graag heel lang zien blijven.

Jaar in jaar uit doet Feyenoord aardig mee tot de winterstop, dan denken ze weer aan het kampioenschap.Ook dit jaar gaan ze dat niet redden.Ajax doet het vaak beter bij puntenachterstanden, zelfs 9 punten eens ingelopen.Nee dit jaar word het gewoon weer Ajax of Psv.

13 november 2022 om 20:57

Bedankt Jomanda, hoeven we niet meer te kijken.

13 november 2022 om 20:57

Altijd handig zo’n glazen bol. Mag ik die een keer lenen?

13 november 2022 om 21:18

Nou, na 21 potjes onder Schreuder te hebben gezien ben ik allang overtuigd dat we op deze weg achter Feyenoord en PSV gaan eindigen. En niet met 1 of 2 punten, maar gewoon op een punt of 10. We hebben van alle titelkandididaten het makkelijkste programma gehad en we staan nog steeds 3 punten op Feyenoord achter. We winnen geen grote wedstrijden en er zit geen stijgende lijn in. Verdedigend is het een zooitje en blijft de trainer volharden in zijn weigering een fatsoenlijke restverdediging te organiseren.

Nee hoor, zonneschijn in Rotterdam en Eindhoven, terwijl ze ook in Alkmaar kunnen glimlachen.

Als de directie van Ajax hem nu niet ontslaat weet ik het ook niet meer. Als de trainer van de aartsrivaal zegt dat je hem NIET moet ontslaan moet je dus exact het tegenovergestelde doen en hem WEL ontslaan

Hahhaha wat sympathiek van Arne, kijken hoe het na de wk stop gaat en transferwindow.

Haha zou ik ook zeker zeggen als rivaal. Dan heb je lekker een concurrent minder want die Schreuder is incapabel als hoofdtrainer.

Slot denkt: als Alfred tot het einde van het seizoen blijft, kan ik hem mooi opvolgen komende zomer. Hij wil niet die prachtbaan aan een Bosz verliezen.

Adviezen hoef je niet altijd op te volgen .... dit is niks en wordt ook niks...

Heel verstandig ja hahaha kunnen we meer punten uitlopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren